2010 Nisan Anneleri

maşallah kankamıza.Allahım esirgesin.Boyu çok uzunmuş hacerciğim.28 olmasın.Gözün aydın sağlıklıymış.
sağol canım çok şükür öyleymiş 28 değilde şimdi bi daha baktım hani uyluk kemiğine göre ölçüm yapıyolar yaa 35 mm yazıyor dr da öyle bişey söledi zaten be heycandan anlamıyorum ki
canım hemde nasıl yaa cd sini kaç defaizledim hiç bilmiyorum yok 28 değil eminim yarım kilo dedi 35 demiş demekki boyu sonuçlardada öyle yazıyor aman sağlıklı olsundaboyunu boşver
ayy bi ben sanıyordum böyleyim demekki hepimiz öyleyiz
Battı balık yan gide hesabıkaydirigubbakcemile3:dance:
bencede
slm 23 haftalık hamileyim ve bende 2010 nisan annesi olacağım inşallah.doktor takvimine göre 9 nisan 2010 tarihinde oğlum doğacakmış.allah isteyipte bakabilecek herkeze nasip eder inşallah.
hoşgeldin canım
haceroğuz hg canım
hg mesuu..
hoşbulduk canım

jnazcım bende yaptıracağım Allah izin verirse....bugün dua ettim Allahıma,nşallah ne bebeğimde ne de bende bi sorun oluşturur:Saruboceq:

hacercim maşallh kuzuna ne güzel poz da vermiş size.ay yerim ben bebişini ya....ne hareketler yapmış öyle....yerim ben onu....maşallah 41 kere canım....opuyorumnanaktan

maşallah canım allah nazarlardan korusun

günaydın kızlarr... dün de aynen böyle bi msj yazdım sonra net gitti... akşam gelmişti amaben giremedim neysee... sadece hacerin gelişmlerini okudum son sayfadaa... geçmişee bi göz atiimmm benn....

günaydın kıslarrr bebeg,ronesans nasılsınız.

bebegcım nasıl oldun canım artık düzeldin dimi tamamen.

birperi... günaydın canımm... çook iyiyim allaha şüküürr... boğazlarım tamamen iyileşti .. son 5 günde bişey yemeden verdiğim 2 kg. geri gelicek gibi :)) bi yiyorum sorma kıtlıktan çıkmış gibii. :))) mide yanlamaları da başladı.. aslında mide yanması değil benim tam.. kızımdada 4 . aydan sonra böyle oluyodu ara ara.. mideme inan bölümde bi ateş topu var gibi :)) amaa hiiç umrumda değill bol bol su içiriyo sadecee.. bebeğim iyi olsunn daa.. sen nasılsın cnımm?

şimdi geçmişe cevaplar :)))

simge8081...gözün aydın cnımm.. bebeğin iyiymiş çok sevindim :)
anneee.. kuzum valla öyle yaa.. iyileşir iyileşmez koştum resmen ama net gitti :) sevincim kısa sürdü.. bende sizi çok özledim cnımm...
esros...ben iyiyim cnım çook sağoll.. detaylı usg.de herşey yolundaymış ne güzell.. maşallah bebeğinee.. gülüşünü sevsinler.. :)
ayse_denizy... denizim hayırlısı olsun hakkınızda cnımm.. arabanızı satmışsınız.. inş. daha iyilerine sahip olursunuz hayırlı olduğu zamanda canımm :)
avukat44... gözün aydın cnım haberler ne güzell...oğluşuna maşallah canımm...
neptunee.... eşine çok geçmiş olsun diyorum cnım.. daha önce hiç duymamıştım böyle bi hastalık.. ama senin taramanın temiz çıkması sevindirici en azındann.. gözün aydınn..
dünürcüümmm... kızz aleemmsiin valla yaa... kıza bide kahve mi pişirdin yaa.. kızz neden o kadarr para veriyosun kendin daha çok iş yapçaksann... :)) akıl olmuş ama sana daa.. sadece cam kapı olayına al kadını yeter mademm.. daha mantıklı gibi görünüyoo.. ayy ben annemin yaptığına bile bi mana bulurum. kadın alsam senden beter olcağım kesin :)))
hacercimm.. maşallah canımm oğlunaa..bol bol görmüşsün ne güzell ..ama arkadaşların da dediği gibi 38. cm bana da accık uçuk bi rakam gibi geldii.. bide uyluk 35 mm. yazmışsın cnım.. benimkinin de 34 mm.di ama 23 cm.. hadi accık uzun boylu olcak seninki desek :)) ne biliim yani sağlıklı olması daha önemli tabi de 38 cm boy28-29 haftalık gebeliğe tekabül edince biraz fazla uzun mu olcak acaba :))

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/158475-anne-karninda-hafta-hafta-bebegin-gelisim-evreleri.html

bu linke bi göz atabilirisn cnım.. ama sakın yanlış anlama hee.... :)) öptüm cnm..

goodand.. hoşgeldin cnım aramıza.. hayırlı olsun bebeğin...

Son düzenleme:
yaa kızlarr kimse konuşmuyo ama bide ben bişey daha sorucamm sizee :)))

benim mesela şu an tuvalete gitmem lazım :kedi: accık sıkışık gibiyim ama accık :)) vee mesaneme tekmeler yiyor gibiyiim.. tarhanın da dediği gibi benim oğlan da mesanemle mi oynuyoo.. yoksa tuvaletimi biraz tuttuğum için mesanemde kasılmalar mı oluyo?
bunu yaşayan var mı aranızda?

günaydınlarrr naber kızlarrr.
bebegcim meraba iyileşmene çok sevindim. benimde bugünlerde sürekli tuvaletim varmış gibi mesanemde hafif bir ağrı durumu var. tuvaletimi tuttuğum zaman artıyor. çocuklara burdan bikaç oyuncak yutup yollasak rahat bırakırlar mı acaba bizim mesanelerikaydirigubbakcemile3

evet evet bebegcım bende de aynı durum var hep asagılara yıyorum tekmeyı ve tabı sürekli tuvalete kosuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…