2010 Nisan Anneleri

yağmurlu ve istanbul sabahından herkese günaydın kızlarr..

bende bugun 12 ye kadar çalışıyorum sonra sıcacık evımde keyıf yapmayı dusunuyorum :))

bugune temızlık kalmasın dıye dun gece 11 kadar temızlık yaptım ( sadece ütülerim kaldı onlarıda yarın hallederım artık ...

Günaydin canlarim. Esim dün ameliyat oldu, klinigine git gel yapip duruyorum. Coçuklari annemlere birakiyorum. Yoruluyorum vallahi, klinikte uzak, 1 günde 100 km tepmissim Esim ancak pazartesi gunu çikar. Hastanenin yemeklerini begenmiyor. Bir iki birsey gôtürüyorum, sonra cani istemiyor ( Ben bile o kadar naz yapmam :)) Neyse simdi pazara gidecem, sonra tekrar kilinige. Hepiniz iyiziniz umarim? Kendinize ve altin toplariniza iyi bakin emiiii

günaydın güzel nisn annişleri hayırlı günler şimdiden

ilaydacığım geçmiş olsun canım eşine bol bol şifalar diliyorum inşallah en kısazamanda iyileşir canımcım sende kendine dikkat et bitanem öptüm görüşrüz

kızlar neyse ben bir güzel kahvaltı hazırlayayım eşimle beraber kızımızla kahvaltı yapalım görüşürüz

seymacım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.bize bebeklerinin cd sini getirirsen seviniriz.canım haklısın zor zamanlar yaşadın,seni anlıyorum canım....

günaydın budebecımm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım ?

canım daha iyiyim şükür ya ne hastalıktı o öyle....hapşırırken bile için acıyo sanki...iyi olmana sevindim canım.haftaya ayrıntılı usgm var heyecanla onu bekliyorum.5 hafta oldu bebeğimi görmedimopuyorumnanaktan

ohh iyi yapmısın canım bende aynı senın gıbıyım.hafta ıcı bende yaptım sagı solu derleyıp toparladım sildim süpürdüm..ütümde yok onuda hallettım çok şükür.bende hiçççç bi iş yapmıycam haftasonu aksamada arkadaslardayız yemekteee...
degmeyın keyfımızeeeee.

şükür daha iyi olmana sevındım tatlım..dikkat et sen bakıma devam et yıne tekrarlamasın guzelım..benımde ayrıntılı 21 ınde ..hayırlısı ınsallah allahımdan..dua edelım bol bol guzel haberler alalım ınsallah

İYİ OL VE GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM...RABBİM YANINDA OLSUN :Saruboceq:

GEÇMİŞ OLSUN a.s. ZOR OLUR İLLAKİ. KENDİNE DİKKAT ET.

ay inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz canım.şunuda bi atlatsak bundan sonra bebeğe yapılacak herhangi bi test falan yok sanırım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…