2010 Nisan Anneleri

ben haftada 1 bardak çay anca içerim.hep ıhlamur içiyorum.daha sağlıklı diye hemde grip için daha iyi

valla maşallah ne kadar güzel ıhlamur içiyosunuz ben üşeniyorum ama bundan sonra akşamları içeyim bari. ben h.sonu sabahları sadece 2 açık fincan çay içiyorum o da alışkanlık. onun dışında gün içinde yine çok açık 1 fincan çay içiyorum okadar pekmez hergün mutlaka 2 y.kaşığı içmeye çalışıyorum bir de dut şurubu duydum evde de vardı ondan içiyorum ceviz falan aklıma eserse yiyorum ama bundan sonra mutlaka her akşam yemey çalışmalıyım.

avukat gözün aydın canım maşallah yarım kiloyu geçmiş bakalım bundan sonrası nasıl olacak? bir erkek daha desene topiğimize. allah bağışlasın inşallah canım

canım maşallah oğluşuna...inşallah dr a gidenler arkadaşlarda iyi haberlerle gelir:Saruboceq:

bn doktora gideceğimi burda yazmadım ama şimdi söleyeyim bende ii haberlerle gelenlerdenim zemuszemus

eşimin genetik bir hastalığı var friedreich ataksisi...
tedavisi yok ve yaşam kalitesini günden güne düşüren bir hastalık.
genellikle 18-20 yaş civarında belirtileri ortaya çıkıor
eşimin ve benim babam aynı köyden, hatta köyde sınırdaşız yıllardır kız alıp kızverme
olayı bol yani...
bizde bu durumdan ötürü çocuğumuzda böyle bir hastalığın olup olmadığını öğrenmek için
genetik tarama yaptırdık (kızıma yapılmadı etik olmadığından ötürü, sadece benim taşıyıcı
veya hasta olup olmadığıma baktılar)
bu sabah hastaneye gittim ve sonucumu aldım
taşıyıcı veya hasta olmadığımı öğrendim zemuszemuszemuszemuszemuszemus
yani bebişim Allahın izniyle sağlıklı olucak zemuszemus:lepi:hihoyyyt

Mrb kızlar,bugün o kadar yogundum ki bişi yazamadım..ben de kilo magdurlarındanım,şişko oldum valla.8 kg:))hantallaştım ,keşke az yeseydim son ay haftada bir kg alınıyomuş.babişimiz kursa gitti,antalyaya annemde kalıyorum,cuma günü grip oldum,portakal suyu ve limon nane gecirdi valla iyiyim şimdi.avukat44 bebişine maaşalah benimki 460 gr dı.saglıkla dogsunlar hepsi....

canım eşine geçmiş olsun.seninde taşıyıcı olmamana sevindim.hiç bilmediğim bi hastalık...

gözün aydın arkadaşım. sevindim iyi olmanıza inşallah hep böyle olur

rönesans hg geçmiş olsun kendine dikkat et aman deyim allah kavuştursun bi de canım çok iyi bilirim hasretliği ben de 3 aydır eşimden uzağım :gitme: allah bütün mesafe ayrılığı olanlara sağ salim kavuşmayı nasip etsin allah sağlık versin

ayy beslenme konularına girilmiş benim en çok nette orda burda araştırdığım şey.sizlerden de kapıom bişeler merci kızlar ..ceviz konusuna katılıorum ilk 2 ay bende çok yedim şimdi midem bulanıo.ama tekrar başlamak istiorum bebeğim için.süt yoğurt peynir çok tüketiorum ben kalsiyum için.haftada bir balık yiyorum,her akşam ve öğle yemeğimden sonra meyvemi yiyorum.paket gıdalar hamur işleri turşu cips kuruyemiş gazlı içeceklerden uzak duruyorum.umarım bebeğime faydalı şeler yapıorumdur..hep aklım onda çünkü..

kızlar hamilelerden haberler bölümüne bakın oradaki hamilelerin çoğunluğu domuz gribi aşısını olmuş,valla bdaha da cesaretlendim.hiçbir ağrı,sızı v.s olmamış....

kızlaar selam
anca fırsat bulup girebildim, daha geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama size 100 puanlık bir sorum var.

evine temizlik için kadın alan, dünyanın parasını bayılan, bütün işi kendi yapan, artık son yarım saatte kadının eline kahvesini bile götüren ve o kahve içerken, içine sinmeyen yerleri kadının arkasından bir tur da kendi temizleyen enayi sizce kimmm ??

hoşgeldin canım özlettin kendini. :roflol::roflol::roflol::roflol: bütün bunları yapan iki kedisi olan bir delimi?

kızlar hamilelerden haberler bölümüne bakın oradaki hamilelerin çoğunluğu domuz gribi aşısını olmuş,valla bdaha da cesaretlendim.hiçbir ağrı,sızı v.s olmamı....
a.s.domuz giribi aşısını ben yaptırdım 5 gün oldu.ağrı sızı hiçbirşey olmadı rahat olabilirsiniz.

hadi canımmmmmmm yokartık

kızlar hepinize iyi akşamlar
biz çıkıyoruz yarın öğleden sonra gelicem işe dr randevumuz var ve ayrıntılı usg inşallah herşey yolunda gider ve iyidir de size iyi haberler getiririm. dua edin bizim için
iki kedili canım sıkma canını yalnız değilsin halam da senin gibiydi ama umarım bundan sonra yapmazsın çünkü halam titizliğinden şu anda romatizmalarım diyo başka bişey demiyo :) canım bu arada yarın sen de dr a gitcektin iyi haberlerle gel inşallah öpüyorum hepinizi

hoşgeldin canım özlettin kendini. :roflol::roflol::roflol::roflol: bütün bunları yapan iki kedisi olan bir delimi?

evvvet sayın seyirciler.
100 puanı tarhan kazanıyor.

ayy canım vallaha salağım ben ya.. giden paraya yanıyorum şimdi de. kadından çok ben iş yaptım inanır mısnı ?
yok anacım yok, bana göre değil insan çalıştırmak.
ayda bir yarım gün alırım artık, gelir camımı duvarımı siler gider. ben yavaş yavaş da olsa yaparım işimi, böyle başkasıyla olmuyor.

a.s.domuz giribi aşısını ben yaptırdım 5 gün oldu.ağrı sızı hiçbirşey olmadı rahat olabilirsiniz.

canım, aramıza hoşgeldin :)
hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah..

bu domuz gribi aşısı meselesi de. çok karışık çook.
sen karar verip olmuşsun, çok şükür iyisin de, hiç bir tesirin görmezsin inşallah ama ben çok ürküyorum

yarın sabah doktorda randevum var, bir kez daha sorucam bakalım o ne diyecek aşıyla ilgili..

bende çok kararsızdım.doktorum prof yaptır dedi bende yaptırdım umarım sorun olmaz

hadi canımmmmmmm yokartık

ay atıvercem kendimi bi yerden..
ne kadar huylu bir insanım ben yaa..
kadını çağırmayaydım bari para mı battı..

canım, görüşürüz yarın , iyi haberler alalım ikimiz de inşallah :)

temizlik konusunda ise ah söyleyecek şey bulamıyorum kendime.
öyle çok temiz çok titiz bir kadın da değilimdir esasen ama ben çok alışkınım kendi işimi kendim yapmaya. 3 senedir ilk kez kadın alıyorum evime. bu hamileliğimden beri ikinci gelişi. yok yani alışamıyorum. beğenmiyorum başkasının yaptığı işi..
yavaş yavaş yaparım ama kendim yaparım diyorum şimdi.
daha anca cam mam sildirmeye çağırırım, bitmiştir benim temizlikçi deneyimim..

ayh neyse, dert kusuyorum böyle :)
gidiyordun sen, öpüyoruz kocamaan, yarın iyi haberlerimizi tokuştururuz inşallah :)
hoşçakal

bende çok kararsızdım.iki doktora gidiyorum ben ikiside yaptırmamı tavsiye etti.adjuvansız olduğu için zararı yok hasta olursan daha zararlı zor atlasırsın falan deyince bende yaptırdım inşallah ilerde birşey olmaz bakalım senin doktorun ne diyecek kaydirigubbakcemile5

temizlikçi alacaksan evde durmayacaksın. bırak git yoksa hakkaten çok zor işin...ben bırakıp gidiyorum akşama ne görürsem artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…