bırakma canım.Çünkü bu kez mikroplar ölmeden direnç kazanır ve yeniden daha kuvvetli saldırır.İlaçların bitene kadar devam.opuyorumnanaktanmehtapçım.. günaydın cnımm.. sana da hayırlı pazarlarr.... iyi oldu güzelim seninle krşılaşmamız.. :)) ben antibiyotiğimi bıraksammı diyorum bebeğim yaaa... napiimm sence? daha 6 tane içmiştimm... iyiyim ya bebeğime bi zararı fln olucaksa da kısa yoldan döniyim dedim ama?
Allah korusun canım.:Saruboceq:hımmm... sağolasın şekerim...o zaman 5 gün daha devam yani ilaçlara :) ama kesin ölsün mikroplar da geri gelemesinler inş.. :))))
ayy bide ne dicem balımmm.. akşam annem söledii.. amcamın yanında çalışan işçisi 1 yıl olmuştu evleneli.. karısı 7aylık hamişti.. kadım d.gribi olmuş.. 1 haftadır solunum makinasında bağlıymış.. dün sabah vefat etmiş. hemen bbeği almışlar.. küvöze koymuşlar.. bebek iyiymiş ,bugünde kadıın cenazesi var..20 yaşındaymış dahaçok üzüldüm duyunca.. allah mekanını cennet etsin inş..
rabbim hepimizi korusunn.. hiç kimsenin başına vermesin böyleolaylarr...
Afiyet bal şeker olsun.opuyorumnanaktanmehtapçım.. canımın içii... ben ufaktan kahvaltıyı hazırlamaya başlıyım.. yoksa benim uykucular 1 e kadar uyanmaz:)
çook öpüyorum seni... görüşürüz yine bitanemm....
zemuszemuszemuszemusmerhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim aranıza katılmakta biraz geç kaldım.hepimiz bebişimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşalllah.
günaydın kızlar hayırlı pazarlar bizde kalkalı 1 saat oldu çamaşırlarımızı astık akşam hiç asasım yoktu:))) eşim sabahtan sınava gitti inşllah iyi geçer bende şimdi kahvaltı hazırlayacağım kızımla başbaşa kahvaltı yapıcağız inşallah
günaydın kızlar....
refyecim iyileşmene çok sevindim inanki....bu arada dün akşam rüyamda bursaya gelmişim senin evi arıyorum benim kocişle hehe çok maceralı bir rüyaydı....
nisancım canım sende hoşgeldin aramıza.....
mehtapcım sanada günaydın tatlım....zeyracım sanada en son sizler burdaymışınız daha atladığım birileri varmı ......
Hoşgeldin canımSanada hayırlı pazarlar.Afiyetler olsun yarasın prensese.
günaydın kızlar....
refyecim iyileşmene çok sevindim inanki....bu arada dün akşam rüyamda bursaya gelmişim senin evi arıyorum benim kocişle hehe çok maceralı bir rüyaydı....
nisancım canım sende hoşgeldin aramıza.....
mehtapcım sanada günaydın tatlım....zeyracım sanada en son sizler burdaymışınız daha atladığım birileri varmı ......
mehtapcım iyi diyelim iyi olalım vlla....sen nasılsın???
hamilelik sendromu dışında iyiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?