2010 Nisan Anneleri

iyiyim birpericim kahvaltı yapıyorum az önce kendi ellerimle bu cuma olan randevumu pazartesiye erteledim:ecrin_bebek: bebişimi 3 gün geç görecem ama işyerindeki arkadaş için ertelemem lazımdı kızın cumaya çok önemli özel bir işi var ikimiz aynı anda izin alamayız.:umursamaz:

afiyet olsun tarhancım yarasın ..randevu günü içinde geç olsunda güç olmasın napalım bırazdaha özlemıs olucaksın kuzucugunu ama yeterkı ıyı olsun hersey..buarada çok düşüncelısın tatlım benım.

ymercım hosgeldıncanım günaydın

günaydın kızlar geçmiş ne kaar birikmiş anca okudum.....
yeni bir arkadaşımız daha gelmiş hoşgelmiş,oğllanlarımız çoğaldı valla......
bu arada mide yanmam için bende yarın sanırım doktora gidicem bana verdiği şurup beni kesmiyor karnım açken de yanıyo yemek yedirmiyo dün aç gezdim ya,tok olsam ayrı bir ızdırap bide yatırmıyo öle berbat bşi,sanki biri gelmiş yemek borumdan mideme kezzap atmış kaçmış öle yanıyo yani.....
refiyecimde gelmiş iyileşmiş ohh çok sevindim.....
jnazcım sende çok yoruyosun tatlım kendini ya valla çok aktif bir hamilesin.ben senin gibi olsam valla ayakta zor dururum.....

teşekkür ederiz birpericim sabahları doymak bilmiyom ben yaaakaydirigubbakcemile3 valla cuma benim doğumgünümdü bebeğim doğumgünümü kutlayacaktı ama bu kız benim hamileliğim boyunca beni yormamak için çok koşturdu o kadarcık fedakarlığı hakediyor yani. tabiii eşim bu işe birazcıcık bozuldukaydirigubbakcemile3

hoşgeldin özgeciimm. geçmiş olsun. demek sende bu mide yanmasından muzdaripsin. kullandığın şurupun adı ne acaba ben gaviscon kullanıyom genellikle işe yarıyo zaman zaman o da etki etmiyo. aslında çok etkili bir hap var aç karnına alınan ama hamilelikte kullanılmıyo sanırım ben hamile kalmadan önce ondan içerdim birkaç gün çok rahat ederdim. aslında doktora sormakta fayda var yinede ben doktorum ne verirse itiraz etmeden onu kullanıyom. ilaç ismi verirsem tavsiye etmesede istedim diye kullan der diye korkuyom.

günaydın güzel bayanlar.... mide yanması hepimizde başladı sanırım. dik yatıcaksınız. normal yatarsam tıpkı özgenin anlattığı gibi oluyor. ama nerdeyse oturarak uyuyorum artık problem yok.
birde kramplar başladı bende. ufak ufak. calsiyum yetmiyor sanırım artık. siz takviye alıyomusunuz??

tubacım benim gebelikten önce hiç mide sorunum yoktu,ilk aylarda olmuştu ama bu kadar zor gecmedi,şimdi gece uyuyamıyorum annemi sayıklıyorum o derece yani.....
şuan renni şurup kullanıyorum ama demekki fayda etmiyor bakalım soorcam bende doktora ne diyeck...saçlanıyo acık idare et falan diyolar ama bune ya bizim çocuk doğduğunda peruk ihracatına da başlarız ozman....

günaydın nazlıcım.....
ya ben her koşulda yatamıyorum ama oturursam sorun yok okadar ama belli saatden sonrada dayanamyo insan hep aynı sekilde yatmaya,kramplar bende vardı bacaklarda basamıştı şuan biraz yürüsem kasıklarımda baskı oluyo bacaklarımı sürüyorum resmen,birde idrar olayımız baş gösterdi iki müşteri için ayakta kalsam ızdırap oluyo doğruuu wc ye koşyrum sanırım idrar kesemede baskı yapıyo ...
ya baktımda amma şikayetçi olmuşum hee benim oğlan depikliycek şimdi beni.....klava:

Günaydın kızlar,bebişlere de selamlar,etraf oglan bebek dolu valla.etrafımda da 10 hamile var tanıdık 9 u erkek:)2010 yılı ilkokul sınıfları oğlan dolacak bence:))

biz bebişle anneannedeyiz..annem bize iyi bakıyo..anne gibisi yok valla..nar suyu,süt,meyve...ogluşa 15 örgü yapmış.haftada bi tane bitiriyo.2 tanesi süveter.2 kapşollu hırka diğer yelek.ikincisine de kullanırız artıkın..kayınvalidem de yorgan yapmış yün:) dogsa da yesem onu.3,5 ay nası gecer ki...:ecrin_bebek:

tuvalet meselesi bende de öyleydi 2-3 hafta kadar önce şu an yok. bebişim yukarı çıktı herhalde. yürüyüşte yapabiliyorum hiç yorulmadan. şu an mide ve kramplar işte. mide içinde dediğim gibi oturarak uyuyorum. sabaha karşı artık mide tamamen boşaldığında yatıyorum. ve bu saat oldu hala evdeyim. bu koca bana çıkışımı verir yakında:)))

kızlar bu tuvalet durumu dün akşam bende de başladı.hep soluma çok nadiren sağıma vuran oğlum dün akşam mesaneme doğru vurdu.bende tuvalete koşturmak durumunda kaldım vc ye....
bu arada tam kahvaltı yapıcam tüpüm bitti...ben de sobayı yaktım sütümü öyle ısıtmaya çalışıyorum.....

kızlar ben mayıs annesıyım sızlere bırŞey danıŞmak ıstıyorum ayrıntılı ultrasona nezaman gırdınız bırde herkes gırdımı

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz anenanemizdeydik yeni geldik babam getirdi beni sağolsun nazlıcığım valla o kramplar tüzünden artık sabah 6 da ayaktayım desem yeridir sonra bölük bülük uyuyorum sorma canım ben doktora soracağım bu hafta sonu mide yanması akşamları oluyo genelde bakalı belki ilaç falan verir yoksa bu 3 buçuk ay çok zprlanıcağıma benziyo hayırlısı bebişim sağlıklı olsunda önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…