sağol canım çok şükür öyleymiş 28 değilde şimdi bi daha baktım hani uyluk kemiğine göre ölçüm yapıyolar yaa 35 mm yazıyor dr da öyle bişey söledi zaten be heycandan anlamıyorum kimaşallah kankamıza.Allahım esirgesin.Boyu çok uzunmuş hacerciğim.28 olmasın.Gözün aydın sağlıklıymış.
canım hemde nasıl yaa cd sini kaç defaizledim hiç bilmiyorum yok 28 değil eminim yarım kilo dedi 35 demiş demekki boyu sonuçlardada öyle yazıyor aman sağlıklı olsundaboyunu boşvergözünaydın canım bana da fazla geldi 28 cm daha makul gibi:) demek doya doya baktın oğluşuna ne güzel vallaopuyorumnanaktan
slm canım benim göğüsler kupkuru şimdilik sen bir doktoruna sor istersenkaydirigubbakcemile3
yosuncum ne var ne yok benim midem yanıyo alıştım artık. kaydirigubbakcemile3
ayy bi ben sanıyordum böyleyim demekki hepimiz öyleyizayyy dün eşimle bizim oğluşa güle güle öldük valla. daha 5 dak olmamıştı wc ye gideli tekmemi attı ne yaptıysa koşa koşa gittim bi daha. bir sitede okumuştum bebeğinizin ilk oyuncağı mesanenizdir diyordu. doğru valla çocuk resmen dalga geçiyo benle. delikafaduldenbende dedim allahtan kalın bağırsaklarımla oynamıyonaniknanik
bencedeBattı balık yan gide hesabıkaydirigubbakcemile3:dance:
hoşgeldin canımslm 23 haftalık hamileyim ve bende 2010 nisan annesi olacağım inşallah.doktor takvimine göre 9 nisan 2010 tarihinde oğlum doğacakmış.allah isteyipte bakabilecek herkeze nasip eder inşallah.
hoşbulduk canımhaceroğuz hg canım
hg mesuu..
canımcım bende karar verdim yaptıracağım. yarın tahlil için hastaneye gideceğim zaten orda da doktora soracağım . az önce haberlerde de izledim perşembeden beri 62 kişi vefat etmiş ve bunlardan 27 si hamileymiş
ah canımyaa cidden sabırlı davranmışsın ben hayatta dayanamam bildiğim için huyumu kesinlikle başkasını sokamam evime
ne güzel canım inşallah bizde böyle diyebiliriz.
selam kızlar ben geldim 2 buçuktaydı randevumuz ama 5 te aldılar içeri neyse kuzucuğumu gördüm çoooooooooooook tatlıydı neler yaptığını bir bilseniz ellerini kafasına götürüyor ağsna götürüyor bacaklarını oynatıyor en güzelide gülümsüyor yaa hemde iki defa gülümsedi oğlumuda götümüştüm anne bana el sallıyor dedi kollarını havaya kaldırmış bize poz veriyor kuzucuğum oğlumda diyorki han,i anne yumurtası yok kollarında dr bi güldü bu güçsüz kalmış dedi neyse en önemlisi artık cinsiyet tamamen belli erkek bide tam 500 gr sanırım 38cm boyu terşeyi normal çok şükür neyse yarım saat kadar inceledi ölçüm yaptı işte tamam bitti dedi hani cd dedim yok cd dedi olmaz dedim siz yapacağınızı söylemiştiniz dedim neyse hadi bi daha bakalım dedi bidaha yattım 10 15 dk da öyle baktı doya doya aktım kuzuma 10 gün içinde bi daha gidecem parasız yine bakıyorlarmış kontrol yani
ben anlata anlata bitiremem nasıl yüklendiğini bilmiyorum yoksa hem resmi var hemde videosu yükler size gösterirdim kuzumu
hg budebe cim işallah bir sorun olmaz ikinizdede.. hayırlısı olsun
sağol ummuhancım inşallah bi sorun olmaz.bi dr akrabam var ona sordum bebek üzerinde etkisi var mı diye o da bu işin uzmanına sorup yarın arayacak bizi,sizede haber veririm...
selam kızlar ben geldim 2 buçuktaydı randevumuz ama 5 te aldılar içeri neyse kuzucuğumu gördüm çoooooooooooook tatlıydı neler yaptığını bir bilseniz ellerini kafasına götürüyor ağsna götürüyor bacaklarını oynatıyor en güzelide gülümsüyor yaa hemde iki defa gülümsedi oğlumuda götümüştüm anne bana el sallıyor dedi kollarını havaya kaldırmış bize poz veriyor kuzucuğum oğlumda diyorki han,i anne yumurtası yok kollarında dr bi güldü bu güçsüz kalmış dedi neyse en önemlisi artık cinsiyet tamamen belli erkek bide tam 500 gr sanırım 38cm boyu terşeyi normal çok şükür neyse yarım saat kadar inceledi ölçüm yaptı işte tamam bitti dedi hani cd dedim yok cd dedi olmaz dedim siz yapacağınızı söylemiştiniz dedim neyse hadi bi daha bakalım dedi bidaha yattım 10 15 dk da öyle baktı doya doya aktım kuzuma 10 gün içinde bi daha gidecem parasız yine bakıyorlarmış kontrol yani
ben anlata anlata bitiremem nasıl yüklendiğini bilmiyorum yoksa hem resmi var hemde videosu yükler size gösterirdim kuzumu
birperi... günaydın canımm... çook iyiyim allaha şüküürr... boğazlarım tamamen iyileşti .. son 5 günde bişey yemeden verdiğim 2 kg. geri gelicek gibi :)) bi yiyorum sorma kıtlıktan çıkmış gibii. :))) mide yanlamaları da başladı.. aslında mide yanması değil benim tam.. kızımdada 4 . aydan sonra böyle oluyodu ara ara.. mideme inan bölümde bi ateş topu var gibi :)) amaa hiiç umrumda değill bol bol su içiriyo sadecee.. bebeğim iyi olsunn daa.. sen nasılsın cnımm?
oohh ohhh çoksevındım canım benım. allah bidaha göstermesın grip kötü normal zamanda ınsan dayanamıyor hele hamıleyken kendınden cok bebegını düşündüğün ıcın ıkı kat stres oluyosun..bundan sonra cok dıkkat et gülüm.çok yorulma terleme.üşütme.
buarada boşver ye gitsin can boğazdan gelır sen yekı bebişte güç kazansın.
bende buarada çok su ıcmeye basladım bılıyoımusun içim yanıp duruyo acaba dıyorumyedıgım bıeseymı hararet yaptı.ama ondan degıl sanırım mide yanmasıyla karısıtıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?