canım maşallah oğluşuna...inşallah dr a gidenler arkadaşlarda iyi haberlerle gelir:Saruboceq:
ben haftada 1 bardak çay anca içerim.hep ıhlamur içiyorum.daha sağlıklı diye hemde grip için daha iyi
ilkenurcuğum bana doktorum iki küçük bardakla içebilirsin demişti açık olmak şartıyla canım ben kahvaltıda içiyorum ama artık ıhlamur içiyorum o daha iyi sanırım
dünürcüğüm alırdır damadım merak etme canım bebişler bizlerden ne bulursa alırmış bu aylardan sonra ne yesen emerlermiş valla bende bol bol ceviz bal muz pekmez yiyorum bunları nerdeyse hergün tüketiyorum bende beyaz peynir sevmiyordum ama en yararlı peynir kaşarmış o yüzden bitanede tost yapıyorum sabahları 1 tanede haşlanmış yumurta düşünevbiliyormusun oburluğumu ayyyy yaa yazarken insan yoruluyo ama öyle ne yapim yaa obursam oburum
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.
nisan 2010 hoşgeldin.
bebeg canım geçmiş olsun.bebişlerini görenlere gözünüz aydın,göreceklere hayırlı haberlerle dönün inşallah diyorum.
bende bugün oğluşumu gördüm.583 gr olmuş.ama bende 5 haftada 3 kilo almışım.ben hamile kaldığımdan bu yana 6 kilo vermiştim.ama doktorum toplamda alınan kilo önemli dedi.10 kg yi geçmemeliyiz dedi.ben hafif balina etliyimde.dikkat dedi.iki hafta sonra renkli doopler ve şeker yüklemesi yapılacak.%100 erkek olduğu kesinleşti.vitamin verdi.ama iştehınızı açtığını hissederseniz hergün kullanmayın.gün aşırı filan alın dedi.kan ilacını aksatmayın dedi.
diğer soracaklarımıda unuttum.bir daha not alın dedi.birde şeker yüklemesine gelirken limon getirin.mideniz bulanabilir dedi.aklıma gelenler bunlar.
canım maşallah oğluşuna...inşallah dr a gidenler arkadaşlarda iyi haberlerle gelir:Saruboceq:
bn doktora gideceğimi burda yazmadım ama şimdi söleyeyim bende ii haberlerle gelenlerdenim zemuszemus
eşimin genetik bir hastalığı var friedreich ataksisi...
tedavisi yok ve yaşam kalitesini günden güne düşüren bir hastalık.
genellikle 18-20 yaş civarında belirtileri ortaya çıkıor
eşimin ve benim babam aynı köyden, hatta köyde sınırdaşız yıllardır kız alıp kızverme
olayı bol yani...
bizde bu durumdan ötürü çocuğumuzda böyle bir hastalığın olup olmadığını öğrenmek için
genetik tarama yaptırdık (kızıma yapılmadı etik olmadığından ötürü, sadece benim taşıyıcı
veya hasta olup olmadığıma baktılar)
bu sabah hastaneye gittim ve sonucumu aldım
taşıyıcı veya hasta olmadığımı öğrendim zemuszemuszemuszemuszemuszemus
yani bebişim Allahın izniyle sağlıklı olucak zemuszemus:lepi:hihoyyyt
bn doktora gideceğimi burda yazmadım ama şimdi söleyeyim bende ii haberlerle gelenlerdenim zemuszemus
eşimin genetik bir hastalığı var friedreich ataksisi...
tedavisi yok ve yaşam kalitesini günden güne düşüren bir hastalık.
genellikle 18-20 yaş civarında belirtileri ortaya çıkıor
eşimin ve benim babam aynı köyden, hatta köyde sınırdaşız yıllardır kız alıp kızverme
olayı bol yani...
bizde bu durumdan ötürü çocuğumuzda böyle bir hastalığın olup olmadığını öğrenmek için
genetik tarama yaptırdık (kızıma yapılmadı etik olmadığından ötürü, sadece benim taşıyıcı
veya hasta olup olmadığıma baktılar)
bu sabah hastaneye gittim ve sonucumu aldım
taşıyıcı veya hasta olmadığımı öğrendim zemuszemuszemuszemuszemuszemus
yani bebişim Allahın izniyle sağlıklı olucak zemuszemus:lepi:hihoyyyt
Mrb kızlar,bugün o kadar yogundum ki bişi yazamadım..ben de kilo magdurlarındanım,şişko oldum valla.8 kg:))hantallaştım ,keşke az yeseydim son ay haftada bir kg alınıyomuş.babişimiz kursa gitti,antalyaya annemde kalıyorum,cuma günü grip oldum,portakal suyu ve limon nane gecirdi valla iyiyim şimdi.avukat44 bebişine maaşalah benimki 460 gr dı.saglıkla dogsunlar hepsi....
canım eşine geçmiş olsun.seninde taşıyıcı olmamana sevindim.hiç bilmediğim bi hastalık...
kızlaar selam
anca fırsat bulup girebildim, daha geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama size 100 puanlık bir sorum var.
evine temizlik için kadın alan, dünyanın parasını bayılan, bütün işi kendi yapan, artık son yarım saatte kadının eline kahvesini bile götüren ve o kahve içerken, içine sinmeyen yerleri kadının arkasından bir tur da kendi temizleyen enayi sizce kimmm ??
a.s.domuz giribi aşısını ben yaptırdım 5 gün oldu.ağrı sızı hiçbirşey olmadı rahat olabilirsiniz.kızlar hamilelerden haberler bölümüne bakın oradaki hamilelerin çoğunluğu domuz gribi aşısını olmuş,valla bdaha da cesaretlendim.hiçbir ağrı,sızı v.s olmamı....
kızlaar selam
anca fırsat bulup girebildim, daha geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama size 100 puanlık bir sorum var.
evine temizlik için kadın alan, dünyanın parasını bayılan, bütün işi kendi yapan, artık son yarım saatte kadının eline kahvesini bile götüren ve o kahve içerken, içine sinmeyen yerleri kadının arkasından bir tur da kendi temizleyen enayi sizce kimmm ??
hoşgeldin canım özlettin kendini. :roflol::roflol::roflol::roflol: bütün bunları yapan iki kedisi olan bir delimi?
a.s.domuz giribi aşısını ben yaptırdım 5 gün oldu.ağrı sızı hiçbirşey olmadı rahat olabilirsiniz.
canım ben çalışmıyorum evdeyim ama çevremde o kadar bilinçsiz insan varki....kimseyle öpüşmüyorum.gripli insan bana yaklaşmasın hatta gelmesin diyede laf arasında o kadar söylüyorum ama geçende komşum geldi ve oğlundan geçti....sonrasında yine gripli bi insan geldi....kendimi korumak için hiç dışarı çıkmamam ve kimseye kapıyı açmamam lazım.ee öylede olmuyo ayıp oluyo birdee....hem drlar kendinizi tamamen soyutlamayın diyolar hemde aşı olmayın diyolar. oofffff bi garip herkes yaaa:uhm:
hadi canımmmmmmm yokartık
kızlar hepinize iyi akşamlar
biz çıkıyoruz yarın öğleden sonra gelicem işe dr randevumuz var ve ayrıntılı usg inşallah herşey yolunda gider ve iyidir de size iyi haberler getiririm. dua edin bizim için
iki kedili canım sıkma canını yalnız değilsin halam da senin gibiydi ama umarım bundan sonra yapmazsın çünkü halam titizliğinden şu anda romatizmalarım diyo başka bişey demiyo :) canım bu arada yarın sen de dr a gitcektin iyi haberlerle gel inşallah öpüyorum hepinizi
bende çok kararsızdım.doktorum prof yaptır dedi bende yaptırdım umarım sorun olmaz
evvvet sayın seyirciler.
100 puanı tarhan kazanıyor.
ayy canım vallaha salağım ben ya.. giden paraya yanıyorum şimdi de. kadından çok ben iş yaptım inanır mısnı ?
yok anacım yok, bana göre değil insan çalıştırmak.
ayda bir yarım gün alırım artık, gelir camımı duvarımı siler gider. ben yavaş yavaş da olsa yaparım işimi, böyle başkasıyla olmuyor.
canım, aramıza hoşgeldin :)
hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah..
bu domuz gribi aşısı meselesi de. çok karışık çook.
sen karar verip olmuşsun, çok şükür iyisin de, hiç bir tesirin görmezsin inşallah ama ben çok ürküyorum
yarın sabah doktorda randevum var, bir kez daha sorucam bakalım o ne diyecek aşıyla ilgili..
evvvet sayın seyirciler.
100 puanı tarhan kazanıyor.
ayy canım vallaha salağım ben ya.. giden paraya yanıyorum şimdi de. kadından çok ben iş yaptım inanır mısnı ?
yok anacım yok, bana göre değil insan çalıştırmak.
ayda bir yarım gün alırım artık, gelir camımı duvarımı siler gider. ben yavaş yavaş da olsa yaparım işimi, böyle başkasıyla olmuyor.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?