Merhaba arkadaşlar.Biz oğluşumla doktordan geldik teyzeleri.Çok şükür herşey yolundaymış.570 gram olmuş.Gelince işyerindede tetanoz aşımızı olduk.Şimdilik ağrı falan yok inşallahta olmaz.Azcık önden gidiyormuş oğluşum:)İlaçlarımız yazıldı.Magnezyumda ekledi.Erken doğumu önlermiş.:lepi:kaydirigubbakcemile5
ruzeninnn sana diyom burnunu tuzla yikaaaaaaaaaalmaz:
Refiyeciğim en kısa zamanda atlatırsın inşallah canım.opuyorumnanaktankızlarr bana şimdilik müsadee... uzun süre kaldım ayakta.. gerçi oturuyorum ama :)) yatağıma döneyim yinee... öpüyorum hepinizii çooook çoookkk... en kısa sürede görüşmek dileğiyle.. hepinize iyi günler ve hayırlı cumalarr...
Fundacığım sanada büyük geçmiş olsun.Okadarda korudun kendini ama hayırlısı.En kısa zamanda düzelirsin temennim.opuyorumnanaktangünaydın kızlar...hayırlı cumalar herkese ....umarım herkes iyidir.benim gibi hasta olanlara geçmiş olsun....dr a gidenler ve ya gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallahhhh,,,,YSMSH canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama zeynepciğimin dediği gibi erken müdahalede iyi sonuçlar alınabiliyormuş....hayırlısı Allahtan canım....
kızlar dünürüm aradı dün sağolsun benden haberler verdi size....beni soran sormayan herkesten Allah razı olsun....salıdan beri hastayım maalesef.faranjit olmuşum o kadar zor atlatıyorum ki...dr uma gittim serum verdiler,serum baya iyi gelmişti ama eve gelince tıkandım yine.nefes almakta çok zorluk çekiyorum.dr um antibiyotik verdi kullan dedi,biraz iyileşsem bırakıcam kullanmayı,bebeğime bişey olur diye korkuyorum.canım oğlum göktuğ umda annesine moral veriyor,sürekli tekme atıyo canım ya.anne ben iyiyim üzülme diyo.........
umarım sizde de herşey yolundadır.....
Gözün aydın canımTahilillerin güzel çıkmış.Maşallah kankamızakaydirigubbakcemile5selam kızlar nasılsınız
net yoktu iki gündür olsaydı da giremezdim zaten dün sabahtan akşama kadar hastanedeydim birsürü tahliller falan ayy artık mahvoldum ama çok şükür hepsi iii çıktı şeker yüklemeside yapıldı şekerim düşük çıktı dr korkulacak bişey değil bizim için ii bille dedi sık sık azar azar beslen düzelir şekerim düşük diye çok şekerli gıdalar yeme dedi adjuvanlı aşıyı da sordum olmaz dedi önermiyorum kesinlikle böyle giderse normal doğum olurmuş çok şükür buna sevindim bide renkli ultrason çektirmesem ne olur dedi sen bilirsin dedi çocuk sağlıklı dedi dedim hiç olmazsa hastanede çektireyim özel hastaneler bide bazı yerlerde pahallı dedim olurmu öyle şey tıp merkezleri bedava yapıyor çok az bi miktar ödüyosun dedi yanma başlamış bende akıntı ile beraber dedim bolbol su iç dedi geçecek gerçektende dünden buyana su içiyorum 2 günde düzeldi
sizin yanınıza geldiğimde herşeyi unutuyorum dedim bundan sonra liste yapacam evden çıkmadan soracaklarımı yazdım bu şekilde unutmadım bebeğimi gördümmü herşey aklımdan gidiyor
hiç endişelenme canım.İri anne babanın bebişi küçücük doğacak değil yaaaa.biliyorum yani takip ettiğim kadarıyla. ama benim baştan beni kendi dr um böyle bişeyden şüphelense söylerdi diye düşünüyorum.o yüzden ana iri baba iri oğlumuz da bize çekicek heralde inşallah kaydirigubbakcemile3
güzel haberlerle gel güzel ikizlerimizin annesi.Merhaba kızlar.Geçmişi pek okumadım ama rahatsız olanlar felan var sanırım.Hepinize geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.Sizlere verirken beni de arasına katsın :Saruboceq:
Biz de bebişlerimle yarın dopplere giricez.Çok özledim kuzucuklarımı :sinifsinif: Birde cd verilcekmiş izler izler dururum artık hihoyyttt :sm_cool:
Belki burda da paylaşırım beraber bakarız delikafadulden
Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın a.s.
Geçmişler olsun sanada.Hemen tedbirleri alda canım artmasın hastalığın.bende hasta oldum yaaaaa.......
sanırım şuan nezle aşamasındayım ama ....
ayy çok lkötüü.....
Güzel haberlerini bekliyoruz.Tetanoz aşını olabilirsin bende bugün yaptırdım canım geç kalmadın.naber annişler bebişlerrrr. biz dışardan yeni geldik çok yedikk kıpır kıpırız çok şükür. yarın dr a gitcez inşallah iyi haberlerle gelicez. bu arada ben tetanoz aşısı olmadım geçmi kaldım olmam şartmı?
Çokşükür hacerciğim.Diakkat edeyim haklısın canımm.maşallah canım sende çok şükür hayırlı haberlerle dönmüşsün canım benim gibi yapma ben dün yaptırdım başta ağrımadı diye kolumu çok oynattım yemek falan ev işi işte şimdi ağrıyor birazcık
teşekkür ederiz teyzesi sağolasın.mehtapcım çok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim oğluşun kocaman olmuş maşlh ona
Hoşbuldum canım.Seninde güzel haberlerini bekleyeceğiz.hoşgeldin canım gözünaydın....bizde yarın ayrıntılıya giricez inşallah bizde güzel haberlerle döneriz...:Saruboceq:
Teşekkürler teyzesi.Kuzuların hepsinin güzel haberlerini alırız inşallah.maşallah canım oğluşunaalkisalkisalkis herşeyin yolunda olmasına sevindim.bende mehtapcığım yok nerelerde diyodum içimden hep unutmuşum dr a gideceğini....
İyi akşamlar canım.İyi yolculuklar.Sende hasta olma canım dikkat et kendine.Bizde seni öptük.iyi akşamlar kızlar çıkış vaktim geliyor biliyonuz bugün son günüm
şimdilik evimizde net yok uzun bir süre görüşemeyebiliriz kendinize çok iyi bakın
aman haaaa hasta olmayın yarın samsun yolcusuyuz inş bize dua edin yolculuğumuz iyi geçsin
bebelere iyi bakın gelince hepsinin kilosunu sorcam tek tek herkese slm beni soracaklara sevgiler şimdiden
salı günü dönücez inş net bağlanmış olur hoşcakalın hepinizi öpüyorum...
Hımm ağrılarımı sürekli söylüyorum zaten ama ilerlediğinden beri henüz dr.umu görmedim aramak da istemedim.Yarınki dr.uma söylerim elbette,magnezyumla ilgili bilgim yoktu sağol. a.s.canım dr una söylersen sana magnezyum falan verir.ben grip telaşına hep unutmuşum ağrılarımı söylemeyi.haftaya perşembe ayrıntılı usg m var o zaman söylerim.inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar:Saruboceq:
Sağol canım benim.İnşaallah hayırlı haberlerle gelicem.Aslında gitmek istemiyorum.Evde misafir olmasa oturur ağlarım offff :gitme:güzel haberlerle gel güzel ikizlerimizin annesi.
iyi akşamlar kızlar çıkış vaktim geliyor biliyonuz bugün son günüm
şimdilik evimizde net yok uzun bir süre görüşemeyebiliriz kendinize çok iyi bakın
aman haaaa hasta olmayın yarın samsun yolcusuyuz inş bize dua edin yolculuğumuz iyi geçsin
bebelere iyi bakın gelince hepsinin kilosunu sorcam tek tek herkese slm beni soracaklara sevgiler şimdiden
Merhaba arkadaşlar.Biz oğluşumla doktordan geldik teyzeleri.Çok şükür herşey yolundaymış.570 gram olmuş.Gelince işyerindede tetanoz aşımızı olduk.Şimdilik ağrı falan yok inşallahta olmaz.Azcık önden gidiyormuş oğluşum:)İlaçlarımız yazıldı.Magnezyumda ekledi.Erken doğumu önlermiş.:lepi:kaydirigubbakcemile5
canım benim hiç canını sıkm bitanem benim doktorun zaten görürdü tahlillerinde o doktor seni biraz evhamlaştırmış takma kafana biteanem benim doktorumda bana demişti 10 gün ilerde sattan diye canım anaormal değil bu durmlar bitanemcim boyu uzun olucaktır belki:)) ne güzel iştehihoyyytkızlar bu arada ben de işyerime yakın bi ana sağlık var oraya gittim kaydolayım aşı falan yapılacağı zaman lazım olur diye bi de 1 aydır göremiyorum diye kalp sesini bari duyayım dedim. neyse gittim kayıt aldılar falan sonra hemşirelere dinleyebilir miyim diye sordum dr uyar siz duyamazsınız dedi olsun dedim bende oturun bekleyin işi bitince sizi alalım dedi tamam dedim. sonra çağırdı dr bi posta da o kayıt aldı takip ediliyomusunuz biyerde dedi ben de evet dedim. sonra gelin bebeğe bi de ben bakayım dedi :sm_cool: ben de yaşasın dedim sesini duymayı beklerken görücem bebğimi dedim. sonra eski meski bi ult vardı maşallah gayet sağlıklı gözüküyo dedi ama daha önce ult girdinizmi bişey dedilermi falan diye işkilli işkilli sorular sordu ben de 1 hafta büyük çıkıyodu o mu dedim yani evet onun gibi demek istedim dedi şimdi de biraz büyük gözüküyo ailede şeker hastası varmı dedi bu sefer haydaaaaa dedim tam oh demiştim yine bi işkilli soru daha babannem var dedim -eşimin tarafında da varmış sonra sordum- niye sordunuz dedim yani büyük bebeği ilk annenin şekerinin yüksek olabilirliğine bağlıyoruz ilk önce dedi. dedim benim ailemde herkes uzun ve iri eşim de uzun dedim. genetik olabilir dedim. o da evet olabilir ama siz yine de şekerinize baktırın dedi hamileliğin başında baktırmıştım benim genelde alt sınıra yakın çıkıyo . ama umarım kalıtsal bi byüklüktür. ama allaha şükür az çok da olsa oğluşumu gördüm asıl randevumuzu nasipse iple çekiyorum salı günü ayrıntılı ult. mutlaka gir dedi o da öyle işte kızlar ayyyy baya içimi döktüm allahıma binlerce milyonlarca kez şükürler olsun
daha iyi olmana sevindim canım aman artık dikkatli olalım hepimiz birer birer hastalık haberleri üzdü hepimizi ama voltran oluşturalım hastalıklara karşı .) allah hepimizi korusun bütün kötü şeylerden ve olaylardan
normal arkadaşı evhamlı olman ben az önce kediden korktum diye belki 100 kişilik bi anket yaptım bişey olur mu allah korusun diye bak ne güzel oynuyomuş kızın nazlı olcak demekki
slm hg zeyra iyiyiz siz nasılsınız herşey yolunda mı. valla ben de daha çok göbeğimin alt hizsında ve bazen de göbek deliğğimin olduğu yerde hissediyorum ama eğer aşağı doğru hissedersem hemen benim de tuvaletim geliyo sıkışıveriyorum :)
canım gözün aydın tekrardan umarım içine sinen biyer bulur tez zamanda yaptırırsın
canım inşallah güzel haberlerle dönersin bizlere bebişlerin bu seferde öpücük yollarlar inşallah :)):1rolleyes::1hug:Merhaba kızlar.Geçmişi pek okumadım ama rahatsız olanlar felan var sanırım.Hepinize geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.Sizlere verirken beni de arasına katsın :Saruboceq:
Biz de bebişlerimle yarın dopplere giricez.Çok özledim kuzucuklarımı :sinifsinif: Birde cd verilcekmiş izler izler dururum artık hihoyyttt :sm_cool:
Belki burda da paylaşırım beraber bakarız delikafadulden
Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın a.s.
canım maşallah kuzucuğuna sağlık ocağına gitmiyormusun canımcım oradaki hemşire bana 5. ayından sonra demişti sen bence git bir danış canımcıma.snaber annişler bebişlerrrr. biz dışardan yeni geldik çok yedikk kıpır kıpırız çok şükür. yarın dr a gitcez inşallah iyi haberlerle gelicez. bu arada ben tetanoz aşısı olmadım geçmi kaldım olmam şartmı?
oyyyyy oyyyy maşallah mehtapcığım maşallah canım paşamıza ne kadar büyümüş yaa ayyy bende çok özledim kızımı canım hhh haftaya cumartesi ebenim randevum daha var yani canım inşallah bende senin gibi güzel haberlerle gelirim canım benim :Saruboceq::1hug::asigim:Merhaba arkadaşlar.Biz oğluşumla doktordan geldik teyzeleri.Çok şükür herşey yolundaymış.570 gram olmuş.Gelince işyerindede tetanoz aşımızı olduk.Şimdilik ağrı falan yok inşallahta olmaz.Azcık önden gidiyormuş oğluşum:)İlaçlarımız yazıldı.Magnezyumda ekledi.Erken doğumu önlermiş.:lepi:kaydirigubbakcemile5
canım benim fazla özletme kendini çabucak git gel hayırlı yolculuklar bitanem :a015:iyi akşamlar kızlar çıkış vaktim geliyor biliyonuz bugün son günüm
ayy kızlar valla zor oluyor hamişlikte,inşlh grip olmam çok zorrrrrr................
dualarım grip olmamak için...
canım inşallah güzel haberlerle dönersin bizlere bebişlerin bu seferde öpücük yollarlar inşallah :)):1rolleyes::1hug:
Sağol canım inşaallah.Ama gidesim yooookkk:sinifsinif:
dünürcüğüm canımcım sanda yine çok geçmiş olsun bitanem benim bol bol dinlen bitanem benim terle canım ılık duş almakta iyi geliyo canımcım gelirim ben yanına senin yemeklerini yaparım canım ahhh şu işlerimiz bir bitse inşallah
nedenki canım neden gidesin yokki ne güzel bebişlerin biraz daha büyümüş olacaklar yaa:1hug::asigim:
slm ruzeninincim simdi hemen mutfaga gidip bardaga ilik suyun icne bi kasik tuzu eritiyorsun vede burnuna cekiyorsun su bitinceye kadar biraz genzine kacacak ama inanki faydasini göreceksin bunu devamli yap bak yarina hic birseyin kalmiyacak canim
Tatlım doppler olduğu için diğer dr.uma gidicem.Benim bebişlerim beşizdi hatırlıyorsan :sinifsinif: Şimdi ikizlerim var ama vazgeçmek zorunda kaldığım üç bebeğimi orada yitirdim ben.Redüksiyonu yapan dr.um Prof.Recep Has ona da çok güveniyorum zaten çoğu dr.un hocası kendisi.Ama ilk gidişimdi ve yaşadığım buydu.Kendi dr.umun yönlendirmesiyle gitmiştim.Şimdi ise cesaretim yok bugün bütün gün suratım asık gezdim.Sanırım orada da pek iyi olmayacağım :gitme:
kizlar deneyimlerinize ihrtiyacim var bebeginizin hareketlerini nasil ne sekilde hissediyorsunuz ve hissetme sIkliginiz nedir ben diyorum bendemi bi acayiplik var ben 23+1 im bugün ama hep hissedemiyorum esimde bazen evet hissediyorum bazense yok bisey diyor normalmi bu ya ????:sm_confused:lütfen yardim edin ha birde icinizde balik varmis gibi veya baloncuk yutmus gibimi oluyor:uhm:
aynen canım o dediğinden canımcım merak etme tekmeleri yakında yersin o zamn anlamamak mümkün değilkafamçokkarıştı
Evet canım aynen öyle.Hatta yer değiştirdiğini bile anlayabilirsin.Başının olduğu yerde sertlik olur zaten karnın gerginleşir hissedersin.Benim de kocacım bi türlü hissedemedi bazen deliriyorum delikafaduldenkizlar deneyimlerinize ihrtiyacim var bebeginizin hareketlerini nasil ne sekilde hissediyorsunuz ve hissetme sIkliginiz nedir ben diyorum bendemi bi acayiplik var ben 23+1 im bugün ama hep hissedemiyorum esimde bazen evet hissediyorum bazense yok bisey diyor normalmi bu ya ????:sm_confused:lütfen yardim edin ha birde icinizde balik varmis gibi veya baloncuk yutmus gibimi oluyor:uhm:
İnşaallah canım ama dediğim gibi cesaretim yok.Bugün gelsin diye bekliyorum 3 haftadır şimdi halime bak mafoldumben Eşim yeni gelecek işten suratımı görünce sorar haliyle tabi anlatamam ağlarım nasıl uyurum ben bu gece yaaaa mafoldumbenanladım canım benim kıyamam yaa inşallah bu kez üzel haerlerle döneceğin için içine biraz su serpmiş olacaksın canımcım:1hug:
Evet canım aynen öyle.Hatta yer değiştirdiğini bile anlayabilirsin.Başının olduğu yerde sertlik olur zaten karnın gerginleşir hissedersin.Benim de kocacım bi türlü hissedemedi bazen deliriyorum delikafadulden
Ayy hihoyyytharika benimle ayni duygulari hissediyorsun yupppiii cok mutlu oldum ya bende diyordum varmi bir anormallik bende sagol seymacigim kocalarimiz konusundada hemfikirim seninle hayatim hata benimki bazen sirf benim gönlüm olsun diye AAA hissediyorum bile diyor halbuki ben hissetmeden o nasil hissedebilirki :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?