Tatlım doppler olduğu için diğer dr.uma gidicem.Benim bebişlerim beşizdi hatırlıyorsan :sinifsinif: Şimdi ikizlerim var ama vazgeçmek zorunda kaldığım üç bebeğimi orada yitirdim ben.Redüksiyonu yapan dr.um Prof.Recep Has ona da çok güveniyorum zaten çoğu dr.un hocası kendisi.Ama ilk gidişimdi ve yaşadığım buydu.Kendi dr.umun yönlendirmesiyle gitmiştim.Şimdi ise cesaretim yok bugün bütün gün suratım asık gezdim.Sanırım orada da pek iyi olmayacağım :gitme:
günaydın kızlar...
günaydınlar herkese....nasılsınız kızlar*bebişler nasıl?
günaydın budebecımm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım ?
yağmurlu ve istanbul sabahından herkese günaydın kızlarr..
bende bugun 12 ye kadar çalışıyorum sonra sıcacık evımde keyıf yapmayı dusunuyorum :))
bugune temızlık kalmasın dıye dun gece 11 kadar temızlık yaptım( sadece ütülerim kaldı onlarıda yarın hallederım artık ...
canım daha iyiyim şükür ya ne hastalıktı o öyle....hapşırırken bile için acıyo sanki...iyi olmana sevindim canım.haftaya ayrıntılı usgm var heyecanla onu bekliyorum.5 hafta oldu bebeğimi görmedimopuyorumnanaktan
Tatlım doppler olduğu için diğer dr.uma gidicem.Benim bebişlerim beşizdi hatırlıyorsan :sinifsinif: Şimdi ikizlerim var ama vazgeçmek zorunda kaldığım üç bebeğimi orada yitirdim ben.Redüksiyonu yapan dr.um Prof.Recep Has ona da çok güveniyorum zaten çoğu dr.un hocası kendisi.Ama ilk gidişimdi ve yaşadığım buydu.Kendi dr.umun yönlendirmesiyle gitmiştim.Şimdi ise cesaretim yok bugün bütün gün suratım asık gezdim.Sanırım orada da pek iyi olmayacağım :gitme:
Günaydin canlarim. Esim dün ameliyat oldu, klinigine git gel yapip duruyorum. Coçuklari annemlere birakiyorum. Yoruluyorum vallahi, klinikte uzak, 1 günde 100 km tepmissimEsim ancak pazartesi gunu çikar. Hastanenin yemeklerini begenmiyor. Bir iki birsey gôtürüyorum, sonra cani istemiyor ( Ben bile o kadar naz yapmam :)) Neyse simdi pazara gidecem, sonra tekrar kilinige. Hepiniz iyiziniz umarim? Kendinize ve altin toplariniza iyi bakin emiiii
şükür daha iyi olmana sevındım tatlım..dikkat et sen bakıma devam et yıne tekrarlamasın guzelım..benımde ayrıntılı 21 ınde ..hayırlısı ınsallah allahımdan..dua edelım bol bol guzel haberler alalım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?