2010 Nisan Anneleri

slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.

canım çok sağol valla ıhlamur,limon,portakal suyu savaşmaya başladm

slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.

ayyyyyyyyy süperrrrrrrsiiiiiiiinn kaç gündür aklımdaydın ya niye gelmedi niye haber vermedi diye.bak bu sevince gribi unuttum.biz sana herşey iyi olacak demiştik dimi.ah bu dr lar bi serçe parmağı kısa diye.........insanı bunalıma sokarlar....

gözün aydın canım çok şükür işte diyoduk temiz çıkacak diye maşallah
elevitte öyle büyük kapsül canım ama napalım mecbur içiyoruz işte. Ferrum kansızlık için zaten canım bak kansızlık ilacı vermiş işte. Yanlış bilmiyosam tabi :)

onuda yeni vermişti zaten sizler diyonuz yaa progestan elvit falan v.s. bende diyorum acaba drum ii değilmi evham yapıyorum anlayacağın yaa zaten ilaç içmesek doğal beslensek iyide işte onuda yapamıyorum

canımmm gözün aydınnnn.. demiştik değil mi temiz çıkacak diye :)) bu doktorların bazıları korkutuyor ınsanı ya..

ben doktorumu cok sevıyorum hıc gereksız konusmuyor ıyıyıde kısa kotuyu de kısa anlatıyor..Şeniz

saolun kızlar daha dr a cmt gidicem kağıtta normal yazıyo normalddir demi? ay ne kadar tedirginim hala. cmt ye kaadar dokuz doğururum herhalde.

ileciğim benimkide öyle az konuşur ama bazen şuram ağrıyo derim olabilir der gayet relax

arkadaşlar bilginiz varmı 2010 nisan anneleri topiğini açan arkadaşımız hamile kalabildimi acaba. sanırım pco sorunu vardı. inşallah geçmiştir oda aramıza katılmıştır

ileciğim benimkide öyle az konuşur ama bazen şuram ağrıyo derim olabilir der gayet relax

Canım ben o huyunu sevıyorum .. çok guler yuzlu ama.. gıdınce sorunumum olup olmadıgını sorar.. eger ılaç takvıysı gereklı ıse hemen verır.. sonrada yollarr:))) ıns normal dogurursam sanırım onun sayesınde hızlı dogurcam ıns :))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
topiği açan ceylandı sanırsam yok henüz hamile değil şekerler, inşallah kalıcak en kısa zamanda.

topiği açan ceylandı sanırsam yok henüz hamile değil şekerler, inşallah kalıcak en kısa zamanda.

inşallah rabbim hayırlısıyla onada nasip etsin.

kızlar bu arada kilolar nasıl ben 64le hamile kaldım şuan 73üm doktorum çok aldın ama duracak diyor inşallah. yoksa 20 kilo kesin olacak bende

canım bende dr umun insanlığını çok seviyorum.benime üzülüp benimle güldüğünü çok iyi biliyorum.bir ara et parçası gibi bişey düşmüştü benden.eşime demişti çok korktum bebeğe bişey oldu diye demiş.bana diyoduki ben tüp bebek yaptıracağım sırada sağlıklı bi şekilde seninde bebeğini kucağına versem başka bişey istemiyorum derdi,hangi dr bu cümleyi kurmaya tenezzül ederki....o zaman drmla anı ilçedeydik şimdi dr um orduda çalışıyor ona diyorumki fizana da gitsem benden kurtuluşun yok : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…