2010 Nisan Anneleri

merhabalar kızlar nasılsınız

Günaydın herkeze.ii haftalar kızlar..

ya kızlar bi de bu civaymışya adjuvan denen madde anladığım kadarıyla e bu madde koruyosa biz neden olalım yok bu madde korumuyosa neden önce gelen aşılardan da kaldırmadılar demi ama? saçmalıklar silsilesi yani.ayrıca o ilaç firmalarına danışmanlık yapan prof.ları ben de dinledim tv de spekülasyon yaratanlar onlarmış işte salgın şöyle büyük böyle tehlikeli diye.para için insan hayatını hiçe sayanları allah bildiği gibi yapsın ne diyeyyim
bu arada sizlere de günaydın haceroğuz ve gelincik

sağol zeyracım iyiyz işte ne yapalım saat 14:30 u iple çekiyorum bebeğimi görecem bugün yine hemde detaylı detaylı bakalım artık hayırlısı ile

hadi canımcım hayırlı haberlerle gel inşallah bizlere slm söyle bebişe bizden:CüvCüv:

sağol zeyracım iyiyz işte ne yapalım saat 14:30 u iple çekiyorum bebeğimi görecem bugün yine hemde detaylı detaylı bakalım artık hayırlısı ile

hadi bakalım hacercim bugün saatler sana geçmez artık o vakte kadar. ben de yarın gidicem inş ayrıntılıya bn de öyle hissediyorum çünkü 1 ayı geçti en son gittiğimin üstünden dr şimdi 1gün geçecek mi diye bakıyorum şimdiden gözün aydın arkadaşım bak bakalım bebişine detaylı detaylı

ay kızlar kafam karıştı gene aşı konusunda.57 hamile hayatını kaybetmiş domuz gribinden.en riskli gruplardanız doktorum önermedi gerçi ama napcam ya kararsız kaldım kalabalık ortamda çalışıorum tedirgin oldum şimdi.c.tesi gidişimde sorcam doktoruma tekrar.:umursamaz:

zeyracım iyiyim çok şükür sen nasılsın canım ..a.s.

şükürler olsun bitanem bende iyiyim dayımın kızına bakıyorum bugün kendileri birazcık yaramaz çorba koydum şimdi onu yediyorum bir elimlede ona bana ne diyo biliyormusun canım zeynep abla senin kızın iki tanemi olacak bitanemi diyo bende bitane dedim oda benim gibi olacak o zamn ohhh bee dedi ayyy bu zamane çocukları çok komikler çok akıllılar sanırım ikitane olsaydı kıskancaktı:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

hadi canımcım hayırlı haberlerle gel inşallah bizlere slm söyle bebişe bizden:CüvCüv:
sağol canım inşallah bakalım cd de verecekmiş artık izler izler dururum valla söylememmi

bide ben çarşamba günü gitmiştim bebeğim çok tatlıydı görmek için sabırsızlanıyorum saatler geçmek bilmiyor artık bakalım hayırlı haberler olur inşallah
cinsyetini de tam olaraak öğrenmiş oluruz eşim hal diyor ben kız hissediyorum kız olcak ben de diyomki pipisini gösterdi yok yanlış görmüştür diyor artık yakındn görür

inşallah cnım bu gidişimde bizede verir valla her sabah kalktığımda ilk işim onu izlemek olur ohh ne güzel canım ben daha cumartesi randevum daha var yani geçmedi bu ay sorma canım benim için sanki

hepimşz aynı durumdayız gelincik umarım hayırlı kararı veririz hakkımızda

ay ne güzel ya cd de var ha ben de kendime yarından sonra cd veren bi özel hastane bulayım bari :) canım inş hayırlı haberlerle gel bi de bakalım dr mu haklı babası mı?

QUOTE=zeyra;10456978]şükürler olsun bitanem bende iyiyim dayımın kızına bakıyorum bugün kendileri birazcık yaramaz çorba koydum şimdi onu yediyorum bir elimlede ona bana ne diyo biliyormusun canım zeynep abla senin kızın iki tanemi olacak bitanemi diyo bende bitane dedim oda benim gibi olacak o zamn ohhh bee dedi ayyy bu zamane çocukları çok komikler çok akıllılar sanırım ikitane olsaydı kıskancaktı:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ay yerim ben onu bilmiş fıstık.bayılırım öle bilmiş konuşkan çocuklara.bu zamandakilwerde dediğin gibi tatlım pek fena bakalım bizimkiler nasıl olcak nasıl ayak uyduracaz onlara.allah hepimizn gönlüne göre hayırlı evlat verir inşallah..

aynen canım yaaaaa

ay yerim ben onu bilmiş fıstık.bayılırım öle bilmiş konuşkan çocuklara.bu zamandakilwerde dediğin gibi tatlım pek fena bakalım bizimkiler nasıl olcak nasıl ayak uyduracaz onlara.allah hepimizn gönlüne göre hayırlı evlat verir inşallah..[/QUOTE]

inşallah canım bizimkilerde böyle zeki olurlar ben geçen sene çalışırken falan ilköğretimde öğretmenlik yapıyordum 4. ve 5. sınıflarada giriyordum inan varya canım neler biliyolear anlatamam sana bazen şok yaşamış bir şekilde öğretmenler odasına gidiyordum o kadar akıllı ve tatlı oluyolarki şimdiki çocuklar rabbim bizlerede nasip eğlesin inşallah böyle çocukları amin:Saruboceq:

hacercim dotordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.benimde perşembe günü...günler geçmek biliyor ya.....inşallah bizim dr da cd verir...
dünür bu biliş çocuklara insan ne söyleyeceğinide şaşırıyor....geçenlerde abimin oğlu bize geldi bilgisayarı açtı.internete girdi,giriş sayfası google zaten oradan araba yazdı araba yarışlarına girdi.bu çocuk daha 4 ,5 yaşında düşün.birde nasıl açtın diyorum bana diyoki sen bilmiyosun hala yaaaaaaa : )

inşallah canım bizimkilerde böyle zeki olurlar ben geçen sene çalışırken falan ilköğretimde öğretmenlik yapıyordum 4. ve 5. sınıflarada giriyordum inan varya canım neler biliyolear anlatamam sana bazen şok yaşamış bir şekilde öğretmenler odasına gidiyordum o kadar akıllı ve tatlı oluyolarki şimdiki çocuklar rabbim bizlerede nasip eğlesin inşallah böyle çocukları amin:Saruboceq:[/QUOTE]

amin canım amin....inşallah bizimkilerde zeki çocuklar olurlar....:Saruboceq:

canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin bizlere.....

:roflol: doğru söylemiş ama hala sen hala bilmiyormusun demiş severim ben o tatlı dillerini yaa hepsi birewr melek yaa onların:1hug:

budebe canım sağol nasıl oldun inşallah iyisindir canım
şimdinin çocukları çok akıllı yaa herşeyde gözleri anne diyor benimkisi bu halıyı hiç güzel temizlememişsin ver bana ben temizleyeyim bi yandan halıyı siliyorum daa

canım ben çalışmıyorum evdeyim ama çevremde o kadar bilinçsiz insan varki....kimseyle öpüşmüyorum.gripli insan bana yaklaşmasın hatta gelmesin diyede laf arasında o kadar söylüyorum ama geçende komşum geldi ve oğlundan geçti....sonrasında yine gripli bi insan geldi....kendimi korumak için hiç dışarı çıkmamam ve kimseye kapıyı açmamam lazım.ee öylede olmuyo ayıp oluyo birdee....hem drlar kendinizi tamamen soyutlamayın diyolar hemde aşı olmayın diyolar. oofffff bi garip herkes yaaa:uhm:

canım iyiyim şimdi atlattım çok şükür....ay yerim ben senin oğluna ya ne laflar o öyle...annesi yardım etmek istiyo sana. sırnaşık şey

selam kızlar...umarım herkez iyidir...

biz c.tesi detaylı ultrasına girdik çok şükür herşey yolundaymış...oğluşum bize gülüyordu resmen..canım yavrum benim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…