2010 Nisan Anneleri

selam kizlar hepinize ugrayamiyorum halen annemin yanindayim
internete girme sansim pek yok
gecmiside okuyamiyorum insallah hepiniz iyisiniz dir
100 sayfa okuma imkanim yok malesef:))
biz cok iyiyiz cok sükür
öpüyorum hepinizi canlar

a.s.hoşgeldin canımÇokşükür sen nasılsın?

Tarhan'cım sıpalarımı önce bi ben yiyim gerisini düşünürüz sana sıra gelir mi bilmem.Ayy çok merak ediyorum yaa nasıl olacaklar :asigim:
Bize müsade kızlar fazla oturduk bugün babamız gelir birazdan.Azıcık uzanalım.Hepinize iyi geceler a.s.

merhaba kızlar nasılsınız bende kayınvalidemlerden yeni geldik maalum gelen giden çok oluyo gerçi kendimi fazla yormuyorum saolsun gelen herkes nerdeyse sen otur biz yaparız diyolar :))) geçmişi okumadım bir bakayım neler olmuş:)

saol canımcım rabbim inşallah bizlerede nasip eğler oralara gitmeyi amin:Saruboceq:

kıslarrrr kimsecıkler yok dahaa güzel nisan annelerıne ve kuzucuklarına ilk günaydınlar benden gelsın bu sabah...

kıslarrrr kimsecıkler yok dahaa güzel nisan annelerıne ve kuzucuklarına ilk günaydınlar benden gelsın bu sabah...

günaydın canım :)
ben de geldimm..
kaaç gündür giremiyordum, özlemişim burayı valla
bilgisayarım bozuldu, o tamire gitti, ben de dayanamadım annemin laptopunu çaldım artık dün akşam..

ee, nasılsınız görüşmeyeli :)

biz iyiyiz oğluşumla canım sen nasılsın minik kızınla tekmeler nasıl gidiyor.Pankart açmaya hazırsındır artıkkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar....
ya zeynep merak ettim seni hattda dün mesaj bıraktım nerdesin diye,man iyi olda problem pc bozukluğu olsun....bak gene anneciğin koşmuş imdada ahhh bu anneler olmasa.....

günaydın kızlar....
ya zeynep merak ettim seni hattda dün mesaj bıraktım nerdesin diye,man iyi olda problem pc bozukluğu olsun....bak gene anneciğin koşmuş imdada ahhh bu anneler olmasa.....

hoşgeldin özgeciim.. gördüm mesajını sağolasın, valla benim de aklım hep sizdeydi.
ama benim dizüstüm miadını doldurdu artık, sürekli bozuluyor, iflah olmuyor ama bu aralar bebek için paraları saç saç saç modunda olduğumuz için yeni bilgisayar almamıza falan da imkan yok, artık anneminki ortak kullanıcaz :) dediğin gibi o da olmasa ne olurdu halim zaten..

sen nasılsın?? kuzeycik nasıl :)

günaydın canım neyseki iyisin kac gündür içten içe merak edıyodum acaba nasıl dıye.iyi olmana sevındım.tek problem bılgısayar olsunnnn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…