canlarım saolun selam söleyen dillerinize sağlık. Oğlum sıkışınca hiç durmuo. Kalk anne gez dio bugün de işler çok youn naparız bilmem. Hiç de çalışasım yok. Gün çabuk bitse hepinizi çok öpüyorum
günaydın kızlar :)
dünürcüm, gördüm seni, naber :)
yakışıklı oğlumuz napıyor :)
çok şükür dün iyi haberlerini aldık, keyfi yerindedir onun da :)
ronesans, sana da günaydın bu arada :)
ymer cimmm takma kafanı bende çok zorlanıyorum artık hatta ben de yerime birini bulup alıştırmıyolar diye kızıyom. çünkü tam zamanı gelcek ben çıkıyom dicem şu işleri de hallet öyle git dicekler. sinir olcam burdamı doğurayım be manyaklar dicem ben dekaydirigubbakcemile3 üzülme canım biz evde bebişimizin kokusuyla mutlu mutlu yaşarken onlar aynı iş stresini bizsiz çekmeye devam edeceklerrr..
ayy nazcım ne güzel az kalmış ya darısı bizim başımıza
anacım valla geçmiyor zaman 2 gün kaldı geçmiyor zaman:gitme::gitme:
sorma benimki de öyle benim de işim çok hem de oturduk yerden yapmam lazım ama iş yapmak yerine burada yazuıştığım için bitmek de bilmiyo dolayısıyla saat başı kalkıp 5 dak yürümekten başka çare kalmıyo
kızlar aranızda kpss ye girecek olan var mı ?
selam kızlar...
Refiyecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve oğluşuna:)))
aynen şekerim. Ama olsun arada kafa dağıtmak lazım. Doktorum kesinlikle yarım saati geçmeden kalk dolaş dio. Bende sağ bacağımda fena kasılmalar başladı arkadaşlar. Magnezyuma başladık 20 gündür içiorum ama ilk başlar haricinde şuanda işe yaramıyor sanki.....(
kararsızım canım..evde otururken hazırlanayım diyorum aslında...sınav mayıstamıydı bilgin varmı?başvurular ne zaman acaba?
merhaba canım
merhaba tatlım:))))
öyle hareket şartmış ben de öğle araları mutlaka 10 dakika bile olsa çıkıp yürüyorum vaktim olursa yarım saat bile yürüdüğüm oluyo iyi geliyor.
ben şimdilik kendi çappımda hazırlanıyorum.. yazın dershaneye kayıt olmuştum ama hamile oldugumu ögrenince iptal ettim
lisanslar için temmuz ilk haftası diğerleri için eylülde diye biliyorum sınav tarihini tam net bilmiyom...
slm güzel anisler
kararsızım canım..evde otururken hazırlanayım diyorum aslında...sınav mayıstamıydı bilgin varmı?başvurular ne zaman acaba?
ben bu yıl girecem ama başvuruları daha başlamadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?