neyse kızlar görüşürüz ben kocişi kaldırayım artık kahvaltı yapsın artık biz gerçi kızmla yapmıştık ama babişkomuzla tekrar yapalım :))))
sağol caım hemde nasıl hala gözümden gitmiyor vallahacercim maşallh kuzuna ne güzel poz da vermiş size.ay yerim ben bebişini ya....ne hareketler yapmış öyle....yerim ben onu....maşallah 41 kere canım....opuyorumnanaktan
amin canım sağol bütü hepimizin bebeklerini allah nazardan korusunmaşallah canım allah nazarlardan korusun
iyi olmana sevindim caım çok şükür valla hiç bilmiyorum ama dr 20 li bişey demedi belkide hasta çok vardı zamanı da doluyordu acaba kafasımı karıştı neyse yaa önemli olan sağlıklı olması herdefasında başka türlü çıkıyor anlamadım kii yaa drum 21 haftalık demişti bundada 23 haftalık çıktı hiç anlamıyorum hagisie bakacağımı neyse yaa zaten sonuçları bi druma göstereyim diyorum o zaman sorarım tam olarak kaç hafatlı bide buyu falan herşey yazıyor da ben anlamıyorum malesefbirperi... günaydın canımm... çook iyiyim allaha şüküürr... boğazlarım tamamen iyileşti .. son 5 günde bişey yemeden verdiğim 2 kg. geri gelicek gibi :)) bi yiyorum sorma kıtlıktan çıkmış gibii. :))) mide yanlamaları da başladı.. aslında mide yanması değil benim tam.. kızımdada 4 . aydan sonra böyle oluyodu ara ara.. mideme inan bölümde bi ateş topu var gibi :)) amaa hiiç umrumda değill bol bol su içiriyo sadecee.. bebeğim iyi olsunn daa.. sen nasılsın cnımm?
şimdi geçmişe cevaplar :)))
simge8081...gözün aydın cnımm.. bebeğin iyiymiş çok sevindim :)
anneee.. kuzum valla öyle yaa.. iyileşir iyileşmez koştum resmen ama net gitti :) sevincim kısa sürdü.. bende sizi çok özledim cnımm...
esros...ben iyiyim cnım çook sağoll.. detaylı usg.de herşey yolundaymış ne güzell.. maşallah bebeğinee.. gülüşünü sevsinler.. :)
ayse_denizy... denizim hayırlısı olsun hakkınızda cnımm.. arabanızı satmışsınız.. inş. daha iyilerine sahip olursunuz hayırlı olduğu zamanda canımm :)
avukat44... gözün aydın cnım haberler ne güzell...oğluşuna maşallah canımm...
neptunee.... eşine çok geçmiş olsun diyorum cnım.. daha önce hiç duymamıştım böyle bi hastalık.. ama senin taramanın temiz çıkması sevindirici en azındann.. gözün aydınn..
dünürcüümmm... kızz aleemmsiin valla yaa... kıza bide kahve mi pişirdin yaa.. kızz neden o kadarr para veriyosun kendin daha çok iş yapçaksann... :)) akıl olmuş ama sana daa.. sadece cam kapı olayına al kadını yeter mademm.. daha mantıklı gibi görünüyoo.. ayy ben annemin yaptığına bile bi mana bulurum. kadın alsam senden beter olcağım kesin :)))
hacercimm.. maşallah canımm oğlunaa..bol bol görmüşsün ne güzell ..ama arkadaşların da dediği gibi 38. cm bana da accık uçuk bi rakam gibi geldii.. bide uyluk 35 mm. yazmışsın cnım.. benimkinin de 34 mm.di ama 23 cm.. hadi accık uzun boylu olcak seninki desek :)) ne biliim yani sağlıklı olması daha önemli tabi de 38 cm boy28-29 haftalık gebeliğe tekabül edince biraz fazla uzun mu olcak acaba :))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/158475-anne-karninda-hafta-hafta-bebegin-gelisim-evreleri.html
bu linke bi göz atabilirisn cnım.. ama sakın yanlış anlama hee.... :)) öptüm cnm..
goodand.. hoşgeldin cnım aramıza.. hayırlı olsun bebeğin...
bende aynıyım bide bede sanki tuvaletetim geliyor gibi oluyor gidiyorum çok az oluyor çıkıorum böbreklerimi üşütsem ağrır ama ağrımıyor zate ultrsonda bakıyodu dr dedimki sağ alt köşeyi gösterdim çok ağrıyor dedim yürümeme bile zorlaşıyor tabii zorlaşır baksana dedi ayakları ile nasıl başkı yapıyor kafası yukarıda sol üst tarafta çapraz duruyor anlayacağın bebeğim yani sık sık wc ye gitmeme normal benimyaa kızlarr kimse konuşmuyo ama bide ben bişey daha sorucamm sizee :)))
benim mesela şu an tuvalete gitmem lazım :kedi: accık sıkışık gibiyim ama accık :)) vee mesaneme tekmeler yiyor gibiyiim.. tarhanın da dediği gibi benim oğlan da mesanemle mi oynuyoo.. yoksa tuvaletimi biraz tuttuğum için mesanemde kasılmalar mı oluyo?
bunu yaşayan var mı aranızda?
sağol canım hepimiz inşallah böyle güzel haberler alırız canımhacercım gözun aydın guzelım ne guzel haberlerle dönmüşsün maşallah sanada oğlusunuda
olsun canı yaa sağılklı olsunda geç olsuniyiyim birpericim kahvaltı yapıyorum az önce kendi ellerimle bu cuma olan randevumu pazartesiye erteledim:ecrin_bebek: bebişimi 3 gün geç görecem ama işyerindeki arkadaş için ertelemem lazımdı kızın cumaya çok önemli özel bir işi var ikimiz aynı anda izin alamayız.:umursamaz:
geçmiş olsun canım hamilelerin herzamnki sorunları sana bi tavs,ye yai bede ii geliyor mide yakıcı şeylerde bi süre uzak dur potakal falan işte salçalı yemeklerde baharatlı yemeklerde mide yaması yapıyor bikaç gün dikkat et en azından azlacak tamamen gitmiyor ben şu ana kadar hiç mide şurubu içmedim zaten içemiyorum da dün akşam 3 bardak kadar ayran içtim zaten ayran içtimmi normalde midem şişiyor neyse ardan yarım saat kadar geçti çay içtim ayy öldüm resmen sabaha kadar bile bile yaptım anlayacağın dikkat et azalıyorgünaydın kızlar geçmiş ne kaar birikmiş anca okudum.....
yeni bir arkadaşımız daha gelmiş hoşgelmiş,oğllanlarımız çoğaldı valla......
bu arada mide yanmam için bende yarın sanırım doktora gidicem bana verdiği şurup beni kesmiyor karnım açken de yanıyo yemek yedirmiyo dün aç gezdim ya,tok olsam ayrı bir ızdırap bide yatırmıyo öle berbat bşi,sanki biri gelmiş yemek borumdan mideme kezzap atmış kaçmış öle yanıyo yani.....
refiyecimde gelmiş iyileşmiş ohh çok sevindim.....
jnazcım sende çok yoruyosun tatlım kendini ya valla çok aktif bir hamilesin.ben senin gibi olsam valla ayakta zor dururum.....
valla bende çok üğraştım yapamadım ayy bende vazgeçtim ne yapalım yaa
kızlar deli olucam sabahdan beri ugraşıyorum hala takvimi yükleyemedim bi yardım lütfennn
evet yaa hiç sorma çok tatlıydı yaaa inşallah sanada güler bebeişin canım bide öpücük atar inşallah zaten el salladığı zaman kalbimden sen geçtin gülüyorum eşim diyor neden gülüyon boşver dedim sölesem netten yazışıyom falan anlatsam diyecek yok nerden buldun niye giriyon birsürü laf anlat şimdi uğraşamam valla bi doğum yapayım rahatlayaym o zaman söylerimhacerciğim gözün aydın canım görmüşsün paşamızı sana dün demiştim el sallayacak sana diye ohh bak el sallama yetmemiş birde gülücükler atmış sever teyzesi gülücüklerini ahh şu cumartesi bir gelsede bende kuzucuğumu bir görsem doya doya off offff:)))))
yaa siz tam kendinizi alıştırdınız yaa yoksa doğmadan beşik kertmesi mi oldular bunlar zeyra canım valla doğduktan sonra değil gelin vermek büyüse bile hep yanımda kalsın istiyor insan yan yana ev tutarsınız hem budebe hem zeyra hemde çocuklar yakın olursunuz yok sa mazallah valla ayrılamazsınız çocuklarınızdancanım bende 2 haftadır var zaten sanada diyordumya yatamıyorum diye şimdi ayağımın altına yüksek bir yastık koyuyorum yatarken birz daha rahatlıyorum canım ama bakalım bende soracağım bu arada canım dün bizim ordan bir komşumuz geldi gelini senin doktora gidiyo bu hafta doğumu varmış gelinininepidural olacakmış sanırım kızı olacakmış bende dedim benim dünürde ona gidiyo :asigim::1hug: dedim kadın dünürmü dedi ayyy pardon dedim arkadaşım dedim daha sonra alışmışım canım sana yaa dünürcüğüm benim
bu arada hiç selam vermedim hepinize günaydınlar canlarım
bu arada hiç selam vermedim hepinize günaydınlar canlarım
☞ BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
kıslarrr bu ürün süper dimiii
kızlar süt sağma makinası alcakmısın eşimle şimdi konuştum acaba çok gerek varmı ben almayı düşünmüyorum şu an alsammıki acaba çok lazoım olurmu diyede düşğünüyorum doğsun ona göremi alırız bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz
canım ben ilk aşamada lazım olmaz diye almayacağım.eğer sonradan ihtiyacım olursa ona göre alacağım....
bu arada dün bana komşunun gelininn benim dr a gittiğini yazmışsın.yarın doğum yapacak sanırım.inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına.
kızlar süt sağma makinası alcakmısın eşimle şimdi konuştum acaba çok gerek varmı ben almayı düşünmüyorum şu an alsammıki acaba çok lazoım olurmu diyede düşğünüyorum doğsun ona göremi alırız bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz
olsunhacercım günaydın lar
meraba hacerciimmopuyorumnanaktan
çook unutkan olmuşum yaa valla kusura bakmayın artıkgünaydın hacerciğim....
merhaba kızlarrr biz geldik oğlumlaa
bu sabah erken kalktık doktora gittik tahlillerimizi verdik sonuçları da 2,30 da alacak eşim Allahtan bu sefer gittiğim devlet hastanesi evime çok yakın o yüzden kolaylık oldu baya hatta gereken tahlilleri evde yapıp gönderdim eşimle:)
sizler nasılsınız ? keyifler yerindedir inşallahh
jnazcığım hoşgeldin canımcımğım inşallah tahlillerin güzel çıkar canım benim özlettin kendini nerlerdesin sen yaa canım
hacerciğim valla canım vermiş olduğun bilgiler için saol canım ee deneyimlerinden arada burada yaz valla ne güzel bende biberon var ama plastik almış görümcem ben cam olanlarından alıcam birde suluğuda cam olnlardan almayı düşünüyorum sağlıklı olması için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?