2010 Nisan Anneleri

kızlar o zam olayını bende okudum ya çok kötü....
ama eşim diyorki biz anlaşalım şimdiki fiyatdan ozaman zamlı fiyat bizi etkilemez bilmiyrum ki nası olcak....

çok şükür tatlımm
maşallah bebeklerimize
dediğin gibi pekmez aldırayım eşime canım yoksa benim evden çıkacağım yok
bu arada oğlumda tekmeleriyle selam veriyor teyzesine :)
evet arkadaşım bende okudum ve ne yazık ki yürürlüğe girecekmiş...

malesef canımyaa
ne güzel rahat rahat gidiyorduk şimdi baya fark olacak arada
neyse hayırlısı olsun

ama eşim diyorki biz anlaşalım şimdiki fiyatdan ozaman zamlı fiyat bizi etkilemez bilmiyrum ki nası olcak....

eşinin dediği mantıklıda hayatım hastaneler kabul eder mi bilmiyorum keşke öyle bişey olsa

teyzeleri biz şimdi çıkıyorum yemeğimizi yiyelim çamaşırlarımızı asalım birazda dinlenelim oğlumla
kendinize çokkk iyi bakın hoşçakalın şimdilik

olabilir aslında onlar kesin istatistik yapmıştır. hasta oranının düşmesine göre belki böle peşin paralarla anlaşma yapabilirler sormak lazım

evet özel hastanelerin fiyatları değişeek ama onların puan sistemleri var o puanlara göre değişiyor mesela benim gittiğim hastane o puanda olmadığı için değişmeyecek fiyatları onu bilmek lazım

Merhaba anneler, nasılsınız? a.s.

Bende işten çıktım, biraz dinlenip ev işi yapacağım. Keşke evler hiç kirlenmese :dance:

ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....

tabi görmeden gelme bebişini tatlım bizden de selam söle hattaopuyorumnanaktan

ya yeter artık her aksilik bizi bulmak zorundamı. biz hastanelerimizi seçtiğimizde şartlar böyleydi herkes bütçesine göre seçti. şimdi başımıza gelene bakın. hani bebekler kısmetleriyle gelirlerdi. bizim burnumuz bataktan kurtulmuyo. krizdi, sağlık giderleriydi, iş problemleriydi bu ne yaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben böyle giderse bu bebişler geldiklerine geleceklerine pişman olacaklar.

bu arada domuz gribi belasını unutmuşum bir de o varkötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:
Tarhancım, sağlıkta gerçekten işler çok zor. Ama hemen korkmayın, özel hastanelerle ilgili bu tip çıkacak olan son kararların çoğu geri çekildi. ıns buda çekilir. :Saruboceq:

Bugün bizim okuldada kadın doğumcular konuşuluyordu, herkes benim doktoruma çok paracı oldu filan dedi sormayın nasıl moralim bozuldu. :bbo: Burada zaten çok doktor altenatifi yok, hastane alternatifide yok. Böyle şeyleri duyuncada insan çok tedirgin oluyor.

dünyaya bir bebek getirceği zaman insan onun için çok karamsarlaşıyor herşey daha da kötüye gidiyor malum. inşallah yırtarız bu zamdan:)
doktorun iyi olsun da zaten ödüyosundur gittikçe ekstra masraf çıkarmazsa boşver herkesin ne dediğini. zaten doktorlar talep gördükçe ücretlerini artırırlar canım sıkma canını sende

afiyet olsun canım mm yarasın

SAĞOL CANIM ZATEN YEDİK BAYA ŞİŞTİK ÜSTÜNE DE YÜRÜDÜK VE GELDİK TEYZELERİ. :)

ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....

hadi bakalım özgecim inşallah içine sinen olsun umarım bebişini görürsün bu sefer

teyzeleri biz şimdi çıkıyorum yemeğimizi yiyelim çamaşırlarımızı asalım birazda dinlenelim oğlumla
kendinize çokkk iyi bakın hoşçakalın şimdilik

aman dinlen jnazcım kendine de oğluna da dikkat et

kızlar sıkmayın canınızı inşallah geri alınır bişey olur da sizlere vurmaz şu yeni tasarı

aman okudum özel hastanelerin oranları yükselicekmiş
ben istemedikçe devletde doğurmayı zorla devlete itiliyoruz ya offfff

biz geldik.ıhlamur ve biz :))) biraz daha iyiceyim saki.. iyi dileklerde bulunanlara ve destekleriniz için hepinizee teşekkür ediyoruz kızlarr.. moral de önemli her şeyde ... accıkı ev işi bile yaptım :)) ev işi dedimde bulaşıklarım vardı sabahtan onlar bide ortalığı sadece toparladım.. şimdi yine yatağa geçicemm . bi size bakayım dediim..

bu sağlık zammı da neymiş yaa.. yine mii.. zaten eczaneye her gittiğimde 15-20 lr. para görünüyo.. ilk 47 tl ile açılışı yaptık.. sıfırladımm.. bidahakine 27 daha çıktı halaa bitiremedim devlete sağlık ücretlerinii yaaa... kızlarr patronlardan önce bi ankara ziyaretinde bulunmamız gerekiyo sanırımm :)))

herkese merhabalar arkadaşlar.geçmişe bir baktımda.gündem yoğun.
ÇOK GÜZEL HABERLER CANIM.MAŞALLAH BEBİŞE
AMİN.man dikkat et canım stres yapma.RELAX
kızlarrrr
biz geldikkk
napıyo bakim oğlumun teyzeleri?
biz çok şükür iyiyiz geldik evimize
budebecim çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine

HOŞGELDİN JNAZCIM.senin delikanlıyada kocaman bir MAŞALLAH

bebeg hoşgeldin.ve geçmiş olsun canım.
ben daha haberlere yeni bakacağım.sabah sekreterim hastane ücretlerine zam geldi dedi.inanmadım.sen yanlış okumuşsundur dedim.daha yeni %700 zam yaptılar ne zammı dedim.
birde ben okuyayım şu haberleri.

kıslar canım bir haftadır feciii tatlı çekiyor anlamadım valla. aşerme zamanlarımda bile bu kadar olmamıştı neden acaba anlamadım. hem yemek istiorum hem kalçamı düşünüp yemiyorum

refiyecim toparlanmana sevindim akşama bişiciğin kalmaz inşallah. ama sen yine de azcık naz yapnaniknanik
allahtan sigortalıyız bu kadar para ödüyoz acaba sigortamız olmasaydı ne ödicektik. yaşanmaz oldu bu memlekette alıp oğluşumu gidip ıssız adaya yerleşecem ama internet bağlantısını nerden bulacam mazallah KK sız naparım sonradelikafadulden

kıslar canım bir haftadır feciii tatlı çekiyor anlamadım valla. aşerme zamanlarımda bile bu kadar olmamıştı neden acaba anlamadım. hem yemek istiorum hem kalçamı düşünüp yemiyorum

ya güzelim ye gitsin allah aşkına canın istiyorsa neden kendini sıkıyosun ki eğer yapabiliyosan nefsini köreltecek kadar ye ben yapamam mesela doyana kadar yerim bişey canım isteyince yani hamileliğe bağlı değil hatta öncesinde daha çok yerdim şimdi okadar yiyemiyorum mafoldumben

evt insan alıp başımı gidim dio ama olmuo. devlette de paralı hiç ilaç almasanda 8 lira muayene ücreti var. şükür verebilioruz ama veremeyen de var ilaçmı alacak ücretmi ödeyecek. allah bu hale getirenlere bıras vıcdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…