2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr... biz geldik oğlumla.. sabahtan 3e kadar dr.daydık.. şeker yüklemesii.. tam kan tarama.. tam idrar taramaa... doopler ultrason.. hepiciği yapıldıı.. öldüm bittim.. kan aldırmaktan kevgire döndüm hatta bide fenalaşıp yarım saat sedyede istirahat bile ettim hemşire nezaretinde :))) ama allaha şükür herşeyimiz normall.. tüm organlarımızın gelişimi ve onlara kan taşıyan damarlarr normall.. herşey iyii..şeker sabah aç karna 101 çıkmıştı.. 50 mg. glukoz yüklemesinden 1saat sonra da 104 çıktı.. normalmiş.. kan idrar testleri de iyi şükürler olsunn.. doktorum ayrıntılıya istersen dışardan gidebilirsin ama en ufak bir sorun olsaydı mutlaka dopler de kandini gösterirdi dedii.. bende kararsız kaldım haliyle ama çok mutlu çook huzurluyumm.. oğlumu çok seviyorumm..ona bir kez daha aşık oldum ultrasonda görünce.. kalbi gümbür gümbür.. :) 395,45 gr. olmuş paşam.. ama doktorumuz gayet iyi dedii.. bide kağıtta 23 cm. yazıyo ama boyumu tam bakamadım...

şimdi accık dinleniim 10 dk. sonra kızımı almaya gidicemm... öpüyorum hepiniziii....

refişim ne güzel hersey çok iyi çıkmış çok sevindim oğluşunda iyiymiş ohhh valla harika.....

Oyy babası da ağlamış kıyamam yaaa.Senin yerinde ben olsam bende ağlardım Özgecik.:sinifsinif:

kızlarrrr
biz geldikkk
napıyo bakim oğlumun teyzeleri?
biz çok şükür iyiyiz geldik evimize
budebecim çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine

refiyecim ben de sabahtan beri seni merak ettim dr a giden herkes geldi bi sen yoktun iyi oldu çıkmadan gördüğüm gözün aydın arkadaşım. maşallah darısı bi dahaki kontrole o zaman. kendinize ve evdekilere iyi bakınız

OOOHHHHHHH canım maşallah herşeyi halledip güze:lepi:l haberlerle gelmişsin bundan sonrada böle olur umarım

Kızlar iyi akşamlar, bizde bebişimle çarşıdan geldik. a.s.

Bebegcim, maşallah bebeğine. Allah nazarlardan korusun.
Jnaz sanırım sende ciciler topiğinde gördüm oğlunu görmüşsün. 700 gr olmuş. Maşallah oğluna bayağı iri bir bebek olacak. Allah nazarlardan saklasın.
Budebe geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et.

ewt canım ya çok güzeldi bende oracıktı hemen hayal kurdum yaaa gecsin şu 4 ay artıkın.....

Adaşcım sabırsızlanma bu kadar en güzel zamanı karnınızdaki zamanı diyolar! Bunun da tadını çıkaralım . Allah nasip ederse nasılsa yaşıycaz o güzel ve zor günleri de!

kızlarrrr
biz geldikkk
napıyo bakim oğlumun teyzeleri?
biz çok şükür iyiyiz geldik evimize
budebecim çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine

hoşgeldin canım.ne yapıyosun nasılsın*doktora gittin mi*sağol canım ya o kadar dikkat ettim gelip beni buldu grip klava:

canım çok sağol sabahtan beri fış fışlıyom:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…