2010 Nisan Anneleri

bende çarşamba günü yaptıracağım canım Allahın izniyle....eşimle gideceğiz arık kararımızı verdik.bu kadar ölüm var en azından önlemimi almış olurum

ay güzelim sen kararını vermişin en azından. hayırlı olsun hiçbir zararını görmezsin inşallah aşının

ben çok muallaktayım. müspet ya da menfi bir karar versem, şöyle yapıcam desem, valla rahatlicam..karar verememek geriyor beni
olsam mııı olmasam mı..
iki ucu pis değenek.

canım merhaba nasılsın*benimde başıma aynen senin gibi bi olay geldi hemde ben bunu 2 defa yaşadım.amcamın gelini durumu kötü diye beğenmeme rağmen sırf o kazansın diye 2 defa aldım.kendisi biraz fazla konuşkan öyle olunca işlr hep kaldı.hatta yap dediklerimi yapmadı,apacağınıda yapması gerekenide yapadı.kapılar,lavabolar,banyo ve tuvaletler....of ya bende önümüzdeki ay alıca ama bu sefer hiç tanımadığım birisni alacağım

zeynooo kız valla azöncede konuşuyorudk boşver anam sen ben gelirim sana sende bana gelirsin içimiz rahat eder anacım ben sana kahvede yaparım valla.....
hehhehheh komikiz ama ben hala gülüyorum varya yaptığın hesaplara.....
karlı iş kızım paralarıda gider yeriz.....

bakalım ne diyecek benimki de..
inşallah sen de bir zararını görmezsin güzelim.. Allah bebişlerimizi de bizleri de korusun, hayırlısıyla şu nisan ayını bulalım da.....

temizlikçi alacaksan evde durmayacaksın. bırak git yoksa hakkaten çok zor işin...ben bırakıp gidiyorum akşama ne görürsem artık:))

ay sorma canım, bu dediğini yapabilsem zaten..
yok. ben kimseye güvenemem de bi de, evi emanet edip çıkamam yani yeni tanıdığım kız.

bi de bizde iki kedi var.
camı açar, kedilerimi kaçırır falan.
ayy sonra akşama atv haberden izlersiniz beni, "kedi uğruna katil olup temizlikçisini doğrayan hamile kadın, pişman değilim diye açıklamada bulundu" diye :))

canım bu kararı verene kadar o kadar çok cebelleştim ki kendimle.artık ne yapayım canım kaç hamile kadın öldü*korkuyorum canım,belki saçma ama en azından çocuğumu koklarım.tabiki herkes kötü olacak diye bişey yok ama yaptıracağım

ayy valla yorgunum canım. savaş gazisi gibi oldum. gelen kız da az da olsa iş yaptı sonuçta o da yorulmuştur herhalde ama en azından o cebinde parayla döndü evine, ben böyle bi enayi hissiyatıyla cüzdanım hafiflemiş şekilde oturuyorum şimdi. :)
ayy herkesin harcı değil kadın çalıştırmak, bunu öğrenmiş bulunuyorum kesinlikle.

bi de öyle tanıdıkla falan kesiinnnnlikkkle olacak iş değil.
ben elin kızına otuz kere söylüyorum "şurayı yap" diye, hatun gene yapmıyo, sinir olup ben kendim yapıyorum sonunda. bi de insanın akrabası falan olsa, hiç olacak iş değil.
sen de yabancı birini al en iyisini edersin..

ben de daha ayda bir kapı, pencere, duvar silmeye çağırırım artık. yok böyle sabahtan akşama aynı evin içinde olmuyo. daral geldi bana.

aşı meselesinde de.. hayırlısı olsun diyeyim canım.. Allah pişman etmesin. bir zararını görmezsin inşallah.
aşı olan da, ben olmicam diyen de doğru karar verip vermediğini bilemiyor sonuçta.. öyle muallakta bir mevzu ki bu.. hakkımızda hayırlısı olsun.

valla karlı iş tabi be :)
kadınlara verceğimiz parayı bebişlere harcarız.
bi de güle oynaya beraber iş yaptığımızla kalırız valla.
bugün yediğim kazıktan sonra kahveler de benden diyorum bak, o da kıyağım olsun sana kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben geldim dayımı bekliyorum 7de gelecek annemlerde kalıcam bu akşam eşim nöbetçi sanırım temizlikçilerden açılmış konular valla ben bu konuda çok hasasım sanırım yok ben 10 günde yavaş yavaş yapayım ama ben yapayım almam asla temizlikçi falan annem gelirse yeter valla ilk geldiğimde tedaviden döndüğümde benim dünürün hesabı bende akrabamdan aldım ama pişman oldum valla peşinden bende geçtim o daha çok yoruyo bir ütü yaptı valla mübarek o nasıl ütü yapmaktı anlamadım eşimde dedi zaten o bile anlamış sen kendi elin değmeden rahat etmiyosun dedi valla az olsun ben yapayım birisinin peşinden dolaşmak dahada kötü gerçi şansım evim çok büyük değil toplasan 2 saat alır her yerin temizliği o yüzden eşimle yapıyoruz artık yavaş yavaş bende tozları falan alıyorum rahatım şimdilik aman bebeğim sağlıkla dünyaya gelsinde sonra zaten toplu şekilde göremeyeceğiz evleri ohh ne güzel onun varlığı yeter:))))

selam kizlar nasilsiniz bakim ??
temizlikci felan tutmuyorum valla kendim yapiyorum temizligimi
bu oglumdada öyleydi bundada böyle olacak
yavas olur ama temiz olur ayrica temizlikciye verecek parayada bu krizde acirim acikcasi
sonuca hasta degil hamileyiz cok süküropuyorumnanaktan

zeynepciğim iyi dayanmışsın valla canım birde üstüne kahvemi yaptın valla maşallah sana canım valla ne kahvesi ben açık açık derdim eğer yabancı birisini alsaydımda bu tür davransaydı sonuçta batuhanımında dediği gibi bu krizde ekmek aslanın ağzında bak bebişlerimizde olacak bizlerde temizlik yapmasakta çalıştık iş farketmez ama aldığımız paranın hakkıyla o yüzden herkes işini temiz yapmalı valla ben okulda çalışırken müdürümüz bir eksik görcek diye herşeyimiz tam tekmildi yani işin ne olduğu değil insanın yaptığı işi hakkıyla yapması bence önemli olan bidahada çağırma canım yerinde olsam yavaşta olsa kendim yapardım

benim aşırı midem yanıyo kızlar yaaa........ızdrap çekiyorum ilaç bile fayda etmiyor artık aç kaldım bugun mesela yiyemiyorum da ......
tutdurmuş herkez bebek saçlanmış ondan diyo eee ben ne yapcam böle 4 ay daha......

neyse kızlar biz kaçtık hepinizi öptük yarın görüşmek üzere bebişlere iyi bakın sağlıcakla kalın iyi akşamlar

ya para kolay kazanılmıyor tabi de, işte bir laf da insan olana bir kez söylenir..
bir kez işi anlattım, bir kez de ikaz ettim, e gene savsaklıyorsa yapılacak iki şey var
ya alıcan kapının önüne koyucan kızı, ya da iş bitsin diye ona yardım edicen
18lik kızı kapı önüne koymaya vicdanım el vermediği için mecburen sinir ola ola yaptım iş. ama işte bir daha da üste para verseler bu kızı çağırmam bi daha..

ayy düşündükçe gülüyorum vallaha :) bi de kahvesini yaptım kızın :)

akacak kan damarda durmuyor işte, bu paranın benden çıkacağı varmış :)

zge geçmiş olsun canım.mide yanması çok kötü...mehtapcığımın da midesi yanıyodu sanırım onun kullandığı bir ilaç vardı.bir sor istersen....

ah be güzelim
mide yanması da pek fenadır.
aldığın ilaçlar niye kar etmiyor ki..
bi doktoruna mı sorsan acaba
bu sürekli olursa, çekilecek şey değil ki..

neyse kızlar biz kaçtık hepinizi öptük yarın görüşmek üzere bebişlere iyi bakın sağlıcakla kalın iyi akşamlar

hoşçakal zeynepciim..

geçmiş olsun canım gebe bi arkadaşım bulmuş çözümü.. yarın doğumu var bu arada..
biraz lahana, çiğ patates, elma, katı meyve sıkacağında sıkıp içiyosun birebir geliyormuş..

tekrar selam verim arkadaslar umarim iyisinizdir
deminki mesajim sanirim araya kaynadi :ecrin_bebek:

gecmis olsu bir gün cektim ve cok zordu
allah sana kolaylik versin
su sac olayinada inanma pek oglumda hic migde yanmam olmadi ama cok sacliydi

kendine iyi bak canim bende kactim

iyi akşamlar kızlarr
bugün hiç halim yoktu o yüzden girmedim nete bir arada uyumuşum şimdide yemeğimi yaptım bi size bakayım dedim.
cumartesi günü misafirim vardı ve baya kalabalıktı farkında olmadan baya yorulmuşum tabi öncesinde dip köşe temizlikte yapmıştım iki gündür kendime gelemedim. dünde öğleden sonra dışarıya çıktık sinemaya gittik arkadaşlarla sonrasında da çay içmeye bize geldik onları yolcu etmemde 12 yi bulmuştu sabah zor kalktım yataktan. bide kızlaryaa sizde oluyor mu ben biraz fazla yürüdüğüm zaman inanılmaz acı çekiyorum kasıklarımda ve karnım geriliyor resmen düşünüyorumda şimdi böyleyim son aylarda ne yapacağım diye
sizler nasılsınız? keyifler yerindedir inşallah bi geçmişe bakayım
bu arada özgecim gebelik reflüsümü başladı sende rabbim şifalar versin inşallah geçer bir an önce bende de vardı doktorum bebek büyüdüğü için demişti.

kızlar hamilelerden haberler bölümüne bakın oradaki hamilelerin çoğunluğu domuz gribi aşısını olmuş,valla bdaha da cesaretlendim.hiçbir ağrı,sızı v.s olmamış....
canımcım bende karar verdim yaptıracağım. yarın tahlil için hastaneye gideceğim zaten orda da doktora soracağım . az önce haberlerde de izledim perşembeden beri 62 kişi vefat etmiş ve bunlardan 27 si hamileymiş
ah canımyaa cidden sabırlı davranmışsın ben hayatta dayanamam bildiğim için huyumu kesinlikle başkasını sokamam evime
a.s.domuz giribi aşısını ben yaptırdım 5 gün oldu.ağrı sızı hiçbirşey olmadı rahat olabilirsiniz.
ne güzel canım inşallah bizde böyle diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…