selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*
günaydın canım..dun gece benımde sorunum oydu.. sureklı uyanıp durdum..bugun doktoruma soyledım kalsıyum verdı bana.günaydın kızlar dün akşam ilk uykusuz gecemi geçirdim.sağa döndüm yok sola döndüm yok sırtüstü yatmak ta istemedim bebişe ii deil die sabah oluvermedi bi türlü belimin ağrısından uyuyamadım.kocişi ara ara uyandırıp masaj yaptırdım ama durmak bilmedi ağrım.başlıomu kızlar uykusuz geceler ne dersiniz?böle geçermi 4 ay yaa mafoldumben allahım yardımcımız olsun.yoksa dün çok yürüdüm koşturdum ondanmıdır ?
ilkenurcum maşallah oğluşuna...kilosu falan gayet iyi.uzun boylu dalyan gibi bi oğluş olacak inş.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarr şeniz inşallah hepiniz böyle güzel haberlerle dönersiniz.. Inanıyorum ki öyle olacak inşallah.. Benım şuan ayaklarım yere basmıyor pek :)))
birsürüde iş var yapasım gelmiyor :umursamaz: Keşke hep izleyebilsek onlarıı..gamyoncuiremsu
günaydın kızlar dün akşam ilk uykusuz gecemi geçirdim.sağa döndüm yok sola döndüm yok sırtüstü yatmak ta istemedim bebişe ii deil die sabah oluvermedi bi türlü belimin ağrısından uyuyamadım.kocişi ara ara uyandırıp masaj yaptırdım ama durmak bilmedi ağrım.başlıomu kızlar uykusuz geceler ne dersiniz?böle geçermi 4 ay yaa mafoldumben allahım yardımcımız olsun.yoksa dün çok yürüdüm koşturdum ondanmıdır ?
selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*
yorulduğun için olmuştur gelincik ama zaten artık uyku düzensiz hale geliyo allahın hikmeti işte doğum sonrası uykusuz gecelere hazırlık belki de ben de kaç gündür nerdeyse her saat başı uyanıyodum sersem gibi işe geliyodum fena oluyo bilirim
canım geçmiş olsun budebecim dikkat et kendine hemen ıhlamur kaynat yatırmadan hastalık iyi bak kendine
kendıne dıkkat et canımcım mutlaka yapıyosundurda bol c vıtamını bal ıhlamur yap kendıne.korkma dıkkat edersen hemen atlatırsın yat dınlen
akar cım işallah canım hep uslu olur üzmez anneciğini :)) akarcım ne kadarlık oldu ??
anlamayan anlamıyor valla yazı da yazsan öpüşmesende ben açık açık dediğim halde bana yaklaşmayın bak ben ilaç falan içemiyorum bide bademciklerim en ufak bi üşütmede hemen şişiyor atibiyotik içmesem geçmiyor anlamıyolar en son dün biri demiş adanada hamile iki kadın d gribinden ölmüş diye eşim diyor bundan sonra ben söliyyecem yaklaşmayın karıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?