2010 Nisan Anneleri

bebeg83 mutlu güzel haberlerine sevindim canım maşallah oğluna da sanada
jnaz çok ii maşallah bebeğin erken gelecek inşallh kan değerlerinde normale döner canm

ii akşamlar. laptop ın şarj aleti tırlattı, çalışmıyooo. o yüzden giremiycem sanırımbi kaç gün. kardeşim geldi. onun laptop ını kullanıyorum şimdi. bugün dr. u aradım. hamileler için gelen aşıdan olmamaı istedi. risk grubundasın bu aşı katkısız dedi. bakalım hele bi herifimle konuşam da.

ay canım ne demek dualarım seninle tatlım.canım cahilliğimi mazur gör gaita ne demek*korkma canım ama sen istirahatine dikkat et.halk eğitimin kursuna gidiyomusun yine...

öge canım bişey danışacağım sana şu ayva çekirdeğini son aylarda kullanacaktıkya onun çine biraz su koyup derin dondurucuya mı bırakacaktık*

ademir iyi akşamlar canım.demek dr un aşıdan vurul dedi bende istiyorum am dr um hamilelikte her türlü aşıya karşı.zaten grip oldum bugün offff yaaaaaaa:gitme:

kızlarr uzun bir dinlenme sürecinden sonra akcak kalkabildim.. ama boğazlarım feci acıyoo aç aç o kadar saat durup ayrana saldırınca boğazlarımı üşüttüm sanırım.. biraz soğuktu...
neyse kızımı alıp geldim.. babamız geç gelicek diye accık yatim dinlenim dedim bu saat olmuş :)) kızımda yanımda tabii.. tv izlemiş yavrum ben uyurken... neyse biraz geçmişe bakim kimseler yokken...

aniden çıkarım fln... herkese iyi geceler ....

refişim ne güzel hersey çok iyi çıkmış çok sevindim oğluşunda iyiymiş ohhh valla harika.....

bebegcim maşallah sanada bebeğine de canım

OOOHHHHHHH canım maşallah herşeyi halledip güze:lepi:l haberlerle gelmişsin bundan sonrada böle olur umarım

Bebegcim, maşallah bebeğine. Allah nazarlardan korusun.
.

Cnm iyi haberlerle gelmene çok sevindim.Maşaallah sana ve oğluşuna

Ben o paşanı severim,öperim hattaaa yerimmmmmmmmm.a.s.Çok sevindim canımm.
.

bebeg83 mutlu güzel haberlerine sevindim canım maşallah oğluna da sanada

hihoyyyt opuyorumnanaktan :teytey: a.s. :lepi: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok teşekkür ederiz teyzoşlarr .. desteğiniz için sağolun... öpüyoruz paşamla ben hepinizi... opuyorumnanaktan

canım gözün aydın bitanem maşallah paşamıza canımcım ohhh babasının tabikide otuziki dişide ortaya çıkar canımcım bu güzel habere maşallah canımcım:teytey:

selam kızlar.sanırım grip oldum başım ağrıyor,burnum tıkalı ve hapşırıyorum ya....kendimide o kadar iyi koruyodumki....sizler nasılsınız*
oyyyy dnürüm benim canım kıyamama sana canım benim geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi canımcım yaa özledim damadımı sorma en yakın zamnda gelicem şu misafir işlerimiz hafiflesin inşallah canımcım dikkat et damadıma:1hug::CüvCüv:

slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
:teytey::teytey::teytey::dance: gözün aydın canım benim maşallah canımdemiştik canım sana inan bişey çıkmayacak diye bazı doktorlar boşuna evham yaptıruıyo anneleri yaaa hadi gözümüz aydın rüzgarcığımzemuszemus

canım görüşemiyoruz gözün aydın bitanem maşallah paşamıza iyiymiş valla filinta gibi olack desene canımcım boy pos maşallah bu arada kansızlık hamilelikte sık rastlanan bişey canım bol bol pekmez ya canım ev yapımı iyi gelir öpüyorum seni bitanem görüşürüz:1hug:

merhaba canım yaaa offf niye giremeyeceksin sen valla neşe kaynağısın buranın gir nereden olursa olsun yaa gerçi bende bu aralar pek giremiyeceğim malum misafirlerimiz geliyo kayınvalidemlerde oluyorum gün boyu bu arada canım sabah benide sağlık ocağından aradılar iğneyi vudurmk istiyomusun diye sormak için bende yok dedim eşimde vurdursaydın dedi annemi aradım annnemde asla dedi rabbim korusun inşallah canım ben düşünmüyorum inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bu arada gündüzleri giremiyorum kayınvalidemlerde oluyorum hepinizi özlüyorum ama ee gelin olmak kolay değil yardımda etmeden edemiyorum bu arada bak dünürcüğüm anasına bak kızını al demişler kızımda benim gibi hamarat olur inşallah :))))

hepinizi öptüm en güzel nisan annişleri görüşürz :))

bu arada dünürcüğüm hurman hazıropuyorumnanaktan

günaydın kızlar :)

dünürcüm, gördüm seni, naber :)
yakışıklı oğlumuz napıyor :)
çok şükür dün iyi haberlerini aldık, keyfi yerindedir onun da :)

ronesans, sana da günaydın bu arada :)

herkese günaydınlarrr... ben bugün hiiç iyi değilim yaa.. ıhlamur kaynatıcamm ama tek limonum yok. onu da alim manavdan içicem.. bide annem salep iç dedi.. iyi gelirmiş. ama zararı olmaz demii yaa... neyse herkese iyii günlerr. diliyorummm..

opuyorumnanaktan güzelimm şükür kavuşturana.. özlettiniz kendinizii..
sagol canım benım yaaa banada normal gelıyo aslında ama işte can sıkıcı çoook...rejime basladımda sankı kilo alıyosun dıyolarrr tövbeeeee tövbeeeee...
klava: geliciim şimdi öyle diyenlerin yanınaa.. bende 5 kilo almışım şu ana kadarr.. ama dr. normal diyoo.. yalnız ben accık tombik :kedi: olduğum için en çok 8-10 kg. tamamlamam lazımmış.. hatta bence hiç almasam daha iyi ama napalımkuzum bebişlerimi için yiyoz kaydirigubbakcemile3
:içelim: katılıyorum dünürcüm sanaa.. ben 10 kilo verdim bana halaa ay kilo almışın diyenler vardıı.. yada verdin diyen de millet ayda veriyo o kiloyu sen 2-3 ayda ancak 10 kg. mı verdin diyodu klava: tam sopalıklarr... hele çarşı pazarda bişey beğenirsin daha bakarken derler afedersiniz size göre bedeni yok o modelin kaydirigubbakcemile3 alla alla belki hediye alcam başkasına kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kız dellendin mi.. yengem 110 kilo.. ve 40 yaşında halaa çatır çatır doğuruyo kadın.. şu an 21, 19, 17 , 7 ,4 yaşında 5 evladı var kaydirigubbakcemile3 hepsi normal ve bir tek dikişi bile olmadan :jeyyar:
canımm evlatlarımızı rabbim hayırlılarla karşılaştırsın... paylaşamamak değil de densiz insanlar can sıkıcıı.. öğmeleri hele öldürür benii.. lmaz: mııç mııç ayy ben bile öpmeye kıyamazdım yavrumu millet şapur şupur öperdi..sonra yüzünde sivilceler çıktı elletmedim kimsyee.. bahanem de hazırdı öpünce alerji oluyoo.. bide kucağa alışmasın siz gidince ben hep kucakta tutamam.. en iyi laf söylenicekk.. :jeyyar:
a.s. maşallah oğluna canımm.. inş. doğana kadar hep böyle güzel kontrollerimiz olurr.. ve sağlıkla alırız kucaklarımızaa... :Saruboceq:
slm kızlar sonuçlarımızı aldık herşey normal amniosentez temiz çıktı çok şükür allahımıza.
:teytey: gözün aydın hemşom opuyorumnanaktan dememişmiydik sanaa.. içini ferah tut kağıtta normal yazıyosa öyledirr. doktorunda normal olduğuınu söylicek bak görürsünn..
inşallah içine sinen szin için hayırlı olan bi hast. doktor bulabilirsin özgecim.. inş. bugün görüceksin kuzeyii.. :dance:

günaydın bitaneciiim...oğlumuz uyandııdoyur beni anlamındaki tekme ve yumruklarını dışardan da görülebilecek şekilde(allahıma şükür ilk kez farkettim karnımın kıpırdadığını :Saruboceq:) sallıyoo.. ben pek iyi değilim balım yaa..
akşamdan beri boğazlarım fecii .. yutkunamıyorumm... sesim bile dolu dolu çıkıyoo.. burnum akıyoo :sinifsinif: arada titremeler geliyoo.. heryerim dökülüyo sankii... akannehir elim ayağım buzz.. ıhlamur kaynatıcam şimdi limonum yok.. almaya gidim barii.. dün sıcak hast. de iyiydi de accık terledim sanırım çıkınca da üşümüştüm bide aç karna ayranı diktim kafayaa.. p.tesi akşam 7 den beri sadece dün sabah 1 simit-1 ayran .. bide öğleden sonra 1 poğaça yedim inanki.. hiç de yiyesim ykk.. en iyisi limon almaya gidince pastaneyede uğriim de belki görünce canım çeker de alır yerim bişiylerr.. :sinifsinif: ama allaha şükür iyiyim diyim canımm... sen nasılsınn? diloşumuz nasıll? opuyorumnanaktan

ayyy ne güzel yaa artık dışardan da belli oluyor ha :)
maşallah ona maşallah...
eh, her evlilikte bir taraf baskın çıkar zaten şekerim, belli ki benim kız sessiz sakin mülayim bir şey olacak, anasının karnındaki mıh gibi duruşundan, hareketsizliğinden belli, emir'in azcık hareketli, canlı olması lazım :))

biz iyiyiz, yiyip içip yatıyoruz ama senin keyifsizliğine üzüldüm be canım.
dün o kadar koşturmaca, hava değişimi arasında üşüttün mü naptın.. bugün kendini kolla bari de hepten beter olma
yediğine içtiğine de dikkat et refiye.. olmaz ki böyle bi simitle bi ayranla..
insan hastalanınca iştahı gider ama ne bileyim çorba kaynat bari de sıcak sıcak onu iç, şifa olur inşallah...

hadi bi manav pastane turu yap da gel bari :)
emir bey'in canı bir şeyler çekecek mi bakalım :)

günaydın arkadaşlar. nasılsınız bugün bakalım bebişler nasıl? benimkinin bugün pek keyfi gelmedi daha heralde benle ilgilenmiyo neyse ben de birazdan tatlı yemeye başlarım :)

günaydın arkadaşlar. nasılsınız bugün bakalım bebişler nasıl? benimkinin bugün pek keyfi gelmedi daha heralde benle ilgilenmiyo neyse ben de birazdan tatlı yemeye başlarım :)

günaydın canım.
ben solumdan kalktım galiba, bi keyifsizlik huysuzluk var üzerimde.

kızımı bilmiyorum :) o sessiz takılıyor ama iyidir umarım :)

tatlı yiyince hareketleniyor mu seninki :)
benimkinin umru olmuyor yaa, ya da benim mi derim kalın acaba ben mi hissetmiyorum nedir acaba olayımız :)

al benden de o kadar acaba anası zıt olduğu için mi oğlu da pas vermiyo olabilir. aman güzelim insan kendi kendinin doktorudur derler ya biz de kendimize moral verelim bugün tatlı konusu da bende çok işe yarıyo özellikle de çikolata veya kaşık kaşık nutella yiyorum hem ben mutlu oluyorum hem oğlum:) dene bak ye ve 1 saat kadar sonra bebeğinin hareketlerine kulak ver

günaydınnn tatlı annelerr..

bebegcimm çok çok geçmiş olsun canım.. inş hemen iyileşirsin :Saruboceq::Saruboceq:

bu cevabı nutella kavanozum ve battal boy kaşığım eşliğinde yazıyorum :))
deneyelim bakalım küçük hanımda işe yarayacak mı :))

ayyy şu salı günü de gelse bir an önce.. görücem bebeğimi.. mincük ellerini özledim en çok :)

senin bir sonraki muayenen ne zaman ?
detaylı ultrasona girdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…