Hoşgeldin şeyma teşekkürler sen nasılsın?Merhaba şekerler bugün nasılız bakalım?
İlke-nur maşallah oğluşuna canımm.
Geçmiş olsun canım.İNŞALLAH KISA ZAMANDA ATLATIRSIN.
Gözün aydın çok sevindim.
a.s.butterfly.Sana da geçmiş olsun canım.
merhaba şekerler bugün nasılız bakalım?
biz geldik ama bebişi görmedim sadece konuştuk ve doğum konusunda fikir aldım benim hastanemden bin kat daha güzel resmen kalite akıyor doktoruda iyi gibi bakalım birde yarın gideyim kıyaslıycam ikisi arasında tercih yapcam canlarım....
Hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür sağol.Bugün biraz fazla hareketli bebişlerim.Hep beraber hopluyoruz =))Hoşgeldin şeyma teşekkürler sen nasılsın?
Özge'cim hoşgeldin.Allah yardımcın olsun bu tür konularda karar vermek çok zor oluyor.Hayırlısı olsun inş.Hangi hastaneye gidiyordun sen?Dr.ların isimleriyle bi araştırma yapsan nette CADIARZUbiz geldik ama bebişi görmedim sadece konuştuk ve doğum konusunda fikir aldım benim hastanemden bin kat daha güzel resmen kalite akıyor doktoruda iyi gibi bakalım birde yarın gideyim kıyaslıycam ikisi arasında tercih yapcam canlarım....
fundacım tatlım çok gecmiş olsun ya gelim sana sıcak sıcak bi pancar kaynatim valla....
ahhhhh özge ne iyi olur valla pancar var dible yapıcağım elim kolum kalkmıyor acaba dr a haber versem mi ya-*grip olduğunda ara beni demişti
özge şu senin bana verdiğin çay haricinde ne yapabilirim halsizliğim çok var
sustunuz ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?