çok şükür tatlımmcanımm inşallah bulursun gönlünün doktorunu bu sefer :)) kuzey beyımıze selam söyle bızde annesı :)
sağol canım.. şükür sağlıklı ve yaramaz bır oğlum var :)) senınkıde baya sağlıklıymıs canımcım maşallah... ama kansızlıga dıkkat et lutfen zeyranın dediği gibi pekmezı eksık etme..
evet arkadaşım bende okudum ve ne yazık ki yürürlüğe girecekmiş...
kızlar o zam olayını bende okudum ya çok kötü....
ama eşim diyorki biz anlaşalım şimdiki fiyatdan ozaman zamlı fiyat bizi etkilemez bilmiyrum ki nası olcak....
ama eşim diyorki biz anlaşalım şimdiki fiyatdan ozaman zamlı fiyat bizi etkilemez bilmiyrum ki nası olcak....
ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....
kızlaryaa az önce mynette okudum ve üzüldümde
özle hastanelerin sgk lılardan aldığı pay %30 dan % 70 e kadar çıkarılabilirmiş ve resmi gazetede de yayınlanmış 1 ocaktan itibaren de yürürlüğü girecekmiş
Tarhancım, sağlıkta gerçekten işler çok zor. Ama hemen korkmayın, özel hastanelerle ilgili bu tip çıkacak olan son kararların çoğu geri çekildi. İns buda çekilir. :Saruboceq:
Bugün bizim okuldada kadın doğumcular konuşuluyordu, herkes benim doktoruma çok paracı oldu filan dedi sormayın nasıl moralim bozuldu. :bbo: Burada zaten çok doktor altenatifi yok, hastane alternatifide yok. Böyle şeyleri duyuncada insan çok tedirgin oluyor.
afiyet olsun canım mm yarasın
ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....
teyzeleri biz şimdi çıkıyorum yemeğimizi yiyelim çamaşırlarımızı asalım birazda dinlenelim oğlumla
kendinize çokkk iyi bakın hoşçakalın şimdilik
dünyaya bir bebek getirceği zaman insan onun için çok karamsarlaşıyor herşey daha da kötüye gidiyor malum. inşallah yırtarız bu zamdan:)
doktorun iyi olsun da zaten ödüyosundur gittikçe ekstra masraf çıkarmazsa boşver herkesin ne dediğini. zaten doktorlar talep gördükçe ücretlerini artırırlar canım sıkma canını sende
ÇOK GÜZEL HABERLER CANIM.MAŞALLAH BEBİŞEslm kızlarr... biz geldik oğlumla.. sabahtan 3e kadar dr.daydık.. şeker yüklemesii.. tam kan tarama.. tam idrar taramaa... doopler ultrason.. hepiciği yapıldıı.. öldüm bittim.. kan aldırmaktan kevgire döndüm hatta bide fenalaşıp yarım saat sedyede istirahat bile ettim hemşire nezaretinde :))) ama allaha şükür herşeyimiz normall.. tüm organlarımızın gelişimi ve onlara kan taşıyan damarlarr normall.. herşey iyii..şeker sabah aç karna 101 çıkmıştı.. 50 mg. glukoz yüklemesinden 1saat sonra da 104 çıktı.. normalmiş.. kan idrar testleri de iyi şükürler olsunn.. doktorum ayrıntılıya istersen dışardan gidebilirsin ama en ufak bir sorun olsaydı mutlaka dopler de kandini gösterirdi dedii.. bende kararsız kaldım haliyle ama çok mutlu çook huzurluyumm.. oğlumu çok seviyorumm..ona bir kez daha aşık oldum ultrasonda görünce.. kalbi gümbür gümbür.. :) 395,45 gr. olmuş paşam.. ama doktorumuz gayet iyi dedii.. bide kağıtta 23 cm. yazıyo ama boyumu tam bakamadım...
şimdi accık dinleniim 10 dk. sonra kızımı almaya gidicemm... öpüyorum hepiniziii....
AMİN.man dikkat et canım stres yapma.RELAXgünaydınn güzel annler umarım herkes iyidir ben çok sıkıldım bu iş hayatından yavaş yavaş beni gözden çıkarmaya onlarda başladı sağolsun öküzler kendileri gibi bi salağı buldu oturttu gelir gelmez hanımefendi sen kalk ben oturayım masana demeye başladı bismillah ilk günden 1,5 ay kaldı sabır diyorum başkada bişey demiyorum bakalım safak sayar gibi saymaya başladım artık Allah çalışıpta salak bikaç insnaın kahrını çeken anneciklere kolaylık versin
kızlarrrr
biz geldikkk
napıyo bakim oğlumun teyzeleri?
biz çok şükür iyiyiz geldik evimize
budebecim çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine
kıslar canım bir haftadır feciii tatlı çekiyor anlamadım valla. aşerme zamanlarımda bile bu kadar olmamıştı neden acaba anlamadım. hem yemek istiorum hem kalçamı düşünüp yemiyorum
refiyecim toparlanmana sevindim akşama bişiciğin kalmaz inşallah. ama sen yine de azcık naz yapnaniknanik
allahtan sigortalıyız bu kadar para ödüyoz acaba sigortamız olmasaydı ne ödicektik. yaşanmaz oldu bu memlekette alıp oğluşumu gidip ıssız adaya yerleşecem ama internet bağlantısını nerden bulacam mazallah KK sız naparım sonradelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?