tamam canım önce sen ye sonra ben:asigim:Tarhan'cım sıpalarımı önce bi ben yiyim gerisini düşünürüz sana sıra gelir mi bilmem.Ayy çok merak ediyorum yaa nasıl olacaklar :asigim:
Bize müsade kızlar fazla oturduk bugün babamız gelir birazdan.Azıcık uzanalım.Hepinize iyi geceler a.s.
günaydın tarhancım maşallah oğluşuna allah daim etsin bazen ben de opppss falan diyorum kendi kendime ne olduğunu nerden geldiğimi anlayamadığım oluyo. :)
Günaydın hanımlar, a.s.
Nasılsınız?
Birperi kilo almışsın diyenleri boşver almasanda aman neden hiç almadın göbeğin çıkmadı. Bebek minik olacak der moralini bozarlar.klava: Önemli olan bebiş sağlıklı mı tamam o zaman. Bizden mutlusu yok. :teytey:
Kızlar bitanecik goncamın doğum günü yaklaştı bizde oğluşumla bugün babamıza hediye bakacağız. Onu mutlu edecek sevindirecek birşeyler bulmak istiyorum. İns bulurum.
GÜNAYDIN herkeslere..dün acayip yorgundum,malum hafta başı,akşam gidip bayıldı,sonra ezeli izledik..bayılıyom bu diziye.herkes filozof mübarek:)
öglen fasülye akşam nohutlu pilav yiyince,acayip gaz sancım oldu...kontrole daha 10 gün var,özledim bebişimi:ecrin_bebek:
hoşbulduk hacercim benim eşim 2-3 kere yakaladı ama genelde kaçırıyo:roflol: valla herkesin eli benim karnımda bugünlerde tabi benden sıra gelirse:sm_cool:
sağol canım bende iyiyim bugün başım ağrıyor azcık akannehirokadargünaydın naz_24 ben çok yiym bugün sen nasılsın ?
günaydın hoşbuldukgünaydın nazcım hg
günaydınnnnnnnŞenizgünaydın canım.Sen nasılsın?Hoşgeldin.
günaydın canım valla dün ben kurufasülyeye sadece öle bakdım :sinifsinif:GÜNAYDIN herkeslere..dün acayip yorgundum,malum hafta başı,akşam gidip bayıldı,sonra ezeli izledik..bayılıyom bu diziye.herkes filozof mübarek:)
öglen fasülye akşam nohutlu pilav yiyince,acayip gaz sancım oldu...kontrole daha 10 gün var,özledim bebişimi:ecrin_bebek:
hoşbulduk hacercim benim eşim 2-3 kere yakaladı ama genelde kaçırıyo:roflol: valla herkesin eli benim karnımda bugünlerde tabi benden sıra gelirse:sm_cool:
Günaydın hanımlar, a.s.
Nasılsınız?
Birperi kilo almışsın diyenleri boşver almasanda aman neden hiç almadın göbeğin çıkmadı. Bebek minik olacak der moralini bozarlar.klava: Önemli olan bebiş sağlıklı mı tamam o zaman. Bizden mutlusu yok. :teytey:
Kızlar bitanecik goncamın doğum günü yaklaştı bizde oğluşumla bugün babamıza hediye bakacağız. Onu mutlu edecek sevindirecek birşeyler bulmak istiyorum. İns bulurum.
tamam canım önce sen ye sonra ben:asigim:
canım ya sıpaların içerde olduğu artık daha gerçek gibi geliyo bana. senin ufaklık dikkat çekmeye çalışıyor olmasın yada herkes kendine gelin damat buldu ben de istiyom diyodur belki :roflol::roflol:
ayy kıslar size bişey dıycemm gülmeyın ama ...hanı konusuyoruz burda gelın arıyoruz oğullarımıza dünür oluyoruz falan..ya ben bi garıp hıssedıyorum yawwww paylasamam dıyorum oğlumu ben kımseyle manyakmıyım neyım ben...dogunca da alıp ellerıne sevmek isteyenlerı falan düşünüyorumm tövbe tövbeeee
ayy kıslar size bişey dıycemm gülmeyın ama ...hanı konusuyoruz burda gelın arıyoruz oğullarımıza dünür oluyoruz falan..ya ben bi garıp hıssedıyorum yawwww paylasamam dıyorum oğlumu ben kımseyle manyakmıyım neyım ben...dogunca da alıp ellerıne sevmek isteyenlerı falan düşünüyorumm tövbe tövbeeee
yok yok normalsin hattda sende bendensin.....
bende öle düşünyrum.....vremem bebişimi kimselere kimse sevmesin almasın kucağına hep bende kalsın istryum hele bide ufak çocuklar ebnde tutcam diyo analarıda veriyo ya ayy ben dellenirim kesin.....
yok be valla şimdi öyle düşünüyorsun da daha yeni olduğu için sen henüz doya doya tatmadığın için sonra geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?