2010 Nisan Anneleri

günaydın mı desem tünaydınmı desem artık bilemiyorum
en iyisi bağımlılık yaratan sitedeki arkadaşlarım merhaba uyanır uyanmaz burdayım ya

Son düzenleme:
siz sohbete devam edinde biz bi kahvaltı yapalım tembel oldum bugün valla bu saatte kahvaltı yapıyoruz ne yapalım yaa burda iki gündür bi soğuk var yağmur yağıyor yataktan çıkasım yok oğluşlarımı doyurayım

ooo bir oğluşumuz daha eklenmiş aramıza çok sewindim...
valla süpper nisan ayındaki annelere gelin aramak düşcek baska topikten kızlrımız bitti sanırsam.....

sağol canım bende çok iyiyim oğluşum olcakmış yeni öğrendikte çok sevindim kız istesemde anneler genlde kız isterler ama yinede çok sevindim hayırlısı...:teytey:

hayırlı uğurlu olsun canım benım kızın allah tamamına erdırsın

merhaba kızlar nasılsınız?? bişi sorucam herkes ayrıntılı ultrasona giriyor mu? dr. en son kontrolümüzde ben bi problem görürsem renkli dopplere gönderebilirim ama gerek yok dedi. sizi dr mu gönderiyor kendinizmi istiyorsunuz???

gırıcez canım benım de doktorum yönlendırdı.

günaydın kızlar biz dr dan geldik, herşeyimiz çok güzel maşallah suyumuz iyi, gelişimimiz normal, kıpır kıpırdık. 2 hafta sonra şeker yüklememiz yapılacak. balık yağı verdi ek olarak dr umuz. ha birde karın çatlağı olmasın diye krem.. sırt üstü yatmanın bi sakıncası yok şu an dedi. 28. haftadan sonra yatmazsın dedi. erken doğum riskimiz yok çok şükür. ha bide kızım 404 gr.. :dance:

Maşallah kızına canım. Allah nazarlardan korusun.

merhaba kızlar
bugün ki dr da farklı birşey söylemedi.dudak ve damak yarığı ( yapacak hiçbirşey yok.Allah yardımcım olsun

gecmis olsun canim insallah doktorlar yanilmistir
dualarim seninle

cok cok gecmis olsun canim insallah düzlirsin en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…