2010 Nisan Anneleri

kızlarr benımkıde tatlıyı cok sevıyor.. gun boyu durmuyor özellıkle ıkı gundur çok hareketlı.. haftalar ilerledikçe dahada hareketlı oluyorlar.. bir gün bile önemli..

sanırım koşuştururken üşüttüm caımm.. ee hemşire sağolsun hemen koş 20 dk. içinde elinde glukoz ve sen burda olman lazım dedi kaydirigubbakcemile3 tabi ben 25 dk da ancak vardım ama olsun artk :)) xcanımcım yediklerimin normalde maşallahı var zaten de dün hast. de ancak öyle oldu yeme düzenimm.. bide sabah şekerli su ıyy yine içim bi hoş oldu.. o suyu içince aç karna midem alt üst olduu... şimdik geldim sıcacık salepim ve ben yazıyoruz bunları kaydirigubbakcemile3pastaneden de yicek bişiler bulduk... orda mis kokuyodu herşey ama burda değişti sankii.. neyse oğlum için zorlıcam kendimii..
dünürcüm senin kız sana benzerse benim oğlan da babsına benzese tamamdır olayy.. senin kızın işi var çook :kedi: kaydirigubbakcemile3 işin şakası bi yanaa(ayy accık kendimi iyi hissettim cnm sana yazınca opuyorumnanaktan) her evlilikte öyle değilmidirr.. bi taraf susar bi taraf baskın çıkarr.. bizim de kociş ters görünür ama sözümden çıkmazz kaydirigubbakcemile3 bi şekilde yaptırırım her istediğimi.. kaydirigubbakcemile3 emir de kıyamaz dilasına cnmm.. kırmaz onu merak etme sen :lepi:
günaydın arkadaşlar. nasılsınız bugün bakalım bebişler nasıl? benimkinin bugün pek keyfi gelmedi daha heralde benle ilgilenmiyo neyse ben de birazdan tatlı yemeye başlarım :)
günaydınn canımm.. ben şimdi sanki accık daha iyiyimm.. sen iyi ol da annesi bebiş de hareketlenir birazdan meraklanma senn zemuszemus
günaydınnn tatlı annelerr..

bebegcimm çok çok geçmiş olsun canım.. inş hemen iyileşirsin :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın seda cımm.. opuyorumnanaktan çok sağol cnım arkadaşımm.. iyileşmemek gibi bir lüksüm olmadığı için doping almaya başladım cnmm.. kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar mayıs anne adayıyım listeniz varmı
günaydın şekerim... tabiki listemiz varr.. nisan anneleri ana sayfasında bulabilirsin.. 2010 nisan anneleri listemiz diye bi topik... sağlıkla alırsın inş. bebeğini sende kucağınaa.. opuyorumnanaktan

:)))))))))))) işte bu cevap keyfimi biraz yerine getirdi battal boy kaşık ha ama bak göreceksin bu reçeteye kimse hayır diyemez küçük hanım da buna dahil olucak göreceksin ama 1 kaşık alıp bırakmak yooooooook birçok kaşık yemek gerek :))))

canım benim de inşallah salı günü ayrıntılı ult ve dr randevum saat 11 de ult 13.30 da dr randevum var aynı gün aynı heyecanı yaşıycaz demekki inşalla biz de birbirimize anlatırız güzel haberleri. en son 10 kasımda gördüm oğluşumu çok özledim bende teyzesi. allah yardımcımız olsun da senin kızını benim oğlumu sağlıkla görmeyi nasip etsin

bebgcım gecmıs olsun canım benım ya..aman dıkkat et kendıne sakın bi guzel ıhlamur limon elma at kaynat sonrada ıcıne bal bikac kasık ohhhh gun boyu iç ara ara bak göreceksın hıcbısecıgın kalmayacak tatlım benım...

canım benım insanın günü gününü tutmuyorkı. bazen oluyo işte takılma geçer..kızında iyidir sen merak etme .yakında hıssedersın yaramazı sonrada durduramazsın bak dedı dersın..

tuğbacımm.. birperii.. günaydınn kızlarr... opuyorumnanaktan

herkeslere günaydın. refiyecim geçmiş olsun dikkat kendine olur muopuyorumnanaktan
geçmişi okuyodum bende. bugün çok işim var adım burda kendim uzakta olacam galiba kaydirigubbakcemile3 dün bütün akşam oğluş hareket etsin diye bekledik ailecek. çıtı çıkmadı sıpanın bu sabaha tekmeleriyle uyandırdı beni yine kimse görmedi oğluşumukaydirigubbakcemile3

inşallah canım hep guzel haberler verıcez burdan ki vermemek ıcınde artık hıcbı neden yok zati...şurda doguma ne kaldıkı :))

günaydın hamiledaşlarım hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum. oğlumun tekmecikleri (selamları ) var size yazarken hiç durmadı. kankilerime selam dior.......

günaydın tarhancım kolay gelsın hayatım..

aman hiç sorma bu sıpalar sadece annelerıne duyuruyolar kendını dün aksam bi hareketlendı benımkı hah dıyorum eşime koy sımdı elını karnıma adam koyuyooo ulen hıssedıyomu ne yokkk çıt yok...sonra sıkılıyo cekıyo baslıyo yıne tepınmeye..:))

birperi.. sağol canımm.. öyle yapıcam.. şimdi salep içtim.. ikisi karışmasın.. birazdan yapıcam onu da.. bide içip okul dönüşü bi örtünüp hem dinleniyim hem terliyim diyorum..

günaydın canlarımmmm

günaydın birpericiim..

ayy dün hakkaten sağlam koşturmuşlar seni. bugün güzelce bi dinlen de toparla inşallah.

bizim çocukların izdivacına gelinceee :))
ucundan bucağından bize çekerlerse yürütürler bu işi diyorum ben :))
dediğin gibi her evliliğin kendine has bir düzeni var işte, onlar da bulacaklar bir yol artık :)

anaam emir'le dila'nın isimleri de pek güzel uydu beee..yerim ben onları yerim.

ah yarabbim sağlıkla sıhhatle doğsunlar, iyi günlerini görelim, sağlıkla yaşasınlar... insan başka tek bir şey istemiyor artık...

günaydınnn tatlı annelerr..

bebegcimm çok çok geçmiş olsun canım.. inş hemen iyileşirsin :Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr benımkıde tatlıyı cok sevıyor.. gun boyu durmuyor özellıkle ıkı gundur çok hareketlı.. haftalar ilerledikçe dahada hareketlı oluyorlar.. bir gün bile önemli..

sana da günaydın ilkenurcum nasılsınız bugün bakalım. ya o tatlı mucizevi bişey hakkaten hem anne hem bebek için :)

günaydın canlarımmmm

günaydın birpericim sanada nasıl keyifler yerindedir inşallah

Günaydın kızlar mayıs anne adayıyım listeniz varmı

günaydın arkadaşım hoşgeldin allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun seni de

[

günaydın birpericim sanada nasıl keyifler yerindedir inşallah

çok şükür tatlım iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…