2010 Nisan Anneleri

o zamanlar demiştim ya sana nasıl vuruyodu karnıma dışarıdan bile belli oluyodu yavrumun tepikleri...pusetini ve arabasınıda ekledim canım göktuğun:lepi:

baktım canım çok güzeller sağlıcakla kullansın canım damadım:asigim:

dünürcüğüm ben kaçıyorum canımcım belim çok ağrıdı canım benim yarın görüşmek üzere bitanem öptüm damadımı seni kocaman

dünürcüğüm ben kaçıyorum canımcım belim çok ağrıdı canım benim yarın görüşmek üzere bitanem öptüm damadımı seni kocaman

tamam dünür bende çıkıcam belim ağrıdı canım.kendine iyi bak.öptüm gizemle seni....dünür az kaldı hee dr a gitmemize.ay o kadar özledimki kuzumukaydirigubbakcemile2

günaydın kıslarrr nasılsınız. umarım herkesın haftasonu güzel gecmiştr.gerçi hava çok soguktu istanbulda yağmur ,çamur.amannnn havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun dımı ama..zemuszemus

günaydın birpericiğim nasılsın*biz oğluşumla kahvaltı yapacağız gel birlikte kahvaltı yapalım opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Ya domuz gribi aşısı vurulsam mı diyorum?
Çok kararsız kaldım...

günaydın canım ..iyiyiz çok şükür.bugün benımde tetenoz aşısı var..ögleden sonra onu halledıcem..

bu domuz gribi aşısınıda pek vurdurmayı düşünmüyorm.sürekli hakkında birtakım spekulasyonlar cıkıp duruyor.dün aksam yine bu kadar abartılacak bısey olmadıgı konusuluyordu televızyonda yurtdısından bi proföser .ilaç firmalarının kazanması ıcın cıkarılmıs falan filan..anlamadımgitti.. oyüzdende pek nıyetlı degılım artık.

günaydın kızlar nasılsınız....bizde dün dükkanı kapadık eşimle beylikdüzünde dolandık migrosa falan ,orda tabi ben dominosu görünce dayanamadım ve şiştim inanırmısınız gece mide fesatı geçircem sandım uyuyamadım hep annecim diye sayıklamışım midem çok yandı ama şimdi iyyim kahvaltımızı edelim oğluşumla bari.....

birpericiğim ben bu aşıyı vurduracağım sanırım domuz gribi aşısını.çünkü 20 hamile bayan ölmüş.rakam fazla evet atlatanlarda var.en yakın zamanda fanjit geçirdim hala da tam atlatamadım,çok ağır geçti,bu hastalık bu kadar ağır geçmişken o hastalığa yakalansam Allah korusun nasıl geçiririm....korkuyorum...bize gelen aşıların yan etkisinden bahsedilmiyor...:sm_confused:

Günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Ya domuz gribi aşısı vurulsam mı diyorum?
Çok kararsız kaldım...

canım günaydın...
ben vurduracağım faranjitimi tam atlattıktan sonra...20 hamile bayan ölmüş.....rakam havalar daha soğudu ki büyüyecek....dr un ne diyor?

günaydın canım.nasılsın*nezlen geçti mi*oh yarasın bebişine canım.canım göktuğun cicilerini ekledim bakmak istersen....:sm_cool:

günaydın kızlarr nasılsınızopuyorumnanaktan domuz gribi aşısı demeyin bana hala vurulmak istmiyom cuma günü doktora gidecem kızacak vurdurmadım diye:umursamaz:

günaydın kızlarr nasılsınızopuyorumnanaktan domuz gribi aşısı demeyin bana hala vurulmak istmiyom cuma günü doktora gidecem kızacak vurdurmadım diye:umursamaz:

GÜNAYDIN TARHANCIĞIM...
biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın*sana dr un vurdur demiş bana başta vurdurma dedi dr um.şimdide siz bilirsiniz diyomuş gebelerine.....hali hazırda ben tekrardan konuşmadım....şimdi sağlık ocağından aradılar aşı gelmiş vurunun dediler....:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…