tekrar slm kızlar..sıkıntıdan patlıom şirkette nette bebeğimle ilgili şeyler araştırıom beslenme doğum vs gibi..bebeğimide çok özledim yaaa 20 sinde kontrolüm 1 hafta daha oğlumun hasretini çekecem
nisan 2010 canım bebiş hazırlıkları nasıl gidio.neler yaptın canım..
hoşgeldin canım a.s.
tarhancım 15 günde bir pazara denk gelio nöbetim.dün izinliydim yarında haliyle çalışacam.pazar günleri sıkıcı oluyo herkez izin yaparken çalışmak.sen nasılsın nasıl geçio pazarın
merhaba canım.Ben tembellik yapıyorum.Sen nasılsın?merhabalar topiğin en tembel annesi de geldi. opuyorumnanaktan1 saat önce kalktım kahvaltımı yaptım geldim kızlar. refiyecim geçmiş olsun bayağı atlatmışsın hastalığı çok sevindim.
yosun , zeyra, özge meraba kızlar nasılsınız.opuyorumnanaktan
a.s.canım bebişe daha hiç hazırlık yapmadım yeni başlıyorum şuan beşik araştırması yapmaktayım.sen neler yaptın aldınmı bişeyler??
ben pc başıda tembellik yapıyom valla. sen de bugünü bir an önce bitirirsin inşallah pazar günü çalışmak gerçekten çok can sıkıcıopuyorumnanaktan
zeyracım çok iyi yapmışsınız bende çok istiyorum çıkıp dolaşmayı ama yayğımdaki nasır hamileliği bana zehir etti. ne yürüyüş ne alışveriş ayağım çok acıyor. bulamadık bir türlü çaresini. inatçı nasırlar için bildiğiniz bir deva varmı kızlarmafoldumben
günaydın kızlarrrrr.... sabah açılışını yapayım dedim ama benden erkenciler var :))
ben bugün çok daha iyi hissediyorum kendimii.... boğazım da sadece sol tarafta hafif bi sızlama varr.. o da geçicek inş.. ev halkı uyurken bi bakınıyım dedim.. kaç ündür yatuyu uyu sıkıldım.. kalçalarım acıyo artık yan yatınca yaa :)))
nisan2010.. hoşgeldin aramıza cnımm... geç olsun da güç olmasın be güzelimm.. amiin inş.. hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaa... eee kendinden bahseder misin biraz? kaç haftalık hamişliğin? kaçıncı bebişin?
derindeniz.. çook sağolasın cnımmm.... evet daha fazla dikkat etmek gerekiyo artık.. bedenimizdeyalnız değiliz :))
hosbuldum balım sen nasılsın?opuyorumnanaktanmehtap teyzoşumuz gelmiş hoşgelmiş nasıllarmış bakalım
Kolay gelsin canım.a.s.kızlar ben bir balık almıştık onu güzelce temizleyeyim geliyorum canlarım görüşrüz 1 saate kadar öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
aynen tembellik valla hem de nasıl tembellik geçen haftasonu misafirlerim vardı çok yorulmuştum bu hafta kendime izin verdim yan gelip yatıyomkaydirigubbakcemile3merhaba canım.Ben tembellik yapıyorum.Sen nasılsın?
zeyracım valla bende 3-4 aydır çekiyom. sürekli topallıyom. birde nasıl bir nasır anlamadım çoğalıyo aynı ayakta 3 tane oldular. nasır bantları, sıcak suar, asitli ilaç nafile işe yaramadı.kese yapmam mümkün değil çok acıyo. doktora gittim doğuma kadar bantlarla idare edicez dedi alamam şimdi antibiyotik falan vermem gerekecek dedi. şu kullandığın merhemin adını hatırlıyomusun acaba. özgeyi de ilk gördüğüm yerde soracam iyi düşünmüşsün canım.canım benim yaa bende 2 sene önce ne çekmiştim o nasırdan anlatamam ama valla benimkisi istanbula gittiğimde almış olduğum bir çizme yüzünden çıktı dahada giymiyorum onu zaten mahvetti ayağımı okulada gidiyordum ders anlatırken ne acılar çektim topalladığım zamnlar bile oldu ben nasır bandı kullanmıştım canım birde her akşam ayağımı yıkardım birazcık sıcak suda bekletirdim sonrada ayak kesesiyle hafif hafif sürterdim orayı canım birde doktor merhem vermişti onuda sürerdim şükürler olsun geçmişti canımcım bilmezmiyim o sancıyı kızarır falan ben neler çektim birde çalışırken insanı hep rahatsız ediyo özge gelince bir danış canım belki önerebileceği bir bitki falan vardır sürmek için bakalım geçmiş olsun tekrar canım
aynen tembellik valla hem de nasıl tembellik geçen haftasonu misafirlerim vardı çok yorulmuştum bu hafta kendime izin verdim yan gelip yatıyomkaydirigubbakcemile3
zeyracım valla bende 3-4 aydır çekiyom. sürekli topallıyom. birde nasıl bir nasır anlamadım çoğalıyo aynı ayakta 3 tane oldular. nasır bantları, sıcak suar, asitli ilaç nafile işe yaramadı.kese yapmam mümkün değil çok acıyo. doktora gittim doğuma kadar bantlarla idare edicez dedi alamam şimdi antibiyotik falan vermem gerekecek dedi. şu kullandığın merhemin adını hatırlıyomusun acaba. özgeyi de ilk gördüğüm yerde soracam iyi düşünmüşsün canım.
doktoruma soracam kullan derse başka çareler arıcam artık. doğumdan sonra bebeğimle nasıl ilgilenecem bilmem hiç üstüne basamıyom artıkmafoldumben
slm güzel annişler nasılsınız bende pc başında vakit geçirmeye bakıom kocişte işte yalnız yalnızım vakit geçsin diom.tarhancım geçmiş olsun canım yaa biara bendede çıkmıştı nasır çok acır bilirim.şimdi kurudu sayılır ama hala çok yürüdüğümde acıma oluyo.
a.s.hoşgeldin canım.
bana müsade kızlar.Kociş çok oturdun kalk diyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?