- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
Slm Şeker anneler. Budebe arkadaŞım geÇmİŞ olsun. Bende bayram haftası fenaydım. Faranjİy oldum kuru ÖksÜrÜkten ÖldÜm. Sonlara doĞruda gıcık sÖkemedİm ondan boĞulacaktım fenaydı. Tek İlacım ıhlamur lİmondu valla. Acİl Şİfalar dİlerİm. Çok ÖpÜorum herkesİ. Ha bİde kızlar belkİ bİlİyorsunuzdur ben yİnede paylaŞayım dereotunda Özellİkle tohumu sÜtten İkİ kat fazla kalsİyum varmıŞ. Önerİyorum herkese bende yenİ baŞladım
slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
Ruzenİn arkadaŞım. Bİz senle hem İsİmde hemde gÜnde aynıyız sanırım :)))
gözün aydın canım çok şükür işte diyoduk temiz çıkacak diye maşallahslm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
elevitte öyle büyük kapsül canım ama napalım mecbur içiyoruz işte. Ferrum kansızlık için zaten canım bak kansızlık ilacı vermiş işte. Yanlış bilmiyosam tabi :)
canım benim aslında 21+2 olmam gerek ama ticcker ilerlemiyo hafta olarak aynıyız ama...
seninde mi bebiş kuzey olcaktı??
canımmm gözün aydınnnn.. demiştik değil mi temiz çıkacak diye :)) bu doktorların bazıları korkutuyor ınsanı ya..
ben doktorumu cok sevıyorum hıc gereksız konusmuyor ıyıyıde kısa kotuyu de kısa anlatıyor..Şeniz
ileciğim benimkide öyle az konuşur ama bazen şuram ağrıyo derim olabilir der gayet relax
topiği açan ceylandı sanırsam yok henüz hamile değil şekerler, inşallah kalıcak en kısa zamanda.
inşallah rabbim hayırlısıyla onada nasip etsin.
kızlar bu arada kilolar nasıl ben 64le hamile kaldım şuan 73üm doktorum çok aldın ama duracak diyor inşallah. yoksa 20 kilo kesin olacak bende
Canım ben o huyunu sevıyorum .. çok guler yuzlu ama.. gıdınce sorunumum olup olmadıgını sorar.. eger ılaç takvıysı gereklı ıse hemen verır.. sonrada yollarr:))) ıns normal dogurursam sanırım onun sayesınde hızlı dogurcam ıns :))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?