:roflol: doğru söylemiş ama hala sen hala bilmiyormusun demiş severim ben o tatlı dillerini yaa hepsi birewr melek yaa onların:1hug:
geçmişi okuyamadım bu arada..
budebecim nasıl oldun canım?bebeg nasıl oldu acaba?
selam kızlar...umarım herkez iyidir...
biz c.tesi detaylı ultrasına girdik çok şükür herşey yolundaymış...oğluşum bize gülüyordu resmen..canım yavrum benim:))))
slm arkadaslar öpüyorum hepinizizemuszemus
biz c.tesi detaylı ultrasına girdik çok şükür herşey yolundaymış...oğluşum bize gülüyordu resmen..canım yavrum benim:))))
hoşgeldin canım ii işte ne olsun bende detaylı için bekilorum 1 saat kaldı maşallah canım darısı başıma inşallahselam kızlar...umarım herkez iyidir...
canım ben çalışmıyorum evdeyim ama çevremde o kadar bilinçsiz insan varki....kimseyle öpüşmüyorum.gripli insan bana yaklaşmasın hatta gelmesin diyede laf arasında o kadar söylüyorum ama geçende komşum geldi ve oğlundan geçti....sonrasında yine gripli bi insan geldi....kendimi korumak için hiç dışarı çıkmamam ve kimseye kapıyı açmamam lazım.ee öylede olmuyo ayıp oluyo birdee....hem drlar kendinizi tamamen soyutlamayın diyolar hemde aşı olmayın diyolar. oofffff bi garip herkes yaaa:uhm:
ben 2 grip atlattım ilki çok ağır geçti ikincisini ayakta atlattım öle de korktum ki.en baştan beri okadar dikkat ettiğim halde gribe yakalandım.hala dikkat ediorum meyve sebze fazlasıyla tüketiorum ama bitek onla olmuyomuş işte çevremizdekiler,gelen gidenler,hatta eşlerimiz bile ciddi tehlike bizim için allahım korusun hepimizi ve bebişlerimiizi
kızlar gerçekten çikolata işe yarıyormu yaa kıpır kıpır olsun istiyorum detaylıda cd de çıkacak yaa
ben 2 grip atlattım ilki çok ağır geçti ikincisini ayakta atlattım öle de korktum ki.en baştan beri okadar dikkat ettiğim halde gribe yakalandım.hala dikkat ediorum meyve sebze fazlasıyla tüketiorum ama bitek onla olmuyomuş işte çevremizdekiler,gelen gidenler,hatta eşlerimiz bile ciddi tehlike bizim için allahım korusun hepimizi ve bebişlerimiizi
canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin bizlere.....
budebe canım sağol nasıl oldun inşallah iyisindir canım
şimdinin çocukları çok akıllı yaa herşeyde gözleri anne diyor benimkisi bu halıyı hiç güzel temizlememişsin ver bana ben temizleyeyim bi yandan halıyı siliyorum daa
kızlar gerçekten çikolata işe yarıyormu yaa kıpır kıpır olsun istiyorum detaylıda cd de çıkacak yaa
amin canım aminnn allahım hepımızı korusun.
yememıze içmemize çok dikkat etmemız gerekıyor bağısıklık sıstemımız kuvvetlı olacakki herhangi bir grıbı kolaylıkla atlatalım..
buarada kimseyle öpüşmemeye falanda dıkkat etmek lazım.ama insanın üstüne üstüne gelıyolar valla öle ince düşünen pek yok
canım bene sebze meyve,taze sıkılmış meyve suyu küpüne giriyorum resmen aa çevrendekilerinde dikkat etmesilazım.ben aylardır eşimle havlularımı ayırdım mesala.eşim elini yıkamadan içeri girmez.birde bizim için kendisini feda edip aşı vuruldu
ah kıyamam ya budebecim demek aşı vuruldu. ne kadar fedakar bir eş ama hakkaten eğerki bi tehlike varsa önlemini de almak lazım. ama eşine de yan etkisi olmaz inşallah olmadı demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?