bende çarşamba günü yaptıracağım canım Allahın izniyle....eşimle gideceğiz arık kararımızı verdik.bu kadar ölüm var en azından önlemimi almış olurum
kızlaar selam
anca fırsat bulup girebildim, daha geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama size 100 puanlık bir sorum var.
evine temizlik için kadın alan, dünyanın parasını bayılan, bütün işi kendi yapan, artık son yarım saatte kadının eline kahvesini bile götüren ve o kahve içerken, içine sinmeyen yerleri kadının arkasından bir tur da kendi temizleyen enayi sizce kimmm ??
bende çok kararsızdım.iki doktora gidiyorum ben ikiside yaptırmamı tavsiye etti.adjuvansız olduğu için zararı yok hasta olursan daha zararlı zor atlasırsın falan deyince bende yaptırdım inşallah ilerde birşey olmaz bakalım senin doktorun ne diyecek kaydirigubbakcemile5
temizlikçi alacaksan evde durmayacaksın. bırak git yoksa hakkaten çok zor işin...ben bırakıp gidiyorum akşama ne görürsem artık:))
ay güzelim sen kararını vermişin en azından. hayırlı olsun hiçbir zararını görmezsin inşallah aşının
ben çok muallaktayım. müspet ya da menfi bir karar versem, şöyle yapıcam desem, valla rahatlicam..karar verememek geriyor beni
olsam mııı olmasam mı..
iki ucu pis değenek.
canım merhaba nasılsın*benimde başıma aynen senin gibi bi olay geldi hemde ben bunu 2 defa yaşadım.amcamın gelini durumu kötü diye beğenmeme rağmen sırf o kazansın diye 2 defa aldım.kendisi biraz fazla konuşkan öyle olunca işlr hep kaldı.hatta yap dediklerimi yapmadı,apacağınıda yapması gerekenide yapadı.kapılar,lavabolar,banyo ve tuvaletler....of ya bende önümüzdeki ay alıca ama bu sefer hiç tanımadığım birisni alacağım
zeynooo kız valla azöncede konuşuyorudk boşver anam sen ben gelirim sana sende bana gelirsin içimiz rahat eder anacım ben sana kahvede yaparım valla.....
hehhehheh komikiz ama ben hala gülüyorum varya yaptığın hesaplara.....
karlı iş kızım paralarıda gider yeriz.....
zeynepciğim iyi dayanmışsın valla canım birde üstüne kahvemi yaptın valla maşallah sana canım valla ne kahvesi ben açık açık derdim eğer yabancı birisini alsaydımda bu tür davransaydı sonuçta batuhanımında dediği gibi bu krizde ekmek aslanın ağzında bak bebişlerimizde olacak bizlerde temizlik yapmasakta çalıştık iş farketmez ama aldığımız paranın hakkıyla o yüzden herkes işini temiz yapmalı valla ben okulda çalışırken müdürümüz bir eksik görcek diye herşeyimiz tam tekmildi yani işin ne olduğu değil insanın yaptığı işi hakkıyla yapması bence önemli olan bidahada çağırma canım yerinde olsam yavaşta olsa kendim yapardım
benim aşırı midem yanıyo kızlar yaaa........ızdrap çekiyorum ilaç bile fayda etmiyor artık aç kaldım bugun mesela yiyemiyorum da ......
tutdurmuş herkez bebek saçlanmış ondan diyo eee ben ne yapcam böle 4 ay daha......
neyse kızlar biz kaçtık hepinizi öptük yarın görüşmek üzere bebişlere iyi bakın sağlıcakla kalın iyi akşamlar
neyse kızlar biz kaçtık hepinizi öptük yarın görüşmek üzere bebişlere iyi bakın sağlıcakla kalın iyi akşamlar
benim aşırı midem yanıyo kızlar yaaa........ızdrap çekiyorum ilaç bile fayda etmiyor artık aç kaldım bugun mesela yiyemiyorum da ......
tutdurmuş herkez bebek saçlanmış ondan diyo eee ben ne yapcam böle 4 ay daha......
canımcım bende karar verdim yaptıracağım. yarın tahlil için hastaneye gideceğim zaten orda da doktora soracağım . az önce haberlerde de izledim perşembeden beri 62 kişi vefat etmiş ve bunlardan 27 si hamileymişkızlar hamilelerden haberler bölümüne bakın oradaki hamilelerin çoğunluğu domuz gribi aşısını olmuş,valla bdaha da cesaretlendim.hiçbir ağrı,sızı v.s olmamış....
ah canımyaa cidden sabırlı davranmışsın ben hayatta dayanamam bildiğim için huyumu kesinlikle başkasını sokamam evimekızlaar selam
anca fırsat bulup girebildim, daha geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama size 100 puanlık bir sorum var.
evine temizlik için kadın alan, dünyanın parasını bayılan, bütün işi kendi yapan, artık son yarım saatte kadının eline kahvesini bile götüren ve o kahve içerken, içine sinmeyen yerleri kadının arkasından bir tur da kendi temizleyen enayi sizce kimmm ??
ne güzel canım inşallah bizde böyle diyebiliriz.a.s.domuz giribi aşısını ben yaptırdım 5 gün oldu.ağrı sızı hiçbirşey olmadı rahat olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?