:)))))))))))) işte bu cevap keyfimi biraz yerine getirdi battal boy kaşık ha ama bak göreceksin bu reçeteye kimse hayır diyemez küçük hanım da buna dahil olucak göreceksin ama 1 kaşık alıp bırakmak yooooooook birçok kaşık yemek gerek :))))
canım benim de inşallah salı günü ayrıntılı ult ve dr randevum saat 11 de ult 13.30 da dr randevum var aynı gün aynı heyecanı yaşıycaz demekki inşalla biz de birbirimize anlatırız güzel haberleri. en son 10 kasımda gördüm oğluşumu çok özledim bende teyzesi. allah yardımcımız olsun da senin kızını benim oğlumu sağlıkla görmeyi nasip etsin
canım benım insanın günü gününü tutmuyorkı. bazen oluyo işte takılma geçer..kızında iyidir sen merak etme .yakında hıssedersın yaramazı sonrada durduramazsın bak dedı dersın..
herkeslere günaydın. refiyecim geçmiş olsun dikkat kendine olur muopuyorumnanaktan
geçmişi okuyodum bende. bugün çok işim var adım burda kendim uzakta olacam galiba kaydirigubbakcemile3 dün bütün akşam oğluş hareket etsin diye bekledik ailecek. çıtı çıkmadı sıpanın bu sabaha tekmeleriyle uyandırdı beni yine kimse görmedi oğluşumukaydirigubbakcemile3
günaydın hamiledaşlarım hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum. oğlumun tekmecikleri (selamları ) var size yazarken hiç durmadı. kankilerime selam dior.......
sorma canım bence bizim yavrucaklar diyoki: ''hahahayyytt anam beni 5 aydır karnında taşıyo daha yeni kaynaştık sanada azıcık ısınmam lazım baba öyle hemen hissedemezsin'' kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın tarhancım kolay gelsın hayatım..
aman hiç sorma bu sıpalar sadece annelerıne duyuruyolar kendını dün aksam bi hareketlendı benımkı hah dıyorum eşime koy sımdı elını karnıma adam koyuyooo ulen hıssedıyomu ne yokkk çıt yok...sonra sıkılıyo cekıyo baslıyo yıne tepınmeye..:))
herkeslere günaydın. refiyecim geçmiş olsun dikkat kendine olur muopuyorumnanaktan
geçmişi okuyodum bende. bugün çok işim var adım burda kendim uzakta olacam galiba kaydirigubbakcemile3 dün bütün akşam oğluş hareket etsin diye bekledik ailecek. çıtı çıkmadı sıpanın bu sabaha tekmeleriyle uyandırdı beni yine kimse görmedi oğluşumukaydirigubbakcemile3
inşallah canım hep guzel haberler verıcez burdan ki vermemek ıcınde artık hıcbı neden yok zati...şurda doguma ne kaldıkı :))
günaydın hamiledaşlarım hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum. oğlumun tekmecikleri (selamları ) var size yazarken hiç durmadı. kankilerime selam dior.......
günaydın tarhancım kolay gelsın hayatım..
aman hiç sorma bu sıpalar sadece annelerıne duyuruyolar kendını dün aksam bi hareketlendı benımkı hah dıyorum eşime koy sımdı elını karnıma adam koyuyooo ulen hıssedıyomu ne yokkk çıt yok...sonra sıkılıyo cekıyo baslıyo yıne tepınmeye..:))
günaydın birpericiim..
ayy dün hakkaten sağlam koşturmuşlar seni. bugün güzelce bi dinlen de toparla inşallah.
bizim çocukların izdivacına gelinceee :))
ucundan bucağından bize çekerlerse yürütürler bu işi diyorum ben :))
dediğin gibi her evliliğin kendine has bir düzeni var işte, onlar da bulacaklar bir yol artık :)
anaam emir'le dila'nın isimleri de pek güzel uydu beee..yerim ben onları yerim.
ah yarabbim sağlıkla sıhhatle doğsunlar, iyi günlerini görelim, sağlıkla yaşasınlar... insan başka tek bir şey istemiyor artık...
hoşgeldin tarhancıım..
senin oğlan siz başbaşayken kıpraşıyor demek, utangaç çıktı, başkasına pas vermiyor şimdilik:)
eh olsun, ana oğul sefa sürün azcık, boşver, ilerde herkes görecek nasılsa :)
bugünkü yoğunluğunda da kolay gelsin diyeyim.. su gibi akar işlerin inşallah.
günaydın teyzoşlar biz geldik yaramaz oğluşumla:))))
[
günaydın birpericim sanada nasıl keyifler yerindedir inşallah
çok şükür tatlım iyiyiz çok şükür
anam iki dakka sayfayı yenilemedim coşmuşunuz kızlaar :)
ay sorma valla içim bayıldı üç kaşık nutelladan sonra bıraktım küçük hanım bi pıtırdadı sanki :) devamını bekliyorum heyecanla :)
muayene günümüz de aynıymış desene :) o akşam verecek bol bol haberimiz olacak inşallah.. hep güzel şeyler duyalım, sağlık haberlerini alalım da....
sen görmeyeli de bayaa olmuş, özlemişindir tabii :) ben en son 10 gün önce ayrıntılı ultrasonda gördüm, ama gene de burnumda tütüyor valla..
ahh annesi kurban olur ona yaa.. küçük sessiz sakin pıtırcığım benim...
canım ya kusura bakma içini alt üst etmek istememiştim ama umarım faydası olur da (gerçi az buçuk olmuş şimdiden) sen de daha mutlu olursun sabah gerginliğinden sonra.ama tekmeleri yiyince kızmak yok ona göre :) bu arad oğlumu nasıl özlediğimi anlatamam neyse ayrıntılıda inşallah doya doya bakarım kuzucuğuma. salı günü hayırlı haberlerle döneriz inşallah canım benim ikimiz de seninki ayrıntılıya girmişsin ya rutin kontrol mü olacak?
ay inşallah birpericim :)
cayır cayır hareket ettiği, dışardan bile vuruşlarının hissedildiği günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
ama işte her hamileliğin, her bebeğin seyri ayrı oluyor. bizim kız biraz durgun, geriden geliyor.. :)
inşallah o günle hatta saatler mi demeliydim çoooook yakında
hoşgeldin tarhancıım..
senin oğlan siz başbaşayken kıpraşıyor demek, utangaç çıktı, başkasına pas vermiyor şimdilik:)
eh olsun, ana oğul sefa sürün azcık, boşver, ilerde herkes görecek nasılsa :)
bugünkü yoğunluğunda da kolay gelsin diyeyim.. su gibi akar işlerin inşallah..
günaydın canıım...
maşallah bebişine :)
yeriz biz onun selamlarını :)
benim kızım ruhsuz, öyle hareketi, selamı falan yok ama ben onun adına merhaba diyeyim bari :))
sorma canım bence bizim yavrucaklar diyoki: ''hahahayyytt anam beni 5 aydır karnında taşıyo daha yeni kaynaştık sanada azıcık ısınmam lazım baba öyle hemen hissedemezsin'' kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam iki dakka sayfayı yenilemedim coşmuşunuz kızlaar :)
ay sorma valla içim bayıldı üç kaşık nutelladan sonra bıraktım küçük hanım bi pıtırdadı sanki :) devamını bekliyorum heyecanla :)
muayene günümüz de aynıymış desene :) o akşam verecek bol bol haberimiz olacak inşallah.. hep güzel şeyler duyalım, sağlık haberlerini alalım da....
sen görmeyeli de bayaa olmuş, özlemişindir tabii :) ben en son 10 gün önce ayrıntılı ultrasonda gördüm, ama gene de burnumda tütüyor valla..
ahh annesi kurban olur ona yaa.. küçük sessiz sakin pıtırcığım benim...
canım ya kusura bakma içini alt üst etmek istememiştim ama umarım faydası olur da (gerçi az buçuk olmuş şimdiden) sen de daha mutlu olursun sabah gerginliğinden sonra.ama tekmeleri yiyince kızmak yok ona göre :) bu arad oğlumu nasıl özlediğimi anlatamam neyse ayrıntılıda inşallah doya doya bakarım kuzucuğuma. salı günü hayırlı haberlerle döneriz inşallah canım benim ikimiz de seninki ayrıntılıya girmişsin ya rutin kontrol mü olacak?
günaydın kızlar ::)))
şekerler ben biraz kaçayım..
ütüler ellerimden öper..
tarhaaan, görüyo musun beni, işi görünce böyle de kaçarım işte :))
öptüm kocaman
kızlarr ben çıkıyrum.. dinleneyim acık 12 ye kadarr.. yoksa hepten kötü olcamm.. öğleden sonra iyi olursam uğrarım inş.. öpüyorum hepinizii..
:)))) kaç bakalım canımcım ütüde zor iş amaopuyorumnanaktan
anneee canım efelik yok ama biraz anneden biraz babadan keçilik olacak bizim çocukta kesin. inatçıyız biz oda aşağı kalacak değil yakaydirigubbakcemile3
refiyecim galiba sakınan göze çöp batıyo. nazar değmez inşallah normalde çok çabuk hastalık kapardım hamilelikte etrafımda bir sürü insan grip oldu ben daha kapmadımçok dikkat etmiyom hergünde kalabalık ortamlara giriyom işim yüzünden. sakınan göze çöp batar diyom fazla düşünmüyom şimdilik bişi olmadı çok şükür:lepi:
naz cım hoşgeldin.
özgecimm naber iş yoğunluğunu azaltacak bir şifalı bitkin varmıkaydirigubbakcemile3
günaydınn güzel annler umarım herkes iyidir ben çok sıkıldım bu iş hayatından yavaş yavaş beni gözden çıkarmaya onlarda başladı sağolsun öküzler kendileri gibi bi salağı buldu oturttu gelir gelmez hanımefendi sen kalk ben oturayım masana demeye başladı bismillah ilk günden 1,5 ay kaldı sabır diyorum başkada bişey demiyorum bakalım safak sayar gibi saymaya başladım artık Allah çalışıpta salak bikaç insnaın kahrını çeken anneciklere kolaylık versin
gnydn birpericm valla ne olsun oğluşumu besliyrum.....
karnı acıktı kahvalatıda gecikti küstü bana ;bal yıyımde oynasın oğluşum....
senden naber???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?