2010 Nisan Anneleri

canım günaydın...
ben vurduracağım faranjitimi tam atlattıktan sonra...20 hamile bayan ölmüş.....rakam havalar daha soğudu ki büyüyecek....dr un ne diyor?

valla tam bişi demedi daha aşı gelmemişti.Bende açıkçası bu gittiğimde sormayı unuttum.Of yaa...İşte bu rakam beni ürkütüyor.Hadi şans bize de gelirse...

bende iyi olmaya çalışıyorum budebecim valla bu aşı bir muamma bana göre domuz gribi kadar tehlikeli ama bilmiyorum artık ne olacak. çocuklar için okullardan izin kağıtları yollandı ya velilere. o kağıdın arkasında bir yan etki listesi varmış. vurulacağın varsa da korkarsın diyor bir tanıdık.
günaydın ymer cim nasılsın?

ya domuz gribi aşısını bende cuma günü doktora gittiğimde sordum ben aşı oldum ama sen bilirsin dedi bende yinede bişey söleyin deyince bence olma dedi anne karnında bebekte sorunlar yaratabilir önermem dedi ama olmak istersen sen bilirsin dedi bu arada ıDıLıM 496 gr olmuş çok şekerdi...

vurulmuycam bende sinir ettiler artık iyice birileri vurunun diyo birileri vurulmayın diyo..doktorlar proföserler kendı içlerınde çatısıyo.

maşallah canım sanada İdil bebegede

günaydın canım.nasılsın*nezlen geçti mi*oh yarasın bebişine canım.canım göktuğun cicilerini ekledim bakmak istersen....:sm_cool:

saol tatlım gecti valla nezlemi atlattım çok uğrastım ya....
göktuğun cicişlerine bayıldım heleki kamyonuna benim oğluşunkinden hepsi çok güzel....gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

valla tam bişi demedi daha aşı gelmemişti.Bende açıkçası bu gittiğimde sormayı unuttum.Of yaa...İşte bu rakam beni ürkütüyor.Hadi şans bize de gelirse...

Allah korusun hepimizi canım ya.yakalandığımızda ne yapıcağız?kağan kocatepe ile yapılan röportajı izledim mutlaka yaptırın diyor çünkü bebek büyümeye başlayınca yularıya doğru bir baskı olacak ve akciğerleri nefes alıp vermeyi zorlayacak diyor

günaydın güzel nisan annişleri hayırlı günler herkese şimdiden ben bugün dayımın kızı anaokulundan gelecek ona bakacağım akşama kadar kendileride çok yaramazdır bakalım ne yapacağız akşam edebilecekmiyiz (((

canım maşallah idile....inşallah dr larımızdan hep güzel haberlerle geliriz

dünür günaydın kolay gelsin sana canım.nasılsın bugün?gelinim nasıl*

günaydın zeyracımsanada hayırlı gunler olsun...
buarada allah kolaylık versın :)) yerimseniben

saol tatlım gecti valla nezlemi atlattım çok uğrastım ya....
göktuğun cicişlerine bayıldım heleki kamyonuna benim oğluşunkinden hepsi çok güzel....gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

sağol teyzesi.kuzeyin cicileride çok güzel.....ay sağlıkları iyi olsunda canım ya çul giysinler ne olacak ....
canım nezleyi atlatmana sevindim canım....

iyiyim canım dünürüm artık bacak ağrılarımın çözümünü buldum ayaklarımın altına yüksek bir yastık koyuyorum yatıyorum ohhh ne güzel oldu sorma o kadar ağrı yapmadı daha kahvaltımızı yapmadık kızımla yayla patatesi kavurcam şimdi kahvaltının yanına gel buyur canım şöyle bol sohbetli bir kahvaltı yapalım 15 dakka nede olsa aramız

günaydın zeyracımsanada hayırlı gunler olsun...
buarada allah kolaylık versın :)) yerimseniben

saol canım benim evet valla biraz nazlı büyüdü kızımız o yüzden sanırım bakalım bi saat sonra beni eve götür demezse iyidir çünkü dayım burada gülyalı diye bir yer var ilçede polis yengemde orda hemşire bugünde ikisinin çalışma günüymüş ben taaa kalkıp oralara nasıl giderim durmazsa bakacağız artık canımcımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…