2010 Nisan Anneleri

maşallah canımcım 41 kere bebişimize canımcım ohh baya büyümüş desene canımcım yaa bende çok ösledim kuzumu haftaya benim randevum yaa artık çabuk geçsin yaa ne olur :Saruboceq:
sağol canım daha iyiyim.

merhaba canımcım nasılsın bitanem benim:1hug:

bu arada kızlar ben bu gece rüyamda kızımı doğurmuştum öyle güzel bir kızdıki anlatamam mavi yeşil karışımı göz rengi vardı o kadar güzel bir bebkti yani göğsümden süt emzirdim yine bebişime gece sonra bidaha doktora gidiyorum bu sefer bana pipisini gösteriyo bir oğlun olacak diyo doktor çok güzeldi sanki gerçek gibiydi rabbim hep bizlere böyle güzelllikler nasip eğler inşallah:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız minişler nasıl ??
bebeg83 geçmiş olsun canım
rüzgaryağmur güzel haberler bunlar allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin canım..

Merhaba arkadaşlar,
yosuncum maşallah oğluşuna yarım kg oldu seninkide. bende yarım kg oğluşum diye seviyom sıpamı. gözün aydın herşey yolundaymış canım çok sevindimopuyorumnanaktan
Evet teyzesi çok sağolasın.opuyorumnanaktan
sende göreceksin kocaman olmuştur bak annesi prensesin.a.s.

elifciğim bazen tekme bazende şöyle hafif bagırsak hareketinin daha kuvvetlisi şeklinde oluyor bende.

geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin sanada.

ay inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz canım.şunuda bi atlatsak bundan sonra bebeğe yapılacak herhangi bi test falan yok sanırım:Saruboceq:
fundacığım şeker yükleme testleri var sırada.

sağol canım bende çok iyiyim oğluşum olcakmış yeni öğrendik çok mutluyum gamyoncuiremsu :dance: opuyorumnanaktan
Gözün aydın.Hayırlı olsun oğluşun.

Maşallahhhhh kızınaaa.Çok sevindim canım.

hayırlar olsun inşallah canımmm.zemuszemus

merhaba canım gerçi çıkmışın ama olsun.canım benim bildiğim ayrıntılıyla renkli dopler aynı şey değil.benim dr um her hamileye ayrıntılı usg yapıyor canım

canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene....maşallah yavruna.....

hg budebe nasılsın canım

iyiyim canım.sen nasılsın*bugün daha iyiyim biraz yürüyüşe çıktık eşimle.dışarı çıkmışken bu ayki kontenjanımızı kullanıp göktuğa biraz daha alışveriş yaptık....ay bu alışveriş yapmak helede oğluma yapmak alışverişi beni çok mutlu ediyor:dance:

bende iyiyim canım sağol evet alışveriş yapmak güzel oluyor biz babişle alışverişe ocakta çıkıcaz işallah tüm eksiklerimizi tamamlıcaz o zaman ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…