2010 Nisan Anneleri

tarhancım güldürdün benide yanikaydirigubbakcemile3benimde buara sıklaştı idrara çıkmam ondan demekki canım:)
evet canım benimde arttı sıpa zaten hep aşağı aşağı vuruyo şöyle göbeğime doğru vursa eşim de hissetse olmaz. bir tekme atıyo yerimde zıplıyom ama karnıma diil aşağılara vuruyo sonra doğruuuu tuvaletekaydirigubbakcemile3

Ayağına sağlık kaancığımın.opuyorumnanaktana.s.

sırnaşık şeybabasıda öyle diyo vur oğlum annene diyo:)))
bu arada yosuncum siz isme karar verdinizmi? ne düşünüyosunuz??

Bana müsade.Ufaktan ufaktan yatağıma doğru kayayım:)Hayırlı geceler herkese.a.s.Satt 1 den önce yatmayan be tavuk misali oldum:))))))

aynen yosuncumm benim oğlumda genelde aşağılara vuruyo karnımın taa aşağısına bende babası elleyince hissetsin istiyorum ama oyun mu yapıo bize ne o an duruyo yaramaz:)

aynen yosuncumm benim oğlumda genelde aşağılara vuruyo karnımın taa aşağısına bende babası elleyince hissetsin istiyorum ama oyun mu yapıo bize ne o an duruyo yaramaz:)
sıpalar şimdiden parmağında oynatıyo bizi dalga geçiyolar işimiz var bunlarla:roflol::roflol:

hb tarhancım sağol çok şükür iyiyiz..
hb yosun cum sağol canım iyiyiz :)) ee ne diyelim tatlı uykular size öptük ikinizide..

hoşgeldin ümmühancım.ewt wala canım aynen şimdiden oynatıyolar bizi canım.resmin çok tatlı çıkmış canım.senin karnında benimki gibi galiba canım.fazla büyümüş.ama ben çok memnunum.hamileliğin güzelliği bu olsa gerek.ama ağarlaştıkça zorluyo biras.

Daha tam bir karar yok malesef.Ben Eymen diyorum ama kociş daha onay vermedi.:))

aynı isimde uzlaşmak çok zor valla inşallah gönlünüze göre bir isim koyarsınız bebişinize

tarhan cım o sensin dimi maşallah kuzucuğunaa..

evet canım teşekkür ederizopuyorumnanaktan kocaman olduk biz artık. gerçi oğlumun suçu yok o mevcut göbeğin üstüne yeni kat çıkıyodelikafadulden

o da güzel tarhan cım bizimkide öyle benim göbiş senden biraz küçük ama normal hafta farkımız var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…