iyiyim canım dünürüm artık bacak ağrılarımın çözümünü buldum ayaklarımın altına yüksek bir yastık koyuyorum yatıyorum ohhh ne güzel oldu sorma o kadar ağrı yapmadı daha kahvaltımızı yapmadık kızımla yayla patatesi kavurcam şimdi kahvaltının yanına gel buyur canım şöyle bol sohbetli bir kahvaltı yapalım 15 dakka nede olsa aramız
günaydın güzel nisan anneleri a.s.
artık buluşun valla fundacım yada zeynepcim aranız 15 dk. nası dayanıyorsunuz ki,benim yakınımda yokmu kimsecikkk yaaaa valla olsa kaçırmazdım....
uzak olmasan gelirdim bi güzel patatesleride yerdim valaazemuszemus
Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum( durduramıyorum boğazımı.. görenler şaşırıyor bana hiç birşeyi begenmeyen ben şimdi ne bulsam yiyorum ( ekmek yemesem kessem kilo artışım devam eder mi ?
hoşgeldin yosuncum idare eder sen nasılsın?opuyorumnanaktanGünaydın güzel nisan anneleria.s.Nasılsınız?
zemuszemuszemuszemusmerhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim aranıza katılmakta biraz geç kaldım.hepimiz bebişimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşalllah.
Günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Ya domuz gribi aşısı vurulsam mı diyorum?
Çok kararsız kaldım...
GÜNAYDIN TARHANCIĞIM...
biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın*sana dr un vurdur demiş bana başta vurdurma dedi dr um.şimdide siz bilirsiniz diyomuş gebelerine.....hali hazırda ben tekrardan konuşmadım....şimdi sağlık ocağından aradılar aşı gelmiş vurunun dediler....:sm_confused:
ya domuz gribi aşısını bende cuma günü doktora gittiğimde sordum ben aşı oldum ama sen bilirsin dedi bende yinede bişey söleyin deyince bence olma dedi anne karnında bebekte sorunlar yaratabilir önermem dedi ama olmak istersen sen bilirsin dedi bu arada İDİLİM 496 gr olmuş çok şekerdi...
günaydın güzel nisan anneleri a.s.
günaydın kızlarr... daha yeni uyanabildik :)) bugünlerde bi keyif yapıyoruz ki sormayınn :) şimdi kahvaltımızı yapıcaz.. hepiize güzell sağlıklı bir gün diliyorumm...
Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum( durduramıyorum boğazımı.. görenler şaşırıyor bana hiç birşeyi begenmeyen ben şimdi ne bulsam yiyorum ( ekmek yemesem kessem kilo artışım devam eder mi ?
Günaydın güzel nisan anneleria.s.Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?