Geçmiş olsun cnm.aman ilerlemeden halletmeye bak a.s.bende hasta oldum yaaaaa.......
sanırım şuan nezle aşamasındayım ama ....
ayy çok lkötüü.....
Teşekkür ederim cnm sağol.Haklısın sanırım gittikçe ağrılarım çoğalıyor.Bazen düşünüyorum diğer 3 bebeğimde olsaydı halim nasıl olurdu diye pehhh :sinifsinif:şeymacım geçmiş olsun dikkat et valla ikiz gebelik çok zormuş son aylarda özellikle allah yardımcın olsun canım
budebe hiç görüpde cevap yazmadan durabilirmiyim canım sana yaa hemen gördüm yazdım evet valla faranjit çok zor baharatlı yediğimde bide asitli bişeyler içtiğimde çok kötü oluyorum bide en önemlisi bişeye sinirlendimmi hemen sesim kısılır boğazım yanmaya başlar kalıcı bi hastalık bide geçmiyor ialçla hafifliyor dikkat ettinmi biişey yok aman ne yapalım artık faranjitimizle geçinecez artık
tam teşekküllü hastane bile olsa allah korusun yaa şu an d gribi yaygın yaa allah korusun valla nomal olsa mutlaka bi şekilde virüs kapıyor bebekler dirençsiz yavrucaklar rabbim zamanında sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah
bende hasta oldum yaaaaa.......
ayy çok lkötüü.....
şeymacım geçmiş olsun dikkat et valla ikiz gebelik çok zormuş son aylarda özellikle allah yardımcın olsun canım
budebe hiç görüpde cevap yazmadan durabilirmiyim canım sana yaa hemen gördüm yazdım evet valla faranjit çok zor baharatlı yediğimde bide asitli bişeyler içtiğimde çok kötü oluyorum bide en önemlisi bişeye sinirlendimmi hemen sesim kısılır boğazım yanmaya başlar kalıcı bi hastalık bide geçmiyor ialçla hafifliyor dikkat ettinmi biişey yok aman ne yapalım artık faranjitimizle geçinecez artık
tam teşekküllü hastane bile olsa allah korusun yaa şu an d gribi yaygın yaa allah korusun valla nomal olsa mutlaka bi şekilde virüs kapıyor bebekler dirençsiz yavrucaklar rabbim zamanında sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah
canım serum almak için yatırdı dr um sonrasında iyiyim dedim ama iyiydim gerçekten serum alırken keşke kalsaydım canım ya bakmaya kimse yok. hep ayakta kalıyorum nasıl geçerki böyle hastalık*sağol tatlım iyi dileklerin için
Becerebilirsem eğer gelir gelmez yüklerim cnm.Yok grip felan değilim çok şükür hamişlik ağrıları :sinifsinif:
Hoşbulduk cnm.Evet haklısın bayağıdır karşılaşmadık bu aralar pek oturamıyorum pcde masaüstü olduğu için sürekli sandalyede zor oluyor.Eziyet bugün biraz daha fazla oğluşum pek durmuyor gezinip duruyor bende iki büklüm yürüyorum sayesinde."oğluuuumm yeter ama uyusana artık"diyorum bazen kaydirigubbakcemile3 cd eklerim inşallah yarın bi olsun da opuyorumnanaktan
teşekkür ederim cnm sen yine iyiymişsin yatınca rahatlıyorsun.Ben yatıyorum sabah bi kalkıyorum kamyon taşımışım gibi.Her tarafım ağrıyor kalkamıyorum eşim masaj yapıyor biraz ama kıyamıyorum ona da :sinifsinif:
bende hasta oldum yaaaaa.......
ayy çok lkötüü.....
aman canım hemen önlemini al...ayyy sanada şimdi şunu iç bunu ye denmezki:)))))))))
ayy kızlar valla zor oluyor hamişlikte,inşlh grip olmam çok zorrrrrr................
dualarım grip olmamak için...
Merhaba arkadaşlar.Biz oğluşumla doktordan geldik teyzeleri.Çok şükür herşey yolundaymış.570 gram olmuş.Gelince işyerindede tetanoz aşımızı olduk.Şimdilik ağrı falan yok inşallahta olmaz.Azcık önden gidiyormuş oğluşum:)ılaçlarımız yazıldı.Magnezyumda ekledi.Erken doğumu önlermiş.:lepi:kaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar.Biz oğluşumla doktordan geldik teyzeleri.Çok şükür herşey yolundaymış.570 gram olmuş.Gelince işyerindede tetanoz aşımızı olduk.Şimdilik ağrı falan yok inşallahta olmaz.Azcık önden gidiyormuş oğluşum:)İlaçlarımız yazıldı.Magnezyumda ekledi.Erken doğumu önlermiş.:lepi:kaydirigubbakcemile5
slm ruzeninincim simdi hemen mutfaga gidip bardaga ilik suyun icne bi kasik tuzu eritiyorsun vede burnuna cekiyorsun su bitinceye kadar biraz genzine kacacak ama inanki faydasini göreceksin bunu devamli yap bak yarina hic birseyin kalmiyacak canim
Merhaba arkadaşlar.Biz oğluşumla doktordan geldik teyzeleri.Çok şükür herşey yolundaymış.570 gram olmuş.Gelince işyerindede tetanoz aşımızı olduk.Şimdilik ağrı falan yok inşallahta olmaz.Azcık önden gidiyormuş oğluşum:)İlaçlarımız yazıldı.Magnezyumda ekledi.Erken doğumu önlermiş.:lepi:kaydirigubbakcemile5
canım bunu eve gider gitmez hemen yapcam bide mehtapcım saolsun gözüm için pansuman yapmamı söledi onuda yapcam c vitaminide yükledimmi inşlh atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?