- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ayyy maşallah kuzuna tatlımyaaselam kızlar ben geldim 2 buçuktaydı randevumuz ama 5 te aldılar içeri neyse kuzucuğumu gördüm çoooooooooooook tatlıydı neler yaptığını bir bilseniz ellerini kafasına götürüyor ağsna götürüyor bacaklarını oynatıyor en güzelide gülümsüyor yaa hemde iki defa gülümsedi oğlumuda götümüştüm anne bana el sallıyor dedi kollarını havaya kaldırmış bize poz veriyor kuzucuğum oğlumda diyorki han,i anne yumurtası yok kollarında dr bi güldü bu güçsüz kalmış dedi neyse en önemlisi artık cinsiyet tamamen belli erkek bide tam 500 gr sanırım 38cm boyu terşeyi normal çok şükür neyse yarım saat kadar inceledi ölçüm yaptı işte tamam bitti dedi hani cd dedim yok cd dedi olmaz dedim siz yapacağınızı söylemiştiniz dedim neyse hadi bi daha bakalım dedi bidaha yattım 10 15 dk da öyle baktı doya doya aktım kuzuma 10 gün içinde bi daha gidecem parasız yine bakıyorlarmış kontrol yani
ben anlata anlata bitiremem nasıl yüklendiğini bilmiyorum yoksa hem resmi var hemde videosu yükler size gösterirdim kuzumu
canımcım bende olmadı ama göğüs ucum çatladıslm kızlar nasılsınız bakalım.bende iiyim yarın gelsin die bekliyorum.kontrolümüz varda.oğlumu çok özledim bekliorum yarını.kızlar bide size bişiy sorucam benim göğsümden bikaçkere sıvı geldi.sizdede oluyomu.acaba sütmü salgılanmaya başladı.doktoruma söylesemmi ki.
tarhancım çok hoşsun canımyaa:roflol:ayyy dün eşimle bizim oğluşa güle güle öldük valla. daha 5 dak olmamıştı wc ye gideli tekmemi attı ne yaptıysa koşa koşa gittim bi daha. bir sitede okumuştum bebeğinizin ilk oyuncağı mesanenizdir diyordu. doğru valla çocuk resmen dalga geçiyo benle. delikafaduldenbende dedim allahtan kalın bağırsaklarımla oynamıyonaniknanik
a.s canım hoşgeldin aramızaslm 23 haftalık hamileyim ve bende 2010 nisan annesi olacağım inşallah.doktor takvimine göre 9 nisan 2010 tarihinde oğlum doğacakmış.allah isteyipte bakabilecek herkeze nasip eder inşallah.
inşallah tatlımyaa bende bugün sordum doktora 18 inde tetenoz aşısının 2. dozunu vurduracağım aynı hafta içinde sıkıntı olur mu diye oda aradan bir süre geçsin dedi artık önümüzdeki hafta vurdururum diyorumjnazcım bende yaptıracağım Allah izin verirse....bugün dua ettim Allahıma,nşallah ne bebeğimde ne de bende bi sorun oluşturur:Saruboceq:
canımcım eğer oturursam daha da ağırlaşırım gibime geliyor bide iş yapınca farketmiyorumda sonradan çıkıyor acısıgünaydın kızlar geçmiş ne kaar birikmiş anca okudum.....
yeni bir arkadaşımız daha gelmiş hoşgelmiş,oğllanlarımız çoğaldı valla......
bu arada mide yanmam için bende yarın sanırım doktora gidicem bana verdiği şurup beni kesmiyor karnım açken de yanıyo yemek yedirmiyo dün aç gezdim ya,tok olsam ayrı bir ızdırap bide yatırmıyo öle berbat bşi,sanki biri gelmiş yemek borumdan mideme kezzap atmış kaçmış öle yanıyo yani.....
refiyecimde gelmiş iyileşmiş ohh çok sevindim.....
jnazcım sende çok yoruyosun tatlım kendini ya valla çok aktif bir hamilesin.ben senin gibi olsam valla ayakta zor dururum.....
ah o kramplar yok mu canım resmen kabusum oldular ve haftalardır çekiyorumgünaydın güzel bayanlar.... mide yanması hepimizde başladı sanırım. dik yatıcaksınız. normal yatarsam tıpkı özgenin anlattığı gibi oluyor. ama nerdeyse oturarak uyuyorum artık problem yok.
birde kramplar başladı bende. ufak ufak. calsiyum yetmiyor sanırım artık. siz takviye alıyomusunuz??
oh ne güzel tatlım bende annemdeyken el bebek gül bebektim resmen. annemleri bırak abim bile sürekli bişeyler taşıyordu bana :)Günaydın kızlar,bebişlere de selamlar,etraf oglan bebek dolu valla.etrafımda da 10 hamile var tanıdık 9 u erkek:)2010 yılı ilkokul sınıfları oğlan dolacak bence:))
biz bebişle anneannedeyiz..annem bize iyi bakıyo..anne gibisi yok valla..nar suyu,süt,meyve...ogluşa 15 örgü yapmış.haftada bi tane bitiriyo.2 tanesi süveter.2 kapşollu hırka diğer yelek.ikincisine de kullanırız artıkın..kayınvalidem de yorgan yapmış yün:) dogsa da yesem onu.3,5 ay nası gecer ki...:ecrin_bebek:
canım ben 2. düzey ultrasona girdimkızlar ben mayıs annesİyİm sİzlere bİrŞey danıŞmak İstİyorum ayrıntılı ultrasona nezaman gİrdİnİz bİrde herkes gİrdİmİ
hoşbuldum bitanemmm sorma evime geldiğimden beri bi türlü vakit bulamadım . on günün üzerine evi temizle misafir ağırla vs derken doğru dürüst giremedim şimdide yorgunluğu çıkıyor tabijnazcığım hoşgeldin canımcımğım inşallah tahlillerin güzel çıkar canım benim özlettin kendini nerlerdesin sen yaa canım benim
hacerciğim valla canım vermiş olduğun bilgiler için saol canım ee deneyimlerinden arada burada yaz valla ne güzel bende biberon var ama plastik almış görümcem ben cam olanlarından alıcam birde suluğuda cam olnlardan almayı düşünüyorum sağlıklı olması için canım
sen nasılsın tatlım ?
hoşgeldin canım inşallah tahliller çook güzel çıkar canım
çok şükür ben iyiym 10 gün boyuncada ii olurum oğlumu görmüşüm yaa
hoşbuldum hacercim . inşallahh canımya geçen sefer çok korkuttu doktor sonuçlar iyi çıksında başka bişey istemiyorum. ee iyi olursun tabi şekerim oğlun doping verdi sana.
bende ayın 4 ünde görmüştüm oğlumu burnumda tütüyor şimdi. ama haftaya tekrar gideceğim görmeye:)