kızlar bu arada ben de işyerime yakın bi ana sağlık var oraya gittim kaydolayım aşı falan yapılacağı zaman lazım olur diye bi de 1 aydır göremiyorum diye kalp sesini bari duyayım dedim. neyse gittim kayıt aldılar falan sonra hemşirelere dinleyebilir miyim diye sordum dr uyar siz duyamazsınız dedi olsun dedim bende oturun bekleyin işi bitince sizi alalım dedi tamam dedim. sonra çağırdı dr bi posta da o kayıt aldı takip ediliyomusunuz biyerde dedi ben de evet dedim. sonra gelin bebeğe bi de ben bakayım dedi :sm_cool: ben de yaşasın dedim sesini duymayı beklerken görücem bebğimi dedim. sonra eski meski bi ult vardı maşallah gayet sağlıklı gözüküyo dedi ama daha önce ult girdinizmi bişey dedilermi falan diye işkilli işkilli sorular sordu ben de 1 hafta büyük çıkıyodu o mu dedim yani evet onun gibi demek istedim dedi şimdi de biraz büyük gözüküyo ailede şeker hastası varmı dedi bu sefer haydaaaaa dedim tam oh demiştim yine bi işkilli soru daha babannem var dedim -eşimin tarafında da varmış sonra sordum- niye sordunuz dedim yani büyük bebeği ilk annenin şekerinin yüksek olabilirliğine bağlıyoruz ilk önce dedi. dedim benim ailemde herkes uzun ve iri eşim de uzun dedim. genetik olabilir dedim. o da evet olabilir ama siz yine de şekerinize baktırın dedi hamileliğin başında baktırmıştım benim genelde alt sınıra yakın çıkıyo . ama umarım kalıtsal bi byüklüktür. ama allaha şükür az çok da olsa oğluşumu gördüm asıl randevumuzu nasipse iple çekiyorum salı günü ayrıntılı ult. mutlaka gir dedi o da öyle işte kızlar ayyyy baya içimi döktüm allahıma binlerce milyonlarca kez şükürler olsun
daha iyi olmana sevindim canım aman artık dikkatli olalım hepimiz birer birer hastalık haberleri üzdü hepimizi ama voltran oluşturalım hastalıklara karşı .) allah hepimizi korusun bütün kötü şeylerden ve olaylardan
normal arkadaşı evhamlı olman ben az önce kediden korktum diye belki 100 kişilik bi anket yaptım bişey olur mu allah korusun diye bak ne güzel oynuyomuş kızın nazlı olcak demekki
slm hg zeyra iyiyiz siz nasılsınız herşey yolunda mı. valla ben de daha çok göbeğimin alt hizsında ve bazen de göbek deliğğimin olduğu yerde hissediyorum ama eğer aşağı doğru hissedersem hemen benim de tuvaletim geliyo sıkışıveriyorum :)
canım gözün aydın tekrardan umarım içine sinen biyer bulur tez zamanda yaptırırsın
günaydın kızlar...hayırlı cumalar herkese ....umarım herkes iyidir.benim gibi hasta olanlara geçmiş olsun....dr a gidenler ve ya gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallahhhh,,,,YSMSH canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama zeynepciğimin dediği gibi erken müdahalede iyi sonuçlar alınabiliyormuş....hayırlısı Allahtan canım....
kızlar dünürüm aradı dün sağolsun benden haberler verdi size....beni soran sormayan herkesten Allah razı olsun....salıdan beri hastayım maalesef.faranjit olmuşum o kadar zor atlatıyorum ki...dr uma gittim serum verdiler,serum baya iyi gelmişti ama eve gelince tıkandım yine.nefes almakta çok zorluk çekiyorum.dr um antibiyotik verdi kullan dedi,biraz iyileşsem bırakıcam kullanmayı,bebeğime bişey olur diye korkuyorum.canım oğlum göktuğ umda annesine moral veriyor,sürekli tekme atıyo canım ya.anne ben iyiyim üzülme diyo.........
umarım sizde de herşey yolundadır.....
daha iyi olmana sevindim canım aman artık dikkatli olalım hepimiz birer birer hastalık haberleri üzdü hepimizi ama voltran oluşturalım hastalıklara karşı .) allah hepimizi korusun bütün kötü şeylerden ve olaylardan
günaydın kızlar, ayy gece uyayamadım karnım ağrıdı korktum benimkide kıpraşmıyodu çok evhamlı anne olucam ben ya. ödüm patlıyo valla. döndüm durdum kıpraşmadı şimdi ara ara tepişiyo çok rahat bi kız olcak bu benim başıma. ee sizlerde ne var ne yok? yarın dr günümüz. opuyorumnanaktan
normal arkadaşı evhamlı olman ben az önce kediden korktum diye belki 100 kişilik bi anket yaptım bişey olur mu allah korusun diye bak ne güzel oynuyomuş kızın nazlı olcak demekki
selam kızlar nasılsınız biz geldik
bende oralarda tam göbek hizmın altına tekmeliyo söylemesi ayıp hemen wcim geliyo canım benimde:1rolleyes:
slm hg zeyra iyiyiz siz nasılsınız herşey yolunda mı. valla ben de daha çok göbeğimin alt hizsında ve bazen de göbek deliğğimin olduğu yerde hissediyorum ama eğer aşağı doğru hissedersem hemen benim de tuvaletim geliyo sıkışıveriyorum :)
selam kızlar nasılsınız
net yoktu iki gündür olsaydı da giremezdim zaten dün sabahtan akşama kadar hastanedeydim birsürü tahliller falan ayy artık mahvoldum ama çok şükür hepsi iii çıktı şeker yüklemeside yapıldı şekerim düşük çıktı dr korkulacak bişey değil bizim için ii bille dedi sık sık azar azar beslen düzelir şekerim düşük diye çok şekerli gıdalar yeme dedi adjuvanlı aşıyı da sordum olmaz dedi önermiyorum kesinlikle böyle giderse normal doğum olurmuş çok şükür buna sevindim bide renkli ultrason çektirmesem ne olur dedi sen bilirsin dedi çocuk sağlıklı dedi dedim hiç olmazsa hastanede çektireyim özel hastaneler bide bazı yerlerde pahallı dedim olurmu öyle şey tıp merkezleri bedava yapıyor çok az bi miktar ödüyosun dedi yanma başlamış bende akıntı ile beraber dedim bolbol su iç dedi geçecek gerçektende dünden buyana su içiyorum 2 günde düzeldi
sizin yanınıza geldiğimde herşeyi unutuyorum dedim bundan sonra liste yapacam evden çıkmadan soracaklarımı yazdım bu şekilde unutmadım bebeğimi gördümmü herşey aklımdan gidiyor
canım gözün aydın tekrardan umarım içine sinen biyer bulur tez zamanda yaptırırsın