2010 Nisan Anneleri

a.s.canım bebişe daha hiç hazırlık yapmadım yeni başlıyorum şuan beşik araştırması yapmaktayım.sen neler yaptın aldınmı bişeyler??

tarhancım 15 günde bir pazara denk gelio nöbetim.dün izinliydim yarında haliyle çalışacam.pazar günleri sıkıcı oluyo herkez izin yaparken çalışmak.sen nasılsın nasıl geçio pazarın

ben pc başıda tembellik yapıyom valla. sen de bugünü bir an önce bitirirsin inşallah pazar günü çalışmak gerçekten çok can sıkıcıopuyorumnanaktan

zeyracım çok iyi yapmışsınız bende çok istiyorum çıkıp dolaşmayı ama yayğımdaki nasır hamileliği bana zehir etti. ne yürüyüş ne alışveriş ayağım çok acıyor. bulamadık bir türlü çaresini. inatçı nasırlar için bildiğiniz bir deva varmı kızlarmafoldumben

gelinciğim kıyamam sana yaa valla harbi yaa pazar pazar çalışmakta ayrı bir derttir kendimi bir an senin yerine koydumda olsun canımcım az kaldı doğum iznin ne zamna denk geliyo tez gelsinde bebişinle bol bol vakit geçirirsin inşallah annesi[/QUOTE]

canım o günleri iple çekiorum inan onla konuşmak masal anlatmak müzik dinletmek bol bol uyumak istiorum.şuan tek işim bebeğimi düşünmek olsa da işten evden pek fazla zaman bulamıorum bunları yapmaya.ben tam 7.ayıma girdiğim an izne çıkacam inşallah 10 haftadan az kaldı sanırım izne. :lepi:

merhaba canım.Ben tembellik yapıyorum.Sen nasılsın?

a.s.canım bebişe daha hiç hazırlık yapmadım yeni başlıyorum şuan beşik araştırması yapmaktayım.sen neler yaptın aldınmı bişeyler??

canım ben hamile olduğumu duyduğum gün kendimi alışverişe atmıştım.cinsiyetini bilmeden bi sürü şey almıştım ama 1 aydır kendimi frenliyorum.çünkü bu ay sonu eşimle istanbula gidecez hem yılbaşı için arkadaşlarla eğlenmek için hemde bebeğimizin tüm alışverişini ordan yapmaya karar verdik.alternatif çok nasılsa burasıda çok pahalı ve alternatifler az olduğu için doğrusunu yaptım sanırım alışverişi duırdurmakla

canım benim yaa bende 2 sene önce ne çekmiştim o nasırdan anlatamam ama valla benimkisi istanbula gittiğimde almış olduğum bir çizme yüzünden çıktı dahada giymiyorum onu zaten mahvetti ayağımı okulada gidiyordum ders anlatırken ne acılar çektim topalladığım zamnlar bile oldu ben nasır bandı kullanmıştım canım birde her akşam ayağımı yıkardım birazcık sıcak suda bekletirdim sonrada ayak kesesiyle hafif hafif sürterdim orayı canım birde doktor merhem vermişti onuda sürerdim şükürler olsun geçmişti canımcım bilmezmiyim o sancıyı kızarır falan ben neler çektim birde çalışırken insanı hep rahatsız ediyo özge gelince bir danış canım belki önerebileceği bir bitki falan vardır sürmek için bakalım geçmiş olsun tekrar canım

a.s.hoşbulduk.geçmiş olsun rahatsızsın galiba.20+5 günlük hamileyim.bebişim erkek,öncesinde düşük yaptım şimdi ilk bebişim olucak.senin bebiş nasıl kaçıncı?

mehtap teyzoşumuz gelmiş hoşgelmiş nasıllarmış bakalım

kızlar ben bir balık almıştık onu güzelce temizleyeyim geliyorum canlarım görüşrüz 1 saate kadar öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

merhaba canım.Ben tembellik yapıyorum.Sen nasılsın?
aynen tembellik valla hem de nasıl tembellik geçen haftasonu misafirlerim vardı çok yorulmuştum bu hafta kendime izin verdim yan gelip yatıyomkaydirigubbakcemile3

zeyracım valla bende 3-4 aydır çekiyom. sürekli topallıyom. birde nasıl bir nasır anlamadım çoğalıyo aynı ayakta 3 tane oldular. nasır bantları, sıcak suar, asitli ilaç nafile işe yaramadı.kese yapmam mümkün değil çok acıyo. doktora gittim doğuma kadar bantlarla idare edicez dedi alamam şimdi antibiyotik falan vermem gerekecek dedi. şu kullandığın merhemin adını hatırlıyomusun acaba. özgeyi de ilk gördüğüm yerde soracam iyi düşünmüşsün canım.
doktoruma soracam kullan derse başka çareler arıcam artık. doğumdan sonra bebeğimle nasıl ilgilenecem bilmem hiç üstüne basamıyom artıkmafoldumben

slm güzel annişler nasılsınız bende pc başında vakit geçirmeye bakıom kocişte işte yalnız yalnızım vakit geçsin diom.tarhancım geçmiş olsun canım yaa biara bendede çıkmıştı nasır çok acır bilirim.şimdi kurudu sayılır ama hala çok yürüdüğümde acıma oluyo.

tarhancığım inan hatırlamıyorum canım 2 sene oldu bitanem yaa benim hafıza biraz zayıfkaydirigubbakcemile3 canım ne olduysa bu hamişlikte hep uçtu gitti :))) ben bilirim o nasır belasını rabbim kimseye vermesin canım inşallah tez zamnda iyileşir canım benim birde ayakkabından dolayı olmuşsa değiştir canım ayakkabını ben inan o çizmemi 10 gün anca giydmiştim mahvetti şimdi orada duruyo ayakkabılıkta yeni bir şekilde ama giymeye hiç cesaretim yok hatta ya atıcam yada birisine vericem yeni olduğu için atmamıştım seninki demi ayakkabından kaynaklandı acaba

geçmiş olsun canım.Krem biliyordum ama adı aklıma gelmedi bir türlü

a.s.hoşgeldin canım.
bana müsade kızlar.Kociş çok oturdun kalk diyor:)))

çok saolun kızlar bakalım bir tanıdığa da yıllar önce eczacısı bir merhem vermiş çok iyi gelmiş. o eczacısına soracak inşallah kullanabilirim onu. zeyracım ben geçen kış boyunca giydiğim çizmeye bağlıyordum bu yıl hiç giymedim zaten onu ama böyle çoğalınca çizmeden de olmayabilir dedim. zaten doktor da şöyle bir baktı biri nasır diğeri siğil dedi. ama siğil acımazmış benimki acıyor. asıl problemim bu gebze de doğru düzgün bir doktor bulamıyorum ve işten de izin almakta zorlanıyorum. düzgün bir hastaneye gitmek için.

kızlar bebek oda takımı bakıyorumda pek yer bulamadım bursalı arakaşlar bursada önerebileceğiniz mağazalar nereleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…