offf pazar günlerini hiç sevmiyorum çok sıkıcı oluyor,dükkandayım gelen gidende yok zaten vakit gecmiyor,iyisimi eve gitmek yaa.....
a.s.Yosuncugum harika süpersin:lepi: ivedilikli ve yardimsever ugrasin icin cok tesekkür ederim canim benim sagol varol olmus hemde harika olmus ay cok sevindim yaopuyorumnanaktanhihoyyyt
Hoşgeldin canım.Ütü yaptım oturdum şimdi.Sen neler yaptın?selam kızlar nasılsınız bakalım bugün yine çok sessiz topik
Hoşgeldin canım.Ütü yaptım oturdum şimdi.Sen neler yaptın?
bende sevmem ama canım eşim bilmiyor ki pantolon ütülemeyihoşbulduk canımcım ohhh ne güzel ben de dün yapmıştım hiç sevmem ütü yapmayı bende ne yapim canım biraz kendime vakit ayırdım duşumuzu aldık kızımızla miler gibi koktuk canımcım şimdide biraz dolanıyoruzz internette canımcım:1hug:
bende sevmem ama canım eşim bilmiyor ki pantolon ütülemeyi(mecburen yani.
cici olmuşsunuzz ohh sıhhatler olsun efenimm.
saol canımcım ben evlenmedende nefret ederdim bir kez ütü yapmadım evlendmeden şimdi mecburen ne yapalım iş başa düşünce bende dünürümün cicilerine baktımsende bak mehtapcığım opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım..EV TEMİZLENİNCE RAHATLAMIŞSINDIR CANIM.TERTEMİZ OLMUŞTUR EV.GÜLE GÜLE KİRLETİN.Kızlar bende burdayım bİ taraftan yÜklerken bİr taraftan bakayım dedİm.nasılsınız kızlar*bende bugÜn temİzlİk,ÜtÜ v.s yoruldum valla...
Kızlar bende burdayım bİ taraftan yÜklerken bİr taraftan bakayım dedİm.nasılsınız kızlar*bende bugÜn temİzlİk,ÜtÜ v.s yoruldum valla...
Hoşgeldin canım..EV TEMİZLENİNCE RAHATLAMIŞSINDIR CANIM.TERTEMİZ OLMUŞTUR EV.GÜLE GÜLE KİRLETİN.
Bende ufaktan ufaktan kaçıyorum artık.ÖPÜYORUM SİZLERİa.s.İYİ GECELER
canım iyiyiz şükürler olsun damadımın ne güzel cicileri varmış öyle güle güle giysin kuzucuğum canım sağlıcakla giysin çok yorma damadımı canım benim yorulmaa.s
iyi omana sevindim canım benim.sağol tatlım daha güzelleri gizemin olsun inşallah...canım dünde basetmiştimya sana bizim oğlan gündüzleri hareket etmiyo akşam ise çok az hareket ediyo...korkutuyo beni...o başlarda baya hastayken yaptığı hareketleri şimdi sadece geceleri ve daha az yapıyo...acaba oğlum o zamanlar annesine destek mi oluyordu dünür ne dersin*:sm_cool:
canım benimki yeke yedikten sonra çok fazla hareket ediyo hele tatlı bişeyler yersem küt küt bir sağ bir sol geçiriyo bana canım sorama benimde gündüz iş yaparken tık yok yatarken girişiyo resmen:mymeka:kaydirigubbakcemile3 :bbo: evet annesi bencede sana destek olmuş göktuğmuz ben iyiyim demiş sana canım benim yaasenağlama:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?