canım günaydın...
ben vurduracağım faranjitimi tam atlattıktan sonra...20 hamile bayan ölmüş.....rakam havalar daha soğudu ki büyüyecek....dr un ne diyor?
maşallah idil hanıma ymercimopuyorumnanaktan
ya domuz gribi aşısını bende cuma günü doktora gittiğimde sordum ben aşı oldum ama sen bilirsin dedi bende yinede bişey söleyin deyince bence olma dedi anne karnında bebekte sorunlar yaratabilir önermem dedi ama olmak istersen sen bilirsin dedi bu arada İDİLİM 496 gr olmuş çok şekerdi...
günaydın kızlarr
günaydın canım.nasılsın*nezlen geçti mi*oh yarasın bebişine canım.canım göktuğun cicilerini ekledim bakmak istersen....:sm_cool:
valla tam bişi demedi daha aşı gelmemişti.Bende açıkçası bu gittiğimde sormayı unuttum.Of yaa...İşte bu rakam beni ürkütüyor.Hadi şans bize de gelirse...
ya domuz gribi aşısını bende cuma günü doktora gittiğimde sordum ben aşı oldum ama sen bilirsin dedi bende yinede bişey söleyin deyince bence olma dedi anne karnında bebekte sorunlar yaratabilir önermem dedi ama olmak istersen sen bilirsin dedi bu arada İDİLİM 496 gr olmuş çok şekerdi...
günaydın güzel nisan annişleri hayırlı günler herkese şimdiden ben bugün dayımın kızı anaokulundan gelecek ona bakacağım akşama kadar kendileride çok yaramazdır bakalım ne yapacağız akşam edebilecekmiyiz(((
günaydın güzel nisan annişleri hayırlı günler herkese şimdiden ben bugün dayımın kızı anaokulundan gelecek ona bakacağım akşama kadar kendileride çok yaramazdır bakalım ne yapacağız akşam edebilecekmiyiz(((
saol tatlım gecti valla nezlemi atlattım çok uğrastım ya....
göktuğun cicişlerine bayıldım heleki kamyonuna benim oğluşunkinden hepsi çok güzel....gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
günaydın zeyracımsanada hayırlı gunler olsun...
buarada allah kolaylık versın :)) yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?