2010 Nisan Anneleri

off yaa ne kadar sıkıcı bir gün ve hava yağmur başladı eşim işte neyse akşama annemlere gçiceğim sanırım artık dayım geldiğinde bırakır beni annemlere

dünürcüğüm ben valla ne bulursam yiyorum elime ne geçerse tarzında eşim harbi şaşırıyo bana eskiden ben bir sabah kahvaltısıyla akşam eden bir insandım şimdi görsen dakkikada bir bişey yiyorum ona karşın görenler kilo almamışın bişey yemiyomusun diyolar sanırım bizim kız biraz obur olacak bana bişey bırakmıyo almaya

canım haklısın stres yapmamıza gerek yok.. öyle fazlada yapmıyoruz bence :)) ama yinede kilo artışı çook önemli önemli olmasa doktorlar bu kadar yasak koymaz ayrıca çok kilo doğumu bile zorlaştırıyormuş..keşke çok almadan tamamlayabilsek bu süreci..

ilkenurcuğum valla ben o dediklerinin hepsini kullanıyorum hiçte kısıtlamadan hemde yaa bir zararı olurmu hergün çikolata yiyorum küçük bir parçada olsa ama ben zaten çayımı herzamn şekersiz içerdim şekersiz içiyorum çayımı onun haricinde hepsindende kullanıyorum hele bu ara yediğim tatlının hesabı yok hayattatatlı yemeyen ben bişeyler oldu yiyorum gerçi elime ne geçerse yiyorumda

canım benıme senden pek farkım yok :)) ne bulursam yıyorum.. zavallı eşim bana zarar vermesin dıye kuruyemiş çok sever akşamları en buyuk keyfıdır.. ıkı haftadır evımıze gırmıyor :))
ayrıca çok şanslısın prensesın kapıyor vitamınlerı.. ah ah benım oğlanda obur ya hem bana hem kendıne alıyor..
buarada ben hamıle kalana kadar peynırı ağzıma surmezdım.. şimdi öyle çok sevıyorum kı :)) eşim en çok buna sevınıyor ..:icecream::icecream:

Son düzenleme:
canım sadece şekeri kesmek işe yaramıyormuş.. bana doktorun yasakladığı seyler..

tuz , şeker , ekmek , turşu ve kuruyemiş... bense bunlara bayılıyorum buaralar :))

canım tuzu az kullanıyorum,ekmeği normal sayılır bazen akşamları hiç yemiyorum.turşuya bayılıyorum.kuruyemiş olarak her akşam fındık ve ceviz yiyorum.aman napim ya bebeğim sağlıklı olsunda..

canımcım bende çok tatlı yıyorum ya sevdıgımden mıı yoksa oğlum tatlı yıyınce benı tekmelıyor ya ondan mı bılmıyorum :)) belkıde onlar kıpırdaştıgı ıcın sevıyorda olabılır.. biliç altında kendımızı kandırıyoruzdur :teytey:

çay mevzusuna gelınce bu kesınlıkle yasak zaten bıze.. kansızlığa neden oluyor.. sadece sabahları cok açık içiyorum ben.. kız kardesım ona bıle kızıyor düşün..

canım tuzu az kullanıyorum,ekmeği normal sayılır bazen akşamları hiç yemiyorum.turşuya bayılıyorum.kuruyemiş olarak her akşam fındık ve ceviz yiyorum.aman napim ya bebeğim sağlıklı olsunda..

bende cevizi çok yıyorum.. bebeklerın zekası uzerınde çok etkılıymış.. eltımın bebeği 7 aylık suan o kadar zekı ve tatlı ki.. o çok cevız ve badem tuketmış.. kendısıde sağlıkçı.. bilinçli beslenmış..

ay evet ya ava çok kötü.dolu yağdımı oraya da kar geliyo kar.......
canım önceden bende bi kahvaltıyla akşam ederdim acıkmazdım bile.inşalla benim oğlanda kendine alıyodur kiloları.....

arkadaşlar ben artık işyerinde de meyve bulunduruyorum mesela birazdan gidip yiycem çünkü aç değilim ama bieyler yemekistiyorum bari faydalı şeyler yemiş olurum böylece diye. akşamları da azıcık kaçırıyorum bazen ama bazen gün içinde de tatlı ihtiyacımı karşılamak için çikolata veya tatlı bişey yiyorum bi parça eskiden oğlum oynasın diye yiyodum şimdi anası hatırladı eski tatlı canavarı günlerini kendi için de yiyo. yani bahsettiğim şey neticede insanız ne kadar yiyebiliriz ki bi sınırımız var aştığımızı hissedersek ertesi gün dikkat ederiz

ben haftada 1 bardak çay anca içerim.hep ıhlamur içiyorum.daha sağlıklı diye hemde grip için daha iyi

ilkenurcuğum bana doktorum iki küçük bardakla içebilirsin demişti açık olmak şartıyla canım ben kahvaltıda içiyorum ama artık ıhlamur içiyorum o daha iyi sanırım

dünürcüğüm alırdır damadım merak etme canım bebişler bizlerden ne bulursa alırmış bu aylardan sonra ne yesen emerlermiş valla bende bol bol ceviz bal muz pekmez yiyorum bunları nerdeyse hergün tüketiyorum bende beyaz peynir sevmiyordum ama en yararlı peynir kaşarmış o yüzden bitanede tost yapıyorum sabahları 1 tanede haşlanmış yumurta düşünevbiliyormusun oburluğumu ayyyy yaa yazarken insan yoruluyo ama öyle ne yapim yaa obursam oburum

ay evet ya ava çok kötü.dolu yağdımı oraya da kar geliyo kar.......
canım önceden bende bi kahvaltıyla akşam ederdim acıkmazdım bile.inşalla benim oğlanda kendine alıyodur kiloları.....

yağdı canım bu tarz havları sevmiyorıum ben hep güneşli günleri çok severim soğukta olsun ama güneş te olsun istiyorum insanın gözü gönlü açılıyo o zamna.s

alıyodur heralde....bana pekmezi yasakladı dr um birde şekerli şeyleri.sadece dr a giderken yiyorum.aman napim yemeden alanlardanım ben.bana düzenli beslenmek yaramıyor:umursamaz:

HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.
nisan 2010 hoşgeldin.
bebeg canım geçmiş olsun.bebişlerini görenlere gözünüz aydın,göreceklere hayırlı haberlerle dönün inşallah diyorum.
bende bugün oğluşumu gördüm.583 gr olmuş.ama bende 5 haftada 3 kilo almışım.ben hamile kaldığımdan bu yana 6 kilo vermiştim.ama doktorum toplamda alınan kilo önemli dedi.10 kg yi geçmemeliyiz dedi.ben hafif balina etliyimde.dikkat dedi.iki hafta sonra renkli doopler ve şeker yüklemesi yapılacak.%100 erkek olduğu kesinleşti.vitamin verdi.ama iştehınızı açtığını hissederseniz hergün kullanmayın.gün aşırı filan alın dedi.kan ilacını aksatmayın dedi.
diğer soracaklarımıda unuttum.bir daha not alın dedi.birde şeker yüklemesine gelirken limon getirin.mideniz bulanabilir dedi.aklıma gelenler bunlar.

canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzucuğuna kilosuda gayet güzel canım maşallah rabbim nazarlardan korusun :Saruboceq:

kızlar neyse ben bi gideyim yemek demişken yemek yiyelim bizim yeğende acıkmıştır gerçi gelince yemişti meyve falanda yedi ama olsun beraber yeriz işte oda birazcık obur bana çekmiş:roflol:cokacimcoook

canım maşallah oğluşuna...inşallah dr a gidenler arkadaşlarda iyi haberlerle gelir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…