2010 Nisan Anneleri

ruzenin, birpericim bende sürekli bebişler nisanda doğacaklar.:Saruboceq: Henüz domuz gribi tam geçmemiş olacak, gelen giden sevmek isterse diye korkuyorum şimdiden. mafoldumben

o zaten varya işin apayrı bi boyutu yok yokkk sevdırmem kımse kucagına alamazzz
allah korusun kıslar yaaa...kendını bilen bi ınsanında zatı yanasmaması lazım dımı ama

birperi ve ruzenin tek değilsiniz canlarım bende aynıyım şimdiden tasası sardı benide.. :SS

günaydın kızlar nasılsınız melekleriniz nasıl??
ha bu arada görmemişin oğlu olmuş :))) aman dikkat biyerlerini koparmayın çocukların :))

günaydın canım ...

aman işte oğlanda olsa kızsa olsa paylasamam ben gibi gelıyo guzelım..hayırlısı artık..

günaydın kızlarr biz geldikk oğluşumllaa :icecream:
çok güzel bir sabahtı bizim için
kocişle doktora gittik ayrıntılı usg miz vardı..
hastaneye gırer gırmez oğlum tekmelemeye başladı..
doktora usg yı karnıma koyar koymaz da pipisini açtı..
doktor güzel güne erkekle başlıyoruz dedi hemen :))
yavrum öyle hareketlıydı kı hıc durmadı yerınde..ellerini yuzune kapamıştı
doktor göruyorsun dımı dedı.. evet utangac benım oğlum kapatır yuzunu dedım:))
kadıncağız ne utangacı ilk açtımdan belli açmış bacaklarını bunu gösterıyor dedı:)) pipisini gösterıyorduuu :)))) tabı kocişte otuz ıkı dişi ile gülüyor :)))
buarada oğlumun boyu uzun olacakmış..bacak kemıklerı cok uzun dedı.. size çekmeyecek sanırım dedı :) ( kadın orda sağolsun kısa oldumuzu yuzumuze cekınmeden soyledı ) sengözlerimebaksanab kilosuda çok ıyı dedı 510 gr olmuşuzzz teyzelerı..
kalbımız 156 atıyordu..
sonuçları kendı doktoruma gösterdım super dedı.. son bır testımız kalmış artık yıl basından önce gel şeker yuklemesı yapalım dedı .. sona yaklaşıyoruz sanırım..

-------
çok uzun yazmısım yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napimm çok güzeldi bugunnn :)))

herkeze günaydınnnnn.....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ruzenin, birpericim bende sürekli bebişler nisanda doğacaklar.:Saruboceq: Henüz domuz gribi tam geçmemiş olacak, gelen giden sevmek isterse diye korkuyorum şimdiden. mafoldumben

bak işte o olayın farklı boyutu bende nisandan itibaren hijyen hastalığı tavan yaparsa eve kimseyi sokmayabilirim :) ama o da oğluşumun sağlığı için. allah korusun kızlar allah cümlemizin yavrusunu korusun her türlü kötü şeyden

günaydın kızlar nasılsınız melekleriniz nasıl??
ha bu arada görmemişin oğlu olmuş :))) aman dikkat biyerlerini koparmayın çocukların :))

günaydın ummuhancım. biz gayet iyiyiz allaha şükür siz nasılsınız bakalım

Günaydın kızlar,

Nasılsınız. Uzun zaman oldu ben de yazamadım sizlere. Ben de sizler gibi hareketlerini hissetmeye başladım. Çok güzel bir duygu. Benim kızım bir heyecanlanıyor. Harekete başladı mı durmak bilmiyor. Sonra uyuyor :)

anneee sağol canım bizde iyiyiz minişimle.. akşam biraz sancım vardı ama bebiştenmi yoksa üşüttümmü bilemedim çok şükür şuan iyiyim

ilkenurcum nasıl sevindim bilemezsin maşallah. allah daim etsin gözün aydın başka ne denir bilmiyorum ki e tabi bi de darısı bizlerin başına :Saruboceq:

ya aynen işte şimdiden düşünüyorum kırmadan nası sölenir böle seyelr tamam kendini bilen zaten ellememz hastaysa ama ama ne bileyim çocuklardan nası koruycam ben üff eltinin oluyo görümcenin oluyo insan şaşırıyo bide herkez kucağına almak istyr nası denir almayın lütfen diye.....
kırarmıyım çok dellenirsem insanları yada gıcık olursam surat asarmıyım...

ayy canım yaaa çok mutlu oldummm bitanemm maşallahhh ogluna allah nazarlardan saklasınnn ..

darısı basımıza ınsallahhhh

birperi canım doğanın kanunu bi zamanlar annelerimiz bizim için öyle söylüyordu şimdi biz daha doğmamaış evlatlarımız için konuşuyoruz kocalarımızı nasıl annelerinin elinden aldıysak yada kocalarımız nasıl bizi anne kucağından çektiyse el kızı el oğlu alıp götürecek inşallah ii gelin ii damat rast gelir ya alıp hiç göstermezse maazallah
bende bebekleri verirlerye küçücük çocukların eline sinir olurdum oğlumuda kimsenin kucağına vermedim doğacak bebeğimde vermeyi düşünmüyorum allah korusun kucaktan düşerse ne olcak annesisin baksaydın diyecekler

anneee sağol canım bizde iyiyiz minişimle.. akşam biraz sancım vardı ama bebiştenmi yoksa üşüttümmü bilemedim çok şükür şuan iyiyim

allah iyilik versin canım ben üşüttüğümü hissettiğim zaman eğer üşüyen ayağımsa ayağıma sırtımsa sırtıma (ama baya yukarı belime gelmeden) sıcak su torbası koyuyorum iyi geliyo

ilke nurcum çok sevindim senin adına ne güzel çok hoş haberlerle gelmişsin.
bu arada kızlar cee diyip kaçmış gibi oluyorum hep ama işyerinde oldugum için ara ara bakıp cvp yazabiliyorum kusura bakmayın

ruzenin tek yapacağımız şey domuz gribini hatırlatmak olucak canım tabi içlerinde kendini bilmezlerde çıkabilir ama dayanıcaz değilmi nasılsa dokuz ay bekledik biz meleqimize kavuşmak için minicik şeyler bizi sinir etmemeli .. tabi ben nasıl becericem bunu bilmiyorum ben çok sabırsızım bebiş alıştırdı sabıra beni.. işallah kimseyi kırmadan büyütürüz minişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…