2010 Nisan Anneleri

evet canım sana çekmiştim msjı....tam o sırada sende bana yazdığın için daha sormadım tekrardan nasılsın diye?
canım ya acaba bende haftaya mı ertelesemtekrardan bir drla konuşsam mı?tetanozu bu hafta yaptırıp domuz gribi aşısını haftaya mı olsam?
canım ben gireceğim sınava ama sadece genel kültür genel yeteneğe....ben anayasa ve matematiğe başlamadım diğerleri bitti sadece arihten 2 konum kaldı.fazlada oturunca bu sefer ağrım oluyo canım ya...yatarak çalışıncada uykum geliyor....

selam ummuhancım biz iyiyiz sende iyisindir kızını görmüşsün.maşallah kuzuna canım.ayrıca ne güzel 1 kilo almışsınopuyorumnanaktan

özge bu aralar az giriyosun kk ya niye*umarım işler yoğundur*canım bende listemi yaptım.aldığım kıyafetleride gördün....1 tane hastane çıkışı,havlusu,birkaç tane çorap kaldı alacağım.biberondur emziktir onları chiccodan alıcağım.sen listeni bi yazsana bakalım eksiğim var mı benim?a.s

selam kızlar :)
nasılsınız ?

benim keyfim yerinde :)
kuzumu gördüm.Allah'ıma bin şükür her şey yolunda... renkli fotoğraf da verdi doktorum, bebeğimin ilk vesikalık resmi elimde, mest olmuş şekilde oturuyorum şimdi :)

doktordan sonra da mothercare'e gittim, indirim günüydü bugün.
dila'mın tüm kıyafet ihtiyacını hallettim diyebilirim.. bir iki battaniye alırım belki.
patikler, şapkalar, hastane çıkışları, örtüler.. ay nasıl keyifle aldım anlatamam.
daha 6 ay kendime tek bir don alamam:) , ama olsun, onun her şeyi güzel oldu ya, çok şükür.

kızlar şaka maka alışverişleri de bitiriyoruz baksanıza yaa :)
gün sayıp gelişlerini beklemek kalıyor geriye :)
çok şükür yaa.. valla ne kadar şükretsek az..

canımcım gözün aydın.. dila'nın sağlığı ve keyfi yerindeymiş :))
bende az önce sağlık ocagından geldım.. tetanoz aşımı oldum .. çok acıyor ya kolum (

herkeze merhaba ben çoookkkkk uzun zamandır girmiyorum kk ya.umarım hepiniz iyisinizdir.ben hiç alışveriş yapmadım.bir kaç çıtçıtlı badi aldım diye kaynanam aman şimdiden alma dedi.gelir onlar para verme dedi.heves ediyorum.elden gelecek diyemi beklicem.valla kendime hele hiç bişey almadım.nasıl olacak bilmiyorum.bu alınacakların listesi falan varmı kızlar.baksamda alsam bari.erkenmi sizce.daha nisan sonuna çok var malum.

ewt canım işlerin çok olduğundan değil aslında keşke olsa ama ne bileyim eski aktifliğim yok dimi bende farkındayım....ya kk da da bir boşluk var ama değilmi sende farkındasın bunun???
listemi yazayım canım hemen ....
hastane çıkışı-tek pijama altı tek yandan çıtçıtlı badi-pijama takımı-
çorap-şapka-önlük-eldiven
tulum penye vve kadife
ağız bezi-amerikan bezi ter için
peluş ve penye battaniye
emzik biberon
mevlüt takımı
bebek çantası-emziremzirme sütyeni-göğüs pedive jeli- kosuha pijaması ve geceliği
sabahlık ve pijama
terlik çorap atlet külot
oda için hava nemlendirici banyo leğeni ve filesi
banyo kapları-ates ölçme aleti-bebe sabunu-şampuanı-vücut llosyonu-piişik kremi-ıslak mendelleri

sanırım şimdilik bu kadar canım varmı eksiğim varsa da siz ekleyin kızlar aklımdan çıkmıştır belki....

bence dogsun ondan sonra alırsın bakarsın emer kullanmaya ıhtıyacın olmaz canım almazsın.benım ılk kızım 3 ay emdı sonra bıraktı bende ozaman aldım 6 aya tamamladım en azından onunla annesütünü canım.umarım ıhtıyacın olmaz ama canım

canım meraba...güzel haberlerle gelmene sevindim canım.ay bu ilk renkli usg görüntüleri çok farklı oluyo ya...5 hafta önce gittiğimizde ilk renkli fotosunu verdi öpe öpe eskittim çocuğumun fotoğrafınıopuyorumnanaktan....bu arada bebek için alışveriş çok zevkli dimi zeynepciğim.göktuğumunda çok az eksiği kaldı....canım sen odasınıda almıştın dimi?baya azalttık alıcaklarımızı....bundan sonra yerleştirmesi ve doğumu beklemesi kaldıopuyorumnanaktan
doktoruna sordun mu canım d.gribi aşısını?

canımcım gözün aydın.. dila'nın sağlığı ve keyfi yerindeymiş :))
bende az önce sağlık ocagından geldım.. tetanoz aşımı oldum .. çok acıyor ya kolum (

canımm çok sağol :)

geçmiş olsun sana da.. o kolun bi iki üç gün yoklar seni. zonklar falan. çok kullanmamaya çalış bari aşı olduğun kolunu. indirip kaldırma çok. sabit tut..
benim son tetenozumun üstünden bi sene geçmediği içn ben şimdi yırttım ama ilk birkaç gün kimilerini zorluyor tetenoz.. zonklamadan başka sıkıntın olmaz inşallah..

ay atala nerelerdesin sen hakkaten..

bu alışveriş işinde herkes ayrı düşünüyor.
ben kıyafet ihtiyacının tamamını bu günkü son alışverişimle tamamladım.
odasını sipariş verdim, ocak ortasında gelecek.
bebek arabası, telsiz, ana kucağı falan gibi büyük parçalar kaldı geriye, onu da önümüzdeki ay bi gün alıcam.
kıyafet konusunda da gönlümden geçenleri aldım, herkes abartma , hediye gelir dedi ama ben de senin gibi elalemden mi bekliycem dedim. çok bi çevremiz de yok zaten, beklentim yok fazla..

Allah korusun ama erken doğum ihtimalini de düşünüp 7- 7.5 ay civarında belli başlı ihtiyaçlarını tamamlamak lazım diye düşünüyorum ben.

bu arada sen de iyisindir umarım :)

hoşgeldin zeynocum;
oyy oyy dilacımı görmüşün çok sevindim....
ciciler almışın biide aklersin artıkı ben çatlarım valla ohh sende en güzeli yapmışın uyugunmuydu fiyatlar falan ....
bizde eminönüne gitcez bakalım haftaya canım güle güle giysin dila sultan....

ay atala nerelerdesin sen hakkaten..

bu alışveriş işinde herkes ayrı düşünüyor.
ben kıyafet ihtiyacının tamamını bu günkü son alışverişimle tamamladım.
odasını sipariş verdim, ocak ortasında gelecek.
bebek arabası, telsiz, ana kucağı falan gibi büyük parçalar kaldı geriye, onu da önümüzdeki ay bi gün alıcam.
kıyafet konusunda da gönlümden geçenleri aldım, herkes abartma , hediye gelir dedi ama ben de senin gibi elalemden mi bekliycem dedim. çok bi çevremiz de yok zaten, beklentim yok fazla..

Allah korusun ama erken doğum ihtimalini de düşünüp 7- 7.5 ay civarında belli başlı ihtiyaçlarını tamamlamak lazım diye düşünüyorum ben.

bu arada sen de iyisindir umarım :)[/QUOTE]

canım çok şükürler olsun iyiyim ben.tickerim bile gitmiş.23. haftadayım işte.haftaya randevum var.şeker bakılacakmış.bu arada cinsiyetmiz bile belli değil.biz meraklandıkça benim minik sıpam iki büklüm yatıyor.aman ne olursa artık.detaylı ultrasona bakan uzman kız dedi.hastanede de doçent hoca baktı % 75 erkek dedi.kısmet artık.bu aralar saldım valla kendimi.şişmanladım iyice.duyunda kaç kilo aldığımı moraliniz düzelsin.53 le hamile kaldım.3. ayın sonunda aşermelerden 47 ye düştüm.bugünlerde 60 görüyorum terazide.doktor bile şaşırdı.ben normal doğum istediğim için yürüyüş yap dedi.ama bir düzene koyamadım.2 gün yürüyorum.1 gün kalıyor falan.belimde çok ağrıyor yürüyünce.
dediğinde de haklısın benimde içim hep ürperiyor erken doğuverirse diye.valla o zaman artık kaynanam annem kocam gider alırlar napayım kısmet.ev almaya karar verdik biraz onun telaşı,iş telaşı derken günler su gibi akıp geçti.
hepinizi hasretle öpüyorum.arada girmeye çalışıcam.şimdi çıkıyorum ama.
ha kızlar bu arada grip aşısıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ve tetanozla arasında kaç gün olmalıymış.yani ikisi arka arkaya yan etki falan yaparmıymış.ben daha ikisinide olmadım.bilmiyorum napıcam.Rabbim (c.c.) cümlemizi korusun işallah.AEO.

iki kedili DELı:) gözün aydın canım dila hanım seni çok mutlu etmiş. yeni cicilerini de güle güle kulansın.

ya sizin doktorlarda renkli usg makinesi varmı? gebzede tek bir hastanede var. geçen yıl doğum yapan bir arkadaş renkli usg (dört boyutlu ultrason incelemesi için) foto için 250 tl civarında bir ödeme yapmıştı sizinkiler beleş mi kardeş kaydirigubbakcemile3 eğer öyleyse burda çektireceğime atlar anadolu yakasında en yakın merkeze gider muayene parasına çektiririm ben de bebemin fotosunu??

canım aslında bana boşluk var gibi gelmedi....aslında önceden birkaç belli aşlı kişi çok yazışıyordu,şimdi arkadaşlarım malum hastalık veya kendi işleri v.s olunca evet zaman zaman bir boşluk varmış gibi oldu....
canım ben listede eksik göremedim.yalnız benim dünür söyledi onuda bebek küvetinin içinde önceden file olurdu şimdi minderi çıkmış onun daha iyi gibi geldi bana.birde bu ateş ölçerlerin alından ya da kulaktan ölçülenleri daha iyiymişki fiyatlarıda süper hani 80 civarıı...canım birde bebek telsizi alacakmısın sen*

ay vallahi ben de resmi elimden düşüremiyorum.
mest oldum.
o minicik ağzını burnunu ellerini yiyesim geliyor fotoğraftan :)

odası da ocak ortası gibi gelecek inşallah.. dediğni gibi benim alışveriş olayım bitti büyük boyutta.
bi bebek arabası,telsiz,dönence,ana kucağı gbi eksiklerim kaldı, onlar da bi günlük iş zaten..

çok keyifli ona bir şeyler almak çok :)
Allah'ım hepimizinkini hayırlısıyla kucağımıza almayı, bu cicileri de ağız tadıyla, güle oynaya kullanmayı nasip etsin inşallah..

aşı meselesine gelinceeeee..
çok karıştı kafam funda çok.
doktor mutlaka ol diyor.
ben kendi kızlarıma da yaptırttım dedi.. sonuçta dünya sağlık örgütünün önerdiği bir şeye ben hayır demem, diyemem dedi.
eğer grip olursan, gebelerde çok ağır seyrediyor bu grip dedi (
çok karıştırdı kafamı..

çok farklı fikirler veren iki grup doktor var. insan kime inanacağını şaşırıyor..

sen bir tanıdığa sorucaz diyordun, sorma fırsatınız oldu mu ??

evet zeyracım c.tesi görcem oğlumu.benim aralarda kontrolüm yok ayda bi gidiorum.çok özledim oğluşumuuuu ben yaaa..:asigim:

neysekı az kalmıs canım ıyı haberlerle gelırsın umarım benımde aralrda yok kontolum aydan aya cagırıyor doktorum benıde ve bır ay cok uzun gelıyor ınsana gormek ıcın oglusumu

canım merhaba uzun zaman oldu gerçekten uğramadın buralara....bence alışverişe başla.malum önümüz kış birde benim bugünlerde gündemimden düşmeyen d.gribi mevzusu var Allah korusun tabiki hepimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…