2010 Nisan Anneleri

selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*

Canım öncelıkle sakın panık yapma.. hemen bir ıhlamur kaynat elma , ayva kabugu ve lımonla onu yarım saate bır iç.. sıcak sıcakk.. bırde yat ..terlemeye calışş..eger evın sıcaksa ılık bır dus alıp ıhlamurunu iç ve oyle terle.. inşallah olmazsın ya.. bılıyorum senın ne kadar korktugunu. bazen korktugumuz seyler buluyor malesef bızı.. morel cok önemlı canımcım unutma..

günaydın canım..dun gece benımde sorunum oydu.. sureklı uyanıp durdum..bugun doktoruma soyledım kalsıyum verdı bana.

ilkenurcum maşallah oğluşuna...kilosu falan gayet iyi.uzun boylu dalyan gibi bi oğluş olacak inş.

inşallah canımcım inşallah.. hepimiizinkide sağlıklı olur inşallah.

yorulduğun için olmuştur gelincik ama zaten artık uyku düzensiz hale geliyo allahın hikmeti işte doğum sonrası uykusuz gecelere hazırlık belki de ben de kaç gündür nerdeyse her saat başı uyanıyodum sersem gibi işe geliyodum fena oluyo bilirim

selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*

canım geçmiş olsun budebecim dikkat et kendine hemen ıhlamur kaynat yatırmadan hastalık iyi bak kendine

benimde randevum 20 sinde ilkenurcum bende sormayı düşünüom ama inşallah 20 sine kadar ağrım hep dewam etmez geceleri.

annee sağol tatlım çalışınca daha kötü oluyo sabah kalkıp gelmek işe.hele de kışın soğukta off ya bahar gelsin alalım yavrucuklarımızı kucaklarımıza ağrılarımız da dinsin allahın izniyle opuyorumnanaktan

sağol ilkenurcum.az önce arkadaşlar gripten falan bahsediyorlardı ya dün alt komşum geldi oğlu grip birde diyo bak oğlum funda ablanın karnında bebek var çocukta geldi karnımı falan sevdi.çocuğun hastaysa ne yaklaştırıyon ya...dimi ama.şimdi ıhlamurum kaynıyoiportakal falan da sıkıcam kendime

canım çok sağol yatıcam az sonra ıhlamur falan da içeceğim

kendıne dıkkat et canımcım mutlaka yapıyosundurda bol c vıtamını bal ıhlamur yap kendıne.korkma dıkkat edersen hemen atlatırsın yat dınlen

erkflz, ınşallah canım , Hayırlısı olsun da.

Bu arada kan hapını ben aç karna olduğu için yatarken alıyorum o yüzden iştah açıp açmadığını anlamadım kızlar, ama bazen içmeyi unutuyorum . Elevitede hala devam ediyorum onuda sabah kahvaltıdan sonra alıyorum.

dudebe canım geçmiş olsun, ıhlamur gerçekten işe yarıyor kaynattığın ıhlamurun içinede portakal kabuğu limon atabilirsin birde dinlen güzelce canım.

budebecim çok geçmiş olsun cnm çok dikkat et kendine ben ıhlamurun içine zencefilde koymuştum bogazııma çok ii gelmşiti umarım en kısa sürede iyileşirsin cnm grip çok zor atlatılıyor hakikaten hamileyken

budebe geçmiş olsun canım dikkat et diycem ama çevredeki kişiler dikkat etmesi lazım zaten bizler hamileyiz diye kendimize iyice dikkat ediyoruz ama bazen işte böyle oluyor
yaa bendemi bi sorun var dr umdamı bilmiyorum hamile kaldığımdan bu yana dr um sadece 2 kutu folik verdi içtim şimdide ferrum sanol vermiş 1 paket bitmek üzere başkada hap içmedim ara ara mide bulantısı hapı bide zaten ağrı kesici sık sık değil ama ne kan ilacı ne elevit ne pogestan nede vitamin iç bişey vermedi yaa gerek görmedi yada drum ilgisiz

akarcım,ymercim ve hacercim çok sağolun kızlar ya ay nerden kaptıysam hastalığı ne kadar dikkat ediyordum bir bilseniz ama olacağı varsa oluyor.aman insanlarda çok dikkatsiz ya...acaba kapıya yazı mı yazsam grip olanlar giremez ve ya içeriye girdiğinizde elinizi yıkayın falan diye : )

dudebe canım, dediğin gibi ne kadar sakınırsak sakınalım ister istemez hafifte olsa kırgınlık geçiriyoruz. Sen yinede dikkat et.

hacer oğuz canım; doktorun ilgisiz olacağını sanmıyorum, kan testlerindeki sonuçlarında eksiklik yoksa vermemiş olabilir doktorun. Gerçi Eleviti çocuk gelişimi için veriyolar diye biliyorum ben ama yanlış biliyor olabilirim. sanki elevit vermeli gibi geliyor bana :S

anlamayan anlamıyor valla yazı da yazsan öpüşmesende ben açık açık dediğim halde bana yaklaşmayın bak ben ilaç falan içemiyorum bide bademciklerim en ufak bi üşütmede hemen şişiyor atibiyotik içmesem geçmiyor anlamıyolar en son dün biri demiş adanada hamile iki kadın d gribinden ölmüş diye eşim diyor bundan sonra ben söliyyecem yaklaşmayın karıma

akarcım bende zaten kansızlık var test yapmıştım hamilelikten önce çok düşük çıkmıştı zaten bebeğimde 2 hafta geriden geliyordu 1 haftaya düştü gerçi dr da geç döllenme olmuştur dedi ban anlamıyoum ama bi yandanda iyikide vermemiş diyorum içememki ben hap ferrum sanol vermiş kocaman bi kapsül yutana kadar canım çıkıyor 1koca bardk su ile içiyorum

elevitte öyle büyük kapsül canım ama napalım mecbur içiyoruz işte. Ferrum kansızlık için zaten canım bak kansızlık ilacı vermiş işte. Yanlış bilmiyosam tabi :)

bende saat ikide çıkıcam kızlar ama önce hastanenin muahsebe bölümü ile konuşcam bakalım fiayatlar neymiş....gene aynı ücretse eğer hiçç muayne olmuycam ve direk arkadasın tavsiye ettiği ilgi hastanesine gitcem yarın sonuçta ordaki fiyatı bilirym....
oğlumu görcem bugunde diyordum ama bakalım kısmetse.....

Slm Şeker anneler. Budebe arkadaŞım geÇmıŞ olsun. Bende bayram haftası fenaydım. Faranjıy oldum kuru ÖksÜrÜkten ÖldÜm. Sonlara doĞruda gıcık sÖkemedım ondan boĞulacaktım fenaydı. Tek ılacım ıhlamur lımondu valla. Acıl Şıfalar dılerım. Çok ÖpÜorum herkesı. Ha bıde kızlar belkı bılıyorsunuzdur ben yınede paylaŞayım dereotunda Özellıkle tohumu sÜtten ıkı kat fazla kalsıyum varmıŞ. Önerıyorum herkese bende yenı baŞladım

aynen canı ha kimse dikkat etmiyor biz dikkat ettiğimiz içinde bizi buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…