2010 Nisan Anneleri

kızlar sabah doktorum programında d. gribi aşısının 12. haftadan sonra olunmasında bir sakınca yok dedi kadın doğum doktoru ben çok tereddütte kaldım annem asla vurdurma dedi kahvaltı yaparken izledik izin vermiyo bende vurdurma taraftarı değilim ama bilmiyorum ister istemez dışarıda çıkıyoruz gezmeye olsun alışveriş olsun ne yapıcağız şu 3 ay hayırlısıyla bir geçsede bebişlerimizi kucaklarımıza alsak sağlıcakla inşallah

günaydınn :) ayy iyi fikir valla tuğbacım hee... diyorum oğlum oynucak başka bişiy bulamıyonmu dye ama mazallah dediğin gibi ya bağırsaklara dadanırsa kaydirigubbakcemile3 bak bak bak şu an bile sanki dışarıya çıkıcam açın kapıları der gbi aşağı aşağı vuruyo yaa.. allah allah hep yukarılara tekmelerdi yaa bu da 2-3 gündür başladıı..
amiin cnımm.. hastalık zor valla.. bide hamişsenn... çook dikkat edicem bitanem bundansonra.. okula giderken de kat kat giyiniyorumm.. kızıda servise vericez artıkk.. alıştı okuluna sırasınaa.. gider iner servisinden girer sırasına sınıfına sanırım..ama maaşımızı bekliyoruz mecburen 7sinde alıyoduk 15 i oldu yaa.. bugün yarın inş.. o zaman daha da rahatlıcam... ayy suyu bende çok içiyorum yaa.. amann içelim bebişlerin suyu bol olurda sıkıntıları olmaz nş..
evet evet bebegcım bende de aynı durum var hep asagılara yıyorum tekmeyı ve tabı sürekli tuvalete kosuyorum.
tekdeğilim yaa.. demekki normal yaşadıklarımm.. son aylarda olsak dicem canı sıkıldı çıkışı zorluyo ama o da değill.. gerçi benim yavruların çıkışı orda değill azdaha yukarda :))))) kaydirigubbakcemile3
günaydınn özgeciim..çook geçmiş olsun cnımm.. benimde az önce feci yanıyodu ama şimdi daha iyi sankii.. 1elma yedim hafifletti galiba...
oyoy oy annesinin doğum gününü mü kutlucakmış paşanızz.. olsun kuzum sağlık olsun.. o içerden tekmeleriyle bol bol kutlar annesi meraklama senn.. hakedene yapılan fedakarlık gibisi yok cnımm..
günaydınn nazlıcım sanada.. ayy hiçde dik yatama yaa... yastığımı görseniz yatakla bir sankii.. bazen onu bile atıyorum ama napalım artık bebişler için herşeye katlanıcazz ama benimki allahtan o kadar ileri derecede değill... bende boğazlarımdan dolayı 5 gün kalsiyumumu içemedimm.. su yutamadım yaa bide o asitli gibi bişii.. bugün başlıcam artıkk.. ama hemen farketti kasılmalar bacaklarda kramplar artıı bu aradaa...
günaydınn.. ohhhh yarasın bebeğinee.. anne gibisi varmıı... bende c.tesi gidip kalıcam inş.. bizim babaannemiz daha bi faaliyete girmedi sanırım hiç sesi çıkmıyo ama annanemiz dediğin gibi maşallahı var :)))
kızlar ben mayıs annesİyİm sİzlere bİrŞey danıŞmak İstİyorum ayrıntılı ultrasona nezaman gİrdİnİz bİrde herkes gİrdİmİ
ben girmedim cnımm.. ama genelde girdi arkadaşlarr.. 20. haftadan sonra sanırımm.. sağlıklı hamişlik ve doğumlar diliyorum..

hacerciğim gözün aydın canım görmüşsün paşamızı sana dün demiştim el sallayacak sana diye ohh bak el sallama yetmemiş birde gülücükler atmış sever teyzesi gülücüklerini ahh şu cumartesi bir gelsede bende kuzucuğumu bir görsem doya doya off offff:)))))

canım günaydın.hoşgeldin.bende de kramp başladı,sanırım bu gittiğimde kalsiyum verir.

nasılsınız kızlar hep aynı dertten muzdaribiz galiba.. mide yanması kramplar... ben de birde karın ağrısı yada mide ağrısı oluyor tam ayırt edemiyorum.. mide yanması için gaviscon kullanıyorum bende. kızım iyi olsunda. cmt yüz fotoğrafını almaya gidicez bizdeee zemuszemus

canım ayrıntılı usg ye 20 ile 24 . haftalar arasında giriliyor.benin bu hafta gireceğim mesala.

dünürcüğüm benim gebelik takip çizelgesinde geçen ay yapılan detaylı usg bu ayda yapılıyomuş sanırım iki kezmi girmiş olucam şimdi ablamadım çünkü bunlar standart herkese bu çizelgelerden veriliyo aynısından iyi o zamn 10 dakika kesinizleyeceğim tekrar inşallah prensesimi doyamam ben ona

birde kızlar bende bu aralar akıntı çok olmaya başladı sizdede varmı zaten idrar olyını annem bile farketmiş gece diyo çok kalktın diyo yatmadınmı diyo canım anem yaa bir gözü bende nasıl bakıyor hala annelik bu işte diyorum bazen anbnem bizim üstümüze aşırı düşer bende ona çekmişim sanırım en ufak detayı kaçırmıyorum bebiş denilincea.s

canım dayımın damadı samsunda özel bir hastanede dr.ona sodum bebek üzerinde etkisi var mı diye. o da bu konuda uzman bi arkadaşına mikrobiyoloji uzmanına soracak.bende yarın yaptırmayı düşünüyorum aşıyı

canım günaydın.hoşgeldin.bende de kramp başladı,sanırım bu gittiğimde kalsiyum verir.

canım bende 2 haftadır var zaten sanada diyordumya yatamıyorum diye şimdi ayağımın altına yüksek bir yastık koyuyorum yatarken birz daha rahatlıyorum canım ama bakalım bende soracağım bu arada canım dün bizim ordan bir komşumuz geldi gelini senin doktora gidiyo bu hafta doğumu varmış gelinininepidural olacakmış sanırım kızı olacakmış bende dedim benim dünürde ona gidiyo :asigim::1hug: dedim kadın dünürmü dedi ayyy pardon dedim arkadaşım dedim daha sonra alışmışım canım sana yaa dünürcüğüm benim

rüzgaryağmur.. günaydın hemşerim... biz iyiyiz sizi sormalıı.. gaviskon kullananlardansın sende cnım hıı.. olsunn cnım bebişlerimiz iyi olsun daa... daha iyisin inş...

kızlarr ben çıkıyorum şimdilikkk.... kahvaltı yapıcazz kızım ve oğlumla :asigim: okuldan sonra da pazara gidicemm ... akşam üzeri girebilirim inş.. öpüyorumm hepiniziii.. kendinizee çook iyi bakınn bebişlerinize dee...

canım bana öyle bi çizelge vermedi dr um.ama en songittiğimizde de baya uzun süre bakmıştı....ne güzel yine baksın gizemimize.sen daha fazla görmüş olursunopuyorumnanaktan
canım akıntı bende de var ama çok değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…