2010 Nisan Anneleri

ya su domuz girbi aşısı konusunda kafam çok karışık kızlar yaptırıp yaptırmayacağıma hala karar vermeidm doktoruma da sormadım gerçi sorsam kesin yaptır diycekte
özellikle doktoruma sordum benimki asla dedi önermiyorum dikkat et bağışıklık sistemini güçlendirici şeyler ye bişey olmaz yani ben olmayacam artık alarm verdik evde hepimiz de ii korunmaya çlışıyoruz hafif bi grip atlattık ailecek ama şimdilik çok şükür iyiyiz

maşallah canım oğluna ne güzel yaa görmüşsün gözün aydın aman yok yaa kafana takma bence bişey çıkmaz kalıtsldır mutlaka
sağol canım amin darısı başıma
hacercım çok şükür guzelım hadı gözun aydın..allah saglıkla tamamlamak nasıp etsın ınsallah canım benım.şekerde düzelir zaten sorun degıl .
inşallah canım sağol hepimize inşallah sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin
ya kızlar ocak annelerinden kasım sonunda bile doğum yapan olmuş ayyyyyy. napıcaz ya zaman çabuk geçiyo galiba geçmiyo derken allah sağ salim kurtulmayı nasip etsin anneye de bebeklere de
son ayımız da olabilir valla 7 aylık bile doğurabiliriz ayy düşünsene gelecek ay doğum yapacaz ayy ne güzel olur yaa bütün skıntılarımız geçer ama bebeğimiz küçük doğar
şaka bi yana zamanında doğurmak en güzeli

YSMNSHN,
CANIM SENıN UMUT ETTıĞıN GıBı OLUR ıNŞALLAH HERŞEY. ıNŞALLAH DRLAR YANLIŞ GÖRMÜŞTÜR AMA YıNE ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'A GEÇMEZ DERT DEĞıL. SENde öyle düşünüyorsun zaten:))

bu arada kızlar gittik araştırdık ii bir tıp merkezi bulduk emeklilere 10 tl çalışanlara 20tl çukurova tıp merkezi pazartesi saat 14:30 a randevu aldık cd de yapıyorlarmış temiz bir yer bakalım artık hayrlısı inşallah o sonuçlarda temiz çıkarda biraz rahatlarım
bu arada 6 aydır hiç cips yememiştim simdi 2 oğlumla beraber bi elimizde cips bi elimizde çikolata yiyoruz keyfimize diyecek yok valla

Merhaba kızlar.Geçmişi pek okumadım ama rahatsız olanlar felan var sanırım.Hepinize geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.Sizlere verirken beni de arasına katsın :Saruboceq:
Biz de bebişlerimle yarın dopplere giricez.Çok özledim kuzucuklarımı :sinifsinif: Birde cd verilcekmiş izler izler dururum artık hihoyyttt :sm_cool:
Belki burda da paylaşırım beraber bakarız delikafadulden
Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın a.s.

canım hoşgeldin.nasılsın*sanırım hastasın geçmişl olsun.bende faranjit olmuşum.birkaç gündür hastayım.yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin.buraya koyarsan çok memnun kalırız,ben çok merak ediyorum ayrıca...kaydirigubbakcemile5

Hoşbulduk canım sağol.Evet hamileliğin getirisi işte.Bugün sırt ağrım şiddetli bayağı belim ve bacaklarımda aynı şekilde.Ayakta duramıyorum pek ve tuvalete gidemeyecek kadar halsizim.Birazdan kayınvalidemle yengem gelicekler pcde duramam ki ztn zor duruyorum.Umarım yokluğumda kötü haberler olmaz herkes iyi olur. a.s.

ne güzel olur yaa merakla beklerim valla ne güzel olur hemde ikitane bebek birden görürüz bende pazartesi girecem dooplere bende bide ozaman görecem bebeişimi
geçmiş olsun canım grip mi oldun sennde

sağol canım.inşallah hacercim öyledir. bu arada bunun son ayım olduğunu düşünmek istemiyorum daha çok erken onun erken doğması daha riskli allah korusun birsürü şeyler atlatıyorlar. aman aman allah hepimize zamanında doğum yapmayı nasip etsin. senin ilki nasıldı?

İYİ HADİ GÖZÜN AYDIN SEVİNDİM BULMANIZA ANLADIĞIM KADARIYLA İÇİNE DE EPEY SİNMİŞ İNŞALLAH SAĞ SALİM SAĞLIKLI ŞEKİLDE GÖRÜRSÜN OĞLUNU SEN DE. CD Yİ EKLEMEYİ UNUTMA AMA HA BİZ DE GÖRELİM :)

HG SEYMACIM NE ZAMANDIR KARŞILAŞAMADIK SENLE DE NASILSINIZ BAKALIM BICIRIKLAR NASIL ANNEYE EZİYET VARMI? MUTLAKA CD LERİNİ BEKLİYORUZ AYYYY YERİM BEN ONLARI YERİM. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım yaa yeni okudum ayy faranjit bende de var çok zor yaa dikkat etmen lazım valla dikkat et kendine canım

annee normaldi ve tam zamanında doğmuştu benim iri bebek omasına rağmen normal yapacam diye tutturmuştum iyikide öyle yapmışm tavsiye ederim valla
evet erken oldumu çok zor oluyor bide çok küçük oluyor bi tanıdığımız vardı erken olmuştu çok küçüktü kucağa alınması imkansızdı nerdeyse
allah zamanında ve sağlıklı bebekler nasip etsin

canım bi ara bende de çok oluyodu.fazla ayakta kalmamaya çalış,ben yatınca rahatlıyordum.şimdi senin ikizlerin olduğu için daha fazla ağrı oluşturuyo olabilir canım.kendine iyi bak

geçmiş olsun canım yaa yeni okudum ayy faranjit bende de var çok zor yaa dikkat etmen lazım valla dikkat et kendine canım

canım sağolasın.insan hastalıkta daha nazlı oluyo ya dedim bende hacercim görürdü beni niye cevap yazmadı acaba diye düşündüm.kendimce naz yaptım sana kaydirigubbakcemile3
sanada geçmiş olsun canım.çok dikkat etmek lazım gerçekten 4 gündür mahvetti beni...

canım ben de normal istiyorum inşallah da öyle olur hayırlısıyla

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi tatiller öpüyorum hepinizi ve bebişleri

kızlar gerçekten ya şimdi bebeklerimiz doğsada sevsek diye bekliyoruz ama zamanında doğsunlar inşallah....bende diyorum inşallah erken doğmaz buralarda zor erken doğsa tam teşekküllü bir hastane lazım.Allahım hepimizin bebeğini zamanında ve sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek nasip etsin inşallah...

bende hasta oldum yaaaaa.......
sanırım şuan nezle aşamasındayım ama ....
ayy çok lkötüü.....

şeymacım geçmiş olsun dikkat et valla ikiz gebelik çok zormuş son aylarda özellikle allah yardımcın olsun canım
budebe hiç görüpde cevap yazmadan durabilirmiyim canım sana yaa hemen gördüm yazdım evet valla faranjit çok zor baharatlı yediğimde bide asitli bişeyler içtiğimde çok kötü oluyorum bide en önemlisi bişeye sinirlendimmi hemen sesim kısılır boğazım yanmaya başlar kalıcı bi hastalık bide geçmiyor ialçla hafifliyor dikkat ettinmi biişey yok aman ne yapalım artık faranjitimizle geçinecez artık
tam teşekküllü hastane bile olsa allah korusun yaa şu an d gribi yaygın yaa allah korusun valla nomal olsa mutlaka bi şekilde virüs kapıyor bebekler dirençsiz yavrucaklar rabbim zamanında sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah

kızlar hasta olanlara geçmiş olsun diorum ve oğluşumla birlikte yarın tatilin keyfini sürmek üzere çıkıoruz.bizde alışveriş yapcaz biraz dolaşcaz filan annemle.havada güzel inşallah yarında böle olur.bebişlerinizi de öpüoz sizide kendinize ii bakın kızlar.. a.s.

ne güzel olur yaa merakla beklerim valla ne güzel olur hemde ikitane bebek birden görürüz bende pazartesi girecem dooplere bende bide ozaman görecem bebeişimi
geçmiş olsun canım grip mi oldun sennde
Becerebilirsem eğer gelir gelmez yüklerim cnm.Yok grip felan değilim çok şükür hamişlik ağrıları :sinifsinif:

HG SEYMACIM NE ZAMANDIR KARŞILAŞAMADIK SENLE DE NASILSINIZ BAKALIM BICIRIKLAR NASIL ANNEYE EZİYET VARMI? MUTLAKA CD LERİNİ BEKLİYORUZ AYYYY YERİM BEN ONLARI YERİM. opuyorumnanaktan
Hoşbulduk cnm.Evet haklısın bayağıdır karşılaşmadık bu aralar pek oturamıyorum pcde masaüstü olduğu için sürekli sandalyede zor oluyor.Eziyet bugün biraz daha fazla oğluşum pek durmuyor gezinip duruyor bende iki büklüm yürüyorum sayesinde."oğluuuumm yeter ama uyusana artık"diyorum bazen kaydirigubbakcemile3 cd eklerim inşallah yarın bi olsun da opuyorumnanaktan

canım bi ara bende de çok oluyodu.fazla ayakta kalmamaya çalış,ben yatınca rahatlıyordum.şimdi senin ikizlerin olduğu için daha fazla ağrı oluşturuyo olabilir canım.kendine iyi bak
teşekkür ederim cnm sen yine iyiymişsin yatınca rahatlıyorsun.Ben yatıyorum sabah bi kalkıyorum kamyon taşımışım gibi.Her tarafım ağrıyor kalkamıyorum eşim masaj yapıyor biraz ama kıyamıyorum ona da :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…