bu arada normal doğum 200 lira sezeryan olursa 350 lira sigortalı hastalara kızlar....
benim şuan için normal gözküyor doğumum inşlh normal olur doktor teysemizde sezeryana karşıymış kendisininde 6 aylık bebeği varmış normal doğum yapmış.....
Kızlar, slmlar tekrardan. a.s.
Temizliğimizi yaptık. Evimiz mis gibi oldu. :dance: (Tabi hamile temizliği öyle detaylı filan değil temizliği kontrole
geliyim mi kız ya kızlar hergün süt içiyormusunuz
bzi geldik oğluşumla kızlar...
bu sefer işte oldu doktor teysemizi sevdik,sırada hiç beklemedik bizimle konuştu ilgilendi bu çok hoşumuza gitti,hemde doğuma acil bişi olmazsa kendinin bizzat gireceğini söledi çok sevindik...
tetenaz aşısını aslında her gebe kadının olması gerekirmiş vucut bağışıklık kazanırmış....
biz yarın ilk dozumuzu olucaz,ayrıntılı ult içinde bu hafta giderim artık hastanede varmış....
bebişim 484 gr. olmuş bzim ölçümlerde yine büyük çıktı oğluşum 23 +4 haftalık gözüküyor gelişimimiz öndeymiş,bukadar kzıalr daha da bişi aklıma gelmiyor....bebeğin suyu gayet iyiymiş,eşi rahimden yukarı ıkmış,bebeğimde artık annesinin göbüşünde yer etmiş yaşasın......
bu arada normal doğum 200 lira sezeryan olursa 350 lira sigortalı hastalara kızlar....
benim şuan için normal gözküyor doğumum inşlh normal olur doktor teysemizde sezeryana karşıymış kendisininde 6 aylık bebeği varmış normal doğum yapmış.....
inanamıyorum ya doğruymuş zam haberleri.üstelik özel hastaneler istemiş.hani katlı payı artırıldı.hasta gelmiyor diye şikayet ediyorlardı.
ayyyy çok sinirlendim.ne oluyor ya.RELAX RELAX demekten anam ağladı.ne relaxı ya.hsatneye gitme öl.nüfus yoğunluğu azalsın.
bzi geldik oğluşumla kızlar...
bu sefer işte oldu doktor teysemizi sevdik,sırada hiç beklemedik bizimle konuştu ilgilendi bu çok hoşumuza gitti,hemde doğuma acil bişi olmazsa kendinin bizzat gireceğini söledi çok sevindik...
tetenaz aşısını aslında her gebe kadının olması gerekirmiş vucut bağışıklık kazanırmış....
biz yarın ilk dozumuzu olucaz,ayrıntılı ult içinde bu hafta giderim artık hastanede varmış....
bebişim 484 gr. olmuş bzim ölçümlerde yine büyük çıktı oğluşum 23 +4 haftalık gözüküyor gelişimimiz öndeymiş,bukadar kzıalr daha da bişi aklıma gelmiyor....bebeğin suyu gayet iyiymiş,eşi rahimden yukarı ıkmış,bebeğimde artık annesinin göbüşünde yer etmiş yaşasın......
kızlar daha öncede yazdım ama sanırım okumadınız bu zam olayı hepsinde geçerli değil özel hastanelerin çünkü özel hastaneler puanlama sistemiyle çalışyor sgk ile mesela benim gittiğim hastanede zam olmıycakmış araştırmak laızm yani bu zam olayı hepsini içermiyorrrrrrrrrr.
Kızlar, slmlar tekrardan. a.s.
Temizliğimizi yaptık. Evimiz mis gibi oldu. :dance: (Tabi hamile temizliği öyle detaylı filan değil temizliği kontrole
geliyim mi kız ya kızlar hergün süt içiyormusunuz
hergün içemıyorum ama mutlaka yogurt yıyorum öglenlerı ısyerınde yemekle gelıyor
haklısın avukat değiştirmek zor tabi doktoru ben sadece şimdiden panik yapmayın diye söyledim uzun zaman özel hastanelerde çalıştığım için bilgim vardı paylaşmak istedim
hergün içemıyorum ama mutlaka yogurt yıyorum öglenlerı ısyerınde yemekle gelıyor
sorma ben de süt içemiyorum hergün işte haftada bir falan salep içiyorum onu sütle yapınca içmiş oluyorum ama akşamları yoğurt yiyorum en az yarım kase peynir hergün mutlaka yiyorum hem de bayıla bayıla işte öyle bak bu meyveli süt olayı iyiymiş aklıma gelmemişti.
kızlar bu ülke böle geldi böle gider kendimizi üzmeyelim allah yardımcımız olsun ne diyim:((
bence de canım biz üzülsek de elimizden gelen bişey olmuyo bildiklerini okuyorlar
kızlar bu arada biz çıkıyoruz iyi akşamlar kendinize dikkat edin
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okumadım birazdan okurum umarım herkes iyiir
bilindiği gibi bugün doktordaydım bebişimi dördüm yavrum benim herşeyi belliydi yaa gözlerine kadar gördüm kalp atışı çok güzel midesi böbrekleri idrar torbası yarine yerleşmiş dedi cinsiyet dedim ÇOK SAĞLIKLI BOYU KİLOSU ÇOK GÜZEL Bİ ERKEK BEBEK DÜNYAYA GETİRECEKSİN DEDİ evet 2. PRENSİM GELİYOR ama çok güzeldi yarım kilo olmuş 6. ayındasın tetenoz aşını ol yarın sabah aç karına gel şeker yüklemesi yapalım dedi kan tahlili falan renkli ultrasonu çektir ilaçlarına devam et dedi
hiç bişey soramadım yine zayıflamışım 1 kilo daha gitmiş 77 kiloya düşmüşüm eşimde gelmişti benle ama içerde hasta vardı dışarı çıkardılar üzüldüm biraz çıkarken dedim neden girmedin sonra gelseydin neyse dedim cinsiyeti belli oldu oğlun çok istiyordu erkek kardeşi olsun allah dualarını kabul etti evet bi oğlumuzdah olcak dedim yok canım şaka yapıyorsun kız olcak benim içime doğmuş dedi drar torbasını bile gösterdi oğlumuz olcak dedim ama oda çok sevindi
doktorun çok sağlıklı birbebek dünyaya getireceksin demesi ayaklarımı yerden kesti yavrum benim fotoğrafına bakıp duygulanıyorum
ayy çok uzattım ama çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?