sevindim iyileştiğine canım..bizd iyiyiz hele c.tesiden beri süper:)))sağol tatlım iyiyim Allaha şükür.sen nasılsın canım?
sağol canım Rabbim bütün meleklerimizi nazardan korusun:)))gözun aydın güzelim çoksevındım maşallah size allah nazarlardan saklasın.
hoşgeldin canım ii işte ne olsun bende detaylı için bekilorum 1 saat kaldı maşallah canım darısı başıma inşallah
hadi canmım seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah:)))
hoşgeldin canım bende seni öpüyorum canım
kızlar gerçekten çikolata işe yarıyormu yaa kıpır kıpır olsun istiyorum detaylıda cd de çıkacak yaa
anladım tatlım:))))ESROSCUĞUM herşeyin iyi olmasına sevindim yazacaktım ama yarısı gelmemiş
zeyracım nasılsın evindemisin artık?bnde duymuştum çikolatayı ve tatlıyı o yüzden ben birazcık fazla yiyorum sanırım hareketlensin diye
kaydirigubbakcemile3
hemen yiyorum o zaman neyse kızlar ben çıkıyorum ancak giyineyim falan geldikten sonra görüşürüz inşallah
kıslar kozmetık ürünleri kullanıyomusunuz yüzünüz için nemledırıcı göz altı kremı gibi .
hemen yiyorum o zaman neyse kızlar ben çıkıyorum ancak giyineyim falan geldikten sonra görüşürüz inşallah
sevindim iyileştiğine canım..bizd iyiyiz hele c.tesiden beri süper:)))
Annee sağol canım:))gerçekten çok sevimliydi teyzesi:ecrin_bebek:
kıslar kozmetık ürünleri kullanıyomusunuz yüzünüz için nemledırıcı göz altı kremı gibi .
selam kızlar nasılsınız??
canım kaç kilo aldın*ekmeği kesme tamamen canım.bundan sonra bebeklerimiz direk bizim yediklerimizden beslenecekler...
bende normal besleniyorum,düzenli yemek yiyorum bende baya aldım*dr um baya kızıcak perşembe günü....
ilkee-nur bencede ekmeği kesme ekmek önemli yediğinin yarısını ye bence bak ben daha hiç liko almadım 4 kilo vermişim şimdiye kadar ama doktorum hla sık sık az az beslen dedi böyle ii devam ediyor dedi kaç kilo aldınki canım yaa hamilelik piskolojiside olabilir göbek çıkıyor yaaa ben oğlmda doğuma gittiğimde 78 kiloydum doğum yaptıktan sonra hemen ertesi gün tartıldım 65 kiloya düşmüşüm bi kaç hafta sonrada 59 kiloya kadar düştüm fazla kafaya takma bebeklerimiz beslensin ne yapalım artık
domuz gribini de dr uma sordum ne adjuvanlı nede adjuvansız olmaz kesinlikle önermiyorum dedi bende o ne derse yapacaktım yaptırma dedi druma güveniyorum bağışılkık sistemini güçlendirici şeyler tüket griplilere fazla yaklaşma zaten kalıtsal bi hastalığında yokmuş fazla evham yapma dedi
sağol annee bizde iyiyiz canım tepiniyoruz habire..
canım bilmiyorum kafam çok karıştı.. 50 kilodan 61 kilo olmuşum çok fazla(( daha kaç ayımız var bu gidişe bir dur demem lazım
ah canım süpersin yaa.. bende bu yaşıma kadar hiç almadıgım kıloyu alıp yemediğim şeyleri yiyorum:)) sanırım doyma hissimi kaybettım(
canım güzel bi soru :teytey: ben tüm kokoşluğumdan aynanın karşısında geçirdiğim hergün 1 saatten terfi etmiş bulunmaktayım.parfüm fondoten gibi şeler kullanmıorum ama her sabah ve akşam gülsuyuyla cildimi temizleyip nemlendiricimi sürüorum.çalışırken bi göz kalemi çekiorum okadar..
Kızlarrrr
Arabamızı sattık...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
maşallah annesi maşallah
kullanıyorum canım ya çok dikkat etmiyorum açıkçası o kadar da neticede içmiyorum ya
ay ben çok iştahlı olsamda bu 10 kiloyu alsam yedimde aldım derim.ölmeyecek kadar yeteri kadar yiyorum yinede 10 kilo aldım.sadece düzenli besleniyorum.bizim ebemiz bazı bünyeler yapabiliyor dedi....ama sonuna kadar daha kaç kilo alırım ya.çok aldım....of offfff.şimdiden 70 oldum ben ya....
canım inşallah daha güzellerini alırsınız....
canımcım birde önceden zayıf olanlar daha hızlı allıyormus( ama işte yedıklerımızıde kısamıyoruz.. bebişlerimiz için.. :umursamaz:
Kızlarrrr
Arabamızı sattık...
canım ben tüp bebek yaptırmadan önce zayıftım.hormon ilaçları ve hamileliğin ilk 3 ayını yatarak geçirdiğim için hızlı kilo aldım.ne yapayım canım ya bunuda yemesem bebeğim ve ben aç kalırız valla...düşün çayıma bile 1 koca fincana yarım çay kaşığı şeker atıyorum başkada gün içinde şekerli bişey yemiyorum
canım sadece şekeri kesmek işe yaramıyormuş.. bana doktorun yasakladığı seyler..canım ben tüp bebek yaptırmadan önce zayıftım.hormon ilaçları ve hamileliğin ilk 3 ayını yatarak geçirdiğim için hızlı kilo aldım.ne yapayım canım ya bunuda yemesem bebeğim ve ben aç kalırız valla...düşün çayıma bile 1 koca fincana yarım çay kaşığı şeker atıyorum başkada gün içinde şekerli bişey yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?