2010 Nisan Anneleri

annee aynen canım bende öyle yaptım zaten ama ağrıyan yerim sol yanımdı böbreklerimdemi sorun var nedir bir daha olursa hemen doktora gidicem işallah sadece üşütmedir..

Oğluna maşallah canım. Boylu, poslu bir oğluş geliyor desene. 6 aylık olduk nisan anneleri nerdeyse inanasım gelmiyor. :dance:

İns bende perşembe günü bende oğlumu göreceğim, günler bir geçsede görsem bebişimi.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarr Şeniz inşallah hepiniz böyle güzel haberlerle dönersiniz.. inanıyorum ki öyle olacak inşallah.. benım şuan ayaklarım yere basmıyor pek :)))
birsürüde iş var yapasım gelmiyor :umursamaz: keşke hep izleyebilsek onlarıı..gamyoncuiremsu

çoook utangaç bi bebeğin varmış kız utancından pipisini açmış diye yüzünü kapamış size göstermek için maşallah darısı başıma bende yarın gidecem inşallah enimkide açar bacaklarınıda dr um rahat rahat cinsiyetini söyler

günaydın etelane gözün aydın ne güzel hissetmeye başlamışsın hareketli bi kız olucak heralde hadi bakalım kolaylıklar gelsin

selamlar kızlar :)

mrb akar nasılsınız

annee aynen canım bende öyle yaptım zaten ama ağrıyan yerim sol yanımdı böbreklerimdemi sorun var nedir bir daha olursa hemen doktora gidicem işallah sadece üşütmedir..

aman canım dikkat et kendine geçmiş olsun

valla ilkenurcum çağla şikel hamileyken eve ultrason cihazı alasım geliyo demişti de gülmüştüm ben nerdeyse eve almakla kalmayıp cebimde de gezdiricem aleti zaten oğlumu 1 aydır görmedim çok ösledi onu annesi tepem atarsa olucam o alacak :)

gözünaydın canım...hep böyle haberler alırız inşallah:))))

ummuhan ve annee ;

kızlar biz iyiyiz çok şükür kızımızla, hoş tam olarak açıp göstermesede doktor hala %99 kız diyor :)
tepişliyor beni ara sıra çok mutlu oluyor insan ama benimki inatçımı inatçı oynasın istediğimde oynamıyor, bide geceleri hiç rahatsız etöiyo beni maşşallah :) inşallah doğduğunda da geceleri böyle sakin olu

canım utangaçç olmaz mıı.. 40 dakika hıc kapamadı :))) ama yuzunude acmadı yavrum..

keşke alabılsek ne guzel olurdu..:)

gözünaydın canım...hep böyle haberler alırız inşallah:))))

inşallah canımm .. hep güzel haberlerle döneceğiz..

Akarcım, bebişlerimiz koç burcu inatçı olacak. Ama koç kadını çok beceriklidir. Neşeli, tatlı dilli ve kendini her ortamda sevdirir. Çok tatlı bir kızın olacak. :hulya:

Kızlar, size birşey soracaktım. Kan hapını birçoğumuz alıyor sanırım. Ben okulum olmadığında, yada ders geç olduğunda sabah eşimi uğurlarken aç karna alıyorum hapımı. Aç karna daha iyi emiliyormuş. Sonra 1 saatte yemek yemiyorum. Ama sonra kahvaltıda doğmak bilmiyorum. Sanırım iştahımı açıyor. cokacimcoook Sizede oluyor mu böyle?

bende kan hapı kullanıorum canım ama kahvaltıda sonra alıyorum benim iştahım elevit kullanırken daha açıktı.şimdi yine oburum ama eskisi gibi değil.zaten kendimi kısmıyorum yemekten sende kısma.:icecream:

selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*

günaydın kızlar dün akşam ilk uykusuz gecemi geçirdim.sağa döndüm yok sola döndüm yok sırtüstü yatmak ta istemedim bebişe ii deil die sabah oluvermedi bi türlü belimin ağrısından uyuyamadım.kocişi ara ara uyandırıp masaj yaptırdım ama durmak bilmedi ağrım.başlıomu kızlar uykusuz geceler ne dersiniz?böle geçermi 4 ay yaa mafoldumben allahım yardımcımız olsun.yoksa dün çok yürüdüm koşturdum ondanmıdır ?

ilkenurcum maşallah oğluşuna...kilosu falan gayet iyi.uzun boylu dalyan gibi bi oğluş olacak inş.

Canım, ben hem elevit hemde kan hapı kullanıyorum. Kan kapını aç karna, eleviti tok karna. Yok canım iştahımı kısmak ne mümkün, bebişe birşey olur diye sürekli yemek halindeyim. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…