ya güzelim ye gitsin allah aşkına canın istiyorsa neden kendini sıkıyosun ki eğer yapabiliyosan nefsini köreltecek kadar ye ben yapamam mesela doyana kadar yerim bişey canım isteyince yani hamileliğe bağlı değil hatta öncesinde daha çok yerdim şimdi okadar yiyemiyorum mafoldumben
bzi geldik oğluşumla kızlar...
bu sefer işte oldu doktor teysemizi sevdik,sırada hiç beklemedik bizimle konuştu ilgilendi bu çok hoşumuza gitti,hemde doğuma acil bişi olmazsa kendinin bizzat gireceğini söledi çok sevindik...
tetenaz aşısını aslında her gebe kadının olması gerekirmiş vucut bağışıklık kazanırmış....
biz yarın ilk dozumuzu olucaz,ayrıntılı ult içinde bu hafta giderim artık hastanede varmış....
bebişim 484 gr. olmuş bzim ölçümlerde yine büyük çıktı oğluşum 23 +4 haftalık gözüküyor gelişimimiz öndeymiş,bukadar kzıalr daha da bişi aklıma gelmiyor....bebeğin suyu gayet iyiymiş,eşi rahimden yukarı ıkmış,bebeğimde artık annesinin göbüşünde yer etmiş yaşasın......
bu sefer işte oldu doktor teysemizi sevdik,sırada hiç beklemedik bizimle konuştu ilgilendi bu çok hoşumuza gitti,hemde doğuma acil bişi olmazsa kendinin bizzat gireceğini söledi çok sevindik...
tetenaz aşısını aslında her gebe kadının olması gerekirmiş vucut bağışıklık kazanırmış....
biz yarın ilk dozumuzu olucaz,ayrıntılı ult içinde bu hafta giderim artık hastanede varmış....
bebişim 484 gr. olmuş bzim ölçümlerde yine büyük çıktı oğluşum 23 +4 haftalık gözüküyor gelişimimiz öndeymiş,bukadar kzıalr daha da bişi aklıma gelmiyor....bebeğin suyu gayet iyiymiş,eşi rahimden yukarı ıkmış,bebeğimde artık annesinin göbüşünde yer etmiş yaşasın......
ahh canımm haklısın valla ama ben hiç sakınmam kendimii..zaten okul durumumuzdan dolayı hergün onca insanın içindeyimm.. bende tam yakalanmamıştım hiçhamişliğin başından berii ama bu kez sevdi beni sanırımrefiyecim galiba sakınan göze çöp batıyo. nazar değmez inşallah normalde çok çabuk hastalık kapardım hamilelikte etrafımda bir sürü insan grip oldu ben daha kapmadımçok dikkat etmiyom hergünde kalabalık ortamlara giriyom işim yüzünden. sakınan göze çöp batar diyom fazla düşünmüyom şimdilik bişi olmadı çok şükür:lepi:
accık iyileşip geldim ama :) akşama inş.. daha iyi olurumm.. yoksa sabaha kadarr uykular bana haram olurr yinee.. akşam bi tıkandı burnum boğazım... nerdeyse oturarak uyudum yaa.. inş. bu gece rahat geçerr. o kadar ıhlamurr ve salepten sonra :))dikkat et kendine canım. iyileş de gel emi ö.sonra
çok sağol canımm...selam kızlar...
refiyecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve oğluşuna:)))
sağol canımcım.. kızımı okulagötürüp getirecek bi dolu insan varr cnmm.. aynı binada 2 eltim ve arka sokakta görümcem.. desem hepsi götürür ama benim keçii gitmezz :)) ille ben sınıfa giderken sıradayken el sallıcakmışım :)) neyse h<ava bugün yumuşak birazz.. kat kat giyindim bide lahana gibii.. içime tayt.. yelekk.. kazakk :))) üstüme şall.. :)) ceketim zor kapandı valla :))bi geçmişe de bakayım dedim
bebeg cim çok geçmiş olsun canımyaa dinlen bol bol inşallah atlatırsın en kısa zamanda keşke kızını okuldan alacak birileri olsa sen çıkmasan dışarı
inş. herşey istediğin gibi geçer canımın içii.. kuzey beyde gayet iyidir inş.. tekmeler savurcak annesine bak görürsünn..ben bugun ikinci kez yine gidiyorum kızlar doktora karar vermek için ;bakalım bu nasıl gececek ama bu sefer kimse tutamaz beni bebeğimi görmem gerek....
çok sağol teyzoşumuzz...herkese merhabalar arkadaşlar.geçmişe bir baktımda.gündem yoğun.
ÇOK GÜZEL HABERLER CANIM.MAŞALLAH BEBİŞE
hoşbulduk ve tekrar çok sağol bitaneciimm opuyorumnanaktanbebeg hoşgeldin.ve geçmiş olsun canım.
ben daha haberlere yeni bakacağım.sabah sekreterim hastane ücretlerine zam geldi dedi.inanmadım.sen yanlış okumuşsundur dedim.daha yeni %700 zam yaptılar ne zammı dedim.
birde ben okuyayım şu haberleri.
evet canım daha iyi hissediyorum ama halaa bişey yiyebilmiş değilimm.. :sinifsinif: içim almıyo yaa.. sabah yarımdan az fazla poğaçaa yanına 2 fincan salep :) az öncede 2 fincan içine ne bulunduysa katılmış ıhlamurr :)) nazsız olurmu canımm zemuszemus ben bol bol yapıyorum zatenn eee son hamişliğim olma ihtimalim epey çookk... çünkü bize 3 çocuk doğurun diyenler bakmıcak onlaraa... hem doğurun diyolarr hem zam üstüne zamm :)))refiyecim toparlanmana sevindim akşama bişiciğin kalmaz inşallah. ama sen yine de azcık naz yapnaniknanik
allahtan sigortalıyız bu kadar para ödüyoz acaba sigortamız olmasaydı ne ödicektik. yaşanmaz oldu bu memlekette alıp oğluşumu gidip ıssız adaya yerleşecem ama internet bağlantısını nerden bulacam mazallah KK sız naparım sonradelikafadulden
canımın içi öle de 5. ayım bitti ve 10. kilomdayım. sorun kilo almak da deil alıştım tombişlie fakat bacağıma binen yükden kasılmalarla korkuorum son zamanlara doğru yürüyemem die
kızlarr ben artık kaçayım diyorumm.. 2 saatim var okula gitmeye.. biraz daha dinleneyimm.. sabah 3 kat battaniyemin altındaydımm ev hamam gibbii halaa gram ter yoktu yaaa... şimdi son ıhlamurumubitirip yatıcam.. inş. bu kez olurr :))) öpüyorum hepinizii çok çokk.. iyi bakın kendinizee...
kızlarr ben artık kaçayım diyorumm.. 2 saatim var okula gitmeye.. biraz daha dinleneyimm.. sabah 3 kat battaniyemin altındaydımm ev hamam gibbii halaa gram ter yoktu yaaa... şimdi son ıhlamurumubitirip yatıcam.. inş. bu kez olurr :))) öpüyorum hepinizii çok çokk.. iyi bakın kendinizee...
kızlar daha öncede yazdım ama sanırım okumadınız bu zam olayı hepsinde geçerli değil özel hastanelerin çünkü özel hastaneler puanlama sistemiyle çalışyor sgk ile mesela benim gittiğim hastanede zam olmıycakmış araştırmak laızm yani bu zam olayı hepsini içermiyorrrrrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?