özellikle doktoruma sordum benimki asla dedi önermiyorum dikkat et bağışıklık sistemini güçlendirici şeyler ye bişey olmaz yani ben olmayacam artık alarm verdik evde hepimiz de ii korunmaya çlışıyoruz hafif bi grip atlattık ailecek ama şimdilik çok şükür iyiyizya su domuz girbi aşısı konusunda kafam çok karışık kızlar yaptırıp yaptırmayacağıma hala karar vermeidm doktoruma da sormadım gerçi sorsam kesin yaptır diycekte
maşallah canım oğluna ne güzel yaa görmüşsün gözün aydın aman yok yaa kafana takma bence bişey çıkmaz kalıtsldır mutlakakızlar bu arada ben de işyerime yakın bi ana sağlık var oraya gittim kaydolayım aşı falan yapılacağı zaman lazım olur diye bi de 1 aydır göremiyorum diye kalp sesini bari duyayım dedim. neyse gittim kayıt aldılar falan sonra hemşirelere dinleyebilir miyim diye sordum dr uyar siz duyamazsınız dedi olsun dedim bende oturun bekleyin işi bitince sizi alalım dedi tamam dedim. sonra çağırdı dr bi posta da o kayıt aldı takip ediliyomusunuz biyerde dedi ben de evet dedim. sonra gelin bebeğe bi de ben bakayım dedi :sm_cool: ben de yaşasın dedim sesini duymayı beklerken görücem bebğimi dedim. sonra eski meski bi ult vardı maşallah gayet sağlıklı gözüküyo dedi ama daha önce ult girdinizmi bişey dedilermi falan diye işkilli işkilli sorular sordu ben de 1 hafta büyük çıkıyodu o mu dedim yani evet onun gibi demek istedim dedi şimdi de biraz büyük gözüküyo ailede şeker hastası varmı dedi bu sefer haydaaaaa dedim tam oh demiştim yine bi işkilli soru daha babannem var dedim -eşimin tarafında da varmış sonra sordum- niye sordunuz dedim yani büyük bebeği ilk annenin şekerinin yüksek olabilirliğine bağlıyoruz ilk önce dedi. dedim benim ailemde herkes uzun ve iri eşim de uzun dedim. genetik olabilir dedim. o da evet olabilir ama siz yine de şekerinize baktırın dedi hamileliğin başında baktırmıştım benim genelde alt sınıra yakın çıkıyo . ama umarım kalıtsal bi byüklüktür. ama allaha şükür az çok da olsa oğluşumu gördüm asıl randevumuzu nasipse iple çekiyorum salı günü ayrıntılı ult. mutlaka gir dedi o da öyle işte kızlar ayyyy baya içimi döktüm allahıma binlerce milyonlarca kez şükürler olsun
canım gözün aydın tekrardan umarım içine sinen biyer bulur tez zamanda yaptırırsın
sağol canım amin darısı başımaherkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
canım Rabbim dermensız dert verip derman aratmasın.benimde oğlumun böbreğinde kist çıkmıştı.doğumdan sonra müdahale edilecek denmişti.çok zor günlerdi.doğuma kadar çok üzüldüm.ama kendime hep en azından teşhis edildi.tedavisi var diye teselli verdim.Rabbim sabrını veriyor.çünkü onlar birer melek.sen kendini üzmemeye çalışki bebek gelişimini tamamlasın.
çok sevindim canım.darısı başıma
çok güzel haberler canım.yine darısı başıma diyeceğim.
aynı şeymi bilmiyorum canım ama bir arkadaşıma doktor suyun azalmış demişti.bol bol su içmesini söylemişti.
boşversene kendileri bile daha aralarında anlaşamıyor.asıl doktorların karizması çizildi.işin uzmanları doktorlar,onların hepsi farklı telden çalıyor.birde bize kızıyorlar.
budebe,bebeg sizlerede çok geçmiş olsun.
bende gribe yakalandım yine.bu 3. oldu hamileliğimden bu yana.ama şükür hafif geçiyor.
bugün doktor kontrolüm vardı.yarına erteledim.o kadar meyve ıhlamur nereye gidiyor bilmiyorum.ama belkide o sayede hafif atlatıyorumdur.
yeni dava almam diyodum ama mecburen aldım.malum masraflar arttı.bugün onun hazırlıklarıyla ilgilendim.
inşallah canım sağol hepimize inşallah sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsinhacercım çok şükür guzelım hadı gözun aydın..allah saglıkla tamamlamak nasıp etsın ınsallah canım benım.şekerde düzelir zaten sorun degıl .
son ayımız da olabilir valla 7 aylık bile doğurabiliriz ayy düşünsene gelecek ay doğum yapacaz ayy ne güzel olur yaa bütün skıntılarımız geçer ama bebeğimiz küçük doğarya kızlar ocak annelerinden kasım sonunda bile doğum yapan olmuş ayyyyyy. napıcaz ya zaman çabuk geçiyo galiba geçmiyo derken allah sağ salim kurtulmayı nasip etsin anneye de bebeklere de
şaka bi yana zamanında doğurmak en güzeli