2010 Nisan Anneleri

:roflol: doğru söylemiş ama hala sen hala bilmiyormusun demiş severim ben o tatlı dillerini yaa hepsi birewr melek yaa onların:1hug:

bi görsen çok bilmiş canım ya.ama gelinimiz çok güzel yetiştiriyor hep ilgileniyor....rakamları falan hepsini öğretti....inşallah bizimkilerde böyle olur....

selam kızlar...umarım herkez iyidir...

biz c.tesi detaylı ultrasına girdik çok şükür herşey yolundaymış...oğluşum bize gülüyordu resmen..canım yavrum benim:))))

gözun aydın güzelim çoksevındım maşallah size allah nazarlardan saklasın.

biz c.tesi detaylı ultrasına girdik çok şükür herşey yolundaymış...oğluşum bize gülüyordu resmen..canım yavrum benim:))))
hoşgeldin canım ii işte ne olsun bende detaylı için bekilorum 1 saat kaldı maşallah canım darısı başıma inşallah
slm arkadaslar öpüyorum hepinizizemuszemus

hoşgeldin canım bende seni öpüyorum canım

ben 2 grip atlattım ilki çok ağır geçti ikincisini ayakta atlattım öle de korktum ki.en baştan beri okadar dikkat ettiğim halde gribe yakalandım.hala dikkat ediorum meyve sebze fazlasıyla tüketiorum ama bitek onla olmuyomuş işte çevremizdekiler,gelen gidenler,hatta eşlerimiz bile ciddi tehlike bizim için allahım korusun hepimizi ve bebişlerimiizi

kızlar gerçekten çikolata işe yarıyormu yaa kıpır kıpır olsun istiyorum detaylıda cd de çıkacak yaa

amin canım aminnn allahım hepımızı korusun.

yememıze içmemize çok dikkat etmemız gerekıyor bağısıklık sıstemımız kuvvetlı olacakki herhangi bir grıbı kolaylıkla atlatalım..

buarada kimseyle öpüşmemeye falanda dıkkat etmek lazım.ama insanın üstüne üstüne gelıyolar valla öle ince düşünen pek yok

kızlar gerçekten çikolata işe yarıyormu yaa kıpır kıpır olsun istiyorum detaylıda cd de çıkacak yaa

evt hacercim çikolata kan dolaşımını hızlandırdığı için bebeğimiz de şuan kanımızla beslendiği için ona giden kan hızı artıo ve bebek de bundan etkileniomuş bende merak edip doktoruma sormuştum bana böle bi açıklama yapmıştı.usg ye girmeden yarım saat önce ye tatlını canım.

canım bene sebze meyve,taze sıkılmış meyve suyu küpüne giriyorum resmen aa çevrendekilerinde dikkat etmesilazım.ben aylardır eşimle havlularımı ayırdım mesala.eşim elini yıkamadan içeri girmez.birde bizim için kendisini feda edip aşı vuruldu

bnde duymuştum çikolatayı ve tatlıyı o yüzden ben birazcık fazla yiyorum sanırım hareketlensin diye
kaydirigubbakcemile3

canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin bizlere.....

amin canım inşallah sağol iyi dileklerin için :)

vay vay vay bak sen bücürüğe büyümüş de hem iş beğenmiyo hem de iş öğretiyo :) insanın gülesi gelir ya maşallah

slm esros iyiyiz şekerim. maşallah sizin de iyi haberlerinizi aldık ve çok mutlu olduk demek gülücükler saçıyodu anne babaya ha maşallah darısı yarın başıma

slm arkadaslar öpüyorum hepinizizemuszemus

slm derindeniz nasılsınız bakalım

amin canım allah korusun artık allaha emanetiz

canım çikolata çok işe yarıyo ama çok hareket etmesi görüntüyü bebekler suyun içinde olduğu için bozuyormuş hareket ettikçe suyu bulandırıyomuş ve net çıkmayabiliyormuş istersen az ye zaten şimdi yersen o vakte anca etki eder

valla kimse kusura bakmasın kimseyle öpüşmüyorum ne zamandır ben öpmedim diye kimse bişey kaybetmez heralde dr umun talimatı var kesinlikle öpüşmek yasak de hatta çok yakın olmadıklarınla tokalaşma bile bana sorarsan yolda falan karşılaşırsın ya ben öyle yapıyorum

ah kıyamam ya budebecim demek aşı vuruldu. ne kadar fedakar bir eş ama hakkaten eğerki bi tehlike varsa önlemini de almak lazım. ama eşine de yan etkisi olmaz inşallah olmadı demi?

ah kıyamam ya budebecim demek aşı vuruldu. ne kadar fedakar bir eş ama hakkaten eğerki bi tehlike varsa önlemini de almak lazım. ama eşine de yan etkisi olmaz inşallah olmadı demi?

sorma canım ya eşim bizim için kendini feda etti.olmadı canım.o süreyide atlattı.hafif bi halsizliği oldu o kadar.

hemen yiyorum o zaman neyse kızlar ben çıkıyorum ancak giyineyim falan geldikten sonra görüşürüz inşallah

yaaaaaaa ne güzel yaaaaa bende oğlıumu çok özledim onu görmek istiorum daha 5 gün var ..hayırlı haberlerle gelin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…