2010 Nisan Anneleri

bu arada kızlar annem yelek dokuyo kızıma sanırım bikaç güne biter gösteririm bitince mor renkte patiklerinide yapıcak inşallah

canım sen haftaya mı vurduracaksın d.gribi aşısını....benim dr um başlarda vurulma diyo,şimdi siz bilirsiniz diyomuş hemşiresine sordum.insan panik oluyo ölen 62 kişinin 27 si hamile...rakam birden çok büyüdü....hayır vurulmasak ne yapacağız....kiminin bünyesi sağlam atlatıyo,kimininki zayıf.....vurduracağım ben Allahıma emanetim....en azından 1 kat önlemimi almış olacağım....
canım dayımın torunu bayram öncesinde domuz gribi olmuştu...şimdi tekrar olmuş...dr eğer 1 defa daha oursa çok zor olur kötü olur demiş.hani bir daha yakalanınca daha yakalanmıyordu insanlar...anlamadım ben ya.....:uhm:

canım bize gelen aşı canlı aşı değil bunu biliyorum adjuvanlı olanlar canlı aşı....sorma bende hasta olduğumdan beri hiç kitap almadım elime....bir an önce benimde çalışmaya başlamam lazım....ama bu aralar ne olduysa bana çalışamıyorum ya,istek kalmadı çalışmak için........
canım annennesi örsünde ekle bakalım.mor da yakışır gizemimize....

nazcığım sen nasılsın*....uzun zamandır görüşemedik senle....
canımcım bu msj bana mıydı ?
bu arada kızlar annem yelek dokuyo kızıma sanırım bikaç güne biter gösteririm bitince mor renkte patiklerinide yapıcak inşallah
oy oyy oyy yesin onun yeleklerini teyzesi benimde oğluma anneannesi örmüş yelekler ama malesef çekemedim resimleri sadece bir tanesini eve getirmeye izin verdi o da küçücük kırklıyken giyecekmiş kuşum
tatlım bu perşembe tetenozu vurdurmam gerekiyor o yüzden haftaya erteledim . aynen bende kayıpları duydukça riske atmak istemiyorum. dediğin gibi vurulmasak ne olacak ? her sene normal grip aşımı zaten vuruluyordum .
dediğin gibi rabbime emanetiz önce tedbir sonra tevekkül diyorum bende
çok değişik bir hastalıkmış cidden canımya bende çözemedim

aynenn bende kpss ye gireyim diyordum ama bu gidişle biraz zor galiba

bizde iyiyiz naz cım sağol kontrolümüz vardı bugün cinsiyetimiz kesinleşti :)) (kübramız olacak işallah)..
ama yüzünü göremedim kuzumun secde eder gibi yatmış yüzü falan kapalıydı annesine çekecek heralde yüzüstü yatmaya bayılırdım ben :S 21 haftalık 360 gram olmuşuz :)) ha bu arada 1 kg almışım henüz

ayy yesin onu teyzesi maşallah kübramıza canımya. benim oğlumda bacak bacak üstüne atmıştı :)
cidden şimdiye kadar sadece 1 kg mı aldın tatlım nazar değmesin diyorum:)
ben 26. haftadayım 9 kg aldım

güzelim ben mide bulantıları yüzünden bişey yiyemiyordum ilk 3 ay 76 dan 72 ye düşmüştüm . şimdi ise 73 olmuşum 2 ayda 1 kilo. :))

merhaba kızlar.ben geldim.geçmişi okudum .bir taraftanda dilekçe yazdım.ama bakıyorum kimsecikler kalmamış.herkesin iyi haberlerine sevindim.bizimde sağlıkçı tanıdıklar eşime d.gribi aşısı vurunmasını ve benimde vurunmamı söylemişler.ben hamile olmasam kesin vurunurdum.ama bebeğimin geleceğine etkisini bilmiyorum.o nedenle düşünmüyorum aşıyı.oğlumada yaptırmayacağım.herkes için hayırlısı.sanırım bu konuda herkes kararını kendi vermek zorunda.çünkü sonuçlarına biz katlanacağız.ve maalesef otoriteler sadece birbirleriyle zıtlaşıyor.gerçekten ikna edici hiçbir konuşma duymadım.

avukat44 hg canım aynen bende düşünmüyorum kararsızlık oldu kararsız kalmaktansa vurulmam daha iyi allah a emanetiz

Ben gene cok yoruldum yaa.iyi ki bu site var,arada okuyorum,kafam dagılıyo.iş iş.akşama gene bayılcam kesin..bebek olunca ne yapcam,gece uykusuzluk olcak.annem diyo onun uykusuzlugu zor gelmiyo insana...:1no2:

bende eksik listemi tamamladm kızlar azönce,bebişin kıyafet vb. eksikleri bunun iinde benim lohusa pijama ve oda süslemeleride dahil 500 lirayı buldu kabataslak bir hesaplama yaptık hepte en ucuz fiyatlarla eminönü havuzlu hana gitcez haftaya oradn tamamlıycaz annemle gidecektim ama eşimde bulunmak istyrmuş oda sececekmiş renklerini falan.....
bölece bitek odası kalıyo onuda pazar günü koçtaşta gezerken çok şık üç kapılı beyz bir dolap ve şifonyer beyendik iikisi toplam 300 lira yapıyo onlrı alcaz ama kesin değil ve bölece tamamlamış olcaz sanırım....biran önce bitsin artık en azından kafamdan atayım hala eksik var demiyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…