inşallah rabbim hayırlısıyla onada nasip etsin.
kızlar bu arada kilolar nasıl ben 64le hamile kaldım şuan 73üm doktorum çok aldın ama duracak diyor inşallah. yoksa 20 kilo kesin olacak bende
slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
HERKESE SELAMLAR
çok sevindim canım.çok şükür.
budebecim.geçmiş olsun.bende hala ıhlamur,tarçın,zencefil,karanfil dörtlüsüyle hayatımı geçiriyorum.
bugün kontrolleri olan tüm arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah. benimde cuma kontrolüm var.sabırsızlıkla bekliyorum.
bende saat ikide çıkıcam kızlar ama önce hastanenin muahsebe bölümü ile konuşcam bakalım fiayatlar neymiş....gene aynı ücretse eğer hiçç muayne olmuycam ve direk arkadasın tavsiye ettiği ilgi hastanesine gitcem yarın sonuçta ordaki fiyatı bilirym....
oğlumu görcem bugunde diyordum ama bakalım kısmetse.....
budebe geçmiş olsun canım dikkat et diycem ama çevredeki kişiler dikkat etmesi lazım zaten bizler hamileyiz diye kendimize iyice dikkat ediyoruz ama bazen işte böyle oluyor
yaa bendemi bi sorun var dr umdamı bilmiyorum hamile kaldığımdan bu yana dr um sadece 2 kutu folik verdi içtim şimdide ferrum sanol vermiş 1 paket bitmek üzere başkada hap içmedim ara ara mide bulantısı hapı bide zaten ağrı kesici sık sık değil ama ne kan ilacı ne elevit ne pogestan nede vitamin iç bişey vermedi yaa gerek görmedi yada drum ilgisiz
slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
inşallah rabbim hayırlısıyla onada nasip etsin.
Kızlar bu arada kilolar nasıl ben 64le hamile kaldım şuan 73üm doktorum çok aldın ama duracak diyor inşallah. Yoksa 20 kilo kesin olacak bende
ya kızlar benim eşim yağmur koymayalım diyo, dora istiyo. Sizce nasıl?
herkese selamlar
Budebecim.geçmiş olsun.bende hala ıhlamur,tarçın,zencefil,karanfil dörtlüsüyle hayatımı geçiriyorum.
Bugün kontrolleri olan tüm arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah. Benimde cuma kontrolüm var.sabırsızlıkla bekliyorum.
Geçmiş olsun canım.İNŞALLAH KISA ZAMANDA ATLATIRSIN.selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*
Gözün aydın çok sevindim.slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
a.s.butterfly.Sana da geçmiş olsun canım.Slm Şeker anneler. Budebe arkadaŞım geÇmİŞ olsun. Bende bayram haftası fenaydım. Faranjİy oldum kuru ÖksÜrÜkten ÖldÜm. Sonlara doĞruda gıcık sÖkemedİm ondan boĞulacaktım fenaydı. Tek İlacım ıhlamur lİmondu valla. Acİl Şİfalar dİlerİm. Çok ÖpÜorum herkesİ. Ha bİde kızlar belkİ bİlİyorsunuzdur ben yİnede paylaŞayım dereotunda Özellİkle tohumu sÜtten İkİ kat fazla kalsİyum varmıŞ. Önerİyorum herkese bende yenİ baŞladım
ya hacercim bana da dr um hiçbişey vermedi kan değerlerin normal dedi vitamine de gerek yok dedi ben 9. Haftada folik asiti bıraktım ondan beridir bişey vermedi. Bu tamamen senin değerlerinle alakalı bişeydir
rüzgarcım bugünkü 2. çok iyi haberi de sen verdin gözün aydın gözümüz aydın tatlım.
ya en son 10 kasımda gitmiştim 16 haftalıktım 1,5 kg almıştım bu sabah tartılma gafletinde bulundum 4,5 5 kg ya yakın kg almışım hemen indim tartıdan :) ama dr um bana 8 kg dan fazla alırsan diyetisyenle devam edicez demişti ondan panik oldum ama seninki bişey demediyse boşver
rüzgarcım sen bilirsin dora da güzel ama yağmur daha güzel gibi sanki sadece yardımcı olmak adına fikrim bu
merhaba avukat nabersiniz bakalım?
Bende bekliyorum cumayı.Benimde kontrolüm var.HERKESE SELAMLAR
budebecim.geçmiş olsun.bende hala ıhlamur,tarçın,zencefil,karanfil dörtlüsüyle hayatımı geçiriyorum.
bugün kontrolleri olan tüm arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah. benimde cuma kontrolüm var.sabırsızlıkla bekliyorum.
Güzel haberlerle geleceksin canımm.Üzme kendini.herkese iyi dilekleri ve duaları için teşekkürler.perşembe görüşürüz
ne güzel şafak sayan biri daha.Bende bekliyorum cumayı.Benimde kontrolüm var.
Güzel haberlerle geleceksin canımm.Üzme kendini.
şükür.idare ediyoruz.boş boş oturuyorum büroda.nette geziyorum.sizleri sormalı efendim?
İyi diyelim iyi olsun.Biraz aşağıda benim bebiş.Baskı yapıyor.Bazen topallıyorum resmen.yosuncum saol geçti şükür. sen nasılsın nasıl gidior hamilelk
ne güzel şafak sayan biri daha.
ayrıntılı ultrasona gireceğim.birde galiba şeker yüklemesi yapılacakmış.benim gibi kardeşimin deyimiyle balina etli ama normalde şekeri normal çıkan birinin şekeri inşallah şimdide normal çıkar.zaten ödemler başladı.tuzu kesmem lazım.birde akşamları yediğim azıcık çikolata yada salep olmazsa ne yaparım ben.
iyiyiz biz de şekerim nasıl olalım bi yandan yazışıp arada da işime bakıyorum aslında tam tersi olması lazım ama çaktırmayın :)
İyi diyelim iyi olsun.Biraz aşağıda benim bebiş.Baskı yapıyor.Bazen topallıyorum resmen.
bende de öle oluyo canım özellıkle ayaga kalktıgımda hıssedıyorum baskıyı
Güle güle canım.Dinlenirsin biraz.a.s.çaktırmayız canım.merak etme.
ben çıkayım arkadaşlar.belim ağrımaya başladı.eve gidip,becerebilirsem biraz uzanayım.dünde öğle demiştim.hak getire.gece bile doğrudu dürüst uyuyamadım.herkese iyi akşamlar.hoş muhabbetler.
yosun sende çok guzel haberlerle gelıceksın canım heyecanla paylasıcaksın bizimle..rahat ol güze düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?