2010 Nisan Anneleri

ymer cimmm takma kafanı bende çok zorlanıyorum artık hatta ben de yerime birini bulup alıştırmıyolar diye kızıyom. çünkü tam zamanı gelcek ben çıkıyom dicem şu işleri de hallet öyle git dicekler. sinir olcam burdamı doğurayım be manyaklar dicem ben dekaydirigubbakcemile3 üzülme canım biz evde bebişimizin kokusuyla mutlu mutlu yaşarken onlar aynı iş stresini bizsiz çekmeye devam edeceklerrr..

sorma benimki de öyle benim de işim çok hem de oturduk yerden yapmam lazım ama iş yapmak yerine burada yazuıştığım için bitmek de bilmiyo dolayısıyla saat başı kalkıp 5 dak yürümekten başka çare kalmıyo

ya benim yerime birilerini almaları çok ii tarhancım ama ilk günden salakça şeylerle uğraşmaya başlıyosun beni sinir ediyor bir buçuk ay nasıl geçer daha gıcık bir ortamda allah sabır versinn

Günaydın iki kedili deli.fırsat bulup yazamadım günaydın,dün yazılanları okuyodum,devamlı acık bende burası:)
dün bizim hocamızın eşi dogum yaptı ,41 yaşında bayan iki oglu vardı bu 3.kız oldu süper.3700 dogmuş,gebelik şekeri gelişmiş annede..cok tatlıydı adı zeynep...darısı bize...öpüyorum herkesi...:CüvCüv:

ben stress olunca bebişim oynamıyo,o yüzden relaks kızlar..ben burda kendime klasik müzik actım,gevşedim nası başladı oynamaya .hamilelere moral cok önemli...a.s

aha aynı sorun bizde de var cuma günü çıkıcam işden hala kimse yok
gerçi beni ilgilendirmiyor ama bana da ay sonu çık vs dicekler sinir olcamlmaz:
ama yok öle bişiy bi adım geri atmam çok sinirliyim:umursamaz:

aynen şekerim. ama olsun arada kafa dağıtmak lazım. doktorum kesinlikle yarım saati geçmeden kalk dolaş dio. bende sağ bacağımda fena kasılmalar başladı arkadaşlar. magnezyuma başladık 20 gündür içiorum ama ilk başlar haricinde şuanda işe yaramıyor sanki.....(

selam kızlar...
Refiyecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve oğluşuna:)))

merhaba canım

öyle hareket şartmış ben de öğle araları mutlaka 10 dakika bile olsa çıkıp yürüyorum vaktim olursa yarım saat bile yürüdüğüm oluyo iyi geliyor.

kızlar aranızda kpss ye girecek olan var mı ?

ben şimdilik kendi çappımda hazırlanıyorum.. yazın dershaneye kayıt olmuştum ama hamile oldugumu ögrenince iptal ettim

kararsızım canım..evde otururken hazırlanayım diyorum aslında...sınav mayıstamıydı bilgin varmı?başvurular ne zaman acaba?

lisanslar için temmuz ilk haftası diğerleri için eylülde diye biliyorum sınav tarihini tam net bilmiyom...

merhaba canım

merhaba tatlım:))))

öyle hareket şartmış ben de öğle araları mutlaka 10 dakika bile olsa çıkıp yürüyorum vaktim olursa yarım saat bile yürüdüğüm oluyo iyi geliyor.

sen lisanstanmı giriyorsun canım?

kararsızım canım..evde otururken hazırlanayım diyorum aslında...sınav mayıstamıydı bilgin varmı?başvurular ne zaman acaba?

canım sınav temmuzda. başvurular sanırım mayısta.. ben bugun ıtıbarı ıle kıtap setı almaya karar verdım.. zor bır sınav degıl aslında.. çalışırsak olur.. bebeğimle en ıdeal iş memurluk.. eşimde öğretmen en azından onunla çalışma sartlarımız bır nebze tutar bırbırıne.. ben özel sektordeyım.. parası belkı daha ıyı ama sartlar zor..

ben bu yıl girecem ama başvuruları daha başlamadı galiba

yok canım mayısta başlıcakmış öyle duydum.. arastırmadım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…