2010 Nisan Anneleri

kızlar bu arada ben de işyerime yakın bi ana sağlık var oraya gittim kaydolayım aşı falan yapılacağı zaman lazım olur diye bi de 1 aydır göremiyorum diye kalp sesini bari duyayım dedim. neyse gittim kayıt aldılar falan sonra hemşirelere dinleyebilir miyim diye sordum dr uyar siz duyamazsınız dedi olsun dedim bende oturun bekleyin işi bitince sizi alalım dedi tamam dedim. sonra çağırdı dr bi posta da o kayıt aldı takip ediliyomusunuz biyerde dedi ben de evet dedim. sonra gelin bebeğe bi de ben bakayım dedi :sm_cool: ben de yaşasın dedim sesini duymayı beklerken görücem bebğimi dedim. sonra eski meski bi ult vardı maşallah gayet sağlıklı gözüküyo dedi ama daha önce ult girdinizmi bişey dedilermi falan diye işkilli işkilli sorular sordu ben de 1 hafta büyük çıkıyodu o mu dedim yani evet onun gibi demek istedim dedi şimdi de biraz büyük gözüküyo ailede şeker hastası varmı dedi bu sefer haydaaaaa dedim tam oh demiştim yine bi işkilli soru daha babannem var dedim -eşimin tarafında da varmış sonra sordum- niye sordunuz dedim yani büyük bebeği ilk annenin şekerinin yüksek olabilirliğine bağlıyoruz ilk önce dedi. dedim benim ailemde herkes uzun ve iri eşim de uzun dedim. genetik olabilir dedim. o da evet olabilir ama siz yine de şekerinize baktırın dedi hamileliğin başında baktırmıştım benim genelde alt sınıra yakın çıkıyo . ama umarım kalıtsal bi byüklüktür. ama allaha şükür az çok da olsa oğluşumu gördüm asıl randevumuzu nasipse iple çekiyorum salı günü ayrıntılı ult. mutlaka gir dedi o da öyle işte kızlar ayyyy baya içimi döktüm allahıma binlerce milyonlarca kez şükürler olsun

daha iyi olmana sevindim canım aman artık dikkatli olalım hepimiz birer birer hastalık haberleri üzdü hepimizi ama voltran oluşturalım hastalıklara karşı .) allah hepimizi korusun bütün kötü şeylerden ve olaylardan

normal arkadaşı evhamlı olman ben az önce kediden korktum diye belki 100 kişilik bi anket yaptım bişey olur mu allah korusun diye bak ne güzel oynuyomuş kızın nazlı olcak demekki

selam kızlar nasılsınız biz geldik

bende oralarda tam göbek hizmın altına tekmeliyo söylemesi ayıp hemen wcim geliyo canım benimde:1rolleyes:

slm hg zeyra iyiyiz siz nasılsınız herşey yolunda mı. valla ben de daha çok göbeğimin alt hizsında ve bazen de göbek deliğğimin olduğu yerde hissediyorum ama eğer aşağı doğru hissedersem hemen benim de tuvaletim geliyo sıkışıveriyorum :)

canım gözün aydın tekrardan umarım içine sinen biyer bulur tez zamanda yaptırırsın

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
merhaba kızlar
bugün ki dr da farklı birşey söylemedi.dudak ve damak yarığı ( yapacak hiçbirşey yok.Allah yardımcım olsun
canım Rabbim dermensız dert verip derman aratmasın.benimde oğlumun böbreğinde kist çıkmıştı.doğumdan sonra müdahale edilecek denmişti.çok zor günlerdi.doğuma kadar çok üzüldüm.ama kendime hep en azından teşhis edildi.tedavisi var diye teselli verdim.Rabbim sabrını veriyor.çünkü onlar birer melek.sen kendini üzmemeye çalışki bebek gelişimini tamamlasın.
çok sevindim canım.darısı başıma
çok güzel haberler canım.yine darısı başıma diyeceğim.
aynı şeymi bilmiyorum canım ama bir arkadaşıma doktor suyun azalmış demişti.bol bol su içmesini söylemişti.

boşversene kendileri bile daha aralarında anlaşamıyor.asıl doktorların karizması çizildi.işin uzmanları doktorlar,onların hepsi farklı telden çalıyor.birde bize kızıyorlar.

budebe,bebeg sizlerede çok geçmiş olsun.
bende gribe yakalandım yine.bu 3. oldu hamileliğimden bu yana.ama şükür hafif geçiyor.
bugün doktor kontrolüm vardı.yarına erteledim.o kadar meyve ıhlamur nereye gidiyor bilmiyorum.ama belkide o sayede hafif atlatıyorumdur.
yeni dava almam diyodum ama mecburen aldım.malum masraflar arttı.bugün onun hazırlıklarıyla ilgilendim.

canım benim allah yardımcın olsun daha kötülerinden korusun. inşallah tek sıkıntınız bu olur. ne kadar kabullenmesi zor olsa da en azından çözümü var ameliyatla bayağı düzeltilebiliyormuş. hem doktorların yanılmış olma ihtimali de var. bebişini ve seni öpüyorum canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben çıkıyorum hanımlar.eve gidip oğlum gelene kadar bir saatte olsa yatayım.herkese iyi akşamlar.iyi tatiller.

canım benım allahım baska keder vermesın. dermanı olmayan dert vermesın ...budurumların çözumu var sen ıcını ferah tutmayı basarabıl tek. dogar dogmaz müdahale edılıyomus..hem bellıde olmaz bılıyomusun bakarsın hıc bı sey cıkmaz..yıne burdamı konusulmustu yoksa baska bıyerdemı okudum aynı teshıs konup hıc bı sorunsuz dogan bebekler var bıliyomusun...

bundan sonra hep guzel haberler ver ınsallah canım

anneeee çoksevındım canım oglunu saglıklı sıhhatlı görmene masallah ona...şeker durumları sanırım hepımızde var..benımde birhafta ılerı cıkıyo cunku bebiş.ve babada da şeker var.genetık demekkı..çaresını bulucaz artık tatlıyı kesıcez..allahım baska dert vermesın ınsallah 24.haftada yapılacak bakalım o test ne cıkıcak.

hacercım çok şükür guzelım hadı gözun aydın..allah saglıkla tamamlamak nasıp etsın ınsallah canım benım.şekerde düzelir zaten sorun degıl .

sağol birpericim valla tek umudum bebeğin uzun veya iriliğinin genetik olarak bize çekmiş olması yoksa hastalıkları almasın allah korusun bizde herşey var. bende tiroid bezi yok mesela ameliyat olmuştum ilaç kullanıyorum babannemde şeker var babamda kolesterol kayınvalidede tansiyon falan falan herkeste vardır ama tek bebeklerimizde çıkmasın canım. benim şekerim hep düşük çıkar dediğim gibi ama ta 5. haftada mı 7. haftada mı ne yaptırdım umarım hala iyi durumdadır. ben daha tatlıyı yemeye yani başladım zaten gerçi ama belli de olmaz dua edelim

selam kızlar geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün:)))
rumarım herkez iyidir..Refiyecim çok dikkat et kendine tekrar geçmiş olsun

ya kızlar ocak annelerinden kasım sonunda bile doğum yapan olmuş ayyyyyy. napıcaz ya zaman çabuk geçiyo galiba geçmiyo derken allah sağ salim kurtulmayı nasip etsin anneye de bebeklere de

birperi,avukat44 ve annee kızlar çok sağolun.umarım arada okuyupta adını yazöadığım yoktur.bende kaç gündür bol c vitamini,ıhlamur,kivi,taze sıkılmış meyva suyu yok bir türlü azaltamadım şu hastalığı ya....birde bugün misafr geldi çocuğuyla ben desn gözlerimi açamıyorum.dedim canım ben çok hastayım çocuğuna geçmesin bana demesin mi olsun kızımda hasta...çok dikkatsiz bir anneydi.çocukta hapşırıp öksürüp durdu....napcam ben kızlar ya hiç dinlenemiyorum keşke hastaneden çıkmasaydım ya...orda en azından hep yatıyorum kimse yok beni bakmaya üstüne laf anlamaz insanlar........daha çok tıkandım valla ya of offffffff....

hakkaten çok düşüncesizler var onlarda anne olduğu halde yapınca anlamakta insan bir kat daha zorlanıyo

canım çok geçmiş olsun hasta olduğunu okudumda hastaneyemi yattınki??

Merhaba kızlar, a.s. Nasılsınız?
Geçmişe baktım biraz. Üzüntü, sevinç hepsi vardı. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun ins. :Saruboceq:

Tulaysvscım, ben o konuyu forumda hamilelikte sorunlar ve sorular kısmında okumuştum. İstersen oraya bir bak. Yaşayan başka hamile arkadaşlar vardı. En yakın zamanda güzel heberlerini alırız ins canım. :Saruboceq:

Ysmh canım çok üzüldüm, ins Rabbim dermanıda verir. Kesin bir tedavisi vardır. Dualarımız seninle. :Saruboceq:

Fundacım, refiyecim geçmiş olsun.

Haceroguzcum, iyi haberlerine çok sevindim. Bebişini Allah nazarlardan korusun.

Budebe, canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen, en kısa sürede düzeleceksindir eminim.

Bu arada nöbet tutan arkadaşlar bu hafta doktorum bana 24 haftalık hamiledir nöbet tutamaz yazısı verecekmiş. Nöbet tutma dedi. Sizde durumlar nasıl?

canım çok geçmiş olsun hasta olduğunu okudumda hastaneyemi yattınki??

canım serum almak için yatırdı dr um sonrasında iyiyim dedim ama iyiydim gerçekten serum alırken keşke kalsaydım canım ya bakmaya kimse yok. hep ayakta kalıyorum nasıl geçerki böyle hastalık*sağol tatlım iyi dileklerin için

canım çk sağol.canım ablamda hamile 24 haftalık.dr dan kaç haftalık hamile olduğuna dair bi yazı aldı artık nöbet tutmuyor

canım biraz önce gözümden kaçmış canım bebeğin iyidir sen yine de şekerine baktırama.burada benim dünürle jnaz arkadaşımızında bebekleri sattan büyük ama drlar onlara o tip bişey söylemediler.

biliyorum yani takip ettiğim kadarıyla. ama benim baştan beni kendi dr um böyle bişeyden şüphelense söylerdi diye düşünüyorum.o yüzden ana iri baba iri oğlumuz da bize çekicek heralde inşallah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…