2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremez oldum benim ikizlerin cinsiyetinide sizlerle paylaşamadım biri kız biri erkek allahım tamamına erdirsin hepimiziii

selam canım bızler ıyıyız sukur sen nasılsın?bence kımseyı dınleme kendın planını yap alma zamanını ve ne alacagını onun annesı sensın baskası degılkı <:)

sizler nasılsınız kızlar minişler nasıll herşey yolundadır inşşş bende hiç bir şey almadım önümüzde ki ay başlıcam almaya çok hevesleniyorumm

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremez oldum benim ikizlerin cinsiyetinide sizlerle paylaşamadım biri kız biri erkek allahım tamamına erdirsin hepimiziii

ay ne kadar güzel bir haber hem kız hem erkek ınsallah allah tamamına erdırsın canım kucagına almayı nasıp eylesın

Slm hanımlar ben de 1,5 satttir falan geçmişi okuyodum dr dan yeni geldik öğleden sonra oğlum çok şükür iyiymiş bi sorun yok allah da etmesin inşallah. Yalnız çok düşünceli olacak eli hep kafasında nasıl geçicek bu 4 ay diyo heralde kuzum benim yerim ben onu bizden bu kadar

sorma benim oğlum da aşağı vurunca anne aynen wc de :9

düşünmüyorum şimdilik canım ben de bakalım ihtiyacımolursa alırız

hg şekerim gözün aydın allah daim etsin iyi haberlerimizi demek dilamızın herşeyi tamamlandı nerdeyse güle güle sağlıkla kuşşansın canım benim

canımcım gözün aydın.. Dila'nın sağlığı ve keyfi yerindeymiş :))
bende az önce sağlık ocagından geldım.. Tetanoz aşımı oldum .. çok acıyor ya kolum (

geçmiş olsun canım ben de 6 ocakta gitcem sağlık ocağına o zaman olurum heralde

sizler nasılsınız kızlar minişler nasıll herşey yolundadır inşşş bende hiç bir şey almadım önümüzde ki ay başlıcam almaya çok hevesleniyorumm

bende bır ıkı parca bısey aldım cnm benım ıkıncı oldugundan kızımdan olanlardada kullanacagım gercı hepsı olmuyo bu erkek olunca ama rengı uyanları kullanmayı dusunuyorum

sağol alminacım allah hepimize sağ salim doğurmayı nasip etsinn
kızlar kaç kilo aldınız ben baya aldım yaaa razıyım herşeye ama zorlanmaya başladımm

ohh ne güzel alminacım tecrübelisin elinde kıyafetlerde var gel keyfim gellll bende herşeyden 2 tane alıcam mecburennn

canımcım gözün aydın.. dila'nın sağlığı ve keyfi yerindeymiş :))
bende az önce sağlık ocagından geldım.. tetanoz aşımı oldum .. çok acıyor ya kolum (

bende vuruldugumda uc gun surdu acısı ama ebenin vurusundanmı yoksa ılaçtan dolayımı bılmıyorum canım

nurcum o acıyı bende yaşadım kolum kalkmıyodu ilk gün sonra geçti ikinci aşıda ocakta olucam o da tetanos mu acaba

hoşbulduk canımın içi.. çok çok sağol.

valla mothercare'de her şey uygundu diyemem, indirim her üründe olmuyormuş ama bir sürü şey çok çok hesaplıydı gerçekten..

eminönü kalabalığından çekindim ben, bi de orda nakit parayla iş yapyıorlar, biz karta abandık bu ara.. ama inşallah sen gönlüne göre bulursun bir şeyler.
ama gideceğin zaman kalın giyin gözünü seveyim, orda gezicen dolanıcan hastalanma sakın..

canım çok şükürler olsun iyiyim ben.tickerim bile gitmiş.23. haftadayım işte.haftaya randevum var.şeker bakılacakmış.bu arada cinsiyetmiz bile belli değil.biz meraklandıkça benim minik sıpam iki büklüm yatıyor.aman ne olursa artık.detaylı ultrasona bakan uzman kız dedi.hastanede de doçent hoca baktı % 75 erkek dedi.kısmet artık.bu aralar saldım valla kendimi.şişmanladım iyice.duyunda kaç kilo aldığımı moraliniz düzelsin.53 le hamile kaldım.3. ayın sonunda aşermelerden 47 ye düştüm.bugünlerde 60 görüyorum terazide.doktor bile şaşırdı.ben normal doğum istediğim için yürüyüş yap dedi.ama bir düzene koyamadım.2 gün yürüyorum.1 gün kalıyor falan.belimde çok ağrıyor yürüyünce.
dediğinde de haklısın benimde içim hep ürperiyor erken doğuverirse diye.valla o zaman artık kaynanam annem kocam gider alırlar napayım kısmet.ev almaya karar verdik biraz onun telaşı,iş telaşı derken günler su gibi akıp geçti.
hepinizi hasretle öpüyorum.arada girmeye çalışıcam.şimdi çıkıyorum ama.
ha kızlar bu arada grip aşısıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ve tetanozla arasında kaç gün olmalıymış.yani ikisi arka arkaya yan etki falan yaparmıymış.ben daha ikisinide olmadım.bilmiyorum napıcam.Rabbim (c.c.) cümlemizi korusun işallah.AEO.[/QUOTE]

aa cinsiyeti göstermedi mi daha seninki :)
hayırlısı olsun bakalım ne sürpriz yapacak sana :)
kilo konusunda da sıkma canını, sen yarım porsiyonmuşsun baksana :) 60 kilo bile düşük bir kilo, bir şeycik olmaz.. yürüyüşüne de dikkat ettikten sonra..

ev konusunda da hayırlı olsun diyeyim.. bebek uğuruyla geldi desene :)

arada uğra e mi, özletme :)

çok sağol canım :)
daha iyileri kk'daki kardeşlerinin olsun :)

renkli usg meğer varmış bizim doktorda :) ben de bugün öğrenmiş oldum ilk kez :)
normalde baktığı makinanın aynısıyla baktı, ten renginde normal üç boyutlu görüntü aldı bu kez.. çok şekerdi..
ben ekstra para ödemedim, özel sigortam var, doğum poliçem de vardı, ödüyorlar her şeyi.

hoşgeldin canım
hayırlı olsun minişler :)
hem ikiz, hem de biri kız biri erkek :)
daha güzel ne olabilirdi ki :)
rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla sıhhatle doğduklarını da görelim inşallah...

iyi akşamlar arkadaşım bizler iyiyiz gözün aydın maşallah ikizlere de 2 oldu ikizimiz heralde böylece. Allah tamamına erdirsin

ohh ne güzel alminacım tecrübelisin elinde kıyafetlerde var gel keyfim gellll bende herşeyden 2 tane alıcam mecburennn

sagol canım ama ınsan aradan zaman gecınce en cok ne kullandıgını unutuyor be canım kaydirigubbakcemile3 bencede ıkı tane tam makul duruma göre alırsın sonra cnm

canım inşallah bebeklerimize cicilerini sağlıkla giydirmek nasip eder rabbim.
canım aşı konusunda bu akşam bilgi alacağım...yazıcam buraya....herkes farklı konuşuyor ama tek yapacağımız şu anda aşı....ondan sonrası Allaha emanet....

ay ben de seni düşünüyordum tatlım.
doktordan geldi mi naptı ki diyordum. çok şükür haberler iyiymiş.. gözümüz aydın :)
demek seninki de efkarlı modda ha :) benimki de utangaç çıktı, elleriyle yüzünü kapattı hep :)) ah hayırlısıyla doğsunlar da, yeriz biz onların o ellerini di mi :))

sağol alminacım allah hepimize sağ salim doğurmayı nasip etsinn
kızlar kaç kilo aldınız ben baya aldım yaaa razıyım herşeye ama zorlanmaya başladımm

ben ilk aylarda verdiğim birkaç kilonun 700 gramını almışım sadece.
halen eksilerdeyim ama ben xxl bi başlangıç yaptım hamileliğe, beni baz alma yani :)

şu aya kadar normali 5-7 kilo almakmış.
fazlasını aldıysan da sıkma canını. her gebeliğin seyri farklıdır.

hoşbuldum ikiikedili delicim bende bu sonuca çook sevindim bebişin herşeyini almışın ohhh ne güzell allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
annneecim sağol canım bi ikiz daha mı var topikte ohh ne güzel farklı bi duygu ya her yerde oynamalar hissediyom farklı duygular allah bütün isteyenlere hayırlı bebkler vrsin inşşş

hoşbuldum budebecim sen nasılsın minişş nasıl hrşey yolundadır inşş
ne güzel hiç kilo almamışın ikikedili ohh
alminacım sen normal almışın
ben 12 kg aldım kızlar en çok kg alan benim herhalde 60 ile gebe kaldım şimdi 72 oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…