günaydın kızlarr biz geldikk oğluşumllaa :icecream:
çok güzel bir sabahtı bizim için
kocişle doktora gittik ayrıntılı usg miz vardı..
hastaneye gırer gırmez oğlum tekmelemeye başladı..
doktora usg yı karnıma koyar koymaz da pipisini açtı..
doktor güzel güne erkekle başlıyoruz dedi hemen :))
yavrum öyle hareketlıydı kı hıc durmadı yerınde..ellerini yuzune kapamıştı
doktor göruyorsun dımı dedı.. evet utangac benım oğlum kapatır yuzunu dedım:))
kadıncağız ne utangacı ilk açtımdan belli açmış bacaklarını bunu gösterıyor dedı:)) pipisini gösterıyorduuu :)))) tabı kocişte otuz ıkı dişi ile gülüyor :)))
buarada oğlumun boyu uzun olacakmış..bacak kemıklerı cok uzun dedı.. size çekmeyecek sanırım dedı :) ( kadın orda sağolsun kısa oldumuzu yuzumuze cekınmeden soyledı ) sengözlerimebaksanab kilosuda çok ıyı dedı 510 gr olmuşuzzz teyzelerı..
kalbımız 156 atıyordu..
sonuçları kendı doktoruma gösterdım super dedı.. son bır testımız kalmış artık yıl basından önce gel şeker yuklemesı yapalım dedı .. sona yaklaşıyoruz sanırım..
-------
çok uzun yazmısım yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napimm çok güzeldi bugunnn :)))
günaydın kızlarr biz geldikk oğluşumllaa :icecream:
çok güzel bir sabahtı bizim için
kocişle doktora gittik ayrıntılı usg miz vardı..
hastaneye gırer gırmez oğlum tekmelemeye başladı..
doktora usg yı karnıma koyar koymaz da pipisini açtı..
doktor güzel güne erkekle başlıyoruz dedi hemen :))
yavrum öyle hareketlıydı kı hıc durmadı yerınde..ellerini yuzune kapamıştı
doktor göruyorsun dımı dedı.. evet utangac benım oğlum kapatır yuzunu dedım:))
kadıncağız ne utangacı ilk açtımdan belli açmış bacaklarını bunu gösterıyor dedı:)) pipisini gösterıyorduuu :)))) tabı kocişte otuz ıkı dişi ile gülüyor :)))
buarada oğlumun boyu uzun olacakmış..bacak kemıklerı cok uzun dedı.. size çekmeyecek sanırım dedı :) ( kadın orda sağolsun kısa oldumuzu yuzumuze cekınmeden soyledı ) sengözlerimebaksanab kilosuda çok ıyı dedı 510 gr olmuşuzzz teyzelerı..
kalbımız 156 atıyordu..
sonuçları kendı doktoruma gösterdım super dedı.. son bır testımız kalmış artık yıl basından önce gel şeker yuklemesı yapalım dedı .. sona yaklaşıyoruz sanırım..
-------
çok uzun yazmısım yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napimm çok güzeldi bugunnn :)))
Günaydın kızlar,
Nasılsınız. Uzun zaman oldu ben de yazamadım sizlere. Ben de sizler gibi hareketlerini hissetmeye başladım. Çok güzel bir duygu. Benim kızım bir heyecanlanıyor. Harekete başladı mı durmak bilmiyor. Sonra uyuyor :)
selamlar kızlar :)
annee aynen canım bende öyle yaptım zaten ama ağrıyan yerim sol yanımdı böbreklerimdemi sorun var nedir bir daha olursa hemen doktora gidicem işallah sadece üşütmedir..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarr Şeniz inşallah hepiniz böyle güzel haberlerle dönersiniz.. inanıyorum ki öyle olacak inşallah.. benım şuan ayaklarım yere basmıyor pek :)))
birsürüde iş var yapasım gelmiyor :umursamaz: keşke hep izleyebilsek onlarıı..gamyoncuiremsu
günaydın etelane gözün aydın ne güzel hissetmeye başlamışsın hareketli bi kız olucak heralde hadi bakalım kolaylıklar gelsin
Teşekkürler.. doktorda hareketli dedi. Bakalım ne yapıcak kuzucukla:)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarr Şeniz inşallah hepiniz böyle güzel haberlerle dönersiniz.. inanıyorum ki öyle olacak inşallah.. benım şuan ayaklarım yere basmıyor pek :)))
birsürüde iş var yapasım gelmiyor :umursamaz: keşke hep izleyebilsek onlarıı..gamyoncuiremsu
çoook utangaç bi bebeğin varmış kız utancından pipisini açmış diye yüzünü kapamış size göstermek için maşallah darısı başıma bende yarın gidecem inşallah enimkide açar bacaklarınıda dr um rahat rahat cinsiyetini söyler
valla ilkenurcum çağla şikel hamileyken eve ultrason cihazı alasım geliyo demişti de gülmüştüm ben nerdeyse eve almakla kalmayıp cebimde de gezdiricem aleti zaten oğlumu 1 aydır görmedim çok ösledi onu annesi tepem atarsa olucam o alacak :)
gözünaydın canım...hep böyle haberler alırız inşallah:))))
Akarcım, bebişlerimiz koç burcu inatçı olacak. Ama koç kadını çok beceriklidir. Neşeli, tatlı dilli ve kendini her ortamda sevdirir. Çok tatlı bir kızın olacak. :hulya:
Kızlar, size birşey soracaktım. Kan hapını birçoğumuz alıyor sanırım. Ben okulum olmadığında, yada ders geç olduğunda sabah eşimi uğurlarken aç karna alıyorum hapımı. Aç karna daha iyi emiliyormuş. Sonra 1 saatte yemek yemiyorum. Ama sonra kahvaltıda doğmak bilmiyorum. Sanırım iştahımı açıyor. cokacimcoook Sizede oluyor mu böyle?
bende kan hapı kullanıorum canım ama kahvaltıda sonra alıyorum benim iştahım elevit kullanırken daha açıktı.şimdi yine oburum ama eskisi gibi değil.zaten kendimi kısmıyorum yemekten sende kısma.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?