2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlarr
ne güzel bu gün doktorlara gidilmiş güzel haberler alınmış maşallah yavrularımıza
benimde misafirlerim vardı bugün çok keyif aldım ama bir o kadar da yoruldum şimdi kolumu kıpırdatacak halim yok bide dünden temizlikte yapmıştım.
bugün koşuşturmaktan sanırım bebeğimin hareketlerini hissetmemiştim o kadar tedirgin oldumki anlatamam ama çok şükür şimdi başladıda bende rahatladım
geçmişi okumaya vaktim yok malesef hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

merhaba kızlar biz geldik nasılsınız bakalım bizde bugün biraz ev temizliği yaptık kızmla babişkomuzla daha sonra kayınvalidemlere geçtik ordada misafir derken şimdi geldik eve yorulmuşum sanırım kollarım kalkmıyo gibi:kedi:

maşallah canım dünürüm damadıma maşallah canım yaa canım göktuğum benim

dünürcüğüm sağol tatlım göktuğ büyüdü damat olacak yakında inşallah canım.bugün çok az hareket etti korkuttu beni ya:sm_confused:

canım benim kızda kalabalıkta hiç hareket etmiyo ama babanın sesini duyunca hareketle başlıyo ayy canım yaa çok güzel bir duygu yaa canımcım eee eşine söyle göktuğumun cicilerinide eklesin artık canımcım fırsart buluncaa.s

canım yarın fotoğraflarını çekeceğim oğlumun cicilerinin eşime bilgisayara attırabilrsem eğer ben siteye atmaya çalışacağım

ıYı AKŞAMLAR KIZLARR... ben allahıma bin şükür bugün daha iyiyim.. sabahtan beri iyiyim gerçi ama ilk iyileşme günümde daha ayaklanıp hastalığın geri gelmesini istemedim.. sabahtan beri tembellik yaptım valla :)) yarın da pazar eşim de evde.. yine tembellik günü :)))

inşallah herkes iyidirr.. hasta olanlar varsageçmiş olsun diyorumm....
dr. a gidenler ve iyi haberlerle dönenlere gözünüz aydın diyorumm...

geçmişi okuyamıciim maleseff.. ıhlamurumu içiyorum yanına da canım bişi istedi.. kocişimi gönderdim almaya.. boğazım acık iyileşti ya adam 3gündür bişiyyicem diye sevincinden koşarak gitti zavallım.. bu arada kilo kaybım bu saat itibariyle 2 kg. oldu.. ama olsun oğlum iyi allahıa şükürr... bana bunu hareketleriyle.. yumruk vetekmeleriyle kanıtlıyo yavrummm... neyse eşim gelmeden diğer topiklerimize de bi bakıyım da yatağıma gireyim yine :)))) öpüyorum herkesii.... çok özledim bu arada belirtmeden geçemicemm....

zemuszemuszemuszemusmerhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim aranıza katılmakta biraz geç kaldım.hepimiz bebişimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşalllah.

günaydın kızlarrrrr.... sabah açılışını yapayım dedim ama benden erkenciler var :))
ben bugün çok daha iyi hissediyorum kendimii.... boğazım da sadece sol tarafta hafif bi sızlama varr.. o da geçicek inş.. ev halkı uyurken bi bakınıyım dedim.. kaç ündür yatuyu uyu sıkıldım.. kalçalarım acıyo artık yan yatınca yaa :)))

nisan2010.. hoşgeldin aramıza cnımm... geç olsun da güç olmasın be güzelimm.. amiin inş.. hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaa... eee kendinden bahseder misin biraz? kaç haftalık hamişliğin? kaçıncı bebişin?

derindeniz.. çook sağolasın cnımmm.... evet daha fazla dikkat etmek gerekiyo artık.. bedenimizdeyalnız değiliz :))

günaydın kızlar ii pazarlar kimsecikler yok topikte benim de bugün çalışma günüm malesef pazar nöbeti bende yine nefret ediom kocişim uyurken kalkıp işe gelmekten :gitme:

nisan 2010 canım hoşgedin aramıza ii dileklerin için sağol tatlım.

gelincik... günaydın cnımm.. ben varım kızz.. diğer topiklerimize bakınıyodum.. hayırlı işler dileyeyiim sanaa.. kolay gelsin....

Günaydın kızlar.Hayırlı pazarlar.opuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemusmerhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim aranıza katılmakta biraz geç kaldım.hepimiz bebişimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşalllah.
hoşgeldin aramıza nisan2010.aminnn canım tüm temennimiz bebişleri hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almamız.

Çok sevindim canım daha iyi olmanaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…