[/COLOR]
selam kizlar hepinize ugrayamiyorum halen annemin yanindayim
internete girme sansim pek yok
gecmiside okuyamiyorum insallah hepiniz iyisiniz dir
100 sayfa okuma imkanim yok malesef:))
biz cok iyiyiz cok sükür
öpüyorum hepinizi canlar
Bende yardıma gelirim canımmmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
a.s hoşgeldin.Bende olmadım daha aşımı.slm kızlarr nasılsınız tetanoz aşınızı oldunuzmu siz şekerler ben olmadım daha da
net gidip geliyordu canım hava yağmurlu yaa bende çıkmak zorunda kaldım
geçmiş olsun canım maşallah bebeğinede
özel metro yeni açıldığı için nasıl biyer bilemedim bende doktorum değiştirmeyi düşünüyorum bi sorun olmasa bile sezeryana yönlendiriyor hemen bende sezeryan istemiyorum orta doğu hastanesinin doktorları çok iyimiş sen hangi doktora gidiyorsun canım memenunmusun doktorundan
bende anlamıyorum yaa ablam 6 ay önce doğum yapmıştı özel hastanede hemde sezeyan 500tl ye yaptı muayene ücretinden başka ücret ödemedi hamilelik sırasında hertürlü testide yaptı ii araştırmak lazım galiba
dediğim gibi net gidip geliyordu hava yağmurluydu yaa ara ara girdim baktım olmuyor bende çıktım canım görmemişim ayrıce felaket mide yanması olmuştu bende akşam
allah kabıl eylesin ayy ne güzel oluyor yaa ii hatırlattın tanıdıklarımız var hacca giden bende onlardan isteyeyim bebek doğduğunda da ilk bi damla sadece fazla değil ağzına damlatmakta çok iyimiş zem zem suyu bide peygamber efendimizin ektiği hurma ağacı varmış o hurmadan da ennede yese bebeğinde ağzına azıcık sürsede bebeğe çok faydalıymış ben oğlumda yapmıştım bakalım bunda nasip olacakmı
amin canımcım amin inşallah gerçekten insanın yüzüne bir ışık geliyo snki oradan gelince rabbim bizleride o güzel kutsal topraklara nasip eğlesin inşallahmerhaba kızlar biz geldik evet kayınvalidemler geldi şükürler olsun hacılıktan görevlerini tamamlatyıp bizde ordaydık yeni geldik bol bol hurma yedim kız bebişi güzel olurmuş hacı hurması yenirse zemzem suyumuzu içtik şükürler olsun gerçi tahtı bahtı güzel olsun sağlıklı olsun yeter kızım için babanesi büyümüş dedi ona bitane küçük şemsiye almış bir görseniz kızlar bayılırsınız battaniye falan almış bir ara resmini çekerim sizlere artık pek sık uğrayamam bir süre gelşenimiz gidenimiz çok olur bizim buralarda hepinizi öptük görüşürüz[/QUOT
zeyracım gözunaydın güzelimm allah kabul etsın insallah .allah dileyen herkese nasıp etsın .şimdi çok guzel olur gercekten birsuru gelen giden olur mevlut okunur.dedem gitmişti benımde yıllar önce ondan bılıyorum ugurlaması ayrı guzel karsılaması cok ama cokdaha guzel.....
canımcım hemen bakıcam özgeciğim güle güle kullan şimdiden kuzey paşamızın yatağını:1hug:kızlar bebişimin park yatağını ekledim ciciler bölümümüze bakmak isterseniz orda......
saol canımcım amin güzel dileklerin için bitanesihayırlı haftalar arkadaşlar.geçmişe bir baktım geldim.site düzelmiş.park yataklar alınmış.hayırlı olsun ruzenin birazdan bakacağım.ama sen daha önce site ismi verdiğinde bakmıştım ve benimde yeşil rengi hoşuma gitmişti.
bebeg bencede emir ismi güzel.bir arkadaşımın oğlu var.ismi mehmet emir.
benimde cumaya kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılıya gireceğim.bakalım oğluşum gerçekten oğlanmı ve inşallah sağlığı iyidir.
benimde sol kasığımda ağrı var.daha kramplar başlamadı ama yatakta bir yönden öbür yöne dönerken mutlaka uyanıyorum.
zeyracım Allah sizinkilerin hacılığını kabul etsin inşallah.
atladıklarım varsa özür dilerim.
h.g canım ohhh maşallah testleriniz güzel çıkmış maşallah prensesimize şimdiden:hulya:Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır yazmıyordum ,kısmetse kızımız olacak , 2li 3 lü test ve ayrıntılı ultrasona da girdim tetenoz aşımın da ilk dozunu oldum şuan 22. haftadayım . Tetenoz aşısı anlatılanlar kadar ağrılı olmadı çok şükür sadece bikaç gece biraz kolum sızladı ,kullandığınız,yazı yazdıgınız kolunuza yaptırmayın diğer kolunuza yaptırın aklınızda olsun . Herşeyimiz yolunda çok şükür , ben de arada mide yanması (yediklerimizle çok alakalı mesela dışardaki yağlar dokunuyor dışarı yemeklerının yagları ) hissediyorum . size bugün iki şey danışmak istiyorum . Biirncisi herşeyi yiyorum fakat süt kesinlikle içemiyorum sütlü tatlı vs yıyorum fakat kalsıyumun eksık kalmasından çok korkuyorum yıne de sizce kalsiyum ilacı mı isteyeyim doktordan ? en iyiisi doğal yoldan almak biliyorum ama gene de içimde şüphe var.İkinciisi daha zevkli bir konu ,çoğunuuzn 2.bebekler oldugu için pek fazla bebek odası vs konusu olmuyor sanırım . Yatıracak yerınız vardır mutlaka . Biz Çilek mobilyanın kız bebek odası takımını almayı düşünüyoruzz tam takım olarak 2000 lirayı buluyor , çok özellikli bişey deil çok daha güzelleri var modokoda ve maskoda mobilyacılar sitesınde yanı ama bütçemize bu uygun ve kullanıslı guzel bır mobılyay benzıyor , bebekler büyüynce bebek odasını artık begenmıyorlarmıss ben bebek deılım karyolada yatmam dıyorlarmıs ,bazı arkadaslarımın bu engin tecrübelerinden yola çıkarak bebek odadına çok para vermeyı dusunmuyorum ilerde buyuyunce kendı begenısıne göre alırızz bütçe dahilinde kısmetse. .sizce güzel mi fikri olan ya da kullanan var mı
h.g canım yazdır tabi geç bile kalmışsın yaa doğumumuz geldi nerdeyse canımcım hadi gelsin şu doğum izinleri artık yaa coşsun buralarhihoyyytmerhabalar.. ben de 2010 nisan annesi olucam inşalah ama forumlara sık giremiyorum.. tüm gün çalıştığım için.. işte arada bir aklıma gelen sorularım olduğunda bakıyorum.. bu topikte başlarda bi kez merhaba demiştim ama gerisi gelmedi.. sizler de çok hızlı ilerliyorsunuz yetişemedim ben size.. ama şu 32. haftamı doldurup izne çıkayım o zaman ben de bol bol yazarım :lepi: isim listesine de adımı yazdırıcam ama bugün 2. düzey USG kontrolümüz var, ondan sonra net bilgilerimi vererek listeye girerim.. hepinize sevgiler :enbuyukkk:
ben artık uyuyamıyorum gece kaç defa kalkıyorum uyuyamıyorum sol tarafıma yattığım için genelde ağrım çok oluyo canımcım doktora sorucağım belki magnezyum ilacı verir bakalım sende doktoruna gidince sor canım belki ilaç verir sanada :1hug:Merhaba kızlar bir haftalık aradan sonra nasılsınız bakalım?Bacaklarında ağrı vs başlayan var mı?Bu aralar yataktan ağrılarla uyanıyorum hep
slm kızlarr nasılsınız tetanoz aşınızı oldunuzmu siz şekerler ben olmadım daha da
canım ben geçen hafta vurdurmuştum canım fazla acımadı sadece 1 gece o da üstüne yatmazsan sorun olmuyo
kıslarrrr kimsecıkler yok dahaa güzel nisan annelerıne ve kuzucuklarına ilk günaydınlar benden gelsın bu sabah...
biz iyiyiz oğluşumla canım sen nasılsın minik kızınla tekmeler nasıl gidiyor.Pankart açmaya hazırsındır artıkkaydirigubbakcemile3günaydın canım :)
ben de geldimm..
kaaç gündür giremiyordum, özlemişim burayı valla
bilgisayarım bozuldu, o tamire gitti, ben de dayanamadım annemin laptopunu çaldım artık dün akşam..
ee, nasılsınız görüşmeyeli :)
Günaydın kızlarrropuyorumnanaktanNasılsınız?
günaydın kızlar....
ya zeynep merak ettim seni hattda dün mesaj bıraktım nerdesin diye,man iyi olda problem pc bozukluğu olsun....bak gene anneciğin koşmuş imdada ahhh bu anneler olmasa.....
günaydın canım :)
ben de geldimm..
kaaç gündür giremiyordum, özlemişim burayı valla
bilgisayarım bozuldu, o tamire gitti, ben de dayanamadım annemin laptopunu çaldım artık dün akşam..
ee, nasılsınız görüşmeyeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?