2010 Nisan Anneleri

Cnm iyi haberlerle gelmene çok sevindim.Maşaallah sana ve oğluşuna

Ruzenincim, sizin park yatak benim kafamı çok karıştırdı. kafamçokkarıştı
Fiyatı çok uygun. Ben krafttan filan alıyım ikinci bebektede kullanırız diyordum ama şimdi seninkini görünce zaten oğlum 3,4 yıl kullanacak. Sonra ikinciye yeni yeni alır kullanırım diyorum. Hem ona kadar ne yeni modeller çıkar.
Canım ins oğluşun sağlıklı, güzel günlerde kullansın yatağını.

hoşgeldiniz canım
evet tatlım çok şükür cuma günü gördüm oğlumu 2. düzey ultrason yaptırdığımda daha ayrıntılıydı tabiki doktor ultrasonu çekerken oda yumrukluyordu göbeğimi hiç kalkasım gelmedi masadan çok şükür bir sorunda çıkmadı böbrekleri vs herşey normal görünüyor
annesine çekecek galiba iriliği şekerim bide 2 hafta ilerde göründüğü için normal sanırım kilosu
sen nasılsın canım
hoşgeldin canım.ne yapıyosun nasılsın*doktora gittin mi*sağol canım ya o kadar dikkat ettim gelip beni buldu grip klava:
hoşbuldum hayatım çok şükür iyiyim cuma günü gittim çok şükür bebeğime bişey yokta benim kan değerlerim çok düşük bugün tahlil verdim 3 hafta boyunca da her salı gidip vereceğim gaitada gizli kanama olup olmadığına bakacaklar inşallah normale döner
geçenlerde bende grip olmuştum ama sadece bir gün sürdü inşallah sende de öyle olur canımcım
canım benim çok saol tatlım ya.... daha güzelleri sizlerin olsun inşlh.....
aminn bitanem ne çok hevesleniyor insan değil mi
bende annemlerin ördüklerini ve aldıklarını görünce öyle heveslendimki bir an önce giydirmek istiyorum bebeğime :)

şeymacım senin aldıklarınıda gördüm hayatım güle güle kullansın kuzuların

Jnazcım, iyiyim çok şükür bebişimle yemeğimizi yiyoruz. Babamız yok biraz hüzünlüyüz bu akşam. :gitme:

Peki jnazcım bebişinin erken gelebilir o zaman değil mi?

Jnazcım, iyiyim çok şükür bebişimle yemeğimizi yiyoruz. Babamız yok biraz hüzünlüyüz bu akşam. :gitme:

afiyet olsun tatlım bizim babamızda gelmedi daha bizde bugün kavuştuk zaten çok mutluyuz :) 10 gündür ayrıydık eşimle
sanırım bebeğimde erken gelecek hayatım ilk gittiğimizde 2 nisan dı doğum tarihi ama en şimdi mart ın 20 sinden sonra bekliyoruz bakalım değişmezse tabi
Jnaz sağol cnm teşekkür ederiza.s.

rica ederim canım

canım ya kafanı karıştırmak istemem ama gercekten birebir tüm markalrı gördüm canım hepsi aynı işte,ne gerek var okadar para vermeye.....
değişik renkleride var canım.....bencede hiç okadra para verme ikinci bebeğe eminim yenileri çıkar onlarıda almak istersin binbir hevesle.....çok saol sekerim inşlh hepimmizin bebişleri iyi günlerde kullansın..

Ruzenincim, o kadar mantıklıki kararın canım. Bayağı benimde aklıma yattı. Bizim burada zaten çok tercih yok netten alacak gibiyiz.

Jnazcım, ilk bebişine kavuşan annemiz sen olabilirsin o zaman. Artık senden taze taze doğum bilgilerini alırız.

Jnazcım, ilk bebişine kavuşan annemiz sen olabilirsin o zaman. Artık senden taze taze doğum bilgilerini alırız.

her an herşey olabilir tatlım hayırlısıyla gelsinde bebeklerimiz
inşallah güzel haberlerle gelebilirim bende
bu arada biliyormusun bizim ailede amca kızlarının 4 üde hamile ve sanırım ilk benim bebeğim olacak aynı şeyi onlarda söylüyor -tatlicadiarzu-

Ben o paşanı severim,öperim hattaaa yerimmmmmmmmm.a.s.Çok sevindim canımm.

kızlarrrr
biz geldikkk
napıyo bakim oğlumun teyzeleri?
biz çok şükür iyiyiz geldik evimize
budebecim çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine
hosgeldin nazcımm.Nasılsın?
iyi akşamlar kızlar! Herkese merhaba!
iyi akşamlar özge.Nasılsın cnm?

afiyet bal şeker olsun.Babişiniz nereye gitti,sizi yalnız bıraktıa.s.

Yosuncum babamız çalışıyor. Ekmek paramızı kazanıyor. Onu özlüyorum ama diyorum çok sükür işimiz olsunda çalışalım. :Saruboceq:

jnazcım maşallah oğluna tabi canım senin sattan 2 hafta önce gittiği için kilosu öyledir,iyi bakmışsın oğluşuna canım.sen şimd 25. haftandasın dimi?canım kan değerin düşük çıkmış,dr un kAN hapı verdi mi *

hoşbuldum canımm
iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
bende iyiyim canım sağolasın.opuyorumnanaktan
Yosuncum babamız çalışıyor. Ekmek paramızı kazanıyor. Onu özlüyorum ama diyorum çok sükür işimiz olsunda çalışalım. :Saruboceq:

ekmek parası için olsun da be gülüm.Kısacık özlemler onlar.a.s.

evet tatlım tamamen ileride gitmesine bağlı 25 haftalık olduk
kan değerimde ciddi anlamda düşmüş tatlım kan hapı kullanıyordum zaten dozunu artırdı doktorum şimdi sabah akşam alacağım ama ne olur ne olmaz diyede gaitada gizli kanama olup olmadığını da takip edecekler
dua et bana olur mu tatlım dün doktor öyle diyince o kadar korktumki bebeğime bişey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…