2010 Nisan Anneleri

GÜNAYDIN herkeslere..dün acayip yorgundum,malum hafta başı,akşam gidip bayıldı,sonra ezeli izledik..bayılıyom bu diziye.herkes filozof mübarek:)
öglen fasülye akşam nohutlu pilav yiyince,acayip gaz sancım oldu...kontrole daha 10 gün var,özledim bebişimi:ecrin_bebek:

tamam canım önce sen ye sonra ben:asigim:

günaydın tarhancım maşallah oğluşuna allah daim etsin bazen ben de opppss falan diyorum kendi kendime ne olduğunu nerden geldiğimi anlayamadığım oluyo. :)

canım ya sıpaların içerde olduğu artık daha gerçek gibi geliyo bana. senin ufaklık dikkat çekmeye çalışıyor olmasın yada herkes kendine gelin damat buldu ben de istiyom diyodur belki :roflol::roflol:

aynen öle gülüm...

ayy hedıye bakma olayına bayılırım ben..özellıkle çok yakınımsa vedeee ıhtıyaclarını ve zevlerını bılıyosam tamam...

hoşbulduk hacercim benim eşim 2-3 kere yakaladı ama genelde kaçırıyo:roflol: valla herkesin eli benim karnımda bugünlerde tabi benden sıra gelirse:sm_cool:

günaydın canım. ohh afıyet olsun yarasın yemesı guzelde ıste nohutu kurufasulyeyı sonra böle gaz yapıyo ıste yürüyüs yapsaydın 1 saat kadar keşke.

hoşbulduk hacercim benim eşim 2-3 kere yakaladı ama genelde kaçırıyo:roflol: valla herkesin eli benim karnımda bugünlerde tabi benden sıra gelirse:sm_cool:

valla daha eşimden başka kimse elini karnıma sürmedi ama geçen bi misafirim vardı kapıdan içeri girdi ne yapıyor bebeiş dedi karnıma elini koydu kaç aylık oldun sen dedi konşmaya başladı onunla bebişim ona tekmeler savurmaya başladı arkadan da eşi falan başka misafirler geliyor kız birazcık utandım ama ..
2 senelik evli çocukları olmuyor rabbim onlarada hayırlısı ile nasip etsin bu duyguyu tüm çocuğu olmayan kişilere yaşatsın yüce rabbim .. zaten o dilerse herşey olur

Hoşbulduk kızlar, opuyorumnanaktan

Birpericim aklımda bir iki şey oluştu. ıns istediğim gibi bulurum.

Kızlar benim bebiş bazen hareket edince dışardan elini koymadan bile görünüyor. Babamız bazen öyle izliyor. Elini koymaktan korkuyor bitanem. :kedi: Dün gece kuzum sanki sağ tarafıma toplandı. O bölgemde elimle resmen hissettim. Hareketsizdi, uyuyordu sanırım kuzucuğum. Babamız hemen rahatsız etme elini çek uyusun dedi. Bende elimi çektim. gamyoncuiremsu

günaydın naz_24 ben çok yiym bugün sen nasılsın ?
sağol canım bende iyiyim bugün başım ağrıyor azcık akannehirokadar
günaydın nazcım hg
günaydın hoşbulduk
günaydın canım.Sen nasılsın?Hoşgeldin.
günaydınnnnnnnŞeniz
günaydın canım valla dün ben kurufasülyeye sadece öle bakdım :sinifsinif:
sonrası çok kötü oluyor dayanamıyorum yemedim:umursamaz:

benimde öle tarhan herkesin eli karnımda yanıma oturan kızların tanıdıklar yani
eller direk karnımda ama inat oynamıyorki babasına ve bahar ablasına çok oynuyoropuyorumnanaktan

ya boşda kalan gelin yoku oğluşuma bi gelin bulmak gerek bakın beni başka topike yollamayın
şurda gözünüzün önünde aklı başında bi oğlum var verin gitsinkaydirigubbakcemile3
ben ikisinede bakarım:ecrin_bebek:

canım ya şimdiden nice mutlu yıllara diyelim benim de eşiminki yaklaşıyo ama yakınlarıma hediye almak eğer bi ihtiyaçlarını bilmiyorsam çok zor oluyo benim için güzel bişey almak istiyorum almış olmak için de alınmaz öyle garip bişey aklına bişey gelirse bana da söyle ne olur

valla bak bu hiç aklıma gelmemişti tarhancım hakkaten kendime şimdiden bi gelin adayı bakayım buralardan da en azından sonra tanışma faslını geçmiş oluruz kim kimin dünürü giresunlu hanımlar hariç bilmiyorum valla. neyse ben şimdiden ilana çıkayım bari :CüvCüv:

ayy kıslar size bişey dıycemm gülmeyın ama ...hanı konusuyoruz burda gelın arıyoruz oğullarımıza dünür oluyoruz falan..ya ben bi garıp hıssedıyorum yawwww paylasamam dıyorum oğlumu ben kımseyle manyakmıyım neyım ben...dogunca da alıp ellerıne sevmek isteyenlerı falan düşünüyorumm tövbe tövbeeee

yok yok normalsin hattda sende bendensin.....
bende öle düşünyrum.....vremem bebişimi kimselere kimse sevmesin almasın kucağına hep bende kalsın istryum hele bide ufak çocuklar ebnde tutcam diyo analarıda veriyo ya ayy ben dellenirim kesin.....

yok be valla şimdi öyle düşünüyorsun da daha yeni olduğu için sen henüz doya doya tatmadığın için sonra geçer

ayy neyse tek degılım :) kafayı bozuyorum heralde dıyodum kendı kendıme...

ruzenin, birpericim bende sürekli bebişler nisanda doğacaklar.:Saruboceq: Henüz domuz gribi tam geçmemiş olacak, gelen giden sevmek isterse diye korkuyorum şimdiden. mafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız melekleriniz nasıl??
ha bu arada görmemişin oğlu olmuş :))) aman dikkat biyerlerini koparmayın çocukların :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…