2010 Nisan Anneleri

canım sağol.ay çok üzüldüm canım ya..........valla evet herkes daha çok yayılacak diyor.hamile olarak lenlerden tv pek bahsetmiyor.ben sanırım iğneyi vurduracağım ya,haftaya dr mla konuşacağım.eşimede diyorum faranjit beni böyle ettiyse d.gribine yakalansam Allah korusun naparım.offffff içim çok sıkıldı şimdi....ALLLAHIM hepimizi korusun....

slm bayanlar.herkese ii günler. benim hamileliğimde bir sorun çıktı. amniyon sıvısı olması gerekenden azmış. ayrıntılı ultrasonda bebeğimde çok şükür hiç bir problem çıkmadı ama böyle devam ederse riskliymiş. şimdi tahlil yapıldı onun sonuçlarını bekliyorum. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu duydunuzmu bir tavsiyesi olan varmı.

Tarhancığım ben de gittim havuzlu han a aziz bebede antibakteriyel ve anti allerjenik kiyafetler var. özelikle tenine ilk temas edecek olan giysileri kalitelilerinden seçmelisin.

saolun kızlar hem markalı hem markasız ürünler varsa tamamdır orası:) bakalım ocak başı yada aralık sonu diyoruz. yılbaşı indirimleri de olur hemsositososito

HaceroĞuzcum sana da gÖzÜn aydın dİyelİm canım bugÜne daİr gÜzel haberler senden Şİmdİlİk maŞallah oĞluŞa da allah nazardan saklasın
yteşekkür ederim canım amin canım hepimizin inşallah
hayırlısı olsun diyelim ne yapalım sağol canım
geçmiş olsun canım kendine dikkat et valla grip çook kötü sende sağolcanım
gözün aydın canımcım tahlillerin güzel çıkmış :sm_cool:
çok şükür korkuyordum bişey çıkacak diye çok dua ediyordum akraba evliliği yaa çok ciddi tutuyorum bütün tahlillerimi yaptırıyorum kaldı renkli ultrason onuda çektirsem hayırlısı ile oda temiz çıksın allahım .....
geçmiş olsun canım ben hiç duymadım ama inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar
hacercim gözün aydınn maşallah bebişine:ecrin_bebek:

ağol canım hepimizin bebeğine maşallah canım inşallah hepimiz bebeğini sağlıkla kucağna alır
ysmshn cnım kendini üzme canım yaa geçmiş olsun mutlaka çaresi vardır yaa doğumdan sonra falan

canım herşeyin iyi olmasına sevindim.herkes böyle güzel haberlerle gelir inşallah....

kızlar şimdilik çıkıyorum bikaç tıp merkezine uğrayacaz bakalım soruşturalım hangisi daha ii daha uygun fazla para vermek istemiyorum dr risk almak istemiyor ama konuşmalarından anladığım kadarı ile yaptırmasan da olur diyor oğlumda yaptırdığım yerde bii soralım bakalım eğer uygunsa orda yaptırayım diyorum bakalım hayırlısı
kendinniza ii bakın bebeişleri üzmeyin akşama inşallah görüşmek üzere

Kızlar merhaba ben 20 haftalık gebeyım dÜn amnıyosentez yapıldı bana 3lÜ taramam rısklı Çıktı Şımdı 3 haftalık bır bekleyıŞ baŞladı aranızda amnıyosentez yaptıran varmı
bırde detalı ultrasono nezaman gırılıyor

canım herşeyin iyi olmasına sevindim.herkes böyle güzel haberlerle gelir inşallah....

amin canım inşallah herkes mutlu haberler alır
ben çok korkuyorsum akraba evliliği yaa amcamın oğlu evlenmeden kan tahlili falan birsürü işlemden geçti bi sorun çıkmamıştı çok şükür oğlumda sağlıklı doğdu inşallah buda şimdilik öyle ama sağlıklı doğar
bu arada tetenoz aşısını oldum dün kolum çok ağrıyor sağ koluma yaptırdım en çokta o okulmu kullanıyorum bugünüde atlatsam hayırlısı ile kurtulurdum

ya su domuz girbi aşısı konusunda kafam çok karışık kızlar yaptırıp yaptırmayacağıma hala karar vermeidm doktoruma da sormadım gerçi sorsam kesin yaptır diycekte

çok sağol teyzesi :)
darısı diğer kardeşlerinin başına.. hepsinin cicileri en güzelinden olsun inşallah..

sizin oda da hayırlı olsun :
çilek'e de bakmıştık, orda da çok şeker bi takım beğenmiştim ama beyaz olsun diye direttiğimden almamıştık onu.

yatağın iç setinden bize de hediye verdiler. ama sen demişsin ya 2 tane olsun istiyorum diye, ben de bir tane daha kendim yaptırayım diyorum. bi tane yatağın takımı olur, bir de benim yaptırdığım.. eh yeter artık daha ne olacak :)

boya konusunda da biz mecbur boyatıyoruz valla, bebeğin odası olacak odanın boyası rezalet.. hazır boya işine de giriyorken, bari renkli olsun dedik ama badana iyi olaydı ben boşuna masraf olur deyip istemezdim valla.
boyatmayacaksanız, beyaz da güzel :) takımı, perdesi, halısı, aksesuarlarıyla renklenir oda :)

merhaba cnaım, geçmiş olsun
dediğin gibi çok dikkat etmek lazım valla.
bünyelerimiz de zayıf, cart diye hasta oluveriyoruz.. iyice kollamak lazım kendimizi..
nisana kadar kazasız belasız atlatsak.....

canım, geçmiş olsun.
ama bak bebeğin iyiymiş çok şükür. güzel bir haber bu, bir sıkıntısı yokmuş..
böyle bir sorun yaşayan kimseyi bilmiyorum bir fikrim yok, ama ilerleyen aylarda sorun yaratmaz inşallah. bakalım tahlil sonuçları ne olacak, doktorun nasıl yönlendirecek.
ferah tut içini.. bir çaresi bulunur elbet, hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebişini kucağına :)

canım merhaba.. geçmiş olsun..
testin riskli çıkmasına üzüldüm ama bizim aramızda da iki arkadaşımızın testleri kötü çıktı, onlar yaptırdılar amniyosentezlerini ve çok şükür sağlıklı çıktı bebekleri..
sen de iyi haberi alıp rahatlarsın inşallah...

detaylı ultrasona gelince, ben 20. haftamda yaptırdım. ama galiba 24e kadar yapılıyormuş.

ya su domuz girbi aşısı konusunda kafam çok karışık kızlar yaptırıp yaptırmayacağıma hala karar vermeidm doktoruma da sormadım gerçi sorsam kesin yaptır diycekte

ayyy domuz gribi aşısı deme bana
allak bullak kafam
ol diyen var, aman olma deli misin diyen var..
doktorum da yarım ağız ol dedi. salı günü gittiğimde ıncık cıncık sorucam bakalım ne önerecek.

ben olmak istemiyorum. makul gelmiyor. içime sinmiyor.
ama öte yandan da ya grip olursam, ya erken doğum gib ibir şeyi tetiklerse ne yaparım diye de düşünmeden edemiyorum...

benim doktor ben sormadan git yaptır tetanozla birlikte dedi. yaptırmak istemiyom dedim çok kızdıkaydirigubbakcemile3 o öyle deyince eşimde yaptır demeye başladı. ne güzel ben herkese rest çekmiştim yaptırmam bebişime zarar verip vermiyeceği belli değil diye. doktor bütün karizmamı eşimin gözünün önünde yerle bir etti. taklitimi yaptı, niyeymiş o git yaptır dedi:roflol::roflol::roflol:

oligohidramnios deniyo.bebek hareketleri zorlaşıyo.bi arkadaşım da olmuştu.gebeliğin sonuna dogru baş asagı dönemediği için c /s oldu.bebek 40 hafta 2400 dogdu.şuan gayet saglıklı..erken alacaz demişti dr u ama sorun cıkmadı,takiplerde bebek iyiyid.devamlı su içiyodu...

amin inşallah canım. sağlam durmaya çalışıyorum.gelecek olan bebeğimi herşeyiyle kabul etim.Rabbim bilir iyisini

Merhaba herkese. Umarım herkes ıyıdır. Kndıme nefes alıcak zman ayırdım. Çok sıkıldım kaÇ gÜndÜr sızsız. Artık geÇmıŞı okumamda mÜmkÜn deĞıl.. Bıde gÜzel uykum geldı. Ama dÜkkandayım. ÇalıŞmam, para kazanmam gerek:)))

benim dr da tersine ne domuz girbi ne de tetanoz aşısı önerdi.domuz gribi özellikle olma dedi:) tetanoz da artık vaka görmüyoruz gerek yok dedi....ama etrafdan gebe olup ikisini de yaptıran cok kişi var..bana da ol deyip duruyolar...agır bi grip atlattım farenjit oldum,acaba domuz gribi miydi bilmiyorum...:sm_confused:

teşekkür ederim. umarım bende de bir sorun çıkmaz bende sıvı alımımı artırdım.

herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleri ve duaları için.hiç bir zaman aklıma kötü birşey getirmedim ama olacak olan varsa oluyor. tek isteğim doktorların yanılmış olması ve bebeğimin bana süpriz yapması.dudak ve damak yarığı sorununa da alışmaya çalışıyorum şimdiden.Allah tan dileğim görünenden başka bir sorunun çıkmaması.

tulaysvs ve ELABDA
endişelerinizi anlıyorum. Sabır etmek ve inanmak en güzeli.Herşeyin hayırlısı

RABBıM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

merhaba kızlar hayırlı cumalar..geçmişi okuyayım derken ysmnshn nin sonucunu gördüm öle üüzldüm ki.canım benim dert veren allah dermanını da verir tatlım daha beterinin olmadığına şükredelim tıp imkanları oldukça ilerde allahın izniyle düzelecektir.dualarım sen ve bebişinle a.s.

bebegcim sende geçmişte okuduğum kadarıyla grip olmuşsun geçmiş olsun canım.sırayla hepimizi geziyor grip.çok dikkat et bol bol dinlen canım.

şu grip aşısı olayına bende hiç girmedim kızlar.zaten riskli bir bölgede yaşamıorum buralara pek uğramadı diyebiirim.ama allah korusun tabi olmazsa olmaz diye bişe yok.doktoruma da sordum kendi fikrimde aşı yaptırmamaktan yanayd.yaptırmadım.kendime dikkat ediorum bol c vitamini ve sıvı alıorum.kimseyle öpüşüp tokalaşmıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…