2010 Nisan Anneleri

iyiakşamlar kızlar kimler var bakayım:)

özgecim ben sürekli çekiyorum hangi ilacı kullanıyosun? beni gaviscon kesiyo. inşallah senin de işine yarar. şurupu kafaya bir dikiyom geceleri haftada bir şişe bitiriyorum. bebek saçlanmasını herkes söylüyo da masaldan başka bişi diil. eğer doğruysa da benim oğluş rapunzel olacak kaydirigubbakcemile3

bu arada temizlik mevzusu almış başını gitmiş. benim çalıştığım için vaktim olmuyo. saolsun kayınvalidem yapıyo bana bırakmıyo. tabiki benim de içime sinmiyor ama normalde bile bünyem kaldırmıyo dip bucak girişmeyi, hamileyken hiç yapamıyom. ayağımdaki nasırda acıyo. el mahkum içime sinmese de sesimi çıkaramıyom. zaten ben arkasından girişcek olsam ay orayı ben yaptım olmamış mı diyor doğal olarak bende yapamıyomkaydirigubbakcemile3 temizliği fazla kafaya takmamak en iyisi.

selam kızlar ben geldim 2 buçuktaydı randevumuz ama 5 te aldılar içeri neyse kuzucuğumu gördüm çoooooooooooook tatlıydı neler yaptığını bir bilseniz ellerini kafasına götürüyor ağsna götürüyor bacaklarını oynatıyor en güzelide gülümsüyor yaa hemde iki defa gülümsedi oğlumuda götümüştüm anne bana el sallıyor dedi kollarını havaya kaldırmış bize poz veriyor kuzucuğum oğlumda diyorki han,i anne yumurtası yok kollarında dr bi güldü bu güçsüz kalmış dedi neyse en önemlisi artık cinsiyet tamamen belli erkek bide tam 500 gr sanırım 38cm boyu terşeyi normal çok şükür neyse yarım saat kadar inceledi ölçüm yaptı işte tamam bitti dedi hani cd dedim yok cd dedi olmaz dedim siz yapacağınızı söylemiştiniz dedim neyse hadi bi daha bakalım dedi bidaha yattım 10 15 dk da öyle baktı doya doya aktım kuzuma 10 gün içinde bi daha gidecem parasız yine bakıyorlarmış kontrol yani
ben anlata anlata bitiremem nasıl yüklendiğini bilmiyorum yoksa hem resmi var hemde videosu yükler size gösterirdim kuzumu

ben varım tuğbacığım.Bende pek yapamıyorum ama başkasının yaptığı işte hoşuma gitmiyor.

slm kızlar nasılsınız bakalım.bende iiyim yarın gelsin die bekliyorum.kontrolümüz varda.oğlumu çok özledim bekliorum yarını.kızlar bide size bişiy sorucam benim göğsümden bikaçkere sıvı geldi.sizdede oluyomu.acaba sütmü salgılanmaya başladı.doktoruma söylesemmi ki.

maşallah kankamıza.Allahım esirgesin.Boyu çok uzunmuş hacerciğim.28 olmasın.Gözün aydın sağlıklıymış.

a.s.hosgeldin canım.Güzel haberlerini bekleyeceğiz yarın.SÜT SALGISIDIR O NORMAL YANİ.İSTERSEN YİNEDE SOR CANIM.

gözünaydın canım bana da fazla geldi 28 cm daha makul gibi:) demek doya doya baktın oğluşuna ne güzel vallaopuyorumnanaktan

slm canım benim göğüsler kupkuru şimdilik sen bir doktoruna sor istersenkaydirigubbakcemile3

yosuncum ne var ne yok benim midem yanıyo alıştım artık. kaydirigubbakcemile3

Mide olayını ne sen sor ne ben söyleyim.İlaç içsemde bazen gece uyuyamıyorum yanmasından canım yaa(((((((

ah yosuncum sende çekiyosun demek çok zor valla aynen bazen ilaca rağmen oturur pozisyonda uyuyorum bende zaten ne bulantı ne ağrı bir bu mide yanması birde ayağımdaki nasır bezdirdi beni şekerimkaydirigubbakcemile3

ayyy dün eşimle bizim oğluşa güle güle öldük valla. daha 5 dak olmamıştı wc ye gideli tekmemi attı ne yaptıysa koşa koşa gittim bi daha. bir sitede okumuştum bebeğinizin ilk oyuncağı mesanenizdir diyordu. doğru valla çocuk resmen dalga geçiyo benle. delikafaduldenbende dedim allahtan kalın bağırsaklarımla oynamıyonaniknanik

ah yosuncum sende çekiyosun demek çok zor valla aynen bazen ilaca rağmen oturur pozisyonda uyuyorum bende zaten ne bulantı ne ağrı bir bu mide yanması birde ayağımdaki nasır bezdirdi beni şekerimkaydirigubbakcemile3

hani şikayet gibi olmasında hemde ne çekmek.Akşamları ne yersem korkar hale geldim(

hoşbulduk yosuncum.öylemi diyosun canım öyledir işallah.işallah yarın getiricem güzel haberleri canım.bakalım kaç kilo olmuş oğlum.

Koptum kıssssssssssssss:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah yosuncum ya seni çok iyi anlıyorum bi çaresini bilsem de söylesem keşke ilaçtan başka bi yol bulamıyom. bende artık ne yersem yiyeyim yanıyo. açken iyi tokken duramıyom. aç da duramıyacağıma göre canım ne isterse yiyorum artık nasıl olsa yanıyokaydirigubbakcemile3

Battı balık yan gide hesabıkaydirigubbakcemile3:dance:

tarhancım güldürdün benide yanikaydirigubbakcemile3benimde buara sıklaştı idrara çıkmam ondan demekki canım:)

Battı balık yan gide hesabıkaydirigubbakcemile3:dance:

kaydirigubbakcemile3evet cicim boşuna oğluş aç kalmasın bari. ya bişi sorcam canım miden yandığı zaman sağ tarafına yatabiliyomusun? ben mümkün değil sağ tarafıma yatınca duramıyom. yanma artıyo duramıyom sende de varmı böyle bişey?

Her türlü yanıyor canım.Hiç sağ sol farketmiyor:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…