2010 Nisan Anneleri

biz geldik ama bebişi görmedim sadece konuştuk ve doğum konusunda fikir aldım benim hastanemden bin kat daha güzel resmen kalite akıyor doktoruda iyi gibi bakalım birde yarın gideyim kıyaslıycam ikisi arasında tercih yapcam canlarım....

İlke-nur maşallah oğluşuna canımm.

Geçmiş olsun canım.İNŞALLAH KISA ZAMANDA ATLATIRSIN.

Gözün aydın çok sevindim.

a.s.butterfly.Sana da geçmiş olsun canım.

canım sağol şimdi sıcak çorba falan içtim ama akşam oldukça sanki daha da halsizleşiyorum

merhaba şekerler bugün nasılız bakalım?

hg seymacım biz iyiyiz sizler nasılsınız?

senin adına sevindim ruzenin gerçi kuzeyini görsen daha iyi olcakmış ama olsun en azından seni rahatlatacak şeyler öğrenmişsindir.

Hoşgeldin şeyma teşekkürler sen nasılsın?
Hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür sağol.Bugün biraz fazla hareketli bebişlerim.Hep beraber hopluyoruz =))
Özge'cim hoşgeldin.Allah yardımcın olsun bu tür konularda karar vermek çok zor oluyor.Hayırlısı olsun inş.Hangi hastaneye gidiyordun sen?Dr.ların isimleriyle bi araştırma yapsan nette CADIARZU

mehtapcığım cuma büyük günmüş ne güzel,sağlık nhaberleriyle dön inşallah....
özgeciğim inşallah iyi bi hastane ve dr bulursun canım ya...kuzeyide görsen süper olacaktı : )

ahhhhh özge ne iyi olur valla pancar var dible yapıcağım elim kolum kalkmıyor acaba dr a haber versem mi ya-*grip olduğunda ara beni demişti

özge şu senin bana verdiğin çay haricinde ne yapabilirim halsizliğim çok var

canım bence ara dediyse doktorun ara sen bi haberi olsun....,
kendinide yorma ya elin kolun kalkmıyosa uzan da terle azcık terde atar gribi....
çay haricinde bişi yapamıyruz tatlım hamiş olduğumuz için.....

birde kendi doktoruma sordum tetanoz aşısı için hastalarımdan yarısı oldu yarısı olmadı tamamen sana kalmış bişi dedi,eğer istersen ayptır dedi....o önermiyormuş zaten steril ortamda doğum yapacakmışız gerek yokmuş öle dedi....benimde kafa çorba oldu sayaesinde....
hem normal doğumda hiç bi doktor birebir doğurtmazmış ebe bulunurmuş oda olurmuş fakat artı bişi olursa müdahele için...

ben olacağım şahsen normal doğum diyorlar bi bakıyorsun sezeryana alıyorlar doktorlarada belli olmuyor bebişlerede..

ayyy kızlarrr kafam nası karışık anlatamam ya ne zormuş valla anne olmak...
bugun hast. bir bebek daha doğdu ben konuşurken doktorla asansöre bindirdiler ayy çok şirindi bayıldım minnicik babası ağlıyodu bir yandan bebek ağlıyodu çaktırmayın bende ağladım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…