2010 Nisan Anneleri

inşallah rabbim hayırlısıyla onada nasip etsin.

kızlar bu arada kilolar nasıl ben 64le hamile kaldım şuan 73üm doktorum çok aldın ama duracak diyor inşallah. yoksa 20 kilo kesin olacak bende

canım benimde öyle drum bas bas bağırıyo peşimden şekerli yeme diye,bende bu bayamda biraz şeker yedim,birkaç günde sabahları tost yaptım kendime hemen 2 kilo aldım.şu an toplamda 10 kilo aldım ama ben öyle öğün dışında yemem pek birde az yerim ama gayet sağlıklı beslenirim.süt ve ürün
leri fındık ceviz ebeye diyorum bana düzenli beslenmek gelmiyo diye

HERKESE SELAMLAR

slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.

çok sevindim canım.çok şükür.

budebecim.geçmiş olsun.bende hala ıhlamur,tarçın,zencefil,karanfil dörtlüsüyle hayatımı geçiriyorum.

bugün kontrolleri olan tüm arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah. benimde cuma kontrolüm var.sabırsızlıkla bekliyorum.

sağol tatlım bende bişeyler yaptım bakalım akşamada özgeciğimin tarifini yapacağım

canım inşallah istediğin gibi olur herşey,kuzey oğlumuz sağlık haberlerini getirirsin bizlere

ya hacercim bana da dr um hiçbişey vermedi kan değerlerin normal dedi vitamine de gerek yok dedi ben 9. Haftada folik asiti bıraktım ondan beridir bişey vermedi. Bu tamamen senin değerlerinle alakalı bişeydir

slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.

rüzgarcım bugünkü 2. çok iyi haberi de sen verdin gözün aydın gözümüz aydın tatlım.

inşallah rabbim hayırlısıyla onada nasip etsin.

Kızlar bu arada kilolar nasıl ben 64le hamile kaldım şuan 73üm doktorum çok aldın ama duracak diyor inşallah. Yoksa 20 kilo kesin olacak bende

ya en son 10 kasımda gitmiştim 16 haftalıktım 1,5 kg almıştım bu sabah tartılma gafletinde bulundum 4,5 5 kg ya yakın kg almışım hemen indim tartıdan :) ama dr um bana 8 kg dan fazla alırsan diyetisyenle devam edicez demişti ondan panik oldum ama seninki bişey demediyse boşver

ya kızlar benim eşim yağmur koymayalım diyo, dora istiyo. Sizce nasıl?

rüzgarcım sen bilirsin dora da güzel ama yağmur daha güzel gibi sanki sadece yardımcı olmak adına fikrim bu

merhaba avukat nabersiniz bakalım?

İlke-nur maşallah oğluşuna canımm.

selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*
Geçmiş olsun canım.İNŞALLAH KISA ZAMANDA ATLATIRSIN.
Gözün aydın çok sevindim.
a.s.butterfly.Sana da geçmiş olsun canım.

şükür.idare ediyoruz.boş boş oturuyorum büroda.nette geziyorum.sizleri sormalı efendim?

Bende bekliyorum cumayı.Benimde kontrolüm var.

herkese iyi dilekleri ve duaları için teşekkürler.perşembe görüşürüz
Güzel haberlerle geleceksin canımm.Üzme kendini.

Bende bekliyorum cumayı.Benimde kontrolüm var.

Güzel haberlerle geleceksin canımm.Üzme kendini.
ne güzel şafak sayan biri daha.
ayrıntılı ultrasona gireceğim.birde galiba şeker yüklemesi yapılacakmış.benim gibi kardeşimin deyimiyle balina etli ama normalde şekeri normal çıkan birinin şekeri inşallah şimdide normal çıkar.zaten ödemler başladı.tuzu kesmem lazım.birde akşamları yediğim azıcık çikolata yada salep olmazsa ne yaparım ben.

yosuncum saol geçti şükür. sen nasılsın nasıl gidior hamilelk
İyi diyelim iyi olsun.Biraz aşağıda benim bebiş.Baskı yapıyor.Bazen topallıyorum resmen.

Avukatcımm benden senden geri kalmam kesin.Şekerim tansiyonum normal ama çok az olan varislerim arttı iyice gebelikte

iyiyiz biz de şekerim nasıl olalım bi yandan yazışıp arada da işime bakıyorum aslında tam tersi olması lazım ama çaktırmayın :)

çaktırmayız canım.merak etme.
ben çıkayım arkadaşlar.belim ağrımaya başladı.eve gidip,becerebilirsem biraz uzanayım.dünde öğle demiştim.hak getire.gece bile doğrudu dürüst uyuyamadım.herkese iyi akşamlar.hoş muhabbetler.

yosun sende çok guzel haberlerle gelıceksın canım heyecanla paylasıcaksın bizimle..rahat ol güze düşün.

Güle güle canım.Dinlenirsin biraz.a.s.
yosun sende çok guzel haberlerle gelıceksın canım heyecanla paylasıcaksın bizimle..rahat ol güze düşün.

İnşallahh canım.Tek temennimiz bugünlerde bebişlerin iyi olması.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…