evet tatlım tamamen ileride gitmesine bağlı 25 haftalık olduk
kan değerimde ciddi anlamda düşmüş tatlım kan hapı kullanıyordum zaten dozunu artırdı doktorum şimdi sabah akşam alacağım ama ne olur ne olmaz diyede gaitada gizli kanama olup olmadığını da takip edecekler
dua et bana olur mu tatlım dün doktor öyle diyince o kadar korktumki bebeğime bişey olacak diye
ii akşamlar. laptop ın şarj aleti tırlattı, çalışmıyooo. o yüzden giremiycem sanırımbi kaç gün. kardeşim geldi. onun laptop ını kullanıyorum şimdi. bugün dr. u aradım. hamileler için gelen aşıdan olmamaı istedi. risk grubundasın bu aşı katkısız dedi. bakalım hele bi herifimle konuşam da.
refişim ne güzel hersey çok iyi çıkmış çok sevindim oğluşunda iyiymiş ohhh valla harika.....
refiyecim ben de sabahtan beri seni merak ettim dr a giden herkes geldi bi sen yoktun iyi oldu çıkmadan gördüğüm gözün aydın arkadaşım. maşallah darısı bi dahaki kontrole o zaman. kendinize ve evdekilere iyi bakınız
bebegcim maşallah sanada bebeğine de canım
OOOHHHHHHH canım maşallah herşeyi halledip güze:lepi:l haberlerle gelmişsin bundan sonrada böle olur umarım
Bebegcim, maşallah bebeğine. Allah nazarlardan korusun.
.
Cnm iyi haberlerle gelmene çok sevindim.Maşaallah sana ve oğluşuna
Ben o paşanı severim,öperim hattaaa yerimmmmmmmmm.a.s.Çok sevindim canımm.
.
bebeg83 mutlu güzel haberlerine sevindim canım maşallah oğluna da sanada
canım gözün aydın bitanem maşallah paşamıza canımcım ohhh babasının tabikide otuziki dişide ortaya çıkar canımcım bu güzel habere maşallah canımcımgünaydın kızlarr biz geldikk oğluşumllaa :icecream:
çok güzel bir sabahtı bizim için
kocişle doktora gittik ayrıntılı usg miz vardı..
hastaneye gırer gırmez oğlum tekmelemeye başladı..
doktora usg yı karnıma koyar koymaz da pipisini açtı..
doktor güzel güne erkekle başlıyoruz dedi hemen :))
yavrum öyle hareketlıydı kı hıc durmadı yerınde..ellerini yuzune kapamıştı
doktor göruyorsun dımı dedı.. evet utangac benım oğlum kapatır yuzunu dedım:))
kadıncağız ne utangacı ilk açtımdan belli açmış bacaklarını bunu gösterıyor dedı:)) pipisini gösterıyorduuu :)))) tabı kocişte otuz ıkı dişi ile gülüyor :)))
buarada oğlumun boyu uzun olacakmış..bacak kemıklerı cok uzun dedı.. size çekmeyecek sanırım dedı :) ( kadın orda sağolsun kısa oldumuzu yuzumuze cekınmeden soyledı ) sengözlerimebaksanab kilosuda çok ıyı dedı 510 gr olmuşuzzz teyzelerı..
kalbımız 156 atıyordu..
sonuçları kendı doktoruma gösterdım super dedı.. son bır testımız kalmış artık yıl basından önce gel şeker yuklemesı yapalım dedı .. sona yaklaşıyoruz sanırım..
-------
çok uzun yazmısım yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napimm çok güzeldi bugunnn :)))
oyyyy dnürüm benim canım kıyamama sana canım benim geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi canımcım yaa özledim damadımı sorma en yakın zamnda gelicem şu misafir işlerimiz hafiflesin inşallah canımcım dikkat et damadıma:1hug::CüvCüv:selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*
:teytey::teytey::teytey::dance: gözün aydın canım benim maşallah canımdemiştik canım sana inan bişey çıkmayacak diye bazı doktorlar boşuna evham yaptıruıyo anneleri yaaa hadi gözümüz aydın rüzgarcığımzemuszemusslm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
evet tatlım tamamen ileride gitmesine bağlı 25 haftalık olduk
kan değerimde ciddi anlamda düşmüş tatlım kan hapı kullanıyordum zaten dozunu artırdı doktorum şimdi sabah akşam alacağım ama ne olur ne olmaz diyede gaitada gizli kanama olup olmadığını da takip edecekler
dua et bana olur mu tatlım dün doktor öyle diyince o kadar korktumki bebeğime bişey olacak diye
ii akşamlar. laptop ın şarj aleti tırlattı, çalışmıyooo. o yüzden giremiycem sanırımbi kaç gün. kardeşim geldi. onun laptop ını kullanıyorum şimdi. bugün dr. u aradım. hamileler için gelen aşıdan olmamaı istedi. risk grubundasın bu aşı katkısız dedi. bakalım hele bi herifimle konuşam da.
opuyorumnanaktan güzelimm şükür kavuşturana.. özlettiniz kendinizii..günaydın canım :)
ben de geldimm..
kaaç gündür giremiyordum, özlemişim burayı valla
bilgisayarım bozuldu, o tamire gitti, ben de dayanamadım annemin laptopunu çaldım artık dün akşam..
ee, nasılsınız görüşmeyeli :)
sagol canım benım yaaa banada normal gelıyo aslında ama işte can sıkıcı çoook...rejime basladımda sankı kilo alıyosun dıyolarrr tövbeeeee tövbeeeee...
:içelim: katılıyorum dünürcüm sanaa.. ben 10 kilo verdim bana halaa ay kilo almışın diyenler vardıı.. yada verdin diyen de millet ayda veriyo o kiloyu sen 2-3 ayda ancak 10 kg. mı verdin diyoduay normal tabi canım, sen ne bakıyorsun onlara.
çevrendekiler de amma küt insanlarmış yahu. hamile insan 5 değil 15 kilo alsa denir mi öyle şeyler.. hamile olmayan kilolu bir insana laf edilmesi bile beni sinir eder, ben aynaya bakınca neye benzediğimi görmüyorum sanki.!
hele ki hamile birine laf edilmesi, hepten densizlik.
aldırma sen, son derece iyisin.
kaydirigubbakcemile3 kız dellendin mi.. yengem 110 kilo.. ve 40 yaşında halaa çatır çatır doğuruyo kadın.. şu an 21, 19, 17 , 7 ,4 yaşında 5 evladı var kaydirigubbakcemile3 hepsi normal ve bir tek dikişi bile olmadan :jeyyar:günaydn hanımlar nasılsınız ben çook iyiyim bugün anlatmayacak şekilde bi enerji var içimde neden hiç bilmiyorum hamileliğimden bu yana yani 22 haftadır ilk defa böyle bişey oluyor kıpır kıpır içim sanki bişey olcak bugün iyi yönde bakalım artık hayırlısı umarım sizlerde iyisinizdir yaa şu kilo işini hiç sormayın ben şimdiye kadar almadım verdim ama şimdiden sonra alırsam yandım zaten kiloluyum 80 kiloyum valla normal doğum yapamam eğer kilo alırsam sezeryandan da korkuyom artık karnımda büyütürüm bebeğimi
canımm evlatlarımızı rabbim hayırlılarla karşılaştırsın... paylaşamamak değil de densiz insanlar can sıkıcıı.. öğmeleri hele öldürür benii..ayy kıslar size bişey dıycemm gülmeyın ama ...hanı konusuyoruz burda gelın arıyoruz oğullarımıza dünür oluyoruz falan..ya ben bi garıp hıssedıyorum yawwww paylasamam dıyorum oğlumu ben kımseyle manyakmıyım neyım ben...dogunca da alıp ellerıne sevmek isteyenlerı falan düşünüyorumm tövbe tövbeeee
a.s. maşallah oğluna canımm.. inş. doğana kadar hep böyle güzel kontrollerimiz olurr.. ve sağlıkla alırız kucaklarımızaa... :Saruboceq:günaydın kızlarr biz geldikk oğluşumllaa :icecream:
çok güzel bir sabahtı bizim için
kocişle doktora gittik ayrıntılı usg miz vardı..
hastaneye gırer gırmez oğlum tekmelemeye başladı..
doktora usg yı karnıma koyar koymaz da pipisini açtı..
doktor güzel güne erkekle başlıyoruz dedi hemen :))
yavrum öyle hareketlıydı kı hıc durmadı yerınde..ellerini yuzune kapamıştı
doktor göruyorsun dımı dedı.. evet utangac benım oğlum kapatır yuzunu dedım:))
kadıncağız ne utangacı ilk açtımdan belli açmış bacaklarını bunu gösterıyor dedı:)) pipisini gösterıyorduuu :)))) tabı kocişte otuz ıkı dişi ile gülüyor :)))
buarada oğlumun boyu uzun olacakmış..bacak kemıklerı cok uzun dedı.. size çekmeyecek sanırım dedı :) ( kadın orda sağolsun kısa oldumuzu yuzumuze cekınmeden soyledı ) sengözlerimebaksanab kilosuda çok ıyı dedı 510 gr olmuşuzzz teyzelerı..
kalbımız 156 atıyordu..
sonuçları kendı doktoruma gösterdım super dedı.. son bır testımız kalmış artık yıl basından önce gel şeker yuklemesı yapalım dedı .. sona yaklaşıyoruz sanırım..
-------
çok uzun yazmısım yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napimm çok güzeldi bugunnn :)))
:teytey: gözün aydın hemşom opuyorumnanaktan dememişmiydik sanaa.. içini ferah tut kağıtta normal yazıyosa öyledirr. doktorunda normal olduğuınu söylicek bak görürsünn..slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
inşallah içine sinen szin için hayırlı olan bi hast. doktor bulabilirsin özgecim.. inş. bugün görüceksin kuzeyii.. :dance:biz geldik ama bebişi görmedim sadece konuştuk ve doğum konusunda fikir aldım benim hastanemden bin kat daha güzel resmen kalite akıyor doktoruda iyi gibi bakalım birde yarın gideyim kıyaslıycam ikisi arasında tercih yapcam canlarım....
günaydın kızlar :)
dünürcüm, gördüm seni, naber :)
yakışıklı oğlumuz napıyor :)
çok şükür dün iyi haberlerini aldık, keyfi yerindedir onun da :)
ronesans, sana da günaydın bu arada :)
günaydın bitaneciiim...oğlumuz uyandııdoyur beni anlamındaki tekme ve yumruklarını dışardan da görülebilecek şekilde(allahıma şükür ilk kez farkettim karnımın kıpırdadığını :Saruboceq:) sallıyoo.. ben pek iyi değilim balım yaa..
akşamdan beri boğazlarım fecii .. yutkunamıyorumm... sesim bile dolu dolu çıkıyoo.. burnum akıyoo :sinifsinif: arada titremeler geliyoo.. heryerim dökülüyo sankii... akannehir elim ayağım buzz.. ıhlamur kaynatıcam şimdi limonum yok.. almaya gidim barii.. dün sıcak hast. de iyiydi de accık terledim sanırım çıkınca da üşümüştüm bide aç karna ayranı diktim kafayaa.. p.tesi akşam 7 den beri sadece dün sabah 1 simit-1 ayran .. bide öğleden sonra 1 poğaça yedim inanki.. hiç de yiyesim ykk.. en iyisi limon almaya gidince pastaneyede uğriim de belki görünce canım çeker de alır yerim bişiylerr.. :sinifsinif: ama allaha şükür iyiyim diyim canımm... sen nasılsınn? diloşumuz nasıll? opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar. nasılsınız bugün bakalım bebişler nasıl? benimkinin bugün pek keyfi gelmedi daha heralde benle ilgilenmiyo neyse ben de birazdan tatlı yemeye başlarım :)
günaydın canım.
ben solumdan kalktım galiba, bi keyifsizlik huysuzluk var üzerimde.
kızımı bilmiyorum :) o sessiz takılıyor ama iyidir umarım :)
tatlı yiyince hareketleniyor mu seninki :)
benimkinin umru olmuyor yaa, ya da benim mi derim kalın acaba ben mi hissetmiyorum nedir acaba olayımız :)
al benden de o kadar acaba anası zıt olduğu için mi oğlu da pas vermiyo olabilir. aman güzelim insan kendi kendinin doktorudur derler ya biz de kendimize moral verelim bugün tatlı konusu da bende çok işe yarıyo özellikle de çikolata veya kaşık kaşık nutella yiyorum hem ben mutlu oluyorum hem oğlum:) dene bak ye ve 1 saat kadar sonra bebeğinin hareketlerine kulak ver
günaydınnn tatlı annelerr..
bebegcimm çok çok geçmiş olsun canım.. inş hemen iyileşirsin :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?