2010 Nisan Anneleri

gnydn birpericm valla ne olsun oğluşumu besliyrum.....
karnı acıktı kahvalatıda gecikti küstü bana ;bal yıyımde oynasın oğluşum....
senden naber???

anam iki dakka sayfayı yenilemedim coşmuşunuz kızlaar :)

ay sorma valla içim bayıldı üç kaşık nutelladan sonra bıraktım küçük hanım bi pıtırdadı sanki :) devamını bekliyorum heyecanla :)

muayene günümüz de aynıymış desene :) o akşam verecek bol bol haberimiz olacak inşallah.. hep güzel şeyler duyalım, sağlık haberlerini alalım da....
sen görmeyeli de bayaa olmuş, özlemişindir tabii :) ben en son 10 gün önce ayrıntılı ultrasonda gördüm, ama gene de burnumda tütüyor valla..

ahh annesi kurban olur ona yaa.. küçük sessiz sakin pıtırcığım benim...

canım benım insanın günü gününü tutmuyorkı. bazen oluyo işte takılma geçer..kızında iyidir sen merak etme .yakında hıssedersın yaramazı sonrada durduramazsın bak dedı dersın..

ay inşallah birpericim :)
cayır cayır hareket ettiği, dışardan bile vuruşlarının hissedildiği günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
ama işte her hamileliğin, her bebeğin seyri ayrı oluyor. bizim kız biraz durgun, geriden geliyor.. :)

hoşgeldin tarhancıım..
senin oğlan siz başbaşayken kıpraşıyor demek, utangaç çıktı, başkasına pas vermiyor şimdilik:)
eh olsun, ana oğul sefa sürün azcık, boşver, ilerde herkes görecek nasılsa :)

bugünkü yoğunluğunda da kolay gelsin diyeyim.. su gibi akar işlerin inşallah..

günaydın hamiledaşlarım hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum. oğlumun tekmecikleri (selamları ) var size yazarken hiç durmadı. kankilerime selam dior.......

günaydın canıım...
maşallah bebişine :)
yeriz biz onun selamlarını :)
benim kızım ruhsuz, öyle hareketi, selamı falan yok ama ben onun adına merhaba diyeyim bari :))

sorma canım bence bizim yavrucaklar diyoki: ''hahahayyytt anam beni 5 aydır karnında taşıyo daha yeni kaynaştık sanada azıcık ısınmam lazım baba öyle hemen hissedemezsin'' kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canımcımm.. dikkat ediyorum zaten de işte yakalıcaksa dikkat aramıyo demekkii.. sen işlerini aksatma da canımm.. arada da bize uğrarsınn.. tabi ben dinleniyim diyorum bugün pek girmem sanırım ama olsunn aklımız burda :))

kaydirigubbakcemile3 senin oğluş tek sana hissettiriyo hee.. sıpaya bak senn.. olsuncnmm az kaldıı sokaktakiler bile anlıcak yürürken :))

dünürcüm... tamam canımm.. bugün bol bol dinlenicemm. ev işlerini erteliyim bugünlükk... amaann yat gitsin :))) amiin cnm. inş. hepimizin evlatları için hayatları boyunca güzel ve hayırlı olaylar olurr.. emir&dila.. ayy yeriimm... opuyorumnanaktan

anneee...şu an yiyorum cnm.. isteksiz de olsaa.. vücut direncimi artırır birazz.. sağolasın desteğin içinn..

özge... günaydın sana da canımm...

inşallah canım hep guzel haberler verıcez burdan ki vermemek ıcınde artık hıcbı neden yok zati...şurda doguma ne kaldıkı :))

inşallah tatlım ya valla hem rahatım hem de endişeli elime alan kadar da bebeğimi bu böyle olacak heralde neyse allah sağlık sıhhat versin hepsine de hayırlısıyla sağ salim doğsunlar. doğuma gelince baya az kaldı haklısın 20 hafta kadar en azından benim için şimdilik böyle belki jnaz gibi erken tarihe çekerlerse 18 hafta da olabilir :)

günaydın hamiledaşlarım hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum. oğlumun tekmecikleri (selamları ) var size yazarken hiç durmadı. kankilerime selam dior.......

günaydın tatlım sen de oğluna okşayarak bizden selam söyle annesi maşallah ona

hep öyle olur zaten aman neyse bu bize olan sevgilerini gösterir bi yandan boşver kendimizi böyle avutalım

inşallah güzel arkadaşım inşallah aminnnn

sende hoşgeldin tatlımmm. evet biz oğluşla birbirmize aşık olduk bile sanırım bana cilve yapıyo. işlerim yoğun ama siteden kopamıyom işleri yetiştiremezsem seni de yardıma çağırcam ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın teyzoşlar biz geldik yaramaz oğluşumla:))))

hoşgeldin canım oğluşunuda öperim bolca şimdilik öpelim doğduktan sonra imkanı yok öpemeyiz herkesin koruma konusundaki fikri aynı ne de olsa :)

[

günaydın birpericim sanada nasıl keyifler yerindedir inşallah

çok şükür tatlım iyiyiz çok şükür

allah daha iyi etsin

ya çok hoşsun tarhan ha valla demek babaya daha doğmadan rest. o da güzelmiş serde efelik var mı?

şekerler ben biraz kaçayım..
ütüler ellerimden öper..

tarhaaan, görüyo musun beni, işi görünce böyle de kaçarım işte :))

öptüm kocaman

kızlarr ben çıkıyrum.. dinleneyim acık 12 ye kadarr.. yoksa hepten kötü olcamm.. öğleden sonra iyi olursam uğrarım inş.. öpüyorum hepinizii..

şekerler ben biraz kaçayım..
ütüler ellerimden öper..

tarhaaan, görüyo musun beni, işi görünce böyle de kaçarım işte :))

öptüm kocaman

:)))) kaç bakalım canımcım ütüde zor iş amaopuyorumnanaktan
anneee canım efelik yok ama biraz anneden biraz babadan keçilik olacak bizim çocukta kesin. inatçıyız biz oda aşağı kalacak değil yakaydirigubbakcemile3
refiyecim galiba sakınan göze çöp batıyo. nazar değmez inşallah normalde çok çabuk hastalık kapardım hamilelikte etrafımda bir sürü insan grip oldu ben daha kapmadım çok dikkat etmiyom hergünde kalabalık ortamlara giriyom işim yüzünden. sakınan göze çöp batar diyom fazla düşünmüyom şimdilik bişi olmadı çok şükür:lepi:
naz cım hoşgeldin.
özgecimm naber iş yoğunluğunu azaltacak bir şifalı bitkin varmıkaydirigubbakcemile3

tubacım keşke olsa öle bişi;ama maalesefki yok....
ahh ahh az kaldı diyerek kendini motive et gelsin bebişler iş stresi falan kalmıycak....

günaydınn güzel annler umarım herkes iyidir ben çok sıkıldım bu iş hayatından yavaş yavaş beni gözden çıkarmaya onlarda başladı sağolsun öküzler kendileri gibi bi salağı buldu oturttu gelir gelmez hanımefendi sen kalk ben oturayım masana demeye başladı bismillah ilk günden 1,5 ay kaldı sabır diyorum başkada bişey demiyorum bakalım safak sayar gibi saymaya başladım artık Allah çalışıpta salak bikaç insnaın kahrını çeken anneciklere kolaylık versin

kızlarr ben çıkıyrum.. dinleneyim acık 12 ye kadarr.. yoksa hepten kötü olcamm.. öğleden sonra iyi olursam uğrarım inş.. öpüyorum hepinizii..

dikkat et kendine canım. iyileş de gel emi ö.sonra

e tabi bi yerden biyere çeker derler sizin 2 taraflıysa zaten kurtluşunuz yok canı sağolsun.

günaydın ymercim. biz iyiyiz de seni biraz şişirmişler anlaşılan ama napıyoruz derin derin nefes alıp veriyoruz ve içimizden sayabildiğimiz kadar sayıyoruz taaa ki gıcık olunan şeyi unutana kadar ha bi de allaha dua ediyoruz sabır versin bebeğimizi korusun diye allah kolaylık versin tatlım

canlarım saolun selam söleyen dillerinize sağlık. oğlum sıkışınca hiç durmuo. kalk anne gez dio bugün de işler çok youn naparız bilmem. hiç de çalışasım yok. gün çabuk bitse hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…