2010 Nisan Anneleri

sağol tatlım iyiyim Allaha şükür.sen nasılsın canım?
sevindim iyileştiğine canım..bizd iyiyiz hele c.tesiden beri süper:)))
gözun aydın güzelim çoksevındım maşallah size allah nazarlardan saklasın.
sağol canım Rabbim bütün meleklerimizi nazardan korusun:)))

kızlar gerçekten çikolata işe yarıyormu yaa kıpır kıpır olsun istiyorum detaylıda cd de çıkacak yaa

bende gitmeden yarım saat kadar önce yedim 20 dk. da bitti işimiz heryerini gördü doktor:))))ama bize cd verilmedi(cd yi dopplerde veriyorlar galiba?
ESROSCUĞUM herşeyin iyi olmasına sevindim yazacaktım ama yarısı gelmemiş
anladım tatlım:))))

bnde duymuştum çikolatayı ve tatlıyı o yüzden ben birazcık fazla yiyorum sanırım hareketlensin diye
kaydirigubbakcemile3
zeyracım nasılsın evindemisin artık?
hemen yiyorum o zaman neyse kızlar ben çıkıyorum ancak giyineyim falan geldikten sonra görüşürüz inşallah

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah:))

Annee sağol canım:))gerçekten çok sevimliydi teyzesi:ecrin_bebek:

kıslar kozmetık ürünleri kullanıyomusunuz yüzünüz için nemledırıcı göz altı kremı gibi .

kıslar kozmetık ürünleri kullanıyomusunuz yüzünüz için nemledırıcı göz altı kremı gibi .

canım güzel bi soru :teytey: ben tüm kokoşluğumdan aynanın karşısında geçirdiğim hergün 1 saatten terfi etmiş bulunmaktayım.parfüm fondoten gibi şeler kullanmıorum ama her sabah ve akşam gülsuyuyla cildimi temizleyip nemlendiricimi sürüorum.çalışırken bi göz kalemi çekiorum okadar..

hemen yiyorum o zaman neyse kızlar ben çıkıyorum ancak giyineyim falan geldikten sonra görüşürüz inşallah

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

sevindim iyileştiğine canım..bizd iyiyiz hele c.tesiden beri süper:)))

Annee sağol canım:))gerçekten çok sevimliydi teyzesi:ecrin_bebek:

maşallah annesi maşallah

kullanıyorum canım ya çok dikkat etmiyorum açıkçası o kadar da neticede içmiyorum ya

canım bilmiyorum kafam çok karıştı.. 50 kilodan 61 kilo olmuşum çok fazla (( daha kaç ayımız var bu gidişe bir dur demem lazım

ah canım süpersin yaa.. bende bu yaşıma kadar hiç almadıgım kıloyu alıp yemediğim şeyleri yiyorum:)) sanırım doyma hissimi kaybettım (

evet esraoscuğum artık evimdeyim ama arada yine gideceğim bundan soınra ara ara gelir misafir çünkü ilk bir hafta çok kalablaıktı insanlar hucüm etti resmen sanki günler geçmiş gibi anlamadım ben ilerde hacılığa gidersem kimse bilmeyecek söylemeyeceğim böyle olması bana çok şaşalı geliyo en güzel ibadet kimsenin bilmediği ibadet bence

sağol annee bizde iyiyiz canım tepiniyoruz habire..

maşallah canımm tepinsin boşver ne iyi

şu an eski beni bana anlatıyosun sevdiği şeyi yerken doyma hissini kaybeden biriydim neyseki bu hamilelik bana yaradı en azından 4 ay kadar. şu son bikaç haftadır yine tatlı yemeye başladım hemen 2,5 3 kilo almışım zaten amaaaaaaan boşveeeeeeerrrr veririz

anladım guzelım kafama takılıp duruyor budurum doktorada sormayı herdefasında unutuyorum.cildime nemlendırıcı sürmezsem eger kuru kuru oluyo..bende hafıf bı makyaj yapıyorum yoksa kendımı kötu hıssedıyorum.

ay ben çok iştahlı olsamda bu 10 kiloyu alsam yedimde aldım derim.ölmeyecek kadar yeteri kadar yiyorum yinede 10 kilo aldım.sadece düzenli besleniyorum.bizim ebemiz bazı bünyeler yapabiliyor dedi....ama sonuna kadar daha kaç kilo alırım ya.çok aldım....of offfff.şimdiden 70 oldum ben ya....

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

maşallah annesi maşallah

kullanıyorum canım ya çok dikkat etmiyorum açıkçası o kadar da neticede içmiyorum ya

efet dımı ama..yoksa ınsan kendını çok kötü hıssedıyo.kendı adıma öle oluyorum.

canımcım birde önceden zayıf olanlar daha hızlı allıyormus ( ama işte yedıklerımızıde kısamıyoruz.. bebişlerimiz için.. :umursamaz:

canımcım birde önceden zayıf olanlar daha hızlı allıyormus ( ama işte yedıklerımızıde kısamıyoruz.. bebişlerimiz için.. :umursamaz:

canım ben tüp bebek yaptırmadan önce zayıftım.hormon ilaçları ve hamileliğin ilk 3 ayını yatarak geçirdiğim için hızlı kilo aldım.ne yapayım canım ya bunuda yemesem bebeğim ve ben aç kalırız valla...düşün çayıma bile 1 koca fincana yarım çay kaşığı şeker atıyorum başkada gün içinde şekerli bişey yemiyorum

Kızlarrrr
Arabamızı sattık...

hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda daha iyisini alırsınız.

ya kendimizi stresten uzak tutmamız gerekirken ta içimizden strese giriyoruz kimsenin bize bişey demesine yapmasına gerek yok maşallah vesveseyi ne çok seviyoruz boşverin arkadaşlar ya onu yedim bugün bunu içtim hay allah fazla oldu dicek bişey yok yapmayın nolur allah bize de bebeklerimize de sağlık versin boşverin 2 kilo fazla alın bişey olmaz

canım sadece şekeri kesmek işe yaramıyormuş.. bana doktorun yasakladığı seyler..

tuz , şeker , ekmek , turşu ve kuruyemiş... bense bunlara bayılıyorum buaralar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…