cumanız mübarek olsun kızlar a.s.a.s.
ysmh çok üzüldüm canım derdini veren Allah dermanınıda verir.. hem tedavısıde varmış sanırım .. çok üzme kendini ne olur..
fundacımm hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun tekrardann.. inşallah en yakın zamanda ıyıleşirsin.. buarada sakınan göze çöp batar derler ya cidden doğru.. d.girini atlatmış biri olarak bende bu aralar kendımı cok sakınır oldum .. bakalım doktor tekrar yakalanma ıhtımalın az dedı ama korkuyorum.. kardeşimin staj yaptıgı hastanede bır hamıle kadın vefat etmıs.. 25 haftalık bebegıyle bırlıkte( dunde bırtane daha gelmış 32 haftalıkmış bu hemen bebegı almışlar.. şükür bebek yaşıyormus ama anne solunum cihazına bağlıymışş.. bunları duyunca çok korkmaya basladım.. ben vırusu tam kapmamıştım zaten ama suan çok yayılacakmış sanırım.. sızıde korkutmak ıstemıyorum ama dunden bellı benım içim bır garıp.. bu haberlerden sonra.. kardesım anneme anlatırken dınledım.. guya benden saklıyorlardı.. anne ablama dıkkat edelım felan dıyordu canım kardeşim benım ...
refiyecimm canım sanada çok çok geçmiş olsun tatlım.. aman sen duramaz yaparsın birşeyler bırak evı işi felan yat dınlen lutfen... bol bol... bıranönce ıyı haberlerını beklıyoruz.
------
bende bebeğimin kıyafetlerını havuzlu handan almayı dusunuyorum.. kısmet olursa gıdecegız önumuzdekı ay eşimle..
tarhancım ben daha önce havuzlu hana gittim orda aradığın herşeyi bulabilirsin
zaten eminönünde aradığın her marka var canım toptan yerleri orası
türkiyenin her yerine ordan dağıtım yapılır iyi alışverişler sadece havanın yağmurlu olmamasına dikkat
edin yoksa tadı çıkmaz ::)))
Tarhancığım ben de gittim havuzlu han a aziz bebede antibakteriyel ve anti allerjenik kiyafetler var. özelikle tenine ilk temas edecek olan giysileri kalitelilerinden seçmelisin.
tarhancığım canım bende senin gibi düşünüyorum bazı şeylerini chicco dan alıcağız canım eşimle konuştuk karar verdik o dediğin yer hakkındada bir bilgim yok ama çok güzel düşünmüşünüz canımcım:1hug:
yteşekkür ederim canım amin canım hepimizin inşallahHaceroĞuzcum sana da gÖzÜn aydın dİyelİm canım bugÜne daİr gÜzel haberler senden Şİmdİlİk maŞallah oĞluŞa da allah nazardan saklasın
hayırlısı olsun diyelim ne yapalım sağol canımMerhaba arkadaşlar.NasIlsınız?
Refiyeciğim geçmiş olsun cnmm.a.s.
Ayrıca diğer kaza geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.opuyorumnanaktan
Erkflz güzel haberlerle gel canım.kaydirigubbakcemile5
Özgeciğim-hacerciğim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.Hacer canım dünür olacaktık ama olmadı hayırlısı.Dediğin gibi kanka olsunlar.a.s
geçmiş olsun canım kendine dikkat et valla grip çook kötü sende sağolcanımayy kızlarr valla varya iyileşmeyi şimdi daha da hızlandırmak istiyorum.. elimden gelse keşke.. dün neler kaynatmışsınız öylee.. ademirim laflarına özellikle güle güle okurken arada meyva yedim biracık.. açlıktan midem kazınıyoo... meyva acık iyi geldi valla.. yutmak zor olsa da gerekli biliyorum zorladım kendimii.. dün 1 kilo vermiş görünüyodum.. kilo vermek değil üzüntüm aslaa :))) keşke ben 10 kg. versem de bebeğim büyüse normal bi bebiş kilosunda sağlıkla doğsa ama bendeki iştah buna pek müsade etmiyo malesef.. 2-3 gündür yememek 1 kg. gdişi olarak göründü ama olsun gelicek nasılsa boğazlarım düzelince :))
bu arada sobanın yanında accık terledim sankim :) üzerimi değişip geliyim.. geçmişe cevaplarımı da yazıcamm.. duş almak istiyorum ama birazdan edoşuma kahvaltı hazırlamak için evde gezinirken daha da üşütmemek için öğleden sonraya bırakıyorum...
çok şükür korkuyordum bişey çıkacak diye çok dua ediyordum akraba evliliği yaa çok ciddi tutuyorum bütün tahlillerimi yaptırıyorum kaldı renkli ultrason onuda çektirsem hayırlısı ile oda temiz çıksın allahım .....gözün aydın canımcım tahlillerin güzel çıkmış :sm_cool:
geçmiş olsun canım ben hiç duymadım ama inşallah tahlil sonuçların temiz çıkarslm bayanlar.herkese ii günler. benim hamileliğimde bir sorun çıktı. amniyon sıvısı olması gerekenden azmış. ayrıntılı ultrasonda bebeğimde çok şükür hiç bir problem çıkmadı ama böyle devam ederse riskliymiş. şimdi tahlil yapıldı onun sonuçlarını bekliyorum. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu duydunuzmu bir tavsiyesi olan varmı.
hacercim gözün aydınn maşallah bebişine:ecrin_bebek:
selam kızlar nasılsınız
net yoktu iki gündür olsaydı da giremezdim zaten dün sabahtan akşama kadar hastanedeydim birsürü tahliller falan ayy artık mahvoldum ama çok şükür hepsi iii çıktı şeker yüklemeside yapıldı şekerim düşük çıktı dr korkulacak bişey değil bizim için ii bille dedi sık sık azar azar beslen düzelir şekerim düşük diye çok şekerli gıdalar yeme dedi adjuvanlı aşıyı da sordum olmaz dedi önermiyorum kesinlikle böyle giderse normal doğum olurmuş çok şükür buna sevindim bide renkli ultrason çektirmesem ne olur dedi sen bilirsin dedi çocuk sağlıklı dedi dedim hiç olmazsa hastanede çektireyim özel hastaneler bide bazı yerlerde pahallı dedim olurmu öyle şey tıp merkezleri bedava yapıyor çok az bi miktar ödüyosun dedi yanma başlamış bende akıntı ile beraber dedim bolbol su iç dedi geçecek gerçektende dünden buyana su içiyorum 2 günde düzeldi
sizin yanınıza geldiğimde herşeyi unutuyorum dedim bundan sonra liste yapacam evden çıkmadan soracaklarımı yazdım bu şekilde unutmadım bebeğimi gördümmü herşey aklımdan gidiyor
canım herşeyin iyi olmasına sevindim.herkes böyle güzel haberlerle gelir inşallah....
canım güzel günlerde kullansın dilamız.gerçekten bebek için bişeyler yapmak en küçüğünden bir çorap bile almak insanı mutlu ediyor,zevk alıyorsun.beyaz renk çok güzel bir seçim ben çok sevmeme ve istememe rağmen almadım.çilekten aldık biz odasını,önümüzdeki ay getirteceğiz inşallah....
canım benim yatağın iç seti olan uyku setini içinde verdiler sende yoktu sanırım.o uyku setinden ben 2 tane almayı düşünüyoum hep yeter dediler.sen ne yapacaksın çift mi alacaksın?ben baktım yetmedi daha sonra tekrar alırım.
acaba bende mi boyasam oğlumun odasını ya.ben beyaz badanayı çok sevdiğm için boyatmayacaktım....
Hayırlı cumalar kızlar,
Hasta olanlara çok geçmişler olsun bende 3 haftadır bir nezle-soğuk algınlıgı çektim, ama u sürede öğrendim ki hamileyken;
Arabada terleyince cam açılırsa,
tam iyileşmeden dışarılara çıkılırsa,
aynı eskisi gibi iş yapmaya kalkılıp ter içinde kalınırsa,
hee birde banyo yapıp ne kadar saç baş kurulansa da, sıkı giyinilse de hatta araba ile bile olsa dışarı çıkılırsa hastalık kendini yeniliyor hiç geçmiyormuş,
o yüzden sağlığınıza çok dikkat edin kızlar ben etim siz etmeyin yeni yeni iyileşiyorum inşallah.
canım, geçmiş olsun.slm bayanlar.herkese ii günler. benim hamileliğimde bir sorun çıktı. amniyon sıvısı olması gerekenden azmış. ayrıntılı ultrasonda bebeğimde çok şükür hiç bir problem çıkmadı ama böyle devam ederse riskliymiş. şimdi tahlil yapıldı onun sonuçlarını bekliyorum. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu duydunuzmu bir tavsiyesi olan varmı.
canım merhaba.. geçmiş olsun..Kızlar merhaba ben 20 haftalık gebeyİm dÜn amnİyosentez yapıldı bana 3lÜ taramam rİsklİ Çıktı Şİmdİ 3 haftalık bİr bekleyİŞ baŞladı aranızda amnİyosentez yaptıran varmı
bİrde detalı ultrasono nezaman gİrİlİyor
ya su domuz girbi aşısı konusunda kafam çok karışık kızlar yaptırıp yaptırmayacağıma hala karar vermeidm doktoruma da sormadım gerçi sorsam kesin yaptır diycekte
ya su domuz girbi aşısı konusunda kafam çok karışık kızlar yaptırıp yaptırmayacağıma hala karar vermeidm doktoruma da sormadım gerçi sorsam kesin yaptır diycekte
slm bayanlar.herkese ii günler. benim hamileliğimde bir sorun çıktı. amniyon sıvısı olması gerekenden azmış. ayrıntılı ultrasonda bebeğimde çok şükür hiç bir problem çıkmadı ama böyle devam ederse riskliymiş. şimdi tahlil yapıldı onun sonuçlarını bekliyorum. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu duydunuzmu bir tavsiyesi olan varmı.
günaydın kızlar..
refiyecim daha iyi olmana çok sevindim..
ama ysmnshn'nin haberine o kadar üzüldüm ki bütün modum değişti.
güzelim, ne denir bilmiyorum.. her şey Allahtan.
ölümcül bir hastalık olmadığını, otizm gibi tüm hayatınızı a'dan z'ye etkileyecek bir şey olmadığını düşün nolur... çok zor moral vermek, üzülme demek. üzülünmez mi. ama erkenden yapılan ameliyatlarla harika sonuçlar alınıyor, pek çok örneği var bunun..siz de böyle bir yola girdiniz şimdi. derdini veren Allah dermanını da verir...bundan beter gün göstermesin size inşallah......
oligohidramnios deniyo.bebek hareketleri zorlaşıyo.bi arkadaşım da olmuştu.gebeliğin sonuna dogru baş asagı dönemediği için c /s oldu.bebek 40 hafta 2400 dogdu.şuan gayet saglıklı..erken alacaz demişti dr u ama sorun cıkmadı,takiplerde bebek iyiyid.devamlı su içiyodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?