sanırım koşuştururken üşüttüm caımm.. ee hemşire sağolsun hemen koş 20 dk. içinde elinde glukoz ve sen burda olman lazım dedi kaydirigubbakcemile3 tabi ben 25 dk da ancak vardım ama olsun artk :)) xcanımcım yediklerimin normalde maşallahı var zaten de dün hast. de ancak öyle oldu yeme düzenimm.. bide sabah şekerli su ıyy yine içim bi hoş oldu.. o suyu içince aç karna midem alt üst olduu... şimdik geldim sıcacık salepim ve ben yazıyoruz bunları kaydirigubbakcemile3pastaneden de yicek bişiler bulduk... orda mis kokuyodu herşey ama burda değişti sankii.. neyse oğlum için zorlıcam kendimii..ayyy ne güzel yaa artık dışardan da belli oluyor ha :)
maşallah ona maşallah...
eh, her evlilikte bir taraf baskın çıkar zaten şekerim, belli ki benim kız sessiz sakin mülayim bir şey olacak, anasının karnındaki mıh gibi duruşundan, hareketsizliğinden belli, emir'in azcık hareketli, canlı olması lazım :))
biz iyiyiz, yiyip içip yatıyoruz ama senin keyifsizliğine üzüldüm be canım.
dün o kadar koşturmaca, hava değişimi arasında üşüttün mü naptın.. bugün kendini kolla bari de hepten beter olma
yediğine içtiğine de dikkat et refiye.. olmaz ki böyle bi simitle bi ayranla..
insan hastalanınca iştahı gider ama ne bileyim çorba kaynat bari de sıcak sıcak onu iç, şifa olur inşallah...
hadi bi manav pastane turu yap da gel bari :)
emir bey'in canı bir şeyler çekecek mi bakalım :)
günaydınn canımm.. ben şimdi sanki accık daha iyiyimm.. sen iyi ol da annesi bebiş de hareketlenir birazdan meraklanma senn zemuszemusgünaydın arkadaşlar. nasılsınız bugün bakalım bebişler nasıl? benimkinin bugün pek keyfi gelmedi daha heralde benle ilgilenmiyo neyse ben de birazdan tatlı yemeye başlarım :)
günaydın seda cımm.. opuyorumnanaktan çok sağol cnım arkadaşımm.. iyileşmemek gibi bir lüksüm olmadığı için doping almaya başladım cnmm.. kaydirigubbakcemile3günaydınnn tatlı annelerr..
bebegcimm çok çok geçmiş olsun canım.. inş hemen iyileşirsin :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın şekerim... tabiki listemiz varr.. nisan anneleri ana sayfasında bulabilirsin.. 2010 nisan anneleri listemiz diye bi topik... sağlıkla alırsın inş. bebeğini sende kucağınaa.. opuyorumnanaktanGünaydın kızlar mayıs anne adayıyım listeniz varmı
günaydın canlarımmmm
bu cevabı nutella kavanozum ve battal boy kaşığım eşliğinde yazıyorum :))
deneyelim bakalım küçük hanımda işe yarayacak mı :))
ayyy şu salı günü de gelse bir an önce.. görücem bebeğimi.. mincük ellerini özledim en çok :)
senin bir sonraki muayenen ne zaman ?
detaylı ultrasona girdin mi ?
günaydın canım.
ben solumdan kalktım galiba, bi keyifsizlik huysuzluk var üzerimde.
kızımı bilmiyorum :) o sessiz takılıyor ama iyidir umarım :)
tatlı yiyince hareketleniyor mu seninki :)
benimkinin umru olmuyor yaa, ya da benim mi derim kalın acaba ben mi hissetmiyorum nedir acaba olayımız :)
tuğbacımm.. birperii.. günaydınn kızlarr... opuyorumnanaktan
:)))))))))))) işte bu cevap keyfimi biraz yerine getirdi battal boy kaşık ha ama bak göreceksin bu reçeteye kimse hayır diyemez küçük hanım da buna dahil olucak göreceksin ama 1 kaşık alıp bırakmak yooooooook birçok kaşık yemek gerek :))))
canım benim de inşallah salı günü ayrıntılı ult ve dr randevum saat 11 de ult 13.30 da dr randevum var aynı gün aynı heyecanı yaşıycaz demekki inşalla biz de birbirimize anlatırız güzel haberleri. en son 10 kasımda gördüm oğluşumu çok özledim bende teyzesi. allah yardımcımız olsun da senin kızını benim oğlumu sağlıkla görmeyi nasip etsin
herkeslere günaydın. refiyecim geçmiş olsun dikkat kendine olur muopuyorumnanaktan
geçmişi okuyodum bende. bugün çok işim var adım burda kendim uzakta olacam galiba kaydirigubbakcemile3 dün bütün akşam oğluş hareket etsin diye bekledik ailecek. çıtı çıkmadı sıpanın bu sabaha tekmeleriyle uyandırdı beni yine kimse görmedi oğluşumukaydirigubbakcemile3
günaydın canlarımmmm
sanırım koşuştururken üşüttüm caımm.. ee hemşire sağolsun hemen koş 20 dk. içinde elinde glukoz ve sen burda olman lazım dedi kaydirigubbakcemile3 tabi ben 25 dk da ancak vardım ama olsun artk :)) xcanımcım yediklerimin normalde maşallahı var zaten de dün hast. de ancak öyle oldu yeme düzenimm.. bide sabah şekerli su ıyy yine içim bi hoş oldu.. o suyu içince aç karna midem alt üst olduu... şimdik geldim sıcacık salepim ve ben yazıyoruz bunları kaydirigubbakcemile3pastaneden de yicek bişiler bulduk... orda mis kokuyodu herşey ama burda değişti sankii.. neyse oğlum için zorlıcam kendimii..
dünürcüm senin kız sana benzerse benim oğlan da babsına benzese tamamdır olayy.. senin kızın işi var çook :kedi: kaydirigubbakcemile3 işin şakası bi yanaa(ayy accık kendimi iyi hissettim cnm sana yazınca opuyorumnanaktan) her evlilikte öyle değilmidirr.. bi taraf susar bi taraf baskın çıkarr.. bizim de kociş ters görünür ama sözümden çıkmazz kaydirigubbakcemile3 bi şekilde yaptırırım her istediğimi.. kaydirigubbakcemile3 emir de kıyamaz dilasına cnmm.. kırmaz onu merak etme sen :lepi:
günaydınnn tatlı annelerr..
bebegcimm çok çok geçmiş olsun canım.. inş hemen iyileşirsin :Saruboceq::Saruboceq:
kızlarr benımkıde tatlıyı cok sevıyor.. gun boyu durmuyorözellıkle ıkı gundur çok hareketlı.. haftalar ilerledikçe dahada hareketlı oluyorlar.. bir gün bile önemli..
günaydın canlarımmmm
Günaydın kızlar mayıs anne adayıyım listeniz varmı
günaydınn canımm.. ben şimdi sanki accık daha iyiyimm.. sen iyi ol da annesi bebiş de hareketlenir birazdan meraklanma senn zemuszemus
günaydın refiyecim aman dikkat et kendine aman deyim hem karnında oğlun hem yanında kızın var dikkat etmen gerek minik hadi eşin bi şekilde daha dayanıklıdır ama sen dikkat et salepi iyi yapmışsın ama sakın yememzlik etme. ben de burada yazdıkça daha bi açılıyorum sayenizde üstümdeki afaganlar gidiyo opuyorumnanaktan
günaydın hamiledaşlarım hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum. oğlumun tekmecikleri (selamları ) var size yazarken hiç durmadı. kankilerime selam dior.......
günaydın teyzoşlar biz geldik yaramaz oğluşumla:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?