maşallah canımcım 41 kere bebişimize canımcım ohh baya büyümüş desene canımcım yaa bende çok ösledim kuzumu haftaya benim randevum yaa artık çabuk geçsin yaa ne olur :Saruboceq:günaydın kızlar biz dr dan geldik, herşeyimiz çok güzel maşallahsuyumuz iyi, gelişimimiz normal, kıpır kıpırdık. 2 hafta sonra şeker yüklememiz yapılacak. balık yağı verdi ek olarak dr umuz. ha birde karın çatlağı olmasın diye krem.. sırt üstü yatmanın bi sakıncası yok şu an dedi. 28. haftadan sonra yatmazsın dedi. erken doğum riskimiz yok çok şükür. ha bide kızım 404 gr.. :dance:
sağol canım daha iyiyim.
zeyra
sağol canım iyiyim.o ne güzel rüya kız öyle.:ecrin_bebek:
amin zeyra cım bu rüya hayırlara vesiledir işallah..
Evet teyzesi çok sağolasın.opuyorumnanaktanyosuncum maşallah oğluşuna yarım kg oldu seninkide. bende yarım kg oğluşum diye seviyom sıpamı. gözün aydın herşey yolundaymış canım çok sevindimopuyorumnanaktan
sende göreceksin kocaman olmuştur bak annesi prensesin.a.s.oyyyyy oyyyy maşallah mehtapcığım maşallah canım paşamıza ne kadar büyümüş yaa ayyy bende çok özledim kızımı canım hhh haftaya cumartesi ebenim randevum daha var yani canım inşallah bende senin gibi güzel haberlerle gelirim canım benim :Saruboceq::1hug::asigim:
elifciğim bazen tekme bazende şöyle hafif bagırsak hareketinin daha kuvvetlisi şeklinde oluyor bende.kizlar deneyimlerinize ihrtiyacim var bebeginizin hareketlerini nasil ne sekilde hissediyorsunuz ve hissetme sIkliginiz nedir ben diyorum bendemi bi acayiplik var ben 23+1 im bugün ama hep hissedemiyorum esimde bazen evet hissediyorum bazense yok bisey diyor normalmi bu ya ????:sm_confused:lütfen yardim edin ha birde icinizde balik varmis gibi veya baloncuk yutmus gibimi oluyor:uhm:
geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin sanada.Günaydin canlarim. Esim dün ameliyat oldu, klinigine git gel yapip duruyorum. Coçuklari annemlere birakiyorum. Yoruluyorum vallahi, klinikte uzak, 1 günde 100 km tepmissimEsim ancak pazartesi gunu çikar. Hastanenin yemeklerini begenmiyor. Bir iki birsey gôtürüyorum, sonra cani istemiyor ( Ben bile o kadar naz yapmam :)) Neyse simdi pazara gidecem, sonra tekrar kilinige. Hepiniz iyiziniz umarim? Kendinize ve altin toplariniza iyi bakin emiiii
fundacığım şeker yükleme testleri var sırada.ay inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz canım.şunuda bi atlatsak bundan sonra bebeğe yapılacak herhangi bi test falan yok sanırım:Saruboceq:
Gözün aydın.Hayırlı olsun oğluşun.sağol canım bende çok iyiyim oğluşum olcakmış yeni öğrendik çok mutluyum gamyoncuiremsu :dance: opuyorumnanaktan
Maşallahhhhh kızınaaa.Çok sevindim canım.günaydın kızlar biz dr dan geldik, herşeyimiz çok güzel maşallahsuyumuz iyi, gelişimimiz normal, kıpır kıpırdık. 2 hafta sonra şeker yüklememiz yapılacak. balık yağı verdi ek olarak dr umuz. ha birde karın çatlağı olmasın diye krem.. sırt üstü yatmanın bi sakıncası yok şu an dedi. 28. haftadan sonra yatmazsın dedi. erken doğum riskimiz yok çok şükür. ha bide kızım 404 gr.. :dance:
hayırlar olsun inşallah canımmm.zemuszemusbu arada kızlar ben bu gece rüyamda kızımı doğurmuştum öyle güzel bir kızdıki anlatamam mavi yeşil karışımı göz rengi vardı o kadar güzel bir bebkti yani göğsümden süt emzirdim yine bebişime gece sonra bidaha doktora gidiyorum bu sefer bana pipisini gösteriyo bir oğlun olacak diyo doktor çok güzeldi sanki gerçek gibiydi rabbim hep bizlere böyle güzelllikler nasip eğler inşallah:Saruboceq:
hoşbuldum canım.Nasılsın?merhaba yosun hg canım..
sağol canım iyiyim sen?
sağol canım bende çok iyiyim oğluşum olcakmış yeni öğrendik çok mutluyum gamyoncuiremsu :dance: opuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasılsınız?? bişi sorucam herkes ayrıntılı ultrasona giriyor mu? dr. en son kontrolümüzde ben bi problem görürsem renkli dopplere gönderebilirim ama gerek yok dedi. sizi dr mu gönderiyor kendinizmi istiyorsunuz???
günaydın kızlar biz dr dan geldik, herşeyimiz çok güzel maşallahsuyumuz iyi, gelişimimiz normal, kıpır kıpırdık. 2 hafta sonra şeker yüklememiz yapılacak. balık yağı verdi ek olarak dr umuz. ha birde karın çatlağı olmasın diye krem.. sırt üstü yatmanın bi sakıncası yok şu an dedi. 28. haftadan sonra yatmazsın dedi. erken doğum riskimiz yok çok şükür. ha bide kızım 404 gr.. :dance:
hg budebe nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?