ruzenin, birpericim bende sürekli bebişler nisanda doğacaklar.:Saruboceq: Henüz domuz gribi tam geçmemiş olacak, gelen giden sevmek isterse diye korkuyorum şimdiden. mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız melekleriniz nasıl??
ha bu arada görmemişin oğlu olmuş :))) aman dikkat biyerlerini koparmayın çocukların :))
ayy kıslar size bişey dıycemm gülmeyın ama ...hanı konusuyoruz burda gelın arıyoruz oğullarımıza dünür oluyoruz falan..ya ben bi garıp hıssedıyorum yawwww paylasamam dıyorum oğlumu ben kımseyle manyakmıyım neyım ben...dogunca da alıp ellerıne sevmek isteyenlerı falan düşünüyorumm tövbe tövbeeee
herkeze günaydınnnnn.....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ruzenin, birpericim bende sürekli bebişler nisanda doğacaklar.:Saruboceq: Henüz domuz gribi tam geçmemiş olacak, gelen giden sevmek isterse diye korkuyorum şimdiden. mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız melekleriniz nasıl??
ha bu arada görmemişin oğlu olmuş :))) aman dikkat biyerlerini koparmayın çocukların :))
günaydın kızlarr biz geldikk oğluşumllaa :icecream:
çok güzel bir sabahtı bizim için
kocişle doktora gittik ayrıntılı usg miz vardı..
hastaneye gırer gırmez oğlum tekmelemeye başladı..
doktora usg yı karnıma koyar koymaz da pipisini açtı..
doktor güzel güne erkekle başlıyoruz dedi hemen :))
yavrum öyle hareketlıydı kı hıc durmadı yerınde..ellerini yuzune kapamıştı
doktor göruyorsun dımı dedı.. evet utangac benım oğlum kapatır yuzunu dedım:))
kadıncağız ne utangacı ilk açtımdan belli açmış bacaklarını bunu gösterıyor dedı:)) pipisini gösterıyorduuu :)))) tabı kocişte otuz ıkı dişi ile gülüyor :)))
buarada oğlumun boyu uzun olacakmış..bacak kemıklerı cok uzun dedı.. size çekmeyecek sanırım dedı :) ( kadın orda sağolsun kısa oldumuzu yuzumuze cekınmeden soyledı ) sengözlerimebaksanab kilosuda çok ıyı dedı 510 gr olmuşuzzz teyzelerı..
kalbımız 156 atıyordu..
sonuçları kendı doktoruma gösterdım super dedı.. son bır testımız kalmış artık yıl basından önce gel şeker yuklemesı yapalım dedı .. sona yaklaşıyoruz sanırım..
-------
çok uzun yazmısım yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napimm çok güzeldi bugunnn :)))
günaydın kızlarr biz geldikk oğluşumllaa :icecream:
çok güzel bir sabahtı bizim için
kocişle doktora gittik ayrıntılı usg miz vardı..
hastaneye gırer gırmez oğlum tekmelemeye başladı..
doktora usg yı karnıma koyar koymaz da pipisini açtı..
doktor güzel güne erkekle başlıyoruz dedi hemen :))
yavrum öyle hareketlıydı kı hıc durmadı yerınde..ellerini yuzune kapamıştı
doktor göruyorsun dımı dedı.. evet utangac benım oğlum kapatır yuzunu dedım:))
kadıncağız ne utangacı ilk açtımdan belli açmış bacaklarını bunu gösterıyor dedı:)) pipisini gösterıyorduuu :)))) tabı kocişte otuz ıkı dişi ile gülüyor :)))
buarada oğlumun boyu uzun olacakmış..bacak kemıklerı cok uzun dedı.. size çekmeyecek sanırım dedı :) ( kadın orda sağolsun kısa oldumuzu yuzumuze cekınmeden soyledı ) sengözlerimebaksanab kilosuda çok ıyı dedı 510 gr olmuşuzzz teyzelerı..
kalbımız 156 atıyordu..
sonuçları kendı doktoruma gösterdım super dedı.. son bır testımız kalmış artık yıl basından önce gel şeker yuklemesı yapalım dedı .. sona yaklaşıyoruz sanırım..
-------
çok uzun yazmısım yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napimm çok güzeldi bugunnn :)))
anneee sağol canım bizde iyiyiz minişimle.. akşam biraz sancım vardı ama bebiştenmi yoksa üşüttümmü bilemedim çok şükür şuan iyiyim
günaydın etelane hg canım.. maşallah bebeqine..
bak işte o olayın farklı boyutu bende nisandan itibaren hijyen hastalığı tavan yaparsa eve kimseyi sokmayabilirim :) ama o da oğluşumun sağlığı için. allah korusun kızlar allah cümlemizin yavrusunu korusun her türlü kötü şeyden
aminnn canımm aminnnn cümlemızınkı nerde varsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?