sen lisanstanmı giriyorsun canım?
slm güzel anisler
selam kızlar...
refiyecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve oğluşuna:)))
canım sınav temmuzda. başvurular sanırım mayısta.. ben bugun ıtıbarı ıle kıtap setı almaya karar verdım.. zor bır sınav degıl aslında.. çalışırsak olur.. bebeğimle en ıdeal iş memurluk.. eşimde öğretmen en azından onunla çalışma sartlarımız bır nebze tutar bırbırıne.. ben özel sektordeyım.. parası belkı daha ıyı ama sartlar zor..
yok canım mayısta başlıcakmış öyle duydum.. arastırmadım ama..
ben önlisansdan giricem canım ...bu yıl sırf lisans mezunu olmamak için açıkögretime kayıt yaptırmicam 1 dersim kaldı girsem kesin gecerim ve eylüldeki sınavada mezun durumuna düşmüş olurum ozaman mecburen lisans girmek zorunda olurum ..lisans soruları biraz daha agır?
sen hangi alandan gireceksin?
ben önlisansdan giricem canım ...bu yıl sırf lisans mezunu olmamak için açıkögretime kayıt yaptırmicam 1 dersim kaldı girsem kesin gecerim ve eylüldeki sınavada mezun durumuna düşmüş olurum ozaman mecburen lisans girmek zorunda olurum ..lisans soruları biraz daha agır?
sen hangi alandan gireceksin?
komşu komsuuuuu nasılsın
canım sen dün aksam paradıse a gittinmi :))
merhaba kızlarr
8 de uyandım ama anca gelebildim malum 10 gün evden uzak olunca anca sil süpür yerleştir derken bu saati buldu çamaşırda yıkanıyor makinede 3 posta halinde yıkayacağım artık yıkaması sorun değil de ütü derdi olmasa
listeyi güncelleyeyim geliyorum yanınıza
Kızlar hadİ sİze afİyet olsun bİz karnımızı doyurup gelİyoruz gÖrÜŞÜrÜz
pardon canım alan sormuşsun bu yıl alan belirtilmeden lisans mezunları tercih yapacaklarmış diye duydum..onun için en çok girmek istiyorum zaten..yoksa ben arkeoloji mezunuyum alanımdan biraz zor yani(((
iyiyim komşum sen nasılsın?akşam değilde öğlen gittim saat 2 gibi..ne o bizim gibi koca göbişli bi hamişmi gördün?
hoşgeldin canım:)))
hoşbuldum esros cumiyiyim komşum sen nasılsın?akşam değilde öğlen gittim saat 2 gibi..ne o bizim gibi koca göbişli bi hamişmi gördün?
hoşgeldin canım:)))
araştırdınmı canım hiç hangi kitap setini öneriyorlar?sana katılıyorum aslında bebeğim 2-3 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum..ama inşallah bebişim doğduktan sonrada böyle rahat bi şekilde hazırlanma şansım olmaz...sonra çalışmak istediğimdede pişman olurum eminim sınava girmedim diye...bebeğimi gördükten sonra ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an için onu biraz büyüttükten sonra evde oturup körelemem diye düşünüyorum
ben lisanstan giricem..
canım benimm sorma ayrı kaldık iyice çok şükür sıpam iyi tatlım . normalde dediğin gibi hamilelikte kan değerleri 1-2 kademe düşermiş tatlım ama benimki ileri boyutlarda o yüzden tedirgin olduk biraz. dediğin gibi doğal besleneceğim artık:
canım görüşemiyoruz gözün aydın bitanem maşallah paşamıza iyiymiş valla filinta gibi olack desene canımcım boy pos maşallah bu arada kansızlık hamilelikte sık rastlanan bişey canım bol bol pekmez ya canım ev yapımı iyi gelir öpüyorum seni bitanem görüşürüz:1hug:
:
canım bana ihtiyaç yayınlarının setini önerdiler onu alacağım.. alınca daha fazla bılgı verırım ıns.
hoşgeldin jnazcımm.. nasılsın ?
ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....
ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....
hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
bu arada bebişinide görmüşsün güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim tatlım
kızlaryaa az önce mynette okudum ve üzüldümde
özle hastanelerin sgk lılardan aldığı pay %30 dan % 70 e kadar çıkarılabilirmiş ve resmi gazetede de yayınlanmış 1 ocaktan itibaren de yürürlüğü girecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?