2010 Nisan Anneleri

bende hasta oldum yaaaaa.......
sanırım şuan nezle aşamasındayım ama ....
ayy çok lkötüü.....
Geçmiş olsun cnm.aman ilerlemeden halletmeye bak a.s.

Teşekkür ederim cnm sağol.Haklısın sanırım gittikçe ağrılarım çoğalıyor.Bazen düşünüyorum diğer 3 bebeğimde olsaydı halim nasıl olurdu diye pehhh :sinifsinif:

naber annişler bebişlerrrr. biz dışardan yeni geldik çok yedikk kıpır kıpırız çok şükür. yarın dr a gitcez inşallah iyi haberlerle gelicez. bu arada ben tetanoz aşısı olmadım geçmi kaldım olmam şartmı?

rüzgaryağmur inşallah ii haberlerle dönersin canım drun yaptır dediyse yaptırırsın canım her doktor yaptır demiyomuş ben dün oldum aşımı ama kolum felaket ağrıyor gelir gelmez yemek yaptım iş alan ağrısını bilmedim uyudum sabah uyanında felaket sancı yaptı herkes te yapmıyo sanırım ama bende ağrı oldu işte başımda ağrıyordu biraz ağrı kesici içtim kolumda biraz haififledi sanki ağrısı

Allahım korusun canım hepimizin yavrusunu

kıyamam sana umarım en kısa zamanda iyileşirsin....opuyorumnanaktan

canım dr una söylersen sana magnezyum falan verir.ben grip telaşına hep unutmuşum ağrılarımı söylemeyi.haftaya perşembe ayrıntılı usg m var o zaman söylerim.inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar:Saruboceq:

ayy kızlar valla zor oluyor hamişlikte,inşlh grip olmam çok zorrrrrr................
dualarım grip olmamak için...

hasta olan arkadaşlar biliyorsunuzdur ama bol bol kivi yemeye çalışın...beni o ayakta tıutuyor sanırım...

Merhaba arkadaşlar.Biz oğluşumla doktordan geldik teyzeleri.Çok şükür herşey yolundaymış.570 gram olmuş.Gelince işyerindede tetanoz aşımızı olduk.Şimdilik ağrı falan yok inşallahta olmaz.Azcık önden gidiyormuş oğluşum:)İlaçlarımız yazıldı.Magnezyumda ekledi.Erken doğumu önlermiş.:lepi:kaydirigubbakcemile5

ayy kızlar valla zor oluyor hamişlikte,inşlh grip olmam çok zorrrrrr................
dualarım grip olmamak için...

slm ruzeninincim simdi hemen mutfaga gidip bardaga ilik suyun icne bi kasik tuzu eritiyorsun vede burnuna cekiyorsun su bitinceye kadar biraz genzine kacacak ama inanki faydasini göreceksin bunu devamli yap bak yarina hic birseyin kalmiyacak canim

maşallah canım sende çok şükür hayırlı haberlerle dönmüşsün canım benim gibi yapma ben dün yaptırdım başta ağrımadı diye kolumu çok oynattım yemek falan ev işi işte şimdi ağrıyor birazcık

mehtapcım çok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim oğluşun kocaman olmuş maşlh ona

slm ruzeninincim simdi hemen mutfaga gidip bardaga ilik suyun icne bi kasik tuzu eritiyorsun vede burnuna cekiyorsun su bitinceye kadar biraz genzine kacacak ama inanki faydasini göreceksin bunu devamli yap bak yarina hic birseyin kalmiyacak canim

canım bunu eve gider gitmez hemen yapcam bide mehtapcım saolsun gözüm için pansuman yapmamı söledi onuda yapcam c vitaminide yükledimmi inşlh atlatırım

hoşgeldin canım gözünaydın....bizde yarın ayrıntılıya giricez inşallah bizde güzel haberlerle döneriz...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…