canımcım bu msj bana mıydı ?
oy oyy oyy yesin onun yeleklerini teyzesi benimde oğluma anneannesi örmüş yelekler ama malesef çekemedim resimleri sadece bir tanesini eve getirmeye izin verdi o da küçücük kırklıyken giyecekmiş kuşum
tatlım bu perşembe tetenozu vurdurmam gerekiyor o yüzden haftaya erteledim . aynen bende kayıpları duydukça riske atmak istemiyorum. dediğin gibi vurulmasak ne olacak ? her sene normal grip aşımı zaten vuruluyordum .
dediğin gibi rabbime emanetiz önce tedbir sonra tevekkül diyorum bende
çok değişik bir hastalıkmış cidden canımya bende çözemedim
aynenn bende kpss ye gireyim diyordum ama bu gidişle biraz zor galiba
bırakacan işi :S
bizde iyiyiz naz cım sağol kontrolümüz vardı bugün cinsiyetimiz kesinleşti :)) (kübramız olacak işallah)..
ama yüzünü göremedim kuzumun secde eder gibi yatmış yüzü falan kapalıydı annesine çekecek heralde yüzüstü yatmaya bayılırdım ben :S 21 haftalık 360 gram olmuşuz :)) ha bu arada 1 kg almışım henüz
bende eksik listemi tamamladm kızlar azönce,bebişin kıyafet vb. eksikleri bunun iinde benim lohusa pijama ve oda süslemeleride dahil 500 lirayı buldu kabataslak bir hesaplama yaptık hepte en ucuz fiyatlarla eminönü havuzlu hana gitcez haftaya oradn tamamlıycaz annemle gidecektim ama eşimde bulunmak istyrmuş oda sececekmiş renklerini falan.....
bölece bitek odası kalıyo onuda pazar günü koçtaşta gezerken çok şık üç kapılı beyz bir dolap ve şifonyer beyendik iikisi toplam 300 lira yapıyo onlrı alcaz ama kesin değil ve bölece tamamlamış olcaz sanırım....biran önce bitsin artık en azından kafamdan atayım hala eksik var demiyim....
selam kızlar :)
nasılsınız ?
benim keyfim yerinde :)
kuzumu gördüm.Allah'ıma bin şükür her şey yolunda... renkli fotoğraf da verdi doktorum, bebeğimin ilk vesikalık resmi elimde, mest olmuş şekilde oturuyorum şimdi :)
doktordan sonra da mothercare'e gittim, indirim günüydü bugün.
dila'mın tüm kıyafet ihtiyacını hallettim diyebilirim.. bir iki battaniye alırım belki.
patikler, şapkalar, hastane çıkışları, örtüler.. ay nasıl keyifle aldım anlatamam.
daha 6 ay kendime tek bir don alamam:) , ama olsun, onun her şeyi güzel oldu ya, çok şükür.
kızlar şaka maka alışverişleri de bitiriyoruz baksanıza yaa :)
gün sayıp gelişlerini beklemek kalıyor geriye :)
çok şükür yaa.. valla ne kadar şükretsek az..
özge bu aralar az giriyosun kk ya niye*umarım işler yoğundur*canım bende listemi yaptım.aldığım kıyafetleride gördün....1 tane hastane çıkışı,havlusu,birkaç tane çorap kaldı alacağım.biberondur emziktir onları chiccodan alıcağım.sen listeni bi yazsana bakalım eksiğim var mı benim?a.s
kızlar süt sağma makinası alcakmısın eşimle şimdi konuştum acaba çok gerek varmı ben almayı düşünmüyorum şu an alsammıki acaba çok lazoım olurmu diyede düşğünüyorum doğsun ona göremi alırız bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz
nasılsınız ?
kuzumu gördüm.Allah'ıma bin şükür her şey yolunda... renkli fotoğraf da verdi doktorum, bebeğimin ilk vesikalık resmi elimde, mest olmuş şekilde oturuyorum şimdi :)
dila'mın tüm kıyafet ihtiyacını hallettim diyebilirim.. bir iki battaniye alırım belki.
patikler, şapkalar, hastane çıkışları, örtüler.. ay nasıl keyifle aldım anlatamam.
daha 6 ay kendime tek bir don alamam:) , ama olsun, onun her şeyi güzel oldu ya, çok şükür.
canımcım gözün aydın.. dila'nın sağlığı ve keyfi yerindeymiş :))
bende az önce sağlık ocagından geldım.. tetanoz aşımı oldum .. çok acıyor ya kolum(
herkeze merhaba ben çoookkkkk uzun zamandır girmiyorum kk ya.umarım hepiniz iyisinizdir.ben hiç alışveriş yapmadım.bir kaç çıtçıtlı badi aldım diye kaynanam aman şimdiden alma dedi.gelir onlar para verme dedi.heves ediyorum.elden gelecek diyemi beklicem.valla kendime hele hiç bişey almadım.nasıl olacak bilmiyorum.bu alınacakların listesi falan varmı kızlar.baksamda alsam bari.erkenmi sizce.daha nisan sonuna çok var malum.
nasılsınız ?
ewt canım işlerin çok olduğundan değil aslında keşke olsa ama ne bileyim eski aktifliğim yok dimi bende farkındayım....ya kk da da bir boşluk var ama değilmi sende farkındasın bunun???
listemi yazayım canım hemen ....
hastane çıkışı-tek pijama altı tek yandan çıtçıtlı badi-pijama takımı-
çorap-şapka-önlük-eldiven
tulum penye vve kadife
ağız bezi-amerikan bezi ter için
peluş ve penye battaniye
emzik biberon
mevlüt takımı
bebek çantası-emziremzirme sütyeni-göğüs pedive jeli- kosuha pijaması ve geceliği
sabahlık ve pijama
terlik çorap atlet külot
oda için hava nemlendirici banyo leğeni ve filesi
banyo kapları-ates ölçme aleti-bebe sabunu-şampuanı-vücut llosyonu-piişik kremi-ıslak mendelleri
sanırım şimdilik bu kadar canım varmı eksiğim varsa da siz ekleyin kızlar aklımdan çıkmıştır belki....
canım meraba...güzel haberlerle gelmene sevindim canım.ay bu ilk renkli usg görüntüleri çok farklı oluyo ya...5 hafta önce gittiğimizde ilk renkli fotosunu verdi öpe öpe eskittim çocuğumun fotoğrafınıopuyorumnanaktan....bu arada bebek için alışveriş çok zevkli dimi zeynepciğim.göktuğumunda çok az eksiği kaldı....canım sen odasınıda almıştın dimi?baya azalttık alıcaklarımızı....bundan sonra yerleştirmesi ve doğumu beklemesi kaldıopuyorumnanaktan
doktoruna sordun mu canım d.gribi aşısını?
evet zeyracım c.tesi görcem oğlumu.benim aralarda kontrolüm yok ayda bi gidiorum.çok özledim oğluşumuuuu ben yaaa..:asigim:
herkeze merhaba ben çoookkkkk uzun zamandır girmiyorum kk ya.umarım hepiniz iyisinizdir.ben hiç alışveriş yapmadım.bir kaç çıtçıtlı badi aldım diye kaynanam aman şimdiden alma dedi.gelir onlar para verme dedi.heves ediyorum.elden gelecek diyemi beklicem.valla kendime hele hiç bişey almadım.nasıl olacak bilmiyorum.bu alınacakların listesi falan varmı kızlar.baksamda alsam bari.erkenmi sizce.daha nisan sonuna çok var malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?