2010 Nisan Anneleri

canımın içi öle de 5. ayım bitti ve 10. kilomdayım. sorun kilo almak da deil alıştım tombişlie fakat bacağıma binen yükden kasılmalarla korkuorum son zamanlara doğru yürüyemem die

bzi geldik oğluşumla kızlar...
bu sefer işte oldu doktor teysemizi sevdik,sırada hiç beklemedik bizimle konuştu ilgilendi bu çok hoşumuza gitti,hemde doğuma acil bişi olmazsa kendinin bizzat gireceğini söledi çok sevindik...
tetenaz aşısını aslında her gebe kadının olması gerekirmiş vucut bağışıklık kazanırmış....
biz yarın ilk dozumuzu olucaz,ayrıntılı ult içinde bu hafta giderim artık hastanede varmış....
bebişim 484 gr. olmuş bzim ölçümlerde yine büyük çıktı oğluşum 23 +4 haftalık gözüküyor gelişimimiz öndeymiş,bukadar kzıalr daha da bişi aklıma gelmiyor....bebeğin suyu gayet iyiymiş,eşi rahimden yukarı ıkmış,bebeğimde artık annesinin göbüşünde yer etmiş yaşasın......

inanamıyorum ya doğruymuş zam haberleri.üstelik özel hastaneler istemiş.hani katlı payı artırıldı.hasta gelmiyor diye şikayet ediyorlardı.
ayyyy çok sinirlendim.ne oluyor ya.RELAX RELAX demekten anam ağladı.ne relaxı ya.hsatneye gitme öl.nüfus yoğunluğu azalsın.

ay ne kadar güsel maşallah kanki kuzeye benimkide önden seyrediyor. herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim arkadaşım hepimizinki böyle devam etsin inşallah

çok sevindim canım.insanın rahat ettiği bir doktorunun olması çok önemli.bu gidişle bizde doktor değiştireceğiz.hatta hiç gitmeyip evde doğuracağız.gerçi benim sezeryan olmam gerek ama.bu gidişle onada bir çare bulmam gerek.
yok valla(ben çok yemin etmem ama bu kez çok Kızdım)bu karar uygulanmaya başalrsa ben bizzat iptal davası açacam.

ahh canımm haklısın valla ama ben hiç sakınmam kendimii..zaten okul durumumuzdan dolayı hergün onca insanın içindeyimm.. bende tam yakalanmamıştım hiçhamişliğin başından berii ama bu kez sevdi beni sanırım ( dökülüyorumm
dikkat et kendine canım. iyileş de gel emi ö.sonra
accık iyileşip geldim ama :) akşama inş.. daha iyi olurumm.. yoksa sabaha kadarr uykular bana haram olurr yinee.. akşam bi tıkandı burnum boğazım... nerdeyse oturarak uyudum yaa.. inş. bu gece rahat geçerr. o kadar ıhlamurr ve salepten sonra :))
selam kızlar...
refiyecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve oğluşuna:)))
çok sağol canımm...
bi geçmişe de bakayım dedim
bebeg cim çok geçmiş olsun canımyaa dinlen bol bol inşallah atlatırsın en kısa zamanda keşke kızını okuldan alacak birileri olsa sen çıkmasan dışarı
sağol canımcım.. kızımı okulagötürüp getirecek bi dolu insan varr cnmm.. aynı binada 2 eltim ve arka sokakta görümcem.. desem hepsi götürür ama benim keçii gitmezz :)) ille ben sınıfa giderken sıradayken el sallıcakmışım :)) neyse h<ava bugün yumuşak birazz.. kat kat giyindim bide lahana gibii.. içime tayt.. yelekk.. kazakk :))) üstüme şall.. :)) ceketim zor kapandı valla :))
ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....
inş. herşey istediğin gibi geçer canımın içii.. kuzey beyde gayet iyidir inş.. tekmeler savurcak annesine bak görürsünn..
herkese merhabalar arkadaşlar.geçmişe bir baktımda.gündem yoğun.

ÇOK GÜZEL HABERLER CANIM.MAŞALLAH BEBİŞE
çok sağol teyzoşumuzz...
hoşbulduk ve tekrar çok sağol bitaneciimm opuyorumnanaktan
evet canım daha iyi hissediyorum ama halaa bişey yiyebilmiş değilimm.. :sinifsinif: içim almıyo yaa.. sabah yarımdan az fazla poğaçaa yanına 2 fincan salep :) az öncede 2 fincan içine ne bulunduysa katılmış ıhlamurr :)) nazsız olurmu canımm zemuszemus ben bol bol yapıyorum zatenn eee son hamişliğim olma ihtimalim epey çookk... çünkü bize 3 çocuk doğurun diyenler bakmıcak onlaraa... hem doğurun diyolarr hem zam üstüne zamm :))) klava:

canımın içi öle de 5. ayım bitti ve 10. kilomdayım. sorun kilo almak da deil alıştım tombişlie fakat bacağıma binen yükden kasılmalarla korkuorum son zamanlara doğru yürüyemem die

o tarafını bilmiyorum tabi ye gitsin derken annenin sağlığını düşünmek gerek demi? :) biraz kötü örnek oluyorum galiba kötükedihüso

özgecim hg canım gözün aydın artık doktorunu ve hastaneni buldun galiba hadi hayırlısı maşallah kuzeye de iyi bakmış annesi alkisalkisalkis doğumda bi öne gelme durumu da var o zaman öylemi jnazın öyleymiş ya

maşallah kuzey beyımıze tatlımm.. ne guzel buyumuşş.. doktorunuda sevmene sevındım.. inşallah sevgınız daim olur :)

özgecimm.. maşallah canım kuzey beyee.... ne güzel büyümüş annesii :) sağlıkla doğup kucağında koklamak da nasip olur inş.. tabi hepimizee...
doktorunuzun içinize sinmesii ve sizile ilgilenmesi de ayrıca güzel bi olayy.. inş.. bu kez daimi olur dr. seçiminizz.. içinize sinsin inş. doğuma kadarr :)) çok öpüyorum canımm..

ayyy özgecımm cok sevındım guzelım adına..maşallah kuzey beyımızıdeee allah nazarlardan saklasın.

kızlarr ben artık kaçayım diyorumm.. 2 saatim var okula gitmeye.. biraz daha dinleneyimm.. sabah 3 kat battaniyemin altındaydımm ev hamam gibbii halaa gram ter yoktu yaaa... şimdi son ıhlamurumubitirip yatıcam.. inş. bu kez olurr :))) öpüyorum hepinizii çok çokk.. iyi bakın kendinizee...

güle güle canım.dinlen.Allah acil şifa versin

sen de kendine iyi bak canım ama istersen çok terlemeye çalışma şimdi bi zde kızını almaya gideceksin okula iş yapayım derken hepten beter olmasın allah korusun

aaaayyy zammı gelmıs hastanelereee şimdi düşüp bayılıcam heee....ona zam buna zam ne bu yaa dogalgazada gelıyo zatı ocakta %50...hadı bız ıdare edıyoruz iyi kötü. eee ya olmayan napıcak kardesım yaa...3 cocuk dogurun demesını bılıyolar ama....

bebegcım daha ıyı olmana sevındım tatlım ama dınlen sen yıne ıhlamurada devam...bıde bıseyler ye sakın guzel bı corba yapabılrsen kendıne mercımek veya sehrıye lımonlayıp yersın bı guzel tatlım...bide yanında bol yesıllık salata yap guzelım ...sonrada yat dınlen

kızlar daha öncede yazdım ama sanırım okumadınız bu zam olayı hepsinde geçerli değil özel hastanelerin çünkü özel hastaneler puanlama sistemiyle çalışyor sgk ile mesela benim gittiğim hastanede zam olmıycakmış araştırmak laızm yani bu zam olayı hepsini içermiyorrrrrrrrrr.

ben çıkayım arkadaşlar.evdede işler beni bekler.zaten çok kızgınım.bu akşam kime gidip atıp tutsam acaba.benim gibi düşünen birilerini bulup atıp tutmazsam mümkünü yok rahatlayamam.ya adamı zorla muhalif yapıyorlar.sabır bu kadar zorlanmazki.neyse siz RELAX olun.herkese hayırlı akşamlar.

canım okumuştum yazdıklarını. ama bizim hastanede zam geçerli olacaksa 6.ayda doktormu değiştirelim.insanları psikiyatrist yardımına muhtaç hale getiriyorlar.Aman Allah korusun.zaten terapiler eskiden ücretliydi.şimdi Allah bilir ne kadar olmuştur.kafamçokkarıştı

bu arada normal doğum 200 lira sezeryan olursa 350 lira sigortalı hastalara kızlar....
benim şuan için normal gözküyor doğumum inşlh normal olur doktor teysemizde sezeryana karşıymış kendisininde 6 aylık bebeği varmış normal doğum yapmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…