2010 Nisan Anneleri

artık buluşun valla fundacım yada zeynepcim aranız 15 dk. nası dayanıyorsunuz ki,benim yakınımda yokmu kimsecikkk yaaaa valla olsa kaçırmazdım....
uzak olmasan gelirdim bi güzel patatesleride yerdim valaazemuszemus

dışarısı buz gibi olmasa gelirdim valla.ya keşke arabam olsaydı ne güzel olurdu.ya canım ben yastıkla yatamıyorum kayıyo bişey oluyo....

öylede özgeciğim inan zor oluyo 15 -20 dakkika değil işte zamn bulunmuyo hemn birde akşam oluyo burada bir yere gitsem desen öğlen oluyo ama biz eşimle gideceğiz bir akşam götürcek beni damadımın yanına inşallah en yakın zamndaa.s:sm_cool:

günaydın ilkenurcuğum hoşgeldin

teyzoşlar biz bir kahvaltı yapmaya ayrılıyoruz şimdilik görüşrüz inşallah öptüm hepinizi

günaydın kızlarr... daha yeni uyanabildik :)) bugünlerde bi keyif yapıyoruz ki sormayınn :) şimdi kahvaltımızı yapıcaz.. hepiize güzell sağlıklı bir gün diliyorumm...

Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum ( durduramıyorum boğazımı.. görenler şaşırıyor bana hiç birşeyi begenmeyen ben şimdi ne bulsam yiyorum ( ekmek yemesem kessem kilo artışım devam eder mi ?

Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum ( durduramıyorum boğazımı.. görenler şaşırıyor bana hiç birşeyi begenmeyen ben şimdi ne bulsam yiyorum ( ekmek yemesem kessem kilo artışım devam eder mi ?

canım kaç kilo aldın*ekmeği kesme tamamen canım.bundan sonra bebeklerimiz direk bizim yediklerimizden beslenecekler...
bende normal besleniyorum,düzenli yemek yiyorum bende baya aldım*dr um baya kızıcak perşembe günü....

Günaydın kızlar,
Ben de bebeğimi gördüm Cumartesi günü kendisi iyi soranlara selamı var :))
Domuz gribi aşısını ben olmayacağım. Doktorum önermiyor ama ben daha bu olay çıktıpından beri olmak istemiyordum zaten. Şöyle düşünüyorum, Birincisi bu virüsün şekil değiştirdiğini açıkladılar artık, yani yapılan aşının şekil değiştiren virüse de etkisi olup olmadığını bilemiyoruz. ıkincii bu kadar aşı alındı bunu birilerine yapmak zorundalarr ucunda büyük paralar var bu işlerin ellerin de mi kalsın ? 3.sü ne kadar denenmiş de dense .. Bu yeni bir virüs yeni bir aşı .Nasıl olur da anne karnındaki bebeğe etkileri henüz araştırılmamış bir aşıyı kendinize yaptırmayı düşünüyorsunuz? Şuan bir etkisi olmayacak belkii ama yarın birgün atıyorum 10 yıl sonra biri çıkıpta 10 yıl önce bu aşıyı yaptıran hamilelerin bebeklerinde bu tür bilgilere rastlandı denirse o zman ne yapacaksınız? Anne karnındakı bebeğe etkisinin ne olduğunu bilmediğim bir aşıyı asla yaptırmak istemem ki doktorum da bu aşının canlı bir aşı olduğunu özellikle belirtti. Katkılı katkısız vs bunların da dışında canlı bir aşıymış bu örn.tetenoz ölü bir aşı. Sonuçta bu bir grip altı üstüüü ağır geçen bir grip hemen domuz gribi olucaz hemen de ölücez diye bişey yok ölümler ggenelde altta başka rahatsızlıgı olan kişilerde olmuş. TV de herkes işine geleni anlatıyor .Kendi mantıgımla düşünerek ben kendı adıma yaptırmayacagım .Olursam da yatarım dinlenirim evt ağır geçer mutlaka ama çözümü var sonucta hemen de ölmiycez yani :) Allla bilir bütün bunları . Olupta içim içimi yiyeceğine.. Şuana kadar anne karnında bu aşıyı olup ta doğan bir bebek olmadı daha sakın unutmayın . Gelen günlerin neler göstereceğini bilemeyiz.
Neyse bu sevimsiz konuydu :)
Ben haftaya izinli olacağım ve alışverişe gideceğim inşallh . Eminönünde şu meşhur Havuzlu han ı birde ben dolaşayım bakalım herkes anlata anlata bitiremedi :) hepinize güzel bir hafta dilerim kendinize ii bakın.sevgiler.

simgecim hoşgeldin aşı konusunda haklısın doktorunla aynı fikirde olmanız ne güzel. benim doktorum illede ol dedi ben olmak istemiyorum. aşıyı olduktan sonra doğum yapıp bebeğinde inceleme yapılabilmiş bir hamile varmıdır acaba. gerçi haberler hamilelerin özellikle son 3 ayları çok tehlikeli dedikçe kafam karışıyor ama yine de olmamaktan yanayım ben.
tabii bir de şu var bizim olacağımız aşı bebeğimizi de doğumdan sonra ilk 6 ay koruyomuş. bizim doğum tarihimizde salgının daha bitmediği tarihlere gelecek muhtemelen. yani bebek hastanede falan mikrobu kaparsa bu sefer de aşı olmadım diye pişmanlıktan ölürüm. yani çok afedersiniz ama iki ucu ...... değnek..

herkese tekrar merhaba kızlar aşı konusu var sanırım bende simgeye katılıyorum bu koınuda rabbim esirgesin bizleri ilk önce benim ilk doktorumda pek sıcak bakmamıştı aşı konusuna ama çeveremde tanıdığım bir çok kişi bu adjuvansız dediklerindede azda olsa civa varmış bu civa normal insana bile yan tesir edebilirken yeni oluşmakta olan bebişlerimizde nasıl bir etki bırakır kim bilir simgeninde dediği gibi daha aşı olunupta geçen bir süre doğan bir bebk yok o yüzden bunlar bana biraz rant sağlayan bi kaç yer var bu aşılar üstünde dün akşam habaerlerde bile açıklandı artık aslında çokta korkulcak bir virüs olmadığı sadece bir bilim adamınının tehlikeli dediği bir aşıymış şu an araştırma aşamasındaymış ben şahsen vurulmayacağım kendi fikrim bu yönde tetenoz ölü bir aşı evet o yüzden zararsız canlı aşıların etkileride kişiden kişiye değişebiliyormuş

günaydın hacerciğim günaydın gelinciğim hoşgeldiniz nasılsınız bakalım

günaydın nisan ayının güzel anneleri. nasılsınız bakalım?

zemuszemuszemuszemusmerhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim aranıza katılmakta biraz geç kaldım.hepimiz bebişimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşalllah.

aramıza hoşgeldin canım allah hepimiz gibi sana da hayırlı doğumlar nasip etsin

Günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Ya domuz gribi aşısı vurulsam mı diyorum?
Çok kararsız kaldım...

al benden de o kadar benim dr um geçen ay gittiğimde daha aşı gelmemişti olursun gibi bişey söyledi tam da haturlamıyorum ama ben bu olay artaya çıktığından beri bunun bir rant elde edilen bişey olduğunu ve asla olmayacağımı söyüyordum ama geçen sağlık ocağına gittim ordaki dr da ol bence dedi. ben de bilmiyorum karar veren olursa paylaşsın ne olur
bu arada maşallah idiline ymercim gözün aydın.

günaydın güzel nisan anneleri a.s.

günaydın ilkenurcum sana da

günaydın kızlarr... daha yeni uyanabildik :)) bugünlerde bi keyif yapıyoruz ki sormayınn :) şimdi kahvaltımızı yapıcaz.. hepiize güzell sağlıklı bir gün diliyorumm...

günaydın refiyecim iyi olduğuna sevindim arkadaşım iyileşince hemen koşmuş gelmiş bak canım yaaaaaa. çok özledik seni şekerim

ah canım ya kilo konusunda bende anlayamadım ama 1 ayda 2,5 3 kg almışım nasıl oldu diye düşündüm bi ve buldum tatlı yemiyordum yemeye başlayınca hooop kilo olarak geri döndü bana. ama ekmek eğer fazla yiyorsan biraz kes bence herşeyden vitamini almamız gerekiyor. ama oturup yarım ekmekten fazla yeniyorsa bir öğünde bence kesilebilir ama zaten bu aylardan sonra kilo alımı hızı oldukça artacak deniyor. kafana da takma boşver dr bişey demiyosa sorun yok bence

Günaydın güzel nisan anneleria.s.Nasılsınız?

günaydın yosuncum iyiyiz siz nasılsınız bakalım

ilkee-nur bencede ekmeği kesme ekmek önemli yediğinin yarısını ye bence bak ben daha hiç liko almadım 4 kilo vermişim şimdiye kadar ama doktorum hla sık sık az az beslen dedi böyle ii devam ediyor dedi kaç kilo aldınki canım yaa hamilelik piskolojiside olabilir göbek çıkıyor yaaa ben oğlmda doğuma gittiğimde 78 kiloydum doğum yaptıktan sonra hemen ertesi gün tartıldım 65 kiloya düşmüşüm bi kaç hafta sonrada 59 kiloya kadar düştüm fazla kafaya takma bebeklerimiz beslensin ne yapalım artık
domuz gribini de dr uma sordum ne adjuvanlı nede adjuvansız olmaz kesinlikle önermiyorum dedi bende o ne derse yapacaktım yaptırma dedi druma güveniyorum bağışılkık sistemini güçlendirici şeyler tüket griplilere fazla yaklaşma zaten kalıtsal bi hastalığında yokmuş fazla evham yapma dedi

sağol zeyracım iyiyz işte ne yapalım saat 14:30 u iple çekiyorum bebeğimi görecem bugün yine hemde detaylı detaylı bakalım artık hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…