evet canım benimde arttı sıpa zaten hep aşağı aşağı vuruyo şöyle göbeğime doğru vursa eşim de hissetse olmaz. bir tekme atıyo yerimde zıplıyom ama karnıma diil aşağılara vuruyo sonra doğruuuu tuvaletekaydirigubbakcemile3tarhancım güldürdün benide yanikaydirigubbakcemile3benimde buara sıklaştı idrara çıkmam ondan demekki canım:)
:1hug::1hug:ah canımmm senin durumda vahimmişHer türlü yanıyor canım.Hiç sağ sol farketmiyor:))))))))))
evet canım benimde arttı sıpa zaten hep aşağı aşağı vuruyo şöyle göbeğime doğru vursa eşim de hissetse olmaz. bir tekme atıyo yerimde zıplıyom ama karnıma diil aşağılara vuruyo sonra doğruuuu tuvaletekaydirigubbakcemile3
sıpalar şimdiden parmağında oynatıyo bizi dalga geçiyolar işimiz var bunlarla:roflol::roflol:aynen yosuncumm benim oğlumda genelde aşağılara vuruyo karnımın taa aşağısına bende babası elleyince hissetsin istiyorum ama oyun mu yapıo bize ne o an duruyo yaramaz:)
sırnaşık şeybabasıda öyle diyo vur oğlum annene diyo:)))
bu arada yosuncum siz isme karar verdinizmi? ne düşünüyosunuz??
hoşgeldin canm gece muhabbeti yapıyoz sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız??????????
selam kızlar nasılsınız??????????
Daha tam bir karar yok malesef.Ben Eymen diyorum ama kociş daha onay vermedi.:))
tarhan cım o sensin dimi maşallah kuzucuğunaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?