2010 Nisan Anneleri

teşekkür ederiz teyzesi. evet fazla büyüdük biz görenler 7-8 aylık sanıyokaydirigubbakcemile3

bewt tarhancım benide canım geçenlerde düğüne gitmiştik kayınvalideme arkadaşı gelinin günlerimi diye sormuş.çıktı çıkcak gibi duruyo wala oğluşumkaydirigubbakcemile:))banada 10 kilo aldırdı zaten:teselli:

öylemi dünürüm güzelmiş gelinimin adı kendide adı gibi güzel olur işallah.benim oğluşum çok yakışıklı ona göre yani dünürüm.kızına laik olur yani:)

teşekkür ederim dünürcüm işallah..
tarhan cım ancak be kuzum bol da giyiniyorum biraz ya ondan heralde..

valla kızlar ben 2-3 gündür salopet tulum giyiyom en azından dolmuşta yer veriyolar artık. kaydirigubbakcemile3gizlemiyom artık ben

yok kuzum gizlemek değilde ben dar badi falan giymeyi sevmiyorum biraz bol giyiniyorum bu zamana kadar belli olmuyordu ama artık ben burdayım diyor :))

slm 23 haftalık hamileyim ve bende 2010 nisan annesi olacağım inşallah.doktor takvimine göre 9 nisan 2010 tarihinde oğlum doğacakmış.allah isteyipte bakabilecek herkeze nasip eder inşallah.

ayyy nisan gelsede göbekten değil de çığlıklarıyla yeri göğü inletip ben burdayım deseler yaaaopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum benim kociş geldi.hepinize iyigeceler güzel annişler.oğlumla ikimiz öpücüklerimizi yolluyoruz size.

slm bende 23 haftalık hamileyim.2010 nisan annesi olacağım inşallah.doktor takvimine göre 2010 9 nisanda doğacakmış oğlum.allah isteyipte bakabilecek herkeze nasip eder inşallah.:ecrin_bebek:

tamam dünürcüm kib aeo öptük sizi.. iyi geceler.. görüşürük işallah yarın güzel haberlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…