2010 Nisan Anneleri

mehtapçım.. günaydın cnımm.. sana da hayırlı pazarlarr.... iyi oldu güzelim seninle krşılaşmamız.. :)) ben antibiyotiğimi bıraksammı diyorum bebeğim yaaa... napiimm sence? daha 6 tane içmiştimm... iyiyim ya bebeğime bi zararı fln olucaksa da kısa yoldan döniyim dedim ama?

bırakma canım.Çünkü bu kez mikroplar ölmeden direnç kazanır ve yeniden daha kuvvetli saldırır.İlaçların bitene kadar devam.opuyorumnanaktan

hımmm... sağolasın şekerim...o zaman 5 gün daha devam yani ilaçlara :) ama kesin ölsün mikroplar da geri gelemesinler inş.. :))))

ayy bide ne dicem balımmm.. akşam annem söledii.. amcamın yanında çalışan işçisi 1 yıl olmuştu evleneli.. karısı 7aylık hamişti.. kadım d.gribi olmuş.. 1 haftadır solunum makinasında bağlıymış.. dün sabah vefat etmiş. hemen bbeği almışlar.. küvöze koymuşlar.. bebek iyiymiş ,bugünde kadıın cenazesi var..20 yaşındaymış daha çok üzüldüm duyunca.. allah mekanını cennet etsin inş..

rabbim hepimizi korusunn.. hiç kimsenin başına vermesin böyleolaylarr...

mehtapçım.. canımın içii... ben ufaktan kahvaltıyı hazırlamaya başlıyım.. yoksa benim uykucular 1 e kadar uyanmaz:)

çook öpüyorum seni... görüşürüz yine bitanemm....

Allah korusun canım.:Saruboceq:

mehtapçım.. canımın içii... ben ufaktan kahvaltıyı hazırlamaya başlıyım.. yoksa benim uykucular 1 e kadar uyanmaz:)

çook öpüyorum seni... görüşürüz yine bitanemm....
Afiyet bal şeker olsun.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı pazarlar bizde kalkalı 1 saat oldu çamaşırlarımızı astık akşam hiç asasım yoktu:))) eşim sabahtan sınava gitti inşllah iyi geçer bende şimdi kahvaltı hazırlayacağım kızımla başbaşa kahvaltı yapıcağız inşallah

Hoşgeldin canımSanada hayırlı pazarlar.Afiyetler olsun yarasın prensese.

günaydın kızlar....
refyecim iyileşmene çok sevindim inanki....bu arada dün akşam rüyamda bursaya gelmişim senin evi arıyorum benim kocişle hehe çok maceralı bir rüyaydı....

nisancım canım sende hoşgeldin aramıza.....

mehtapcım sanada günaydın tatlım....zeyracım sanada en son sizler burdaymışınız daha atladığım birileri varmı ......

GÜNAYDIM ÖZGECİM.HOŞGELDİN.a.s.NASILSIN?

Hoşgeldin canımSanada hayırlı pazarlar.Afiyetler olsun yarasın prensese.

saolun teyzoşlar kahvaltımızı yaptık geldik şükürler olsun cokacimcoook:CüvCüv:

merhabalar topiğin en tembel annesi de geldi. opuyorumnanaktan1 saat önce kalktım kahvaltımı yaptım geldim kızlar. refiyecim geçmiş olsun bayağı atlatmışsın hastalığı çok sevindim.
yosun , zeyra, özge meraba kızlar nasılsınız.opuyorumnanaktan

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar hoşbulduk.benimde oğluşum 20+5 günlük doğumumuz 27 nisan.

Son düzenleme:
tekrar slm kızlar..sıkıntıdan patlıom şirkette nette bebeğimle ilgili şeyler araştırıom beslenme doğum vs gibi..bebeğimide çok özledim yaaa 20 sinde kontrolüm 1 hafta daha oğlumun hasretini çekecem

nisan 2010 canım bebiş hazırlıkları nasıl gidio.neler yaptın canım..

geliincik meraba canım pazar pazar çalışmak çok sıkıcı olmalı yarında çalışacakmısın?
nisan 2010 hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

tarhancım 15 günde bir pazara denk gelio nöbetim.dün izinliydim yarında haliyle çalışacam.pazar günleri sıkıcı oluyo herkez izin yaparken çalışmak.sen nasılsın nasıl geçio pazarın

saol tarhancığım şükürler olsun iyiyiz biraz market alışverişi yaptık eşimle şimdi geldik dolaştık azıcıkta yürümek iyi geldi bana

gelinciğim kıyamam sana yaa valla harbi yaa pazar pazar çalışmakta ayrı bir derttir kendimi bir an senin yerine koydumda olsun canımcım az kaldı doğum iznin ne zamna denk geliyo tez gelsinde bebişinle bol bol vakit geçirirsin inşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…