simgecim hoşgeldin aşı konusunda haklısın doktorunla aynı fikirde olmanız ne güzel. benim doktorum illede ol dedi ben olmak istemiyorum. aşıyı olduktan sonra doğum yapıp bebeğinde inceleme yapılabilmiş bir hamile varmıdır acaba. gerçi haberler hamilelerin özellikle son 3 ayları çok tehlikeli dedikçe kafam karışıyor ama yine de olmamaktan yanayım ben.
tabii bir de şu var bizim olacağımız aşı bebeğimizi de doğumdan sonra ilk 6 ay koruyomuş. bizim doğum tarihimizde salgının daha bitmediği tarihlere gelecek muhtemelen. yani bebek hastanede falan mikrobu kaparsa bu sefer de aşı olmadım diye pişmanlıktan ölürüm. yani çok afedersiniz ama iki ucu ...... değnek..
merhabalar kızlar nasılsınız
Günaydın herkeze.ii haftalar kızlar..
herkese tekrar merhaba kızlar aşı konusu var sanırım bende simgeye katılıyorum bu koınuda rabbim esirgesin bizleri ilk önce benim ilk doktorumda pek sıcak bakmamıştı aşı konusuna ama çeveremde tanıdığım bir çok kişi bu adjuvansız dediklerindede azda olsa civa varmış bu civa normal insana bile yan tesir edebilirken yeni oluşmakta olan bebişlerimizde nasıl bir etki bırakır kim bilir simgeninde dediği gibi daha aşı olunupta geçen bir süre doğan bir bebk yok o yüzden bunlar bana biraz rant sağlayan bi kaç yer var bu aşılar üstünde dün akşam habaerlerde bile açıklandı artık aslında çokta korkulcak bir virüs olmadığı sadece bir bilim adamınının tehlikeli dediği bir aşıymış şu an araştırma aşamasındaymış ben şahsen vurulmayacağım kendi fikrim bu yönde tetenoz ölü bir aşı evet o yüzden zararsız canlı aşıların etkileride kişiden kişiye değişebiliyormuş
sağol zeyracım iyiyz işte ne yapalım saat 14:30 u iple çekiyorum bebeğimi görecem bugün yine hemde detaylı detaylı bakalım artık hayırlısı ile
sağol zeyracım iyiyz işte ne yapalım saat 14:30 u iple çekiyorum bebeğimi görecem bugün yine hemde detaylı detaylı bakalım artık hayırlısı ile
günaydın hacerciğim günaydın gelinciğim hoşgeldiniz nasılsınız bakalım
zeyracım iyiyim çok şükür sen nasılsın canım ..a.s.
sağol canım inşallah bakalım cd de verecekmiş artık izler izler dururum valla söylememmihadi canımcım hayırlı haberlerle gel inşallah bizlere slm söyle bebişe bizden:CüvCüv:
hadi bakalım hacercim bugün saatler sana geçmez artık o vakte kadar. ben de yarın gidicem inş ayrıntılıya bn de öyle hissediyorum çünkü 1 ayı geçti en son gittiğimin üstünden dr şimdi 1gün geçecek mi diye bakıyorum şimdiden gözün aydın arkadaşım bak bakalım bebişine detaylı detaylı
ay kızlar kafam karıştı gene aşı konusunda.57 hamile hayatını kaybetmiş domuz gribinden.en riskli gruplardanız doktorum önermedi gerçi ama napcam ya kararsız kaldım kalabalık ortamda çalışıorum tedirgin oldum şimdi.c.tesi gidişimde sorcam doktoruma tekrar.:umursamaz:
sağol canım inşallah bakalım cd de verecekmiş artık izler izler dururum valla söylememmi
bide ben çarşamba günü gitmiştim bebeğim çok tatlıydı görmek için sabırsızlanıyorum saatler geçmek bilmiyor artık bakalım hayırlı haberler olur inşallah
cinsyetini de tam olaraak öğrenmiş oluruz eşim hal diyor ben kız hissediyorum kız olcak ben de diyomki pipisini gösterdi yok yanlış görmüştür diyor artık yakındn görür
simgecim hoşgeldin aşı konusunda haklısın doktorunla aynı fikirde olmanız ne güzel. benim doktorum illede ol dedi ben olmak istemiyorum. aşıyı olduktan sonra doğum yapıp bebeğinde inceleme yapılabilmiş bir hamile varmıdır acaba. gerçi haberler hamilelerin özellikle son 3 ayları çok tehlikeli dedikçe kafam karışıyor ama yine de olmamaktan yanayım ben.
tabii bir de şu var bizim olacağımız aşı bebeğimizi de doğumdan sonra ilk 6 ay koruyomuş. bizim doğum tarihimizde salgının daha bitmediği tarihlere gelecek muhtemelen. yani bebek hastanede falan mikrobu kaparsa bu sefer de aşı olmadım diye pişmanlıktan ölürüm. yani çok afedersiniz ama iki ucu ...... değnek..
QUOTE=zeyra;10456978]şükürler olsun bitanem bende iyiyim dayımın kızına bakıyorum bugün kendileri birazcık yaramaz çorba koydum şimdi onu yediyorum bir elimlede ona bana ne diyo biliyormusun canım zeynep abla senin kızın iki tanemi olacak bitanemi diyo bende bitane dedim oda benim gibi olacak o zamn ohhh bee dedi ayyy bu zamane çocukları çok komikler çok akıllılar sanırım ikitane olsaydı kıskancaktı:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
ay yerim ben onu bilmiş fıstık.bayılırım öle bilmiş konuşkan çocuklara.bu zamandakilwerde dediğin gibi tatlım pek fena bakalım bizimkiler nasıl olcak nasıl ayak uyduracaz onlara.allah hepimizn gönlüne göre hayırlı evlat verir inşallah..
hepimşz aynı durumdayız gelincik umarım hayırlı kararı veririz hakkımızda
ay ne güzel ya cd de var haben de kendime yarından sonra cd veren bi özel hastane bulayım bari :) canım inş hayırlı haberlerle gel bi de bakalım dr mu haklı babası mı?
hacercim dotordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.benimde perşembe günü...günler geçmek biliyor ya.....inşallah bizim dr da cd verir...
dünür bu biliş çocuklara insan ne söyleyeceğinide şaşırıyor....geçenlerde abimin oğlu bize geldi bilgisayarı açtı.internete girdi,giriş sayfası google zaten oradan araba yazdı araba yarışlarına girdi.bu çocuk daha 4 ,5 yaşında düşün.birde nasıl açtın diyorum bana diyoki sen bilmiyosun hala yaaaaaaa : )
ay kızlar kafam karıştı gene aşı konusunda.57 hamile hayatını kaybetmiş domuz gribinden.en riskli gruplardanız doktorum önermedi gerçi ama napcam ya kararsız kaldım kalabalık ortamda çalışıorum tedirgin oldum şimdi.c.tesi gidişimde sorcam doktoruma tekrar.:umursamaz:
budebe canım sağol nasıl oldun inşallah iyisindir canım
şimdinin çocukları çok akıllı yaa herşeyde gözleri anne diyor benimkisi bu halıyı hiç güzel temizlememişsin ver bana ben temizleyeyim bi yandan halıyı siliyorum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?