hoşbuldum tatlım benimde pc takıldı kaldı anca girebildim. inşallah tatlımya bakalım eşim sonuçları almaya gider yarım saate kadar . dediğin gibi bende tetenozu bu hafta vurdurursam diğerini haftaya erteleyeceğim bide aksilik olmazsa haftaya çarşamba kendi doktorumada gideceğim zaten oda vurdur derse vurduracağım
bu arada az önce annem le konuştum 3 tane yiğenimde vurulmuş aşılarını ilk okula gidiyorlar.
hoşgeldin canımm az kalmış şafağın :)
yok canım yazmıyo adjuvanlı veya adjuvansız olduğu bitanem yaa birde şunu düşünüyorum aslında eğer gerçekten bir yan etkisi olsa sanırım doktorlar bunu peşin peşin derdi vurdurmayın diye ama onlarda daha önce denenmediği için zaten ikilimde kalıyolar birde sanırım canlı aşı olması onları düşündüren tarafı tamam canım ben biraz gideyim kelime çalışayım annemden dün akşam baya bir fırça yedim bu konuda bebeğinin geleceği için çalışmalısın dedi haklıda canım yaa o kadar okudun ettin şurada bir adım kalmış dedi onuda hallettinmi rahat edeceksin falan birsürü şey söyledi haklıdı canım anneciğim valla eee bende onun yerinde olsam aynı öğütleri verirdim kızıma bende öptüm hepinizi şekerle görüşrüz opuyorumnanaktan
canımcım bu msj bana mıydı ?nazcığım sen nasılsın*....uzun zamandır görüşemedik senle....
oy oyy oyy yesin onun yeleklerini teyzesi benimde oğluma anneannesi örmüş yelekler ama malesef çekemedim resimleri sadece bir tanesini eve getirmeye izin verdi o da küçücük kırklıyken giyecekmiş kuşumbu arada kızlar annem yelek dokuyo kızıma sanırım bikaç güne biter gösteririm bitince mor renkte patiklerinide yapıcak inşallah
tatlım bu perşembe tetenozu vurdurmam gerekiyor o yüzden haftaya erteledim . aynen bende kayıpları duydukça riske atmak istemiyorum. dediğin gibi vurulmasak ne olacak ? her sene normal grip aşımı zaten vuruluyordum .canım sen haftaya mı vurduracaksın d.gribi aşısını....benim dr um başlarda vurulma diyo,şimdi siz bilirsiniz diyomuş hemşiresine sordum.insan panik oluyo ölen 62 kişinin 27 si hamile...rakam birden çok büyüdü....hayır vurulmasak ne yapacağız....kiminin bünyesi sağlam atlatıyo,kimininki zayıf.....vurduracağım ben Allahıma emanetim....en azından 1 kat önlemimi almış olacağım....
canım dayımın torunu bayram öncesinde domuz gribi olmuştu...şimdi tekrar olmuş...dr eğer 1 defa daha oursa çok zor olur kötü olur demiş.hani bir daha yakalanınca daha yakalanmıyordu insanlar...anlamadım ben ya.....:uhm:
canım bize gelen aşı canlı aşı değil bunu biliyorum adjuvanlı olanlar canlı aşı....sorma bende hasta olduğumdan beri hiç kitap almadım elime....bir an önce benimde çalışmaya başlamam lazım....ama bu aralar ne olduysa bana çalışamıyorum ya,istek kalmadı çalışmak için........
canım annennesi örsünde ekle bakalım.mor da yakışır gizemimize....
bizde iyiyiz naz cım sağol kontrolümüz vardı bugün cinsiyetimiz kesinleşti :)) (kübramız olacak işallah)..
ama yüzünü göremedim kuzumun secde eder gibi yatmış yüzü falan kapalıydı annesine çekecek heralde yüzüstü yatmaya bayılırdım ben :S 21 haftalık 360 gram olmuşuz :)) ha bu arada 1 kg almışım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?