2010 Nisan Anneleri

haklısın avukat değiştirmek zor tabi doktoru ben sadece şimdiden panik yapmayın diye söyledim uzun zaman özel hastanelerde çalıştığım için bilgim vardı paylaşmak istedim

Kızlar, slmlar tekrardan. a.s.
Temizliğimizi yaptık. Evimiz mis gibi oldu. :dance: (Tabi hamile temizliği öyle detaylı filan değil)

Ruzenin maşallah oğluşuna. Rabbim nazarlardan korusun.

nerdesın hangi dokyora gıdıyorsun canım 200 çok güzel fiyattpuyorumnanaktan

Buneya, ben hergün sabah kahvaltıda kesin içiyorum. cokacimcoook ıkinci bardağıda içmeye çalışıyorum eğer içemezsem yoğurt çorbası, sütlaç, ayran türü kesinlikle akşama birşeyler hazırlıyorum.

Temizlikte iyiyimdir, hızlıyımdır. Oğluşum biraz hızımı kesti ama. Teftişe hep açığım canım.

çok sevindim canım gözünaydın:)))maşallah oğluşumuza

özgecim hangi hastane bu yaa???çok uygunmuş ücreti:))))

söylicek söz bulamıyorum ben artıkkötükedihüso %50 oy alırlarsa herşeye%70-80 zam da yaparlar. valla bunlara oy verenlere müstehak ama arada biz de kaynıyoruzklava:

tatlım gözün aydın yeni doktorun hayırlı olsun. çok sevindim doktorun içine sinmesine. maşallah bebişine

ymer cim bunu araştıralım bakalım inşallah bizim hastanelerde de zam olmazhihoyyyt

hemen hemen hergün 2 kutu meyveli süt (200 ml lik kutu:teytey:) içiyom ben. sadesini içemiyom. aksatmamaya çalışıyom ama zaten peyniri de çok tükettiğim için içim rahat.
ben asıl meyve-sebze yiyemiyom ondan yana sıkıntım var. umarım elevit açığı kapatıyodur.

kızlar bu hastaneye tavsiye üerine gittim deneme amaçlı ama çok memnun kaldım 5 tane kadın doğum doktoru var benim doktorum tuğba hanımdı...
güngören ilgi hast.....
yakında olanlarınız varsa tavsiye ederim çocuk yoğun bakımı herseyi vr artı olarak doktor birebir doğuma gircek ve oda süslemeside içinde:))))

bebiş artık bizden beslenmeye başlamış çok sevindim bundan sonra yedikelrine daha dikkat et dedi...vitaminli besinler tüket ve çiğ yeme dedi bu arada aklıma geliyo işte yavas yavas yazarım....

ruzenincim gözün aydın canım :)

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum bi geldim bi gittim oluyor ama napim anca fırsat bulabildim

haklısın avukat değiştirmek zor tabi doktoru ben sadece şimdiden panik yapmayın diye söyledim uzun zaman özel hastanelerde çalıştığım için bilgim vardı paylaşmak istedim

canım çok özür dilerim.sertmi çıktım.bilgilendirdiğin için sağol.ben çok kızdım ve çok üzüldüm gerçekten.o nedenle istemeden seni üzdüysem afedersin.ben genel olarak adaletsizliğe çok kızdım.bu mu sosyal devlet anlayışı.her ay 250ye yakın sgk primi öde.65 yaşımı görürsem hayırlısıyla emekli olacam.sağlığada bir sürü para öde.çocuklarımı nasıl bir dünyaya getirdim ve getireceğim diye üzüldüm.tekrar afedersin.

kızlar bu ülke böle geldi böle gider kendimizi üzmeyelim allah yardımcımız olsun ne diyim:((

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okumadım birazdan okurum umarım herkes iyiir
bilindiği gibi bugün doktordaydım bebişimi dördüm yavrum benim herşeyi belliydi yaa gözlerine kadar gördüm kalp atışı çok güzel midesi böbrekleri idrar torbası yarine yerleşmiş dedi cinsiyet dedim ÇOK SAĞLIKLI BOYU KıLOSU ÇOK GÜZEL Bı ERKEK BEBEK DÜNYAYA GETıRECEKSıN DEDı evet 2. PRENSıM GELıYOR ama çok güzeldi yarım kilo olmuş 6. ayındasın tetenoz aşını ol yarın sabah aç karına gel şeker yüklemesi yapalım dedi kan tahlili falan renkli ultrasonu çektir ilaçlarına devam et dedi
hiç bişey soramadım yine zayıflamışım 1 kilo daha gitmiş 77 kiloya düşmüşüm eşimde gelmişti benle ama içerde hasta vardı dışarı çıkardılar üzüldüm biraz çıkarken dedim neden girmedin sonra gelseydin neyse dedim cinsiyeti belli oldu oğlun çok istiyordu erkek kardeşi olsun allah dualarını kabul etti evet bi oğlumuzdah olcak dedim yok canım şaka yapıyorsun kız olcak benim içime doğmuş dedi drar torbasını bile gösterdi oğlumuz olcak dedim ama oda çok sevindi
doktorun çok sağlıklı birbebek dünyaya getireceksin demesi ayaklarımı yerden kesti yavrum benim fotoğrafına bakıp duygulanıyorum
ayy çok uzattım ama çok mutluyum

yosuncum bu arada hayeller suya düştü malesef benim kızım olcaktı senle dünür olcaktık ama yok yine tutturamadım artık kanka olurlar beraber ne yapalım böyle idare edecez artık

hoşgeldin canım..çok sevindim senin adına bebişinin sağlıklı oluşuna..hayırlı olsun oğluşun hadi bakalım bi erkek daha geliyor:))))))):lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…