2010 Nisan Anneleri

sen lisanstanmı giriyorsun canım?

ben önlisansdan giricem canım ...bu yıl sırf lisans mezunu olmamak için açıkögretime kayıt yaptırmicam 1 dersim kaldı girsem kesin gecerim ve eylüldeki sınavada mezun durumuna düşmüş olurum ozaman mecburen lisans girmek zorunda olurum ..lisans soruları biraz daha agır?

sen hangi alandan gireceksin?

Kızlar hadı sıze afıyet olsun bız karnımızı doyurup gelıyoruz gÖrÜŞÜrÜz

merhaba kızlarr
8 de uyandım ama anca gelebildim malum 10 gün evden uzak olunca anca sil süpür yerleştir derken bu saati buldu çamaşırda yıkanıyor makinede 3 posta halinde yıkayacağım artık yıkaması sorun değil de ütü derdi olmasa
listeyi güncelleyeyim geliyorum yanınıza

araştırdınmı canım hiç hangi kitap setini öneriyorlar?sana katılıyorum aslında bebeğim 2-3 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum..ama inşallah bebişim doğduktan sonrada böyle rahat bi şekilde hazırlanma şansım olmaz...sonra çalışmak istediğimdede pişman olurum eminim sınava girmedim diye...bebeğimi gördükten sonra ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an için onu biraz büyüttükten sonra evde oturup körelemem diye düşünüyorum

ben lisanstan giricem..

pardon canım alan sormuşsun bu yıl alan belirtilmeden lisans mezunları tercih yapacaklarmış diye duydum..onun için en çok girmek istiyorum zaten..yoksa ben arkeoloji mezunuyum alanımdan biraz zor yani(((

komşu komsuuuuu nasılsın

canım sen dün aksam paradıse a gittinmi :))

iyiyim komşum sen nasılsın?akşam değilde öğlen gittim saat 2 gibi..ne o bizim gibi koca göbişli bi hamişmi gördün?

hoşgeldin canım:)))

kızlar biz biraz yürüyüş yapıp gelelim..yoksa otura otura iyice şişicez...zaten tombalağız((((((

evet aynen öle esracımmm acaba dedım bu bizim esrosmu

canım bana ihtiyaç yayınlarının setini önerdiler onu alacağım.. alınca daha fazla bılgı verırım ıns.

hoşgeldin jnazcımm.. nasılsın ?

bi geçmişe de bakayım dedim
bebeg cim çok geçmiş olsun canımyaa dinlen bol bol inşallah atlatırsın en kısa zamanda keşke kızını okuldan alacak birileri olsa sen çıkmasan dışarı
canım benimm sorma ayrı kaldık iyice çok şükür sıpam iyi tatlım . normalde dediğin gibi hamilelikte kan değerleri 1-2 kademe düşermiş tatlım ama benimki ileri boyutlarda o yüzden tedirgin olduk biraz. dediğin gibi doğal besleneceğim artık
sen de kendine çok dikkat olur mu güzelim yorma kendini . gözünaydın bu arada kayınvaldenler de dönmüşler rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
[

[

ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....

canım bana ihtiyaç yayınlarının setini önerdiler onu alacağım.. alınca daha fazla bılgı verırım ıns.

hoşgeldin jnazcımm.. nasılsın ?

hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
bu arada bebişinide görmüşsün güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim tatlım

kızlaryaa az önce mynette okudum ve üzüldümde
özle hastanelerin sgk lılardan aldığı pay %30 dan % 70 e kadar çıkarılabilirmiş ve resmi gazetede de yayınlanmış 1 ocaktan itibaren de yürürlüğü girecekmiş

ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....

canımm inşallah bulursun gönlünün doktorunu bu sefer :)) kuzey beyımıze selam söyle bızde annesı :)

hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
bu arada bebişinide görmüşsün güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim tatlım

sağol canım.. şükür sağlıklı ve yaramaz bır oğlum var :)) senınkıde baya sağlıklıymıs canımcım maşallah... ama kansızlıga dıkkat et lutfen zeyranın dediği gibi pekmezı eksık etme..

evet arkadaşım bende okudum ve ne yazık ki yürürlüğe girecekmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…